- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akos_ur
aktív tag
válasz
Tutu7030 #486 üzenetére
felhívtam megint a Telenort, most egy másik ügyintézővel beszéltem, azonnal mondta, hogy persze bekapcsolja a VoLTE-t... letettük a telefont és már meg is jelent a kis logó felül, ennyi
az előző ügyintéző pedig csak hebegett habogott, hogy miért nem megy... na mindegy, most jó
(ennyit számít, hogy éppen kihez kapcsolnak)
-
válasz
Tutu7030 #419 üzenetére
Annyiban érdekes a dolog, hogy a szolgáltató nem nyúl bele az általa forgalmazott Huawei/Honor készülékek szoftverébe, csak külön kiegészítő frissítést ad ki azokra - amiket nem is muszáj telepíteni, illetve gyári visszaállításkor el is tűnik, mert nem képezi a firmware gyökeres részét -, amikben benne vannak a szolgáltatós alkalmazások és meghatározott hálózati módosítások, utóbbiba belefér persze a VoLTE specifikáció is.
Nekem Telekomos Mate 9 volt anno és az sem tudta szoftveresen a VoLTE funkciót, később a Mate 10 Pro viszont már úgy jelent meg, hogy nem csak a Telekomos, hanem minden más forrásból származó is alapban tudta, a nem szolgáltatós, kétkártyás Mate 10 Pro-val is használtam sokáig a 4G hanghívást.
Szerintem a gyártón (is) múlik a szoftveres VoLTE támogatás, jó példa erre a feleségem által használt View 10, amely nem szolgáltatónál lett vásárolva - Telekom nem is forgalmazza -, a megjelenéskor nem tudta szoftveresen a VoLTE funkciót, hónapokig így volt, aztán megkapta a 9-es frissítést, megjelent a VoLTE kapcsoló és azóta megy rajta a 4G hanghívás. (Telekom) -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Bestbuy játékok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óvodások homokozója
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest