-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Tactical #10614 üzenetére
Akkor én rinyálhatok?
Amúgy mióta a legtöbb modul (még nem az összes) megvan a 10.0 körüli tankjaimra, sokkal jobban megy és élvezetesebb. Persze így is van pár rage quit, de már ritkább.
A Tunguska pedig pont jó arra, hogy ha szar a csapat és vesztésre állunk, akkor az ellenségnek sok pontja van és hozzák be egymás után a heliket, azokat szedem le vele.
-
-
Alg
veterán
válasz
Tactical #10502 üzenetére
Nem foglalkoztam ilyennel, alkalmi játékos vagyok, havi max 6-8 órát játszok vele átlagban, de van mikor elő sem veszem hónapokig. Ráadásul ez egész élvezetes kis jószág, szeretek vele játszani és elég jól hozza a liont, plusz nekem most pont jó helyen van fejlesztési szempontból.
-
Alg
veterán
válasz
Tactical #10497 üzenetére
6.7 amcsival játszottam pont hétvégén, M56, T92 felállásban, hát elég szopás volt némelyik meccs, mikor uptierben a T92 alap lőszere ~200m-ről mrőlegesen pattant le egy IS-6 oldaláról akkor nem sokat lehet csinálni.
Viszont mikor meglett a HEATFS amivel célozni is lehet és üt is, akkor rögtön más volt, lehetett az M56-al királytigriseket szemből 1shotolni, 0-1 killek helyett jöttek a 4-5-6 killes meccsek. Igaz volt olyan is amikor egyszerűen rossz helyre bújtam és az első arra járó ellen kiszedett, ez egy ilyen móka ezzel a nyitott SPG-vel.
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
Tactical #10396 üzenetére
A repülők is elég gázok tudnak lenni... 3.0 hajóknál német ágon többet nézem a levegőt mint a vizet, mert lassú sz@rokkal van tele a BR, amik jók lennének tűzerőben, de ha van fönt gép - és többnyire van ugye... -, akkor egyből kiszúrnak, lebombáznak -> jóccakát.
Egyszer kb. 6-8 mp-ig éltem, mert a spawnpont fölött körözött egy bombázó. -
Pyki24
lelkes újonc
válasz
Tactical #10389 üzenetére
Nálam is volt ilyen bug tegnap, bár játszani is nehezen hagyott, mert hiába voltak a sorban negyvenen, ötvenen, hetvenen, perceket kellet várjak.
SP4C3: Én úgy vettem észre hogy a párducok kaptak egy kis buffot, sokkal nehezebb most őket ki lőni mint régebben. Én nem bánom, mert nem tudnak hátra menni, így ezért kell egy kis páncél védelem. Viszont 5.7 párducok valójában 6.0ásnak felelnek meg, nem csoda hogy 6.3ban is elboldogul, pláne árkádban. És néha ők is kifogják a 7.0 vagy a 6.7 magasságot. Ahogy észre vettem gazsinak német oldalon van még egy hasonló párhuzamos logikája, az pedig pz4 f2 ha jól megnézzük alig gyengébb a 4.7 társánál. Bár lehet hogy nincs igazam, de inkább örülni kéne hogy van még játszható tier a németeknél, és ezt bátran merem állítani, hogy 3.0 pz3masok, és 5.7 tankjaik elégé ütőképesek, bár a Leopard 2A5 is annak tűnik, de szerintem fognak azon csiszolni.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Tactical #10040 üzenetére
Minden bizonnyal, mivel az is BR 3.3-as tank, én is szeretek ellenük menni a jó kis KV1-E-mel.
Ők engem nem igazán tudnak belőni, én viszont őket igen.De most őszintén, mikkel rakja össze? A Br 2.3-asokkal? A BR 3.7-4.0-ban sokkal több játékos van, ezért rakja mindig hozzájuk.
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #9955 üzenetére
Csak Reálról tudok szólni pár szót, mert Arcade-ba kb 6 éve nem tettem be a lábam:
A probléma az, hogy a bombázókat nerfelték tisztességesen. kb 3 évvel ezelőtt ha értettél a lövészek kezeléséhez, nagyon jó meccseket lehetett menni B-17-essel és B-29-essel. Aztán gondoltak egyet, hogy szopassuk meg a jónépet, mert hozzáértő kezekben egy amcsi nehézbombázóval jól lehetett keresni, felb@szták a B-29-es javítását 50k-ra (Reál), valamint a lövészeidet szedik ki a legelső tölténnyel, hogy esélyed se legyen védekezni. Ha japán ellen ad be reálban, akkor meg hab a tortán, hogy az R2Y2-es is bombázó spawnról indul, Te bespawnolsz, kb 40-60 másodperc után jön Veled szemben 5 ezer m-en az R2Y2-es, majd egy laza sorozattal leszed a 30 mm-es támadófegyverzetével. Neki ingyen kill voltál, Te meg 40-60 másodpernyi semmiért fizetsz 50k javítást. Na itt hagytam abba kb 2,5 éve a repülést. Néha vissza-vissza nézek, de még jobban elcseszték azóta. Viszont már a tankos részt sem veszem elő egy hete, mert ott meg az megy, hogy uborka csapatot kapok, megszakadhatok, de a másik csapat 3-4 perc alatt ledarálja a csapatomat, én meg maradok egyedül egy komplett csapat ellen... Ennek így nulla értelme van.... Belépek a napi jutalmakért, majd ezzel a lendülettel lépek is kifele
Pedig B-29-essel nagyon jó volt szimulátorozni, lehetett szépen fejleszteni. B17-essel és B-29-essel szimulátoroztam jópár meccsen, de akkor még nem ez zajlott, amit fentebb írtam
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Tactical #9856 üzenetére
Most én is úgy érzem, hogy konkrétan olyan kód van a játékban, hogy booster esetén kizárólag +1-es BR meccsbe rakjon idióta csapattársakkal. Egész délelőtt random nyertes/vesztes csatákban voltam, kicsivel több volt a nyertes. Gondoltam most ha le vannak akciózva a tankok, veszek egy +40% XP boostert, hogy hamar meglegyenek az újak és féláron vehessem meg. Amióta aktiváltam csak veszítek.
Megérdemelné a Gaijin hogy a francba le DDoS-eljék őket csúcsidőben, mint pár éve az Xbox Live és PSN volt karácsonykor.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Tactical #9752 üzenetére
Erre egyébként van valahol leírás (akár angol), hogy valóban így működik? Mert én is így érzem, de bizonyítékot még nem találtam rá.
Oroszokkal elkezdtem, baromi jól ment szinte egész nap, most pedig zsinórban 3x kaptunk ki úgy, hogy az összes pont az ellenségé és gyakorlatilag semmit nem csinált a csapatom.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Tactical #9752 üzenetére
Ez komolyan így működik?
Én pár hónapja kezdtem el komolyabban nyomni a ground forcest, és azt vettem észre, hogy néha nagyon megy, máskor meg volt már olyan 9-10 defeatem egymás után. Ugyanezt éreztem, asszony is megjegyezte már, hogy milyen idegbeteg vagyok mikor ezzel játszom.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Tactical #9772 üzenetére
Eastern Europe-on nem értem minek kellett kitenni az A pontot. Egy ház fedezék van és kész...
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical #9772 üzenetére
Sok ilyen map van. Van egy szopós oldal, meg van olyan oldal, ahonnan csak nyomod a killeket, mert rálátsz az egészre... Ma is amcsiztam 7.0-ban, végig a szar oldalra adott be Sinai, Mozdok és Berlin mapon... A csapat meg rátett egy lapáttal, hogy 4 perc után egyedül maradtam a csapatból, a másik oldalon meg még mindenki meccsben volt...
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tactical #9730 üzenetére
Ez koztudott, a prem tankokat sokkal nehezebb megolni is, valahogy tobbet pattintanak.
Engem inkabb zavar amit a YT-on latok. Hogyhogynem a szuper tamogatott nagy WT video keszitok mint Phly, etc nincsenek allando +1.0 BR-ben mint mi normal halandok. Legalabbis a videokon amit felraknak, de nem hiszem hogy csak minden szazadik csatarol tesznek fel videot.
Ez most arrol jutott eszembehogy Phly pont Ferdinand videot rakott fel, ami nekem egy hasznalhatatlan szar, mivel a 6.3BR-jevel MINDIG 7.0-7.3 ba megyek es kilyuggatnak mint az ementalit, lofaszra nem jo. -
v!ct0y
veterán
válasz
Tactical #9730 üzenetére
Megvettem én is az akcióban. Ránéz valaki már robban is
Az egyetlen hely ahonnan tud pattintani onnan meg felpattan a toronyra és akkor azért robbanok. Eddig 90% ba sík városi terepre rakott be vele ami nem a legjobb. Más tankom mellette nem nagyon van. Most fejlesztem az 5.7es ARL-t Legénységem is 35 körüli. De nagyon mozgékony jól lehet vele menekülni. Hol beadja az ammo racket hol nem. One shotra nem sok mindenkit szedtem még ki.
-
t.imi
addikt
válasz
Tactical #9720 üzenetére
Áhh, köszi, így talán a legegyszerűbb lesz megoldani
Más. A nagy 50%-os akcióban melyik nagyvasra érdemes rámenni? T-29 meg van,
Heavy vassal keveset megyek, olyan lassúak nekem. Az IS6 annó nagy petting ász volt, ha jól emlékszem. Arra 20 euróért talán még beneveznék. -
Dewri
aktív tag
válasz
Tactical #9687 üzenetére
Nos, ezt valóban kár volt ennyit fejleszteni... Semmi értelme nincs. Adnak valami motorcsónakot egy géppuskával, 72-vel megy a vízen. Mindenki mindenre lövöldöz, 10 torpedó a vízben, füst mindenhol (és itt a füst az durva, semmit nem látni tőle/benne, de azért még úgy is szétlőnek...), azt se látni ki mire lő, folyamatosan csak szétcsapnak. Ez kb olyan, mint a gagyi Gunfleet - Naval Online játék volt ([link]), csak szebb a grafika...
Nem tudom ki fog ezzel játszani hosszú távon, mert mire behozzák a rendes hajókat (Bismarck kategória...), addigra ezt a csónakozást mindenki meg fogja utálni szerintem. Nekem 2 kör elég is volt ebből, teljes káosz, semmi sikerélmény, sajnos hatalmas csalódás számomra, pedig vártam, hogy lemossa majd a konkurens játékot...
-
BoB
veterán
-
kisvamos
csendes újonc
válasz
Tactical #9596 üzenetére
Igazából az a baj, hogy mindenki a HE lőszert fogja használni top BR-ben, mert egyrészt ingyen van, másrészt pedig minden tankot elpusztít egy lövéssel. Oroszt is.. Csak lősz neki egy géppuskát a tetején és azonnal robban. Ez alapján egyáltalán nem éri meg Amcsi vagy Német tankokat hozni, mert minden értelmes lőszer 1000Sl körül van, ráadásul a tank javítási költsége is majdnem kétszerese az oroszokénak. Én is mire kihúztam az amcsi ágat nem kis Sl költségen bejött ez a HE divat, és nem ér semmit az egész.
Egyébként Phil is csak másolja, koppintja az ötleteket más játékosoktól. Én kb 3 hónapja már láttam MakcuVolk streamjében, hogy szinte csak azt használja, majd jött Ruskii a 20 perces kill montázzsal, és ebből már Phil sem maradhatott ki.De még mindig hihetetlen ruski videója.
https://www.youtube.com/watch?v=r1PZnwqwax8&t=1s -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tactical #9586 üzenetére
"T-64A 2900, a T-64B 7400, a T-80B 4500 lesz"
Mig a 6.7 francia tankok javitasi koltsege 12-14.000 ezust.
Igaza van a sasfejunek, csak premium elofizuval, premium tankkal, es oroszokkal lehet elvezni a jatekot.
T-55 ramlo, bujna vissza a fedezekbe ahogy felfele all a csove, direktbe lovom, meg csak sarga sem lesz semmi, vissza maszik megol. Nem eleg hogy a prem jarmuvek alacsony BR-t kapnak ezt mar sokszor eszrevettem hogy sokkal nehezebb kinyirni oket, lepattan, nem sebez, stb.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Tactical #9481 üzenetére
Teljesen rendben van ez így.... ja nem.
Ezért nem is játszok késő tavasz óta.... felkúr, úgy meg nincs értelme. Naponta belépek pörgetni, oszt' jóvan.
Majd most télen gyanús hogy fogok játszani, de szerintem csak FUN-olok AB repülőkkel, tankokkal meg max 5.3-ig megyek fel. Most leköt a mobilos Pábdzsí, gépen meg néha a DOOM-al bóhockodok.@Francia:
Azt a francia halandzsát lefordítanád nekünk is? -
milkabrams
őstag
-
Tactical
tag
válasz
Tactical #9298 üzenetére
Végre megvan!
Kb. három hét alatt sikerült kihúzni nulláról a japán ágat ezzel a konfiggal. Nem volt nagy élmény, mert szinte végig 6.7, 7.0-ban játszottam az 5.7, 6.0-ás tankokkal. Emiatt a Heavy Tank No.6 (139 halál, 228 kilövés) és az M41A1 (174 halál, 147 kilövés) teljesítménye elég pusztulat lett, de a Ho-Ri Prototype nagyon megérte. 193 halál, 805 kilövés uptierben szerintem nem rossz arány.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Tactical #9338 üzenetére
Chi-to, Chi-Nu/2 és Chi-Ri II nagyon op kis dögök, én nagyon szerettem őket, maguk szintjén a legjobbak!
Chi-Ri II még 7.7-be is beviszem néha, ha a csapat a spawnon van akkor vagy ezt, vagy az SPRG-t viszem, és csak úgy pukkannak a tankok!Megjegyzem az STB-1 az Leopard 1, a Type 74 meg egy FOS, magas a br-je, és nagyon nerfelték(mikor berakták a legjobb jármű volt az egész játékba) Type 90 meg egy Leopard2A4 Copy, szóval sokat ne várj!
-
Tactical
tag
válasz
Tactical #9313 üzenetére
Jelenleg a helyzet 144 kör után: Ho-Ri Prototype - 83 halál, 336 kill.
A japán tankok közül a Ho-Ri-n kívül egy sem lett a kedvenc, rank 5-ig nem nagy durranás egyik sem (leszámítva persze a két kis troll tankot, az M24-et ás M41A1-et, de az amerikai). A Type 90 miatt vágtam bele a japán ágba, remélem nem lesz az is csalódás.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Tactical #9313 üzenetére
Tigris 5.7-be jó, de ha feldobja(10-ből 9x) 6.7-be, akkor T34/T29 ellen nem sokat ér sajnos, a Ho-Ro Prototype nincs meg, mert nagyon gyenge a páncélja, a Production nagyon lóbaszó viszont, azt próbáld majd ki ajánlom neked! Ugyan olyan mozgékony mint a prototype, csak nagyon ütős páncéllal!
STB, egy rakás kaki sajnos, illetve nem is maga a tank a gond, hanem az hogy mindenki ellen mész vele, elvileg megegyezik a gunja a leopárdéval, de nekem a leó erősebbnek tűnik, az STB egyik jó tulajdonsága az állítható magasság, illetve dőlésszög(nem jut eszembe a neve) sokszor nagyon nagy segítség! Az a rohadt APDS nem igen akar működni neki
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Tactical #9298 üzenetére
Én a fél Japánt a Tigrissel fejlesztettem ki még az elején, utána a Ho-Ro Production-ra raktam Talizmánt, és avval toltam, minden csatám legalább 6 kille svolt, még ma is megállja a helyét 8.0-ban is(százasszöget nem szereti, lsd T62 )de én ajánlom neked a Ho-Ro-t ha meglessz, vagy a Csi Nu II-t kellett volna venned, az a lóbaszó még a Tigris helyett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest