- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Attól még nem tartom normálisnak, hogy spawnvédelem nulla, és abból áll a meccs, hogy 2 perc alatt a spawnon vannak, top tierben meg Ka-50 és társai prémium helikopter kezdhet spawnoláskor 16 rakétával teleaggatva, 8 km-es hatótávval, és azzal kezdődik a meccs, hogy legalább 10 járművet a csapatból spawnolást követően 1 percen belül egy Ka-50-es lerendez röhögve, mert fizetett, és neki jár ez a könnyedség....
Persze én a meggymagköpködő német helikopteremet csak 7,7 mm-es géppuskával hozhatom csak be spawnoláskor.Azért játszok még vele, mert majdnem teljes a német top tier tankjaim sora, és orosznál is építgetem ki a top tier presetet, T-72-es és T-64-esek már megvannak. USA esetében pedig már van 2 top tier tankom (M1 Abrams és XM-903)
Amúgy nem a vesztes meccsel van problémám, hanem azzal, hogy 4-5 perc alatt fossá alázza a másik csapat az én csapatomat, ráadásul úgy, hogy nálunk a csapat fele lóf*szt sem csinál, egy tetves pontot nem képesek védeni, inkább elmennek spawncampelni, ott kilöveti magát a csapat legalább 1/3-adaAkad néhány vesztes meccs, amit akkor is lehet élvezni, ha bukta, mert kiélezett volt, és nem pár perces fossá alázásról szól, hanem közel egyenlő esélyekről. És nem Tigris II-essel kell mennem 30 évvel későbbi tankok és lőszerek ellen pl
A Reál repcsi is távol van attól, amilyen 3-4 évvel ezelőtt volt. Most bejövök bombázóval, és mielőtt a bombázási ponthoz érnék, szétszednek, a lövészeim meg hiába fullosak + Expert képesítésűek, az első lehelettől megpusztulnak. Korábban volt esélyem védekezi a lövészekkel, most dísznek ott vannak. Vadásszal meg ha emelkedek, hogy kellő magasságot gyűjtsek, a többi fűnyírózik, ott leszedik őket, aztán repkedek egyedül egy fél csapat ellen
Mindössze próbálom megtalálni azt a játékstílust, ami a mai War Thunder-rel és játékosokkal játszható
-
Francia91
veterán
Tényleg sok esélyem van tovább élnem, ha 2 perc alatt a spawnunkon van legalább 3 ellenség.... Kettőt esetleg kiszedek, de addigra lejár a spawnvédelmem.....
3-4 vs 1 felállásban bocs, hogy nemtudok átlag 4 percnél tovább éleben maradni...De kérlek, még magyarázd ki, hogy ez így tök fasza és jó
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Mindent kivettek, ahol nem nagyon számíthattak rád...
A Karélia pályát még szerettem, mert azt eddig nem vágták meg annyira, hogy egyenpálya legyen, de lassan ott tartunk, hogy csináljanak egy pályát, ami csak egy síkság, minden fedezék nélkül, és akkor nincs mit kiherélni egy pályában... Annyi, de annyi pályán csesztek már el rengeteg lehetőséget (38. Szélességi fok, Kubán, Fehér Szikla Erőd....), hogy már nincs ötlet, hol fedezzek fel jó helyeket... Minden jó campelő helyet kinyírtak a pályákról
Gaijin-nál sem díjazzák, ha kreatív vagy.... Kubánon is voltam tegnap, a sziklák is pirossal vannak jelölve a pályán, amik még nem is a szélén vannak. M56-ossal némelyikre fel tudtam küzdeni magam. Tegnap megpróbáltam, már számolt vissza ott is... És nem a pálya szélén vannak....
Undorító, amit a Gaijin művel az elmúlt pár évben, de a pályák kiherélése nagyot nyomott a latba, hogy befejezem ezt a szemetet.... Na meg a drónos f*szság, most pár járművel több, ami km-ekről tud röhögve kib*szni, mindentől védve, mint a Ka-50 és társai....
"Valamelyik korábbi frissítésben nekem is pályán kívül rakták az egyik kedven helyem: a havas gyárépületes pályán a nyugati oldalon a kerítés mögötti kis kupacot"
Tudom, az egész kerítés vonalára egy piros zónát húztak, nehogy tudj egy picit bújkálva szedegetni ellenséget..... -
Francia91
veterán
Pedig tök jól használható, csak nem a frontvonalban kell lenni vele. 22 másodperces töltéssel campelni kell, távolról támogatni a csapatot. Ennyi az egyetlen nyűgje. Reál meccsenként 6-7 kill hozható vele erőlködés nélkül
-
Sidorovich
senior tag
Ma reggel aktiváltam egy +30% XP boostert. Azóta a matchmaking időm 3-4 perc (pedig US, EU, RU szerverek is engedve vannak) és eddig csak vesztettem. Ráadásul eddig mindig ez volt, ha hosszú a matchmaking szerintem direkt gyenge játékosokat keres melléd. Lehet túl sokat nyertem tegnap és így kell "egyensúlyt" manipulálva tartani?
Ha felmerül bennem, hogy ez nem random, gondolom megint én leszek ufóhívő. -
Francia91
veterán
1x uninstalláltam, és nem lépek be a napi bónuszért, minden héten 1x belépek (jó esetben), és minden alkalommal az első napit pörgetem ki
Amikor belépek kb heti 1, max 2 alkalommal, akkor megyek kb 3 meccset, ami totál bukta (lásd a képernyőmentéseket)
De akkor dícsérjétek a Gaijint, minden rendben van a játékkal, így jó tényleg, ahogy van -
SP4C3
veterán
Na mentem egyet ezzel az okádékkal SIM-ben, mert épp olyan event van. Egy nagy nulla. Totál unfair, jagtiger szanaszét szedte km-ekről, oneshot és levetette ez a sz@r a páncélját.
Ugyanabban a körben egy T-44-100 tüzérséggel leszedett egy német támadógépet... a LEVEGŐBEN (kb 500m magasan a talajtól)... Csak úgy havazott a repülőgép alkatrészeiből a map.
-
sayid76
csendes tag
Élvezem a játékot ! realisztikusban játszom 90 % 5.7 BR ben (panther,tiger) vagy 6,3-6.7 összeállítással . itt már jócskán lehet minuszos köröket futni prémium mellet is ,főleg ha bent van a Ferdinánd is.Ezt nem a kisujjamból szopom. Félévente megveszem a 20 eus 180napos prémet. Nevetséges pénzeket ad a játék vagy ezt csak én veszem észre ? Rengeteg repülőt meg se tudok venni már hónapok óta
Viszont unlockolni kell. Az más kérdés hogy meg is veszem e...(már ha volna miből )bár sajnos muszáj megvenni is. Max legénységet nem rakok a számomra érdektelen tankokba.
-
SSJPeter
őstag
Igen, és aztán beviszem a francia prém M4A1 (FL-10) -est és örülök ha egy killem van vele...a T-34 fekszik nekem, pláne a német oldalon, ahol mégjobban ki tudom használni az előnyeit és erősebb a páncélja, ennyi.
Nem sértődtem meg.Mellesleg, a 14 killes meccs előtt feldobott 5.0 USA-angol csapat ellen, ugyanúgy a prém T34-essel mentem és senkit nem tudtam belőni, 0 killel zártam a meccset.
-
SSJPeter
őstag
"Pont az a fair, hogy ha valaki jó, akkor a többi jó játékos ellen kelljen játszania, akkor van kihívás."
Ez oké, de most nem ez van. Nem jobb játékosok ellen játszol, hanem +1.0BR-ű tankok ellen, amik téged egyhitelnek, de te őket csak nehezen tudod kilőni, és ez nem fair.
Az lenne a fair, hogy ha kiegyensúlyozottan azonos százalékban játszana mindenki a saját tierjében, downtierben és uptierben.
Lehet, hogy nem minden esetben kivitelezhető, nem tudom, én ahogy korábban is írtam az orosz 4.0-ban 90%-ban a saját tieremben játszom, most hogy a francia 4.7-re váltottam 80%-ban uptierelődök. -
-
-
törölt tag
Ez korrekt, én is tapasztaltam hasonlót kétszer, úgy jelezte a játék hogy ott hagyták a mecset, mind két oldalon de a szám meg egyezett, másodjára már az én oldalamon szintén hasonló hiányzó létszámmal, de viszont pont akkor amikor ddos támadás érte a szervereket, pingem vagy 300 felet van. Gondolom az egyik német pipa lett a játékra hogy a párduc nem tud hátra menni.
-
BoB
veterán
Ja, de lehet csak azon a pályán működik, mert szerintem ott van a legközelebb a reptér a harctérhez. Majd kiderül, mostanra már elég sokan ismerik ezt az exploitot, feltettem reddit-re is és 2100 megtekintésnél jár, youtube-on 1000-nél.
A vicc az hogy a gyerek is kiposztolta aki kilőtt, közvetlen utánnam
-
SP4C3
veterán
Valahogy úgy, tessék egy 10GB-os file, töltsd le minden kommentelés előtt feleslegesen.
-
PAtr0n
addikt
Tankoknál ahogy Tactical is írta (meg még sokan mások), 5.7-ig valahogy lehet érvényesülni, de fölötte már csak idegbaj. Olyankor vissza kell menni reserve-be, vagy max 3.7-ig bohóckodni, kezdőket abálni, hogy legyen sikerélmény.
Múltkor elkövettem azt a hibát, hogy bevittem a Portyhe királytigrist 1 körre, naivan az hittem nyerni fogunk, de gyorsan megfordult a meccs, egy SaTöBbi-1-es nyilacskával 3x nyírt ki egy jó spotról 1 lövéssel, a kezdőhelyet alig tudtam elhagyni. Ja és 2x pattantam róla a királycicával. SaTöBbi-1 (1968) vs. Tiger II P (1944). Nincs miről beszélni.A repülőknél legalább már megszoktam, hogy mindig idomulni kell ahhoz, melyik nemzet gépei sebeznek jobban, aztán azokkal érdemes játszani. Az nem is húz fel, de a tank az képes rá még mindig.
-
BoB
veterán
Nekem a repülős rész annyira nem jön be, RB-ben az egeres irányítás meg külső nézet katasztrófa. Lehetetlen bárkit is lerázni, meg piszokegyszerű bárkit is lelőni.
SB-ben meg azért nem tetszik mert ha nincs VR vagy fejkövető szetted esélyed sincsen olyan ellen akinek van. Így marad a single player IL-2 széria
-
Francia91
veterán
A repülős rész azért jó, mert ott gyengébb géppel is van esélyed érvényesülni, ott a tudásod számít jobban, és a levegőben azt nem tudják annyira piszkálni, mint a földön
Csak az 1.79 óta elég masszív FPS dropjaim vannak, 60 FPS-ről leesik random 5-10 FPS-re kb 10 másodpercekre.... Így meg nem megyek repülni, tankkal legalább nincs honnan leesnem, ha leesik az FPS... De már vagy 3 hete kijött a frissítés, és még mindig megvan az FPS drop... BF3-nál, semmi másnál nem jelentkezik nálam -
PAtr0n
addikt
Nyilván, van abban is igazság amit te írsz. De nem is hőbörgök, én elfogadtam szemét szarnak az egészet (vagy inkább kegyes g**inek), bőven elég belőle annyi amennyi, és bizony gyakorlom elég szépen azt az elvet, hogy le kell tenni ha nem megy, próbálni mást, aztán néha visszanézni változott e valami, akár a játék, vagy a játékhoz való hozzáállásom. Utóbbi már párszor igen, nem is kúr fel úgy mint régen, pedig lenne okom rá.
Engem sokszor nem is az MM idegesít, hanem a hihetetlen véletlenek sokasága. Nem megy át a lőszer, nem öli meg, én egyből pukkanok stb... Játszottam már eleget a játékkal, hogy tudjam, hogyan kellene működnie. Na az ilyen esetek miatt van tele a padlás, és már nem tudom komolyan venni az egészet.
-
Tactical
tag
Nem olvasol, csak írsz.
"de a sz@r ízű májkrémet nem eszed minden nap fanyalogva hogy milyen rossz íze van"
Idézek a hozzászólásomból: "A csaták nagy része normális, élvezhető. Teljesen mindegy, hogy ki nyer, kilőttek e vagy én lövöm ki, nem is ezért megy a szájtépés."
"gondolj bele, az ingyenes játékost ha direkt hátrányba hozzák, akkor nagyon könnyen otthagyja a játékot (ingyen volt), és hirtelen a fizetősnek nem lesz kivel játszania"
Ismét csak idézek: "Nem számít a prémium. Kb. ugyanolyan arányban nyerünk / veszítünk a csapattal, ugyanannyi tankot lövünk ki, az egyéni helyezésünk a csapatban sem változik attól, ha prémium előfizetésünk van."
-
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
Most sikerült kinyirnom egy szovjet vakarcsot,300-méteröl,pontosabban T-44-100,méghozzá frontálisan.de viszont az 50-kaliberü gépuska hangját el-cseszték.
Biztos igazad van,majd legközeleb ha találokozom egy tigrissel akkor hozom a vazlelint,elnézést kérek mindenkitöl az irotakért csak ez a játék oly sok mindent ki hoz az emberböl.De nem tudom abba hagyni.
-
Tactical
tag
A teljes agyatlanság mintapéldája.
"38. szélességi fok" pálya, egy pontos foglalás. A "C" helyén van az "A".
A nemlétező "B" pont felé vezető út pirossal kijelölve, ott nem lehet lemenni. Hárman mégis átmentek oda. Ő ott szokott lemenni, még ha bele is döglik.
Megmagyarázhatatlan. Talán az első úgy gondolta megpróbálja, a többi meg azt hitte, hogy az elől lévő tud valami okosságot és mentek utána. Remélem... -
-
SP4C3
veterán
Mintha lehetne is vele állatkodni... Mivel tank reálban sz@rt sem ér, szétnerfelték.
Wirbel és OPwind szétszed, jön a skilless fokker, szétszed, jön hulladék balzafa halhatatlan japán gép szétszed, minden jobban fordul nála, minden gyorsabb...
A rakéták max a soviet tejeskocsikat ölik meg, a bombákkal is 1 dobásod van a 2x1000 font.
-
sith7
félisten
Olyanok mint a T-rex
lolMint a timing attack SCII-ben
látod itt az első hiba ... az ott se mentIlletve a direkt low beállításokkal játszó ellenfelek
finom ...érdemes bekapcsolni a beállításokban hogy scope-nál eltüntesse az aljnövényzetet
összefoglaló !!!.....
... azt már meg se merem kérdezni, hogyan van ez angolul ... illetve van ehhez a játékhoz magyarosítás ?
-
maximilian4
addikt
Akkor lehet nem egy játékkal játszunk, de én a napokban mentem brit br 3-mal és semmi kifogásolni valóm nem volt, sőt daráltam. 3 inch gun carrierrel a legvégén 3-an alig tudtak elbánni, csak úgy pattognak le rólam a lövedékek, én pedig mindent átviszek. Tény és való hogy 1 shoot kill nagyon ritka, általában 2-3 lövés kell, de átviszek mindent. Cromwell V-öt is nagyon szeretem. Mozgékony, gyorsan is tölt és a lövedék nem igen pattog, azaz szintúgy átmegy az ellen tankon.
-
Laszmen
aktív tag
3 nap alatt prémium tankkal(mondjuk egy tier3-al) meg prémium fiókkal csatánként 6-15k pontot kapsz, 10 vesztes csata is 60.000 fejlesztési pont, 3 nap alatt röhögve kihúzok neked egy T3 szintet,de még belefejlesztenék a T4-be is, és nem nonstop játékkal.... ennyit számít a prémium!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ALIENWARE Area-51 R5
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest