- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Fura, nekem iPhone-on eddig semmilyen gondom nem volt a Telekom VoWiFivel. Mindig automatikusan felcsatlakozik, amikor gyenge a térerő. Hívások se szakadtak meg, még több órásak se. Lehet készülékfüggő is.
-
-
-
Megérkezett iPhone-ra is a Telekom VoWiFi, kipróbálva, működik. Táblázatba beírtam a részleteket, majd ha lesz időtök, légyszi frissítsétek.
-
-
A gyártók továbbra is vígan tesznek sim lock-ot, ha kérik a szolgáltatók. Egyébként a díjmentes feloldás magyar szabályozás, nem EU szintű, és csak a 2 év letelte után ad lehetőséget ingyenes függetlenítésre, szóval nem áll fenn olyan tényező (sajnos), ami miatt a szolgáltatóknak függetlenül kéne adniuk a telókat. Riszpekt a Telekomnak, hogy ezt mégis önként megteszi.
-
-
-
válasz
tamas.nick #1737 üzenetére
Igen.
-
-
-
-
-
Akkor át lehetne szerintem nevezni a topikot VoLTE / VoWiFi-re.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MrPeekaboo #1176 üzenetére
VoWiFi kapcsoló egyelőre még nincs, de ahogy mondod, jó eséllyel lesz majd, ha elindul végre.
-
válasz
MrPeekaboo #1172 üzenetére
Egyébként egyelőre csak a Telekom támogatja a VoLTE-t iPhone-on, és ez szerintem még jó ideig így is marad. Amikor elérhető lesz, a telód szólni fog, hogy van új carrier bundle, és megjelenik a VoLTE kapcsoló a hálózat menüben.
-
válasz
MrPeekaboo #1172 üzenetére
Beállításokban jelzi az IMS státuszt, és persze rá is lehet próbálni hivással.
-
válasz
Alister71 #1163 üzenetére
Így kell csinálni.
Anno 2 éve én is így tettem. iPhone-om van, behazudtam 1414-en, hogy S7-en nem megy a VoLTE, manuálisan bekapcsolták, így nálam hetekkel korábban kezdett el működni, mint más iPhone-okon.Renwick: ez remek hír. Szépen terjed ez, talán lesz ebből végre valami hamarosan.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
yellowmonste #299 üzenetére
Ezt tudom, de azért a T-Mobile meg az AT&T is gyorsan bevezette.
-
-
válasz
Gubu0101 #291 üzenetére
Szerintem egyébként nem annyira lényeges, hány szolgáltatónál van VoLTE, attól még bárhol lehet VoWiFi. A magyar Voda meg egy balfasz. De igazából mind a 3 az, mert minimum 2 éve kéne már lennie mindegyiknél VoLTE/VoWiFi-nek. Iszonyatosan késésben vannak. Hihetetlen, hogy az USA mennyivel Európa előtt jár az új mobil technológiák bevezetésében.
-
Valami komolyabb hibát találhattak a vowifiben, hogy ennyire nem akar elindulni.
-
-
válasz
yellowmonste #128 üzenetére
-
válasz
yellowmonste #128 üzenetére
Szia!
Carrier bundle frissítés kell, aminek nincs köze a VoLTE tiltás feloldásához. Nem tudni, hogy mikor adják ki ezt a frissítést.
Néha rálesek az Apple adatbázisban a Telenor HU-s bundle verziókra, ha találok újat, szólok. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest