- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Viktor0610 #574 üzenetére
Magyarul: vége a béta tesztnek?
-
Tutu7030
veterán
A huawei ügyfélszolgálattól ezt a választ kaptam dual simes ( nem szolgáltatós) mate 9+volte kapcsolatban:
"Tudomásunk szerint csak a szolgáltatós készülékek kapják meg ezt a frissítést, de még várjuk a technikusok alátámasztását ezügyben." -
Tutu7030
veterán
válasz
Viktor0610 #143 üzenetére
Nem tudod aktiválni?
(#144) Szokenesz
A 3 DOP mellett van egy hello data előfizum is, arról is levették a VoLTE tiltást, de az eredményről nem tudok nyilatkozni, mert leghamarabb holnap este férek hozzá ahhoz a készülékhez (az egy redmi note 5 lesz). -
Tutu7030
veterán
válasz
Viktor0610 #141 üzenetére
A VoLTE felirat is. A "Hozzáférési pont típusa"-nál a "default,supl" után az "ims"-t is hozzá kellett írni, valamint az "MVNO típus"-t "IMSI"-re, az értékét pedig "21601x"-re kellett állítani. Utána mentés, majd telefon restart.
-
Tutu7030
veterán
válasz
adam1400 #133 üzenetére
Én ma engedélyeztettem mindegyik számomra, de csak a két xiaomi redmi note 4-en működik. A mate 9-en még volte menüpontom sincs.
A huawei livechat-en beszéltem egy operátorral, de nem tudott segíteni. Azt mondta, hogy továbbítja a kérdést egy technikusnak, és majd email-ben jelentkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest