Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Benne vagyok, van bulldogom hozzá.
-
Malibutomi
nagyúr
Hmm ezt ki kellene probalnunk sracok: [link]
Ugy fest ha fejreallitasz egy Churchillt elrepul

-
Laszmen
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Utolsó lettél 64% aktivitással?
-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Battle time 1:42?
-
Én most abban a dilemmában vagyok, hogy rammolnak a repcsik, walker bulldog. Igen ám, de semmi nem sérül csak a driver vagy ammo rack.. Hellcattel még oké de ezzel..
-
Laszmen
aktív tag
Van akinek megvan a Francia SA50? (M4A4) ? Ma szereztem meg, elég jó ágyúja van,de úgy érzem mintha az átütés kicsit "önálló életet élne" vagy átviszi a t34-57-et,vagy 5-ből 5 lepattan, nem értem hisz nagy átütő erőről beszélünk, de van egy olyan érzésem hogy ezek csak számok, a játékban ennek a fele, Gazsi szerintem játszik ezzel.... Van akinek tapasztalat? (Hasonlóan vagyok az M36-al is, hiába az átütés, alig lehet vele kilőni valakit)
-
-
Francia91
veterán
Kis tierben is kész szopás ruszkik ellen, a T-34-esek mindent visznek, a brit TD-k csak pattognak róla...

A legelső meccsem jó volt a britekkel majd' 1 év szünet után, azóta only szopás... De rohadt érdekes....
Ha véletlen jó meccsem lenne, akkor meg bebasz egy 500 pinges szerverre, ahol pár perc után kibasz, majd 8 perc crew lock....
Minden más meccsen 60-as pingem van.... -
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Régen sem átlag alapján rakott be. Beraksz 1.0-ás tankok közé egy M60A1-et, akkor majd pz4 ellen mész?
Amúgy Jumboval én is full 5.3-5.7 ellen megyek. -
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Francia jó mert akárkivel lehetnek és adott br-ben meg szinte mindig erősebb csapatba kerül.
62.9% Lorraine , 69,8% AMX-13 és 68,4% Foch-al a win-em -
Alg
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
50 alatt is ugyanez...
ráadásul mikor nagyritkán a saját br-be tesz be, akkor meg a csapatom van 90%-ban egyel lentebb és 5 perc alatt vége 2-3 killel az egész bagázsnak -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csak azt tudom, hogy ezzel a folyamatos +1.0-ba dobálással csodálatosan el van b*szva az egész rendszer... Egy játszhatatlan szemét.... A stock tankjaimmal + 1.0-ban vagyok kénytelen szopni, mert Gaijin-nak ilyen kedve van...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91
üzenetére
Francia ag a legjobb most.
Van 1db 4.0 tank, 2db 4.7 azok nem rosszak.
Aztan jon 1db 5.7.
Ha azt berakom akkor mehetek IS2 meg Tiger 2 ellen a 4.7 tankokkal.
Szoval a 4.7 tankokkal fejlesztem a 6.0-kat.Regen amugy a BR nem a berakott tankjaid atlaga volt? Most meg a legmagasabbe azt kesz.
-
CHaooSS
őstag
Jól látom Gazsiék újra fogják dolgozni az APRC és APDS-t?
-
Francia91
veterán
Sehogy sem lehet cseszni az ellen, hogy 6.7-es tankokkal ne szopjak minden meccsen full 7.7 csapat ellen?
Lassan egy hete a német 6.7-tel kizárólag T-54, IS-4M és Object 120-asok ellen megyek, a csapat meg STB-1, Maus és Leopard 1.... Buktam vagy 200 ezret már a héten
Akárhogy nézem a presetemet, ez akkor is 6.7...

-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ma királytigrist vagy 4szer lőttem meg full derékszögből oldalról meg hátulról a 76-os amcsi ágyúval, mind lepattant... persze ő elsőre bárhová lőve kiütött
éljen az uptier -
Malibutomi
nagyúr
Imadom ezt a szar jatekot bazki...amikor a Cromwell geppuskaja megeszi a 180mm pen lovedeket 5 meterrol.
Lehetsz te fasza jatekos, te latod meg elobb, te losz elobb a jatek meg beszopat mert csak
-
-
Francia91
veterán
Az etikus játék egyik ismérve, hogy megvárod a csapattársakat foglalásnál, és így mindenki kap pontot. De vannak olyan barmok, akik BT-5-össel, M18-assal vagy Ru 251-essel berohannak, és senkit sem várnak meg... Na az ilyennek tudnék mit mindani. Ru 251-ezek én is sokat, ha véletlen nagyritkán foglalok, akkor is megvárom a többieket, még ha fél percet is ott kell álldogálnom
-
SP4C3
veterán
Nagyon sokat számít real-ban és az új sim mode-ban, ahol van SpawnPoint. Mert aki a cap-pen volt foglalásnál, az kap +300 SP-t és nem mindegy hogy csak 1 valaki tud majd újraéledni vagy 5-10 valaki.... Te is várd meg a többieket, ha előbb odaérsz!
Ja és soha nem szabad elfelejteni megköszönni!!!
-
gabro0
őstag
Olyat miért csinálnak a csapattársak, hogy megvárnak foglalásnál? Lehet azon a kevesen múlik majd a csata kimenetele, hogy ott várnak míg odaér mindenki. Oké nem találkoztam még ilyennel, hogy ezen múlt volna, mert ritkán várnak be. Bár azért jól esik, hogy van néha csapatszellem, de na értitek.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szép munka katona!

Szeretem az ilyen epic meccseket, sajnos nagyon ritka, de ezért szeretek még mindig játszani. Amikor jól elhúzódik egy meccs, megy az adok-kapok kill is van, élmény is van.Tavaly volt egy hasonló meccsem németekkel eastern Europe-on, legyaktak minket elég hamar, de sikerült megfordítani a meccset a végére. Tigrissel kezdtem, volt tán 1 killem max 2. aztán kilőttek, bementem Jagdpantherrel, de ezek már a házak közül, dombról, mindenhonnan lőttek, csak mögülünk nem (akkor már élt a spawnvédelmi zóna). Elkezdtem tolatni (igen azzal a kemény 2-3 km/h-val), és forgattam a Jagdot ahogy bírtam, lett rajtam vagy 12-15 lepattanó, kilőttem 4-et, keményebb dögöket is, aztán mentem foglalni középre (1 cap volt a mapon), meg is nyertük.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Én trollkodok bulldoggal ha éppen az idióta kislányok engedik.. lőnek mg-vel vagy 6-an ugyan oda és semmit se látni, mondom szép angol káromkodással hogy fejezzék már be,hogy ennyi eszük sincs...
-
maximilian4
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ez igen! Igazi hun harcos! Megmutattad ezeknek a punciknak milyen vér csörgedezik az ereinkben!

-
Malibutomi
nagyúr
Huuu ez de rohadt jol esett!!!
Fields of Normandy-n a deli oldalon M18-al sikerult kicsapnom egyNashort-tSturer Amilt-t meg egy Ho-Ri Prototype-ot rogton az elejen de aztan visszajottek es kilottek...szerencsere a 76mm Jumboval eledtem, mert egy Tigris, egy Panther meg egy Japo M42-vel jottek mar az also spawnunkhoz hogy majd ot kiszorakozzak magukat.Mire a ketnagy odaert az M42-ot eltettem aludni, a Tigris-t sikerult ugy belonom elsore szembol hogy minden szarrament rajta es maradt talan 2 embere mert nem robbant fel...A Panther erre lerohant, de sikerult elsore kilonom a gunneret o meg lepattant, aztan pukkantottam mind a kettot

Aztan meg jartamban keltemben lelottem egy RU-t is.
Nagyon megdicsertem a Jumbo-t utana

Amugy ezert fods ez a pontrendszer, az hogy gyakorlatilag egyedul visszavertem oket a deli oldalon, az erre eleg hogy 5. lettem a csapatban 6kill egy assist-al.
-
-
-
Laszmen
aktív tag
Német Air reál 4.7, csapatban 2 vadász, 10 bombázó, enemy-nél 10 spitfire meg 2 bombázó...de még ez hagyján, de hogy az ellenség hamarabb ott van a pontokon vadászgéppel amivel fel kell szállni mint én aki a levegőből kezd azért az már vicc... Mi a francot lehet a spitik ellen kezdeni? Társaim gépe egyik se olyan szinten van mint a spiti, simán lefordulja az összes gépet, hogy lehet így sikeres az ember ha ezek a tetvek folyton levadásznak mindenkit???
He219-el mennék de egyszerűen a spitik folyton leszednek, azt nem is kell mondjam hogy itt is 1 nemzet megy 5 nemzet ellen, és persze hogy a Németek ellen van mindenki....
-
Urna
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Sőt , ugye azt még ne felejtsük el, hogy most hogy bejött a 6-os rank, az alatta lévő járművek fejlesztési költsége is igazodott, helyenként feleződött rank 3- tól felfelé. Ami repcsis rank 4-5 fejlesztéshez képest hatalmas előny azoknak akik eddig nem tették.
Ahj a kis dög
én is szeretem , habár nem vagyok vele olyan jó még mint lehetne, nem tetszik a leo-stílus, de majd idővel. -
Urna
tag
válasz
laskr99
üzenetére
Igen lehet reportolni, de akkor nekem mivel lesz más ? Mármint érted , nem ? Nekem is púpok a hátamon az ilyen "társak" , de ha most kap egy - két nap ban-t vagy nem tudom , akkor se fogja abbahagyni , mert most vett pakkot 40-50 euróért. Értelmes megoldás a skill alapú mm lenne talán ha a player probémát nézzük. Sok sírást hallok amiatt amúgy RB repülő felől is, de ott én nem sokat ténykedek.
Alg
Igen nagyon lehet prém gép + acc combóval , most a francia shermannal megnéztem , kevesebb mint 20 csata alatt megvolt az eslő két tier minden járműve, szóval simán megvan a 3 napos dolog , prém nélkül is. -
Laszmen
aktív tag
Egy példa, nekem még megvannak azok az 50x50%-os fokozók amiket valamelyik évben kaptunk Gaijintól, van 10 nap prémem, prémium járművem, meg beaktiválom a fokozókat, Pénteken már a Franciáknál a Vautour-al fogok repülni

Itt tartok most pár csatával stock repülővel tank reálban fejlesztettem..de Pénteken már az egész ág kész lesz, csak hogy mutassam mennyit ér ha "prémezel" persze ez nem azért csinálom hogy rávegyelek a prémium előfizetésre, csupán csak az érdekesség kedvéért..

-
Laszmen
aktív tag
3 nap alatt prémium tankkal(mondjuk egy tier3-al) meg prémium fiókkal csatánként 6-15k pontot kapsz, 10 vesztes csata is 60.000 fejlesztési pont, 3 nap alatt röhögve kihúzok neked egy T3 szintet,de még belefejlesztenék a T4-be is, és nem nonstop játékkal.... ennyit számít a prémium!!!!
-
-
Urna
tag
válasz
Laszmen
üzenetére
Pontosan , mióta van tier V prém még rettenetesebb a dolog , a 12-es szintű mKpz -vel jön a társ "segíteni" 7,7-ben , mellette ott a kis pz 3 , én meg ne kapjak agyérgörcsöt.... az legviccesebb amikor ott is a tier 1 -et játssza a két majom, az egyik az obj. 120-szal a másik meg mondjuk a T-114-el mennek frontharcolni ...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Francia91
üzenetére
Igen, és ez nagy probléma,de hát a Gaijinnak mind1 csak dőljön a lóvé, játszottam egy hasonló játékkal még az őskorban, ott úgy volt hogy szintet kellett elérni(bizonyos mennyiségű csatának meg kellett lennie) hogy újabb,erősebb járművet vehess, itt is lehetne hasonló, de a Gaijin biztos hülye lenne bevezetni,mert így elesne egy csomó pénztől... Ha most kezdi valaki a játékot, vesz egy Object 120-at, és bénázik össze vissza, ott a V.szintet tanul meg játszani a többi társa kárára....
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
IS-4M - T-54 presetemet is átlagban 8.0-ig dobja fel. De ha 6.3-ban, 5.7-ben, 7.0-ban vagy 6.7-ben megyek meccsbe, akkor only +1.0

-
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
7.7-et nem is dobja fel nagyon csak néha 8.0-ba mivel 7.7 a fekete lyuk ami 6.7-7.3-ig beszippant mindent
-
-
Valaki ráér most csapatni?
-
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na várjunk csak tényleg nem stimmel valamit.. de most akkor pontosan mit is néz?
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
1700/576/65 nekem.
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem, mivel nem repülőztem meg nem is nagyon játszottam a játékkal egész ünnep alatt, és úgy nem lehet 1000+ csatám. 10 kill se volt repcsivel mivel nem mentem tankkal meg mostanság max 8-9 kill volt.
-
-
CHaooSS
őstag
Nem is tudtam, hogy van ilyen
Share your achievements! -
Tactical
tag
""Próbálj ki valami újat" - nyerj csatákat árkád, realisztikus és szimulátor módban."
Mától tele lesz tapasztalatlan árkádossal az RB és az SB. Aratni fogtok.

-
Mi a kódos végtelen lőszeres tank tesz pályának a neve? Nekem tankpolygon van de azon semmi cheat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - OFF topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ráadásul mikor nagyritkán a saját br-be tesz be, akkor meg a csapatom van 90%-ban egyel lentebb és 5 perc alatt vége 2-3 killel az egész bagázsnak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)