-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #10774 üzenetére
Azthittem, hogy demokrácia van, és le lehet írni az igazságot...
De itt csak dícsérni lehet a Gaijin-t, vagy ne is írj a fórumba...
(Reddit fórumon nem zavarják el egymást, ha valaki valami hibát, bugot, rossz tapasztalatot ír)Akkor írom azt, hogy a Gaijin remekül fejleszti a játékot, a játékosok is fejlődnek intellektuálisan, tudják mit kell egy meccsen csinálni, az MM is tökéletesen megvan csinálva. Jobbá már nem is lehetne tenni a WT-t....
"de látom a piciny agyadig ez nem jut el,hogy fel is fogd...."Sosem személyeskedtem senkivel egyik fórumban sem. Gondolom tökéletesen ismersz személyesen is, ha már személyeskedésbe ment át az írnivaló... Jaa, mégsem
-
the_mad
aktív tag
válasz
laskr99 #10599 üzenetére
Akárhányszor csak szeretné. Elvileg erről is szól a fórum.
És alapvetően igaza van. A PVP-t már rég hanyagolom a tankoknál, csak a napi 1-2 PVE körömet futom le.
Átnyargaltam a Naval Forces részre, az még vállalható, de ott is kezd kilógni a lóláb. Én nem szoktam konteózni, de azért azt marhára furcsának találom, hogy a úgy ossza el csapatokba a matchmaking a jóembereket, hogy egyik oldalra beteszi az összes jóskát, aki 1-2 halál után offol (mert valószínűleg ennyi járműve van). Ellenben a másik csapatnál 4 halál után is vígan repkednek a bombázóikkal. Aztán persze a meccs felénél elfogyott csapat, fél szemmel az eget pásztázva, fél szemmel a horizontot figyelve küszködik, hogy legalább az 1k rp meglegyen a végére. Természetesen ebből 6-8-10 vereséges szopóroller sorozatot csinálva. -
BoB
veterán
-
HoldChore
tag
válasz
laskr99 #9913 üzenetére
Ezek bugok, nincs köze a látványhoz. Nem azt írtam, hogy tökéletes, hanem azt, hogy én élvezem az akciót ahogy fröcsög a víz, a talaj robbanáskor és hullanak darabokra a gépek. A füvek és fák távolságát vettem lejjebb, hogy adjak magamnak esélyt, hogy észrevegyem és is azokat, akik nem fullos grafikán nyomják.
Mindent lehetne még aprólékosabbra csinálni, ahogy fogják is csinálni, de ahhoz még erősebb gépek kellenek.
És amíg ezt írtam, kilőtték az egész csapatomat és a belépési pontnál szarrálőttek -
HoldChore
tag
válasz
laskr99 #9909 üzenetére
Akkor ez elvárásaid magasak.
A fák olyanok, mintha valódiak volnának, messzebb pedig a textura el van mosva, hogy jobb legyen az FPS. szerintem nagyon jól meg van csinálva. A textúrák pedig élethűek. A talaj is. Egy tank játékhoz nagyon jók, nem a talajon szedegeted össze a lootot. Az effektek pedig nagyon ott vannak. A járművek pedig úgy ki vannak dolgozva, mintha valódiak lennének Az, hogy te ezzel a kártyával hogyan szedsz össze 40 FPS-t az talány számomra. Nekem is egy ilyen kártya hajtja meg a leírt beállítást úgy, hogy közben még hajt egy full hd monitort amin egyszerre megy 3 twitch sztream és közben sztreamalek is, ugyanazzal a géppel. 60-an alá csak akkor megy, ha éppen tölti be a pályát a meccs elején. -
-
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #8695 üzenetére
Nem sírás, csak egyszerűen nem értem ezt, hogy mi alapján osztogatja így a csapatokat...
Haverom kapja a jobbnál jobb csapatokat, szinte semmit sem kell csinálnia, és lehozzák neki a meccset, itt meg folyton ez van
100-as szintű Ő is, de uptiert nem látott vagy 2 éve, mindig downtierben megy 5.7-tel és 6.7-tel is...
Ezt kéne megfejteni, hogy mi az, ami alapján ezt eldönti a Gaijin.....Lényegi infó:
Object 906-os 10 mm-es tornyáról pattant a Panther D-m a mai napon -
gabro0
őstag
válasz
laskr99 #8549 üzenetére
Szerintem egyelőre túl nagy falat nekik. Írta is valaki, hogy még a bent lévő járművek elektronikái sincsenek modellezve, a szuperszonikus vasmadaraknak meg ez az alapja. Később viszont visszatérhetnek rá (3-5 év múlva).
Én úgy látom fejlesztésben most tart ott a War Thunder, ahol a World of Tanks kb 3-4 éve. Nem lehet összehasonlítani, csupán a játék kidolgozottságára gondolok.
Ilyenekre gondolok: WoT most kapott dinamikus garázst, a WT szerintem még évekig nem fog; modok tiltva még a hangokhoz se lehet nyúlni. Animációk, füst nem túl valóságosak stb. Eleve komplexebb program, több idő alatt fejlődik hasonló szintre. -
maximilian4
addikt
válasz
laskr99 #8445 üzenetére
Érdekes. Ilyen szögből nem igazán lövi be a frontot az is2. Én eddig az is2/is2 44'-el mentem a legtöbbet a játékban, de vaalhogy nem tudom elhinni hogy ilyen szögből bárki is belőtte a frontot is2-vel, meg hát ki az a fogyatékos aki frontot lő ilyen szögből?! Amúgy meg szemből simán átlövi.
-
-
maximilian4
addikt
válasz
laskr99 #8364 üzenetére
Ma már kaptam 4db fix it yourself tiger modelles ládát, eladtam a piacon, ezt meg vettem helyette.
Jó lenne ha még raknának be több értelmes skint ,mert eddig nem sok van. De ez úgy megtetszett, nem is volt drága, meg gyakran is használom a tankot.(#8365) Francia91
Ru251-el egyébként simán egy lövés a T-62 fronton. Heatfs-sel be szoktak lőni. Az apfsds egyébként elég gyengén muzsikál nálam. Mindenbe 2-3 lövés kell. Előző meccsemen volt 5 assistom, de egy nyamvadt kill-t nem tudtam már összeszedni. Ráadásul egy lomha trágya az egész. Olyan mintha valami kv2-vel mennék tier6-ban. Tornya nem fordul, test talán egy fél nem alatt meg tud fordulni 180 fokba, full kihúzott legénységgel meg a 14 sec-es újratöltés egy gyász.
Amíg én újratöltök addig belém minimum kettőt, de ha sokat tökölök 3-at is belém eresztenek.
-
-
Urna
tag
válasz
laskr99 #8115 üzenetére
Ha sok best squad vagy hasonló wagered van amit csapatban játszanál miért nem keresel egy kánt ? Vagy nem is kell csatlakozni csak nézel fel a publikus ts/ discord szerverükre, a legtöbbnek a játékbeli leírásában ott van hogy mit használ.
Nem kötekedésként címezem ne értsd félre, csak ott gyorsabban találsz majd játékostársakat.
Én pl AB tank és repülőben is szívesen mennék segíteni (vagy akár reálban is ) többször is de mire itt olvasom már rég késő -
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #8016 üzenetére
Azért nem olyan ősrégi agp-s kártyákkal vagyunk itt... Vulkan hol van?! Na hol?! Az normális szerintetek? He?
"Ezzel egyetertek, 2018 van, meg egy low-mid VGA-val is siman megy 60FPS-el a jatek nincs akkora nagy igenye"
Kíváncsi vagyok hogy egy gt 1030 hogy muzsikálna high beállításokon, ja sehogy 30képkockával szaggatna meg még az alá is beesne...
Fogadok, hogy a 7770-em és a GTX 650-em sem tudná tartani a 60fps-t, droppolna mint a qrvaélet.
-
-
-
-
sith7
félisten
válasz
laskr99 #7666 üzenetére
Igen, érdekes dolgok vannak mostanában ... de legalább "hetente" van új prémtank, amit meg lehet venni
Ha lehet egy szerény megjegyzésem, tényleg ráférne a topic -ra egy topicgazda, mert az összefoglaló még mindig a starter pack - os cuccokkal van tele
... azóta azért történt pár dolog, és szvsz a magamfajta kezdő játékosoknak jó lenne némi iránymutatás.
-
-
maximilian4
addikt
válasz
laskr99 #7512 üzenetére
Hát nem tudom, de a spawn-tól 300m-re voltam kb., igaz bokrokkal körbehatárolt területen, de távolodtam a spawn ponttól. Ráadásul nem olyan nehéz egy t-54-et hátulról felismerni. De még ha először azt hiszi ellenség vagyok, amíg rám húzza az ágyút, addig gondolja már át. Nekem is volt párszor olyan hogy hirtelen fellángolásból húztam rá a célkeresztet, de addig azért sikerült átgondolnom, felismernem a szituációt. De az hogy írom neki hogy hagyd már abba és csak folytatja, az már eszetlenség. Ráadául egy meccsen belül 2 ilyen barom is van...na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest