Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Srácok!
Yettel mobilneten, adatkártyával routerben eddig működött majdnem a Vowifi tökéletesen. Azért csak majdnem, mert csak aktív rádiós kapcsolattal ment rendesen, repülő módban nem. Tegnap vagy tegnapelőtt nálam is megjelent a nat. Az lehetséges, hogy ez miatt behányt a nat előtt rádiós kapcsolattal normálisan működő Vowifi? -
yanna
addikt
válasz
martongunar #7975 üzenetére
Valóban bátor kijelentés, exvodán, yettelen soha semmi problémám nem volt több készülékkel sem.
-
yanna
addikt
Na megvolt a másik wifin a próba, 2x is, ugyanazon. Még nagyobb katyvasz lett, ugyanis először semmi vowifi nem volt, bármit csináltam. Eljöttem, majd 5 óra múlva visszatértem és ugyan azon a hálózaton megjelent, és ugyan azt produkálta mint írtam, repülő módban sehol semmi.
Egyébként lassan el is engedem, ezen a 2 wifin lóg a telefon 90 %-ban, és ha csak bekapcsolt rádióval hajlandó, legalább nem marad repülő módban, ha ezek nem elérhetőek. -
yanna
addikt
válasz
martongunar #7749 üzenetére
A második variáció logikus számomra.
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #6545 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem is megyek a Tiszának emiatt.
Egyedül a jósolt energia megtakarítás miatt érdekelne, mert kb. 50-60 %-ban wifin lóg a telcsi.
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #6543 üzenetére
Enyémen nem instabil, hanem stabilan nem működik.
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #6360 üzenetére
Végülis már bárki is lehet űrutazó, tudjuk régen. Ezt is bejelentették.
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #6357 üzenetére
Csak töredék készüléken működik...
-
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #6266 üzenetére
Kb. ahogy a VoLTE képes lista is "kissé" hevenyészett volt
-
yanna
addikt
Oh, köszi, tehát, mint kvázi az autók felségjelzése.
-
yanna
addikt
Üdv!
VoWiFi-vel kapcsolatban érdeklődöm, hogy normális lefedettséggel ellátott helyen van-e előnye, netán hátránya. -
yanna
addikt
válasz
Grande Ale #2924 üzenetére
Már pedig nincs. Mint írtam, kb. májustól októberig volt, azóta nincs. Vagy kétszer megjelent 1-2 órára, de vagy cella váltás, vagy repülő mód után eltűnt.
-
yanna
addikt
Lett egy VoLTE ikonom Vodafone-on.
-
yanna
addikt
válasz
bodorjanos #2361 üzenetére
MIUI sajátjában.
-
yanna
addikt
válasz
bodorjanos #2354 üzenetére
A híváslistában visszamenőleg látom, hogy VoLTE hívás volt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest