Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Gyíkemberek előre!

Csak tudnám akkor én a prémium tankokkal miért pont ugyanúgy megyek mint a nem prémiumokkal

-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Tiger II-essel ugyanez van. Sla. 16-osok alázzák a másik csapatot, a sima Tiger II (H)-t pedig szedik ki lazán, mintha BT-5-ös lenne

-
SSJPeter
őstag
Azt sem értem egyébként, hogy a franciákat miért 100%-ban angol, meg amerikai tankok ellen adja be, nekik a szövetséges oldalon lenne a helyük, és nem a németek, meg az oroszok mellett. Oroszok ellen még egyszer sem mentem, mindig az amerikaiak, meg angolok ellen megyek.
M1-es ágyúval felszerelt Jumbo + M18 + Comet + Centurion kombó ellen esélytelen vagyok a 4.7-es tankajimmal. -
SSJPeter
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Ami én észrevettem, hogy prémiumoknak kedvez, illetve választ pár kiskedvenc embert egy időre.
Ez egy loser duma. Semmi valóságalpja nincsen. Például én, orosz 4.0-ban kurva nagy májer vagyok, 70%-ban elhozom az első helyet. Most kipróbáltam magam francia 4.7-ben hangsúlyozom, hogy prémium tankkal (M4A1 FL10), szart se tudok. Miért? Mert míg az oroszokkal az esetek 75%-ban enyém a legmagasabb BR-ű tank, addig a franciákkal 80%-ban feldob 5.7-be, és olyan tankok jönnek velem szemben, amik ellen nem megyek semmire, míg a Panzer IV-eseket rommá lövöm a T34-el, meg a KV-1-el.
Ennyi a magyarázat, nem kellenek az összeesküvés elméletek.
Ha teszem azt a franciákkal is mindig 4.3-as német tankok ellen dobna be, akkor ugyan úgy májerkedhetnék, de nem...
-
BoB
veterán
Most mentem egy csatát a 3.7-es KV-vel. 4.0-ás Panzer IVG jött szembe, szóval már RB-ben sem +/- 1.0 van hanem 1.3.
-
BoB
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
DOTA2-vel játszottam ma párat.
Miért van az, hogy egy ingyenes játékban amiben semmilyen "hatásnövelő" nem vásárolható csak kozmetikus tárgy, pont ugyanez a helyzet? Zsinórban vesztes meccsek, egyszer 25 kill-em van, máskor 3-at alig tudok összehozni.
Ezért a Valve-t miért nem vonták még felelősségre? Sőt továbbmegyek, az összes ilyen csapatjátékban miért van ez így?
Vajon a zöld vagy barna színű gyíkember kaszt okozza ezt?
Kérem tegyék meg tétjeiket!
-
milkabrams
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ami én észrevettem, hogy prémiumoknak kedvez, illetve választ pár kiskedvenc embert egy időre. Pl. Abramsel 6-7 csatán keresztül, csatánként kiszedet 5+ tankot, utána 10 csatában 3-at.
-
válasz
milkabrams
üzenetére
És mik a teóriák?

-
milkabrams
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Elég sok teória van róla, de biztosat nem tudunk.
-
Egyébként arra rájöttünk már, hogy miért van az, hogy néha "szopó" ágra tesz a játék? Tehát az ilyen zsinórban 10 veszített csata, mindegyikben úgy, hogy mindhárom pont az ellenségé, miért vannak? Hogy működik a matchmaking? Ezért miért nem szedték még szét a Gaijint?

-
BoB
veterán
Megvan a T-72A jipíí.
De semmire nem megyek vele mert az alaplőszere semmit nem ér, marad a T-62M

-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Itt is van egy. Brutál ostobán csinálja (már ki van tiltva).
-
Malibutomi
nagyúr
Akartok latni csalot?
Itt a replay linkje: [link]BULLDOG48ru a neve
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
A másik oldalról szedtem ki én is elég sokat, kartondobozból készült talicskát nem is nehéz kiszedni. De reálban bizonyos pályákon azért elég jól lehet ám használni, főleg ha az adott pályán vizes terület is van,. ahol a vizen az ellenség hátába tudsz kerülni. Meg mivel lapos és kicsi, elég jól lehet vele bújkálni
A Ru 251 is könnyen kiszedhető, ügyesen játszva meg simán megvan vele Reálban a 7 kill/0 halál -
Tactical
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szerintem a T-44-100 mellé jobban jársz az Objekt 268-al.
A "sorozatvereség", meg majd elmúlik. Siettetni a végét csak úgy tudod, ha összeállsz valakivel osztagba.
-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
BMP-1-essel (és minden mással) csak reálozok (pontosabban reáloztam, már nincs fent a gépen a WT), ott viszont egy mocsok dög a kis BMP, én nagyon szerettem
Nincs tűzereje.... Ne röhögtess
300 mm HEATFS, 6 másodperc töltéssel... Több mint jó
-
Köszönöm az infót!

BMP-1-et te használtad, jó volt valamire?
30 csata alatt erre sikerült kihoznom a 2 új tankom:

A BMP-vel kb. csak azt csinálom, hogy (mivel gyors) kezdéskor a középső pontra szaladok elfoglalni, aztán ha tudok valakit az érkező ellenségből kilövök, de mint látszik többnyire nem tudok. Pedig volt már ilyen papírpáncélos tankom, de valahogy erre nem érzek rá és ennek tűzereje sincs. Ráadásul szerintem a T-44 mozgékonyabb is, pedig több mint 2x olyan nehéz.

-
BoB
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
T-80B-t 301 csata alatt sikerült teljesen kifejlesztenem prémiummal, talizmán nélkül.
16 modul van benne jelenleg, ami azt jelenti hogy átlagosan 19 csata kellett egy kifejlesztéséhez.
-
válasz
v!ct0y
üzenetére
Hát épp ez a bajom, hogy ezeken már rég túl vagyok.
Fél éve minden nap játszom, elvittem USA-t 6.0-ig, most az oroszt 7.3-ig, szerintem ezalatt kilehet ismerni a pályákat és mindent. Volt már csata amiben 15-öt öltem a sima T-44-el, de most valamiért játszhatatlanná vált a játék, ezalatt azt értem, hogy a csaták 85%-át veszítem el de úgy, hogy pár száz pontot van lehetőségem összeszedni.
Még ha én is lennék a nagyon béna, ez akkor is bullshit, nem egy emberen múlik a csata, ha nem csinálok semmit csak állok a kezdőn akkor se kéne a meccsek majdnem 90%-át veszítenem.

-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Előbb szokd meg a játékot. Játsz kisebb tierben. Tanuld meg a pályákat.
-
A 2 új BR 7.3-as tankom statisztikája:
10 csata alatt 2 győzelem.

BMP-vel 1-et, addig IS-3-al 11-et tudtam kilőni ugyanazokban a meccsekben.Valahogy nekem ez a BMP nem adja, pedig teszt pályán nekem is szimpi volt. Legutóbb egy T-44-100-at oldalba lőttem vele ágyúval, majd rakéta, de túlélte, mi több, utána kigéppuskázott.
Páncélja gyakorlatilag nincs, nem is értem minek rá tető, cabrio is lehetne. -
SSJPeter
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Annyit tehetsz még, hogy pár száz aranyért megveszed a poroltót és a javító kitet. USÁ-val sem minden tank játszhatatlan, alacsonyabb szinten a Jumbo sherman mindenkit lehentel, ha nem dobja fel. Jó még a T14-es is, igaz az preémium.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Sidorovich
üzenetére
Hat jatssz RB-t ott lehet bujkalni es lesbol tamadni, arra valo a BMP
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Én is +1.0-ban vagyok 2 éve, azért is hagytam fel az egész WT-vel. Játszhatatlan így, fejlesztésre semmi esélyed
-
válasz
v!ct0y
üzenetére
A Ground Forces részt kb. fél éve kezdtem el intenzíven tolni, először USA-val kb. 6.0 BR-ig jutottam, majd meguntam, hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Nagyjából minden 10. halálomra jutott egy ölés. A Shermanokat pl. az nem lövi ki szemből aki nem akarja.
Most az oroszokkal játszom, IS-3-at most oldottam fel. A hétvégén még meglátom, de lehet itt fogom abbahagyni a Ground Forces részt. Az IS3-at egy I. világháborús tank körbeszaladja. Vietnam pályán percekig mentem 15-20-al, hátha elérek oda ahol az akció van, majd egy repülő meggyújtott rakétával. A poroltó ha ebben a tempóban haladok talán tavaszra meglesz, szóval a biztos halál miatt Alt + F4 -el léptem ki a játékból és fejeztem be mára.

Pedig prémiumom van, boostereket is veszek néha, de utóbbit egy ideje már direkt nem. Úgy érzem ez nem is játék csak egy frusztráló szar pénzszivattyú, és minél feljebb jutsz, annál rosszabb.
Pedig rengeteg potenciál van benne de egyszerűen nem tudom megérteni a fejlesztőket, mégis mi mentén alakítják a játékot. -
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
A BMP-1 elég jó cucc, még stockosan is, az IS-3-nak pedig nem 7.3-ban lenne a helye, ráadásul stockosan elég szar szegényke
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Akkor nem tudd meg mi volt régen. Ha a láncodat ellőtték a kezdőn akkor odáig jutottál.

-
Felsőbb szinteken játszható egyáltalán a játék? Most oldottam fel a BR 7.3-as BMP1-et és IS3-at, de modulok nélkül baromi gyengék, és kb. 10 csata alatt a javító szettet nem sikerült még kifejleszteni. És ez még csak 7.3.
9-10 körül mi a fene lesz? Prémiummal is hetekig fogok egy poroltóért küzdeni?

-
Alg
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Mondjuk azt én is utálom mikor a 2/3 csapat bejön az M18-al, rohan előre, elfoglalja a pontokat, rohan tovább előre és meghal 2 percen belül.
Aztán hozza be a következőt és eljátssza ugyanezt újra.Vagy behoznak mind repülőt és 6 vadászgépünk pötyögteti a kétszeres túlerőben lévő ellenséges tankokat.
-
milkabrams
őstag
-
törölt tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Kv élvonalbeli tank, jó páncélja és ágyúja van, neki a foglaló ponton van a helye, sőt ahol megjelenik érezhető lesz a hatása, szóval nem értem hogy mit akarsz egy kv1-el taktikázni.
-
törölt tag
Kv sorozattal tényleg semmi baj nincs, kicsit be szögeli az ember és lehet vele nagy pofával játszani. Én még ellenük is szeretek menni mert jó kihívást nyújtanak.
-
milkabrams
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
A KV számomra nem igazán heavy. Az amcsi 75 mm-est megfogja, de a 76 milis átviszi, a németekről nem is beszélve, igen sok KV tankot szedtem ki M10 és PZ4-vel. Az IS1 már más tészta, az rendben van, IS2 teste azon a szinten nem elég erős, mod44 egesz jó, IS3 meg állandóan heatfs ellen megy.
-
Tactical
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
A torony csak oldalt erős, elölről simán be lehet lőni. Sokan nem tudják, mindenki igyekszik oldalról lőni, ha ezzel megyek.

-
Alg
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szovjet KV1-al többször találkoztam a német B-vel, általában azon megy a verseny melyikőnk találja el hamarabb a másik kémlelőnyílását (elöl, középen az a pici téglalap).
-
Tactical
tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
"De most őszintén, mikkel rakja össze?"
Pl:
M24 (3.3), M4A3 (105 (3.0), M4A1 (3.3), M15 (3.3), Type 65 (3.0), Pz II J1 (3.0), Pz III L (3.0), Pz III M (3.0), Sdkfz 6/2 (3.0), Stug 42G (3.0), SdKfz 234/4 (3.0), Pz III N (3.0), T-34 1940 (3.3), Cromwell V (3.0), Cromwell V Rp-3 (3.3), AEC Mk2 (3.0), Matilda II (3.0), 3 Gun Carier (3.0), Churchill I (3.0), Archer (3.3), Valentine XI (3.0), Valentine IX (3.3), Csi-Nu (3.3), M24 (3.3), NaTo (3.3), So-Ki (3.3), M4A1 (3.3), AMX-13 (3.3).
Tudod, ezek azok a tankok, amik akkor jönnek szembe, ha olasz 2.3-al megyek. Szóval senki ne mondja, hogy azért van uptier, mert nem játszanak ezekkel.
-
SSJPeter
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
A KV 1-B, az úgy tudom megegyezik a KV 1-E-vel. Gyenge ágyú, erős páncél. Amúgy nem, kiszedi azt más is, (pl. T34 is) csak 90 fok közeli szögben kell meglőni.
A KV 1-ek gyenge pontja a géppuska-nyílás, de csak ha szembe néz veled. -
SSJPeter
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Mi bajod a KV 1 szériával? A heavy tanok lényege, hogy ne dobja őket föl, ha 3.3-3.7-es tankok ellen mennek a KV 1-ek nagyon nehéz őket kilőni, csak szögelni kell őket. Beszögellve még a Panzer IV-ek sem tudják belőni sem az oldalát, sem a tornyot. A Zis5-nek még az ágyúja is teljesen rendben van, mindent átüt amit kell, és egy hiteli. Az E verziót csak német tankok, meg Shermanek ellen lehet használni rendesen, mert annyira gyenge az ágyúja, de azok ellen az is tökéletes.
-
Alg
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Miért? A KV-1B pl. tök jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SSJPeter
őstag
válasz
Tactical
üzenetére
Minden bizonnyal, mivel az is BR 3.3-as tank, én is szeretek ellenük menni a jó kis KV1-E-mel.

Ők engem nem igazán tudnak belőni, én viszont őket igen.
De most őszintén, mikkel rakja össze? A Br 2.3-asokkal? A BR 3.7-4.0-ban sokkal több játékos van, ezért rakja mindig hozzájuk.
-
Tactical
tag
Sziasztok!
Elkezdtem húzni az olasz ágat. 45 kört mentem eddig a (nem prémium) P40-el (3.3) és a 105/25 M43-al (3.3). A 45-ből 41-szer uptierben ( Panzer 4G, F2, T-34, KV-1, stb...). Az ezekkel megegyező prémium változatot is így szopatják?
-
BoB
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
A valósághoz nem sok köze van a játéknak, ezen kár rágódni.
Ez egyszerű Counter Strike járművekkel.
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Meg azzal, hogy csupa olyan pálya van, ahol az olasz matchboxok előnyben vannak. Dugig van a WT olyan helyekkel, ahová tankok max. erős gyalogsági kísérettel mennének be.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
milkabrams
üzenetére
Ettol meg a 6.7-7.7 tiereket teljesen tonkretettek ezek a bugos szar kocsik.
Jatszhatatlan teljesen. -
törölt tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Mégis hogy találkozhatod második világháborús lőszerrel ha 1965ben kezdte a szolgálatát?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Alacsonyabb szinten is rohadt idegesítő ellenük menni, van valami pizzás kocsijuk, amin nincs is páncél, de ha rálövök akkor mégse sebzem semennyire, kiírja, hogy "hit" viszont az ő lövésétől egyből megfekszem.
Ilyenkor mindig rage quitet nyomok...annyira felhúzom magam. Nem lehet megölni a 7.7mm-es orosz géppuskával se, szóval semmit nem tudok ellene csinálni. -
Malibutomi
nagyúr
Olasz tankok miatt jatszhatatlan a 7.0-8.0 gyakorlatilag, ki****szott Centauro egy bughalmaz megolhetetlen, de persze amig az easymode hulyegyerekek veszika goldot hogy hasznalhassak hamar addig nem lesz javitva.
-
BoB
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ahogy már írták kb tényleg a legelejétől. Azaz évek óta

-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Az spawnvédelem nélkül is rendszeresen átment az ellenségen, a pálya bármelyik pontján, 60-as ping mellett

Nem kell hozzá spawnvédelem
. Amúgy kb a tankos rész kezdete óta jelen van, hogy ha bespawnolsz, és nem mozdulsz, max 10 másodpercig van spawnvédelmed. Mondjuk b@szhatod, amikor a spawnon minium 5-en állnak rendszeresen spawncampelni.... 
-
Spawn protection mióta van a játékban? Meddig tart?

Többször tapasztaltam, hogy a lőszer átmegy az ellenségen, nem lepattan.

-
SSJPeter
őstag
Igazából nekem a 18 kill az special 4 halállal jött össze, de volt egyszer, hogy egy Jumbo-val beálltam egy olyan helyre ahol mind két oldalról épület takart, próbáltak belőni előről, de nem tudtak, és így 16 killem lett a meccs végére, mondjuk akkor pont elbuktuk a meccset. Ahogy olvasom azért születtek még itt a fórumban jó eredmények, gratulálok hozzá.
-
Francia91
veterán
Ha az accot nem használom 1-2 évig, netán tovább, nem lesz inaktív?
Befejeztem a WT-t 1 hónapja, végleg, a gépen sincs rajta, úgy vagyok, hogy mostmár szopasson mást a Gaijin.
De mondjuk 1-2 év után visszalesnék bele, hogy a jelenlegi állapothoz képest addigra mit csesznek el (még) jobban benne, hadd nevessek egyet a dolgokon, hogy hová tud még süllyedni. -
válasz
SSJPeter
üzenetére
Egyetértek. Nekem is 100 Hz G-Synces ASUS monitorom van, 21:9-es és ég és föld a különbség az előzőhöz képest. Egyrészt a mozgás olyan folytonos kb. mint a valóság, másrészt 1-1 sarokban ha állok nem kell jobbra-balra nézelődnöm hanem az egészet belátom.

Épp a napokban sikerült elérni nekem is a rekordom, új rekord viszont nem született: 15 kill 0 halál, T-44-el voltam 6.3 BR meccsen. (Korábban 1x volt már 15 kill az első T-34-esekkel 3.7 BR-en, de akkor nem 0 halállal)
A meccs után üzenetben meg is keresett az egyik kedves játékos az ellenséges csapatból, sajnos azt már nem fotóztam le. A mondanivalója lényege annyi volt, hogy sosem látott nagyobb csalót a játékban és reportolt.

Ilyesmiből volt már valakinek gondja egyébként? Természetesen nem csalok, de ha sok ilyen reportol tévesen érhet valami retorzió?

-
HoldChore
tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Tegnap beruháztam, egy ilyenre. ag352ucg6
De még a dobozában van
Előbb el kell takarítanom magam elől azt a 49 collos 4K-s TV-t amin játszom a WT-t.
Utána pedig ezen a 35 collon fele akkora tankokkal fogok döngetni.
Persze több tankot fogok kilőni.
Baromira megéri.
Csak úgy hozza majd a pénzt
-
SSJPeter
őstag
Aki fontolgatja, hogy beruházzon egy G-Synces monitorra, már csak a WT kedvéért tegye meg (ha játszik vele, persze)!
Hihetetlenül feljavult a teljesítményem, mióta az IPS paneles, 27"-os G-Synces Acer Predator monitorral tolom a játékot. Jelenleg az orosz 3.7-4.0-ban vagyok otthon (realistic), és ilyen 6-8-10-12 killjeim vannak, sőt új rekord is született egy 18 killes meccs alkalmával. Hihetetlenül jól spotolok, hála a nagy kijelzőnek, a WQHD felbontásnak, a 144hz-nek és a G-Sync-nek + a full grafikának persze. A távoli mozgások nem elmosódottak többé, a legkisebb távoli mozgást is ki tudja szúrni a szemem ezen a monitoron. Mire engem észrevesznek, már halottak. Nagyon megérte, kurva jó!
-
v!ct0y
veterán
Már jelentették is putyinnak, hogy ez így nem lesz jó...

-
SP4C3
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Kösssz!
Politika...
-
PAtr0n
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Pedig valaki nem érti mi is ez

-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az valami másik feladatcsoport volt? Mert végeztem 10 feladattal és meglett a T30.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
milkabrams
üzenetére
Ja ahhoz a christmas lights kuldikbol kellett 9.
Meg egyikrol sem dontottem el hogy hasznaljam vagy marketplace
-
milkabrams
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hogy lehetett megkapni az angolt?
-
Alg
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Pár dolgot észben kell tartani:
- Minél magasabb BR, annál nagyobb eséllyel lesz bukó a meccs SL-ban a javítás/lőszer miatt.
- Olyan nincs hogy se grind, se prémium fizetés de jöjjön a SL.Ha nincs időd akkor kapcsold ki az autorepair-t és várd meg mindig míg megjavul ingyen (ha van olyan sznten a legénység...), addig lehet más ágon/más tank setuppal játszani.
Szerk: grat a 10k-hoz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

M1-es ágyúval felszerelt Jumbo + M18 + Comet + Centurion kombó ellen esélytelen vagyok a 4.7-es tankajimmal.

Pedig rengeteg potenciál van benne de egyszerűen nem tudom megérteni a fejlesztőket, mégis mi mentén alakítják a játékot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)