Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Talán az M55 vagy mi, ATGM.
-
SP4C3
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
0/10
-
PAtr0n
addikt
Francia, most átéreztem a helyzeted:
Nem lehet mondani hogy nem tettem meg mindent. USSR, USA, Brit túlerő ja meg minimum +10 év korszerűség az ellen javára. Nem azt mondom, lőttem ki Shermant, meg T34-et is, de ennyi killből 4-5, postwar szar ellen volt. Bevittem 1x Tiger II(P), 1x Panther A, és 2x Jagdpanther. Ennyire tellett.....
update: ja igen a spawn-unkat, marha könnyű a házak mögül lőni. kb 150méter, és ott kempeltek a g*cik. Semmi értelme a spawnvédelmi zónának.

-
milkabrams
őstag
M56 mennyire használható "tank"?
-
BogyóBP
veterán
Valaki tud mondani egyetlen egy okot miért játszak tovább a játékkal?
-
-
BogyóBP
veterán
Magyarra van állitva a kliens nyelve, német tankokkal szoktam játszani de az előbb a brittek légierejével repkedtem, a rádióba pedig folyamatosan német csevej volt, nem angol miért?
-
BogyóBP
veterán
Én ma kaptam egy feljelentést mert visszamentem tier 2 be és 1 perc alatt kilőttem 10 tankot az F2 es panzer el, egy csávót szerintem 2x is, mert nagyon nyomta az üzenetben..Hogy illegális modot használok, rákos legyek, a rákos accountomat majd a moderátorok letiltják stb stb..Sajna elfelejtettem elmenteni a replayt

-
laskr99
addikt
Persze... Ezért kell játszani. Ilyen gyepes agyhalott barmok minek játszanak és vesznek gépet? PC vételt IQ szinthez kellene kötni. Ha kevés akkor "sajnálom hülye vagy hozzá, nem tudsz ilyet használni így a megvételét nem engedhetem" Itt van helyette valami neked való :[link]
-
CHaooSS
őstag
Rakás fos a MM maus-al ugyan úgy.. hiába van itt a Leo-ha sokszor feldob 8.0-8.3ba kibaszott szovjet,brit,amcsi ellen b+
-
t.imi
addikt
Köszönöm nektek
Ezek szerint nem úgy működik, mint a WOT.Megvettem a Waffentrógert 240k. Legénységet nem képeztem, majd később, gondoltam. Árát levonta, ellenben újra meg kellene vásárolnom, mivel nem lett az enyém. IS1-el jártam így anno, ezt már nem hagyom veszni.
Supportnak elsírom a bánatomat, gondolom látják a vásárlást és a fail teljesülést.Még egy, ma ilyen error nap van. Küldetés, lőj ki 10 tankot páncélvadásszal iii-vi rang. Marder III H, ami 3-as, mégsem számolta a legyűrt ellent. Baxa meg, emiatt nem puffogom tele a támogatást, de ilyenek sűrűn előfordulnak?
-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Én félek, nemtudom pontosan mennyit kaptam már, de azthiszem a 10. az végleges.

Sok embert látok, tegnap szidtak egy teamkiller-t és azt mondta az illető, hogy azért lett a játékos ennyire degenerált, mert oroszországban él és az anyja alkoholsita patkány, aki a terhesség alatt és azt követően is csak vodkát ivott, ezért nem tejed adott a gyereknek, hanem vodkát. Ez ment kb 30percig. -
t.imi
addikt
Urak, a trágár nyelvhasználat, sértegetést mennyire szokták komolyan venni esetleges panasz esetén?
Néhány ember zokon vette, hogy elküldték a g@c krv anyjába. -
SP4C3
veterán
Valaki air sim? 2.3-3.3
-
SP4C3
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Wirbelwind meg OP mint a f.szom.

én úgy szoktam használni, hogy elveretek egy pontra és ott megülök (lehetőleg legyenek csapattársak körülötted) és lövök, 4 ágyúval lehet folyamatosan lőni, amíg egyet töltenek, addig a többivel lősz, aztán mire kiürülnek, az elsőt megtöltötték) Csak úgy potyognak az ellen repülői.
Természetesen alaplőszerrel érdemes ezt csinálni, mert azt nem számlázzák.

-
SP4C3
veterán
Vulgáris, az! Az édesanja 3.14csája, na az a vulgáris. Még a WT post-okban sem tudnak fairplay-t fenttartani.
Cancer szóra rákeresve tonnányi post jön elő, azok persze rendben voltak.
-
Francia91
veterán
-
BogyóBP
veterán
Flakpanzer el nehéz a játék? Én most kiprobálom már 2 gépet leszedtem, de elég sokat kell így várni
Sztem vicces. -
Francia91
veterán
Nekem az 1.71 óta megy le nagy erdőben 40-re az FPS, de semmi egetrengető. Optimalizálni kéne a grafikát, mert régebben tipikus volt, hogy ha légvédelem lőtt téged, akkor akármilyen hardverrel és akármilyen grafikán 10 FPS-ed lett. De pl vannak bugos mapok is a kezdetektől, pl az "Advance to the Rhine". Itt mikor bead, a menüben 10-15 FPS van, lementem ULQ-ra, ugyanúgy 10-15 FPS.... Mikor bead a mapra a járművel, már megvan a rendes FPS-ed. Addig meg alig tudod kiválasztani a járművet is....

-
t.imi
addikt
Urak, Waffentrager-t húzom éppen, mára megjelent egy kis arany "szalag" a fejlesztés fán a kis kép sarkán.
Ha másikat kezdek fejleszteni, akkor is ott marad. Ez mi ez, nem tudjátok? -
CHaooSS
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Elvileg 26.10.2017
-
milkabrams
őstag
Mikortól megy az IS6 7.3-ba?
Majd akkor játszok legközelebb. -
SP4C3
veterán
A T95E1 is megkaphatja a "useless shit" címkét.

-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Röhejes átütése van 6.0-ban, más tankoknak 4.7-ben van akkora...
-
Francia91
veterán
válasz
Tactical
üzenetére
Tiger II(H)-val ugyanúgy szopok továbbra is az IS-6 ellen
Viszont!
- Walker Bulldog 6.0 lesz, így nem kell IS-6 ellen kínlódnom. 6.0-ás Jumbo-val (viccesen kicsi átütéssel) szintén nem dob össze IS-6-tal
- Panther A, Panther G-vel, Panther F-fel és Sture Emil-lel szintém nem kell IS-6 ellen szopkodniVan azért előnye...
-
Tactical
tag
Az IS-6 7.3-ban nem igazán izgat, sima parasztvakítás. Nem változik majd semmi, ugyanazon tankok ellen fogok harcolni vele, mint eddig. A fájó pont inkább a T-54 (1947) 7.7-re emelése.

-
Francia91
veterán
válasz
CHaooSS
üzenetére
Észrevehettétek már amúgyis, hogyha bejön egy új, főleg prémium jármű, először szarrá van buffolva, majd szépen lassacskán elkezdik gyengíteni
KugelBlitz-cel pont ez történt: 6.7-ben király volt, HVAP-T lőszerrel meg egy isten! Konkrétan a Kugel és Tiger II-es miatt kezdtem el tankozni. Na első lépésként nerfelték a befűzését, hogy csak nyomokban tartalmazzon HVAP-T lőszert, majd rá egy hónapra felb@szták 7.0-ba, hogy nyomorult 8.0-ás fostalicskák ellen menjen... Bepróbálkoztam vele, de folyamatosan T10M ellen kellett vele szopnom... Na most hogy a T10M-et felteszik 8.3-ba, ismét előveszem a Kugelt a 7.0 ellenére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CHaooSS
őstag
IS-6 7.3 T54 mod.47 7.7

Jgpz 4-5 amúgy mi a picsáért megy 7.0-ba ?ugyan úgy fos ott is a stock lőszer.. adják meg a heat-et és maradhat sőőt akár 7.7 is lehet
-
BogyóBP
veterán
Kedvencem... -.-

-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
Sűrűn előfordul, hogy aphebc-vel beütöm, de csak a legénységet pucolja ki (csak a toronyból), modulok nem sérülnek. Sőt panther és tigris oldalába beleeresztem ugyanezt a lövedéket egyenesen a lőszereibe és csak besárgulnak... Persze akármelyik eltalál (mindegy, hogy hol) HULL BREAK!
-
BogyóBP
veterán
Mekkora csalodás nekem ez a Panther D
Pedig vért izzadtam mire összeszedtem rá a TP-t meg az oroszlánt nem beszélve róla hogy az előtte lévő bohózatot is meg kellett hozzá vennem na mindegy, bánom hogy nem a Tiger E-t vettem helyette, mert amig ennek az oroszlánját farmoltam, kifejlődött az is. -
gabbbba
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valahogy sikerült elállítanom a tankos játékban a légvédelem kérését és onnantól már nem tudom a térképen kérni,ahogy eddig,hanem csak magam közelébe a föld felszínére kijelölt szaggatott vonalas körbe. -
BogyóBP
veterán
Kivették azt a funkciót hogy a géppuska hangja a tankban máshogy szól mintha 3rd viewbe nézném?? A gépeknél megmaradt de a tankosba ugyanaz a hangja ha shitfttel belenézek a célzóba mintha felülről nézném. Vagy ez eddig is ilyen volt?
-
SP4C3
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Good Job! Így kellene mindig.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Starlink
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek szerint nem úgy működik, mint a WOT.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig vért izzadtam mire összeszedtem rá a TP-t meg az oroszlánt nem beszélve róla hogy az előtte lévő bohózatot is meg kellett hozzá vennem na mindegy, bánom hogy nem a Tiger E-t vettem helyette, mert amig ennek az oroszlánját farmoltam, kifejlődött az is.