- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Nem sokat toltam velük, de a német vonal jobban bejött!
Sajnos onnan hiáynzik az aktív védelmi rendszer, nagyon sokszor hiányzik..
Kicsit bánom hogy őket húztam!
Más:
PC-n lehet használni a PS fiókomat ?
Mert ott is leárazások vannak, akkor ott megvenném a PC-s fiókomra 2k-val olcsóbban a kinézett tankot, mint a Gazsi sztórba. -
t.imi
addikt
Hasonló, csak pár osztállyal lejjebb.
M6A1-el PT76B-ről pattanok, de M18-ról is amit géppuska átvisz.
Orosz t34e stz menet közben egy lövéssel végez M6A1-el. A számomra rettegett KV1-et nem is mondom, hiába löveg mellett, vagy alatt. 90% pattanok a 2xx penes lövedékekkel.
Vannak itt anomáliák. -
Francia91
veterán
Kösz
Kisebb Br-ben jó játszani, mert ott nem dominálnak annyira a prémiumok, és nincsenek olyan lőszerek, hogy mindegy mivel vagy, egylövéses leszel mindenképp
Itt még tudod hasznosítani a tapasztalatodat. Reál repcsiben szintén így van, időnként visszamegyek repkedni 2.7 - 3.7 környékére, fain meccseket lehet menni
Tank 11.0 és repcsi 6.3 után felüdülés a kis BR-es meccsek -
Francia91
veterán
Azthiszem, a 7.7-es Maus az utolsó Heavy a német ágon. Amit ráadásul már nem is tudsz fejleszteni, átrakták pár cuccal együtt egy külön fejlesztési ágba a Panther II-essel, 105 mm-es Tiger II-essel és Coelian-nal együtt.
Ru 251-es nekem ingyen volt, 75%-os leárazást pörgetett ki rá egyik meccs után, és volt annyi aranyam fél évvel korábbi Golden Wager-es meccsből. De nagyon faint tank, ráadásul akkoriban még 6.7-es volt, mostmár 7.0-ás.
Legjobb k/D arányom vele eddig
Amcsiknál is tudtommal 7.7-nél van az utolsó heavy tank, az M103-as, ruszkiknál pedig a 8.3-as T-10M (amúgy jó cucc lenne ez, csakhát megint olyan lőszerek ellen megy....)
-
Francia91
veterán
Olyan 5.7-ig érnek valamit a heavy tankok (legalábbis ez az én tapasztalatom), felette már olyan lőszerek ellen mennek (300 mm átütésű APDS 500 m-en, 400+ mm HEATFS és társai....), hogy nem sokat érnek. T29, T34, IS-4M, Maus, mind egylövéses, ha uptierbe dob be velük. Én pl vagy 4 éve folyamatos +1.0-ában vagyok kénytelen játszani, nem is használom ezeket a nehéztankokat, 20 évvel későbbi tankok ellen megyek, szart sem érek nehéztankokkal. Akkor van esélyed velük, ha downtierbe ad be velük- Tiger II-essel pl 5.3-ba ad be, IS-4M-mel 6.7-be. De olyat évek óta nem láttam
Ellenben a medium és könnyű tankok mozgékonyak, gyorsak, az ellenség háta mögé lehet velük kerülni aránylag gyorsan, ha jó pályára ad be, és van pályaismereted
Maus-szal első kb 10 meccsen saját BR-be vagy lentebb dobott, jó is volt akkor, hogy hárman alig tudnak kiszedni. De persze a prémium Object 120 akkor is röhögve egylövésezett, aztán azóta 8.7-be dob fel minden meccsen a 7.7-es német presetemmel. T29 mikor meglett (akkor még 6.7-es volt), eleinte olyan 6.3 környékére dobott be, aztán elkezdett 7.7-be dobálni Leo 1-esek (akkor még 7.7-es volt a Leo 1) és Object 120-asok ellen, ott a 400 mm átütésű lőszerek ellen szart sem ért a T29-es, ellenben Tigrisek ellen jó volt a páncélzatom. IS-4M-mel ugyanez volt, amikor eleinte nem dobált fel vele, akkor istenkirály voltam, alig tudtak kiszedni, aztán feldobált, meg jöttek 400 mm átütésű lőszerekkel ez ellenfelek, és semmit sem ért. Cserébe lassú dög voltam....
-
Francia91
veterán
Városi pályákon, épületek közt a DF105-ös brutális jószág, amikor sorra jönnek az ellenfelek az épületek mögül
A rekordom egymást követően 7 tank volt (Reálban, csak Reált játszok), akik egymás után bújtak elő, csakhát a 4 másodperc reloadra nem számítottak
Akkor is szeretem behozni, ha már bukásra állunk, és 4-5 spawncamper ott van a spawpontunkon, olyankor minimum 4-et el tudok inézni a spawnvédelmi idő alatt -
Francia91
veterán
Attól függ, melyik heavy-vel találkozol. T29 és T34-et optikán belőve pukkan, T32-est a géppuskás helyét belőve pukkan. M103-at hirtelen nemtudom, de ha bizonytalan vagy, lődd el elsőre az ágyút, ha nincs segítsége a környéken, akkor van időd kigondolni a második lövést, bár nekem a hasuk sikerülni szokott (M103-asnál is, ha szögeli is)
Leo 1-nél messzebbre APDS-t használok, közelebbi célpontokhoz pedig HEATFS lőszert -
Francia91
veterán
Az IS-3 igen, az bálna
DF105 tényleg baba tank, a 4 sec reload és a 400 mm átütés együtt nagyon durva fegyvertény tud lenni
Leo 1 optikája és ágyúja tényleg k*rvajó, ezért a kettőért szeretem, de a mozgékonyság azért nem annyira fasza, legalábbis ha a 8.7-es Leo 1-hez képest nézed, vagy a Ru 251-eshez mérten. -
ToMy_
tag
újabban azt látom, hogy orosz tankok tolatva mennek előre, torony hátraforgatva, azaz menetirányba
én értem, hogy a hasán kell lőni, de ez azért már durva ...
Hhátulról általában csak gyújtanak, ritkán van ammorack, illetve visszalő és előremenetben gyorsabban el tud tűnni. -
edari
őstag
Sajnos erre a játékra is igaz, és a wot-ra is, hogy az orosz ág op. Neten memek között rákeresel a stalinium armor-ra, rögtön megérted.
Angol ágat én nagyon utáltam, szar tankok vannak ott, br 7 fölött kezd jó lenni - ezt is csak tapasztalom magamon, kiidegelnek.
Fv4002-nél hagytam abba azt az ágat. Jó gun, viszonylag jó armor, de iszonyat lassú.Én tegnap kaptam agyérgörcsöt. Egész jól adta, gondoltam beizzítok egy 500%-os xp boostert... abban a menetben konkrétan lőni nem tudtam, azonnal meghaltam mindentől.
-
Francia91
veterán
Nem, a T-54-esnél elölről kell fejlesztened mindent, a lőszert is. Ha lőszert kifejlesztesz, az csak az adott tankra vonatkozik.
T-44-100-nál én a nagyobb átütésű lőszert használom, meg sokmindennél. Kivéve Leopard és fentebb, ott az AFPDS-t használom gyakrabban a kisebb átütés ellenére (500 m-en 330 mm), mert jobb a ballisztikája, mint a 400 mm átütésű HEATFS lőszernek. Messzebbre a jobb ballisztikájú lőszert használom, közelebbre pedig a HEATFS-t. De ez abban az esetben igaz csak, ha érezhetően eltér a két lőszer ballisztikája, T-44-100-asnál ez nem áll fenn -
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Van jónéhány könnyű jármű már magas BR-ben (BMP-k, Object 906 így hirtelen), azokhoz jó a HVAPT befűzés (de az alaplőszer is) a 20 mm-es ágyúba, ki lehet szedegetni őket. Vagy légvédelemként is jó használni. Rakéták 600 mm körüli átütésűek emlékeim szerint, azokkal nagyjából mindent ki tudsz szedni. Vagy helikoptert is, amelyik közel van a pályához, szoktam kiszedni a rakétával Marder-ral, ha már az ágyúval nem tudom biztosra kiszedni
-
Francia91
veterán
A stock járművek javítási költségét mutatja, nem a teljesen fejlesztettét.
Amúgy magasabb BR-ben általánosságban olcsóbbak a javítások, de ez sok tényezős dolog, van ahol a lőszer drágább kisebb javítási költség mellett. De vannak tankok, amiknek drágább, vannak, amikenk olcsóbb a javítása, nem lehet ráhúzni egységesen, hogy magasabb BR-ben olcsóbb. Magas BR-ben általában -15/-20k egy vesztes meccs, 6.7 környékén ez -7/-8k Lion általában -
ToMy_
tag
-
Francia91
veterán
7.0-tól felfelé eléggé nehéz boldogulni prémium nélkül.
Ami néha jól játszható, az a német 7.7 és a ruszki 7.7, de vegyes, van mikor nagyon jókat lehet hozni vele, van mikor nem.
Németnél ott van a Leopard 1 (7.3), DF105 (7.7) és a Marder 1A (7.3) , ezek pl elég jól használhatóak 7.7-es meccsben, a DF105 pedig városi pályákon jó különösen, 4 másodperc reload, 400 mm átütés, imádom. De csak városi pályákon.
Ruszkiknál az Object 906 még mindig nagyon jó (és milyen jó volt, mikor eleinte még csak 7.0-ás jószág volt). T-54 közepesen használható, IS-4M-mel (ami amúgy nem volna rossz tank, én szeretem nagyon) pedig csak akkor van szerencséd, ha lefele dob, vagy legalább saját BR-ben mész vele (ami nekem évek óta nem adatott meg, állandó +1.0-ában képes szopatni). -
Francia91
veterán
Reál tankról tudok nyilatkozni csak, saját tapasztalat alapján:
- Németben 6.7-ig játszható nyereségesen
- Amcsiknál 6.7 - 7.0-ig
- Ruszkiknál 6.3-igA briteknél olyan szépen feltolták a javítási költségeket kb 1,5 évvel ezelőtt, hogy ott 6.0 felett szinte felejtős lett (1 tank javítása 10-12 ezer Lion.... Pff)
-
teomog
csendes tag
-
teomog
csendes tag
Nekem a Zrínyi megszerzéséhez a négy csillag begyűjtése darabonként kb 4-4,5 óra volt. Csak AB-ben játszom, ott is max 7-7,3-ig, de leginkább 2,0-4,7 között. Itt nagyrészt az olasz 4,7-es gépeket vittem, M4 Tipo, M18 meg a 75 milis anti tank, így legalább a legénység is fejlődött. Mondjuk az, hogy két nap van egy-egy csillag megszerzésére eléggé munka/kötelező jelleggé tette, így nekem kevésbé volt szórakoztató, főleg a végén untam már nagyon. Csak ha már a Toldiról meg a Turánról lemaradtam a fizetős Battle Pass miatt gondoltam ez legyen meg
. Pontokat elsősorban a killre, aszisztra és a foglalásra ad.
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Nekem nehéznek tűnt, pláne a 4-ik csillag utolsó "párszázas" része, az kínkeserves volt.
Én BR. 6.0 - 7.3-ig lévő tankokkal csináltam, ráadásul nagyrészt ÁB-ben (az sokkal gyorsabb mint az RB, cserébe kevesebbet ad).
Egy barátom BR. 11-el tolta RB-ben, neki "simaliba" volt. Napi egy csillag esténként pár óra játékkal, sőt a napi tevékenységek mellett még a hajós és repcsisből is begyűjtött 1-1 csillagot.
Szóval játékosa válogatja, nekem nincs is BR. 11-es paripám (még), és ha őszinte akarok lenni, a BR. 3.0 - 4.0 környékét sokkal jobban kedvelem, és messze sokkal eredményesebb is vagyok ott. -
Francia91
veterán
-
edari
őstag
A 6.3 alatti jagdpanzernél erre gondolsz: jagdpanzer 4-5? Az az egyik legjobb tank a németéknél abban a régióban. Azért látsz csak 120-as átütést ott, mert az infónál csak az alaplőszert mutatja, ami azt hiszem annál a tanknál a hesh, annak annyi a pen-je. Viszont a legutolsó lőszere a heatfs, aminek 320mm a pen-je.
Bár én azt az egész ágat nagyon bírtam addig a tankig. -
Francia91
veterán
Panther II, Tiger II KwK46 (10,5 cm), Maus, Coelian kikerült a normál fejlesztési ágból anno (2-3 évvel ezelőtt kb). Szerencsére én még előtte kifejlesztettem és megvettem mindet. Panther II nagyon jó a maga BR-jében, ennek megfelelően eléggé felnyomták a javítási költségét (Reálról beszélek, csak azt játszok).
TD-kből 5.7 felett kevéssel játszottam (5.7-ig viszont nagyon szeretem őket - Sturer Emil, Nashorn), JagdPanther, és JagdTiger-t használom. A Jagdpanzer szerintem csak kifejlesztve van, de nem mentem még vele egy kört sem
-
Francia91
veterán
Tiger II a játékban közel sem olyan ellenfelekkel kerül szembe, amilyenek korban hozzá passzolnának. 20-30 évvel modernebb lőszerek és tankok ellen megy, így nincs sok haszna nehéztankként. Ha szerencséd van, ledob -1.0-ába, de ez a ritkább eset, én vagy 3 éve only +1.0-ában vagyok kénytelen játszani vele. A német 6.7 preset amúgy játszható aránylag jól, de a Tigriseket kivettem belőle, nem vagyok velük előrébb, mint a Pantherekkel, ugyanúgy egylövésezik a Tigriseket, ahogy a Párducokat....
-
-
-
-
-
maximilian4
addikt
Az a baj (most kivételesen), hogy általában én vagyok uptierben és 7,7-es csapattársakat kapok (főként t-54 különböző variánsai, is3, object 906), ha ellenfélnél van 2-3 chieftain, vagy leopardok tömege (leo1 és a1a1 gyakori), akkor az a pár t-62 nálunk egyszerűen nem tudja ellensúlyozni.
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
-
Malibutomi
nagyúr
Az de gazsi szarik ra.
Pedig rengetegen panaszkodnak miatta.
Siman megoldhatnak...ha ultra low quality akkir vagy a bokrok helyett legyenek 2d spriteok, vagy adjanak nekik ultra low latotavit is.Nekem is van hogy valaki a palya tulvegerol kilo 600 bokron at akkor tudom hogy vagy csalt vagy ilyen jatekos.
-
Malibutomi
nagyúr
Az van hogy a jatek engine eleg szar jelenleg. 3rd person nezetben a rombolhato falak es a kisebb bokrok 50-100 utan nem rajzolodnak ki. Ezert az van hogy te bujsz egy bokor mogott, aki meg par szaz meterrol nez az siman lathat...es ha jol tud loni 3rd person nezetben akkor ki tud loni.
Egyebkent mivel ez igy szar, hasznald ki te is amennyire lehet...beallitasok "tree range" huzd le nullara. Ez azt csinalja hogy a falak bokrok majd toled vagy 10 meterre poppolnak be, de elony a csataban mert latni fogod aki azt hiszi mogotte bujik.Elvileg a kovetkezo patch-el jon az uj engine az remelgetoleg segit ezen, es mar normalisabb lesz ez.
Azon sajnos nem segit hogy vannak akik vagy mert szar a gepuk, vagy direkt ultra low quaility beallitason jatszanak...se fu, bokorbol csak 1-2 aztan azok latnak mindenkit.
Amit irtak a giuk beallitas az meg "no grass in gunner view" vagy ilyesmi. A bokrok maradnak de a fu nem fog latszani.
En egyszer kiprobaltam a magyar nylevet de olyan kreten idiotan hangzik minden magyarul hogy maradt az angol.
-
PAtr0n
addikt
Gratula, látod, menni fog ez!
AB azon felül, hogy nevetséges számomra, engem kifejezetten zavar a pen marker, ugrál az a szaros kereszt föl-le. Ez kb ugyan olyan mint amikor sok RB repcsizés után visszamész AB-ba (pedig én AB-t tolok 95%-ban ott, úgy írom ezt), és idegesít az aim marker, csak bezavar. Szépen lassan kitanulod az egyes ágyúk/lőszerek ballisztikáját, nagyobb élmény RB-ben kinyírni bárkit, mint segítséggel AB-ben. De ugyanaez az SB, ott semmiylen segítség nincs, az lenne az überfasza mód, ha normálisan megcsinálnák végre benne az RB féle SP rendszert.
Az aljnövényzetet lődd ki, az rengeteget segít a domb fölötti akadálymentes nézelődésben, meg könyebben kiszúrsz bárkit távolról is. -
Alg
veterán
Olyanok mint a T-rex... a mozgást veszik észre
Egyébként egy idő után már nagyjából lehet tudni hogy a meccs elején hol biztonságos és hol veszélyes közlekedni, honnan lehet ellenségre számítani, melyik bokrokat kell sasolni, melyik ház mögé kell belőni stb. Mint a timing attack SCII-ben
Plusz néha a kipufogófüst is el tudja árulni a búvóhelyed.
Illetve a direkt low beállításokkal játszó ellenfelek hogy kevesebb legyen a bokor meg a fű, nem tudom ezen javítottak-e már valamit (érdemes bekapcsolni a beállításokban hogy scope-nál eltüntesse az aljnövényzetet)
-
Francia91
veterán
Azért f@sza, hogy semmit sem írtam, de azonnal sértésnek veszed....
Mikor szidtam ebben a fórumban bárkit is, ha visszaolvasol? Sose senkit, megsúgom....
Mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy sok reál meccsel és gyakorlással, megfelelő helyezkedéssel hozhatóak ezek az eredmények. Ennyi lett volna a lényege, csak telefonról nem szeretek hosszasan írogatni...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest