- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Sziasztok!
Van valami megoldás a volte kikapcsolásra? Yetteles vagyok és p20 pro-m van. Egyszerűen nem tudok telefonálni a munkahelyemen. Felhívtam ezeket az anyaszomorítókat de nem hatotta meg őket, hogy Bp belterületén nincs normális hálózatuk.
-
Landsmann
addikt
válasz
gyogyeger #4995 üzenetére
Redmi 9-nél az égvilágon semmi nem jelzi a VoLTE hívást. Se hívás közben, se a híváslistában nincs nyoma. A VoWiFi hívásnál igen. Redmi 6 a híváslistában kiírja, hogy kimenő vagy bejövő VoLTE hívás. Redmi Note 10 5G-nél a híváslistában és hívás közben ott a HD kijelzlés. Szóval ahány telefon, annyiféle a kijelzés, vagy annak a hiánya. Mindhárom említett készülék csak a Yettel SIm esetén tesz ki VoLTE ikon a térerő mellé.
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Oneplus 5t-m van.
Tegnap óta Telekomos vagyok.
Sms-ben bekapcsoltattam a volte-t.
Meg is jelenik a kijelzőn , de híváskor nincs HD felírat. Ez így jó? -
zelikocc
senior tag
válasz
domper2015 #4990 üzenetére
VÉGRE….
-
HUNgabus
senior tag
válasz
domper2015 #4990 üzenetére
Most voltam Londonba, es volt VoLTE Yettel kartyaval, bar nem figyeltem melyik volt a roaming szolgaltato, sorry.
-
-
Killing
addikt
Sziasztok, csak érdeklődésképpen kérdezem, VoLTE roamingra van már példa, akár itthon akár külföldi szolgáltatónál?
A 3G lekapcsolással egyre égetőbb lesz, főleg akik majd hozzánk jönnek, de ahogy hallottam kint is mennek a lekapcsolások. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Poco M4 Pro 5G-n működik a Digis VoWIFI (Kódok beírása után/nélkül)? Redmi Note 11 a másik kiszemelt, ugyanez a kérdésem. Köszönöm szépen!
-
szsolt76
csendes tag
Nekem azóta nem megy a Realme GT Neo2-n a VoLTE mióta megjött rá az Android 12. Ez van.
-
HUNgabus
senior tag
Ma volt nalam egy iPhone 12 pro, hat nem lettunk baratok, vagyis maradnek a megszokott Androidos vonalon.
Tudsz / Tudtok ajanlani olyan csucs kameras telot ami az egyik ( Telekom vagy Yettel ) halozatan stabilan mukodik, van volte van vagy lesz vowifi?!
Xiaomi szinten nem nagyon jott be, ezert azokat szinten kihagynam. Pixel sorozat kesz katasztrofa olvasgatva a topicjat.
Oppo find x5 pro? Vhol irtak hogy az x3 pro mukodik jol.
-
adam1400
tag
viktor? yettel mikorra tervezi a wowifit? vagy előbb lesz a vodánál?
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
adam1400 #4981 üzenetére
"és ami idevág, hogy vajon yettel volte müködik rajta"
Yettinél vettem az "i" nélküli Realme 8-at. Az első héten működött a VoLTE, de utána már nem. Vagy letiltották, vagy a "nagy szombati" leállás miatt történhetett valami, nem tudom (az ügyfélszolgálat állítja, hogy be van kapcsolva a kártyán a VoLTE)...
-
adam1400
tag
ez a vodás teló Realme 8 I Dual ők függőként árulják? és a másik hogy lehet ott azonnal függetleniteni? és ami idevág, hogy vajon yettel volte müködik rajta?
-
zelikocc
senior tag
1414-re SMS: +4GHANG
“A szolgáltatás aktiválása fokozatosan és automatikusan történik, de az előfizető személyesen Telekom üzletben vagy telefonos ügyfélszolgálaton, illetve díjmentes SMS-ben a +4GHANG kód elküldésével a 1414-es számra kezdeményezheti a funkció bekapcsolását.”
-
luccc
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy iphone 13 és egy iphone 13 pro telekomos szolgáltatónál. Az iphone 13-mal telefonálás közben is hasít a net, az iphone 13 pronál telefonálás közben nincs net. Utóbbihoz e-simes iwatch is van. Az apple oldalán feltüntetett beállítások alapján a 2 telefon beállításai megegyeznek, mindkettő a legfrissebb softwaren fut. Mi lehet a gond, kihez forduljunk?
Megjegyzés: az iphone 13 proba kedden került egy vacsiúj sim kártya, mindkét telefon hivatalos apple storeban lett vásárolva.
Üdvözlettel! -
tomp
Topikgazda
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Lehet lama kerdes de Ti melyik szolgaltatot ajanlanatok ha ezen technologiakat ki szeretnem hasznalni. Telekom vagy Yettel? Iphone 13pro es S22u lenne a 2 ceges telo
Koszi -
4Grider
nagyúr
válasz
Avayasoft #4973 üzenetére
Nyilván nem véletlenül csinálják, bár tény, hogy a VoLTE-képesnek mondott, de az ő hálózatukban nem támogatott modellek igen kis része halasztja csak le a rendszerüket. Az ügyintézőknek ki van adva, hogy VoLTE-tiltást csak támogatott készülékekről vehetnek le manuálisan.
-
tomp
Topikgazda
válasz
Landsmann #4969 üzenetére
Csak azt hiszed, hogy nem jön frissítés!
A Xiaomi egy igazi X akta!
Vodánál egyik pillanatról a másikra kezdett bugos lenni a Xiaomi IMS miközben látszólag a telefon nem frissített és a szolgáltatónál sem történt semmi IMS változtatás.
Xiaomi egy csodaphone!Ha bekapcsolod de nem jön létre x időn belül az IMS regisztráció akkor time out és annyi. Mármint így kellene viselkednie annak a telefonnak.
-
Landsmann
addikt
No de az az érdekes, hogy kb 2 évig nem volt gond vele. Mivel a Redmi 6-ra már nem jön frissítés, így nem a telefonban változtattak meg valamit, hanem a szolgáltatói oldalon. Ott meg nem biztos, hogy tesztelték ezt a felállást, mert ugye ki az a hülye, hogy bekapcsol a telefonon egy olyan szolgáltatást, ami egyébként nincs az adott szolgáltatónál.
-
tomp
Topikgazda
válasz
Avayasoft #4961 üzenetére
Ez úgy hülyeség ahogy van!
Kronk
Én még a OnePlus 5-nél kapcsoltattam be a VoLTE indulása első napján. Azóta volt 7 Pro, 7T Pro most pedig egy 9 Pro. Egyszer sem kapcsolta ki a rendszer magától.
9 Pro-tól már félhivatalosan támogatva van.Landsmann
Bekapcsolt VoWiFi kapcsolóval ledöglik a telefon az IMS-ről? Fantasztikusan lehet megírva akkor az IMS konfig a telefonon. -
Landsmann
addikt
válasz
slice14 #4965 üzenetére
Ki van kapcsolva. Az érdekes az, hogy a Redmi 6-on be volt kapcsolva kb 2 évig és utána jelentkezett a probléma. Gondolom valamit mókoltak a hálózattal. A másiknál meg úgy vettem észre, hogy időnként eltűnt a VoLTE kijelzés és bármit csináltam, nem jött vissza. Újraindítás után egy ideig ott volt, aztán pár órával később nem, de nem is lehetett felhívni. Így azon is kikapcsoltam. Így aztán várom a hivatalos bejelentést, hogy bevezették. Annál is inkább, mert szoktam olyan helyen lenni Debrecen mellett, ahol mindhárom nagy szolgáltató térereje gyatra. A Telekomos kártya legalább át tud menni VoWiFi-re, át is megy, de a Vodafone-os és a Yettel vergődik. Talán 2G még úgy ahogy, de azért azzal is vannak néha kihagyások. Ablaknál vagy az udvaron oké, de azért bent is használná az ember.
-
Landsmann
addikt
válasz
Avayasoft #4961 üzenetére
Akkor nem tudom mit higgyek, Redmi 6-ban két kártyára, Redmi 8-on egy kártyára van bekapcsoltatva a VoLTE és évek óta működik, nem veszik le hetente. (egyszer sem vették le) Pedig egyik sincs a támogatott készülék listán. Mindkét készülék a Telenortól lett véve, úgyhogy tökéletesen tisztában vannak az IMEI alapján milyen készülék. Sőt, a Redmi Note 10 5G-ben lévő kártya korábban egy csak 3G képes telefonban volt. Erről a SIM-ről sem vették le a VoLTE-et. Pedig ez a kártya volt cserélgetve a Redmi 6-ban és 9-ben is. (A Redmi 9 támogatott)
-
Avayasoft
aktív tag
-
slice14
veterán
válasz
Landsmann #4959 üzenetére
Ha a VoWifi-t kikapcsolod a készüléken, akkor se érhető el ha wifi-re vagy csatlakozva?
Elvileg ha nincs bekapcsolva a VoWifi, akkor marad LTE-n a hang. Legalábbis OP-nál és most Samunál is ez van. Az OP volt annoTelenor-alYettel-el is használva. Bár OP-nél PDC-vel kellett anno mókolni a profilokat, hogy működjön a Telenor VoLTE. -
Landsmann
addikt
válasz
Avayasoft #4957 üzenetére
Mikor a készülékcsere program keretén belül kiszemeltem egy 5G-s jószágot, megkérdeztem az ügyfélszolgálattól, hogy támogatott-e VoLTE-ilag a készülék. Erre azt mondja az ügyintéző, hogy a készülék VoLTE képes. Mire én, azt tudom hogy az, a kérdés az volt, hogy a szolgáltató által támogatott-e. Csak értetlenkedett, hogy ha fel van tüntetve, hogy VoLTE képes, akkor támogatott. Erre odaszúrtam neki a keresztkérdést, hogy a VoLTE oldalon amikor rákattintunk a Válasszon VoLTE képes készüléket, akkor a kilistázott készülékek között ez a típus nincs felsorolva, noha VoLTE képesnek fel van tüntetve. Akkor most támogatott, vagy nem? Korábban is árult olyan VoLTE képes készüléket a Telenor, ami nem támogatott, példának hoztam a Redmi 6-ot. Erre csak ugyanazt tudta elmondani amit korábban. Hát nem volt túl meggyőző, de végülis hiba nélkül megy rajta VoLTE, csak a VoWiFi ne legyen bekapcsolva, mert akkor nem lesz elérhető a készülék. De ugyanezt tapasztalom Redmi 6 esetén is. Nyilván, ha már lesz VoWiFi, akkor nem hasal el a készülék a beállítástól. Redmi 9-en simán megy, a beállítás Vodafone-ra bekapcsolva, ahol szintén nincs VoWiFi.
Azért jó lenne egy konkrét lista ami készülék támogatott. Nem csak a mostani, hanem a korábbi készülékekkel együtt. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
4Grider #4956 üzenetére
Tudom, hogy technikai problémájuk van a Volteval, de akkor miért forgalmaznak olyan készüléket, ami nem kompatibilis a hálózatukkal (tudom, naív kérdés volt, akkor kb. harmad ennyi teló lehetne a kínálatukban). Vagy miért nem fejlesztik a hálózatukat, hiszen a többi szolgálónál ilyen korlátozások nincsenek.
Vowifit a 3. negyedévre, ezek mindig csúsznak. Akkor majd jövőre :)
-
4Grider
nagyúr
válasz
Avayasoft #4955 üzenetére
A yetinél nincs még vowifi, de dolgoznak rajta, harmadik negyedévről volt szó, amikor nekem ígérték.
VoLTE pedig a hálózatuk által támogatott készülékeken van. Ezektől eltérő telefonok vagy fennmaradnak VoLTE-n, vagy inkább letiltásra kerülnek róla. -
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
2 hete a Yettelnél vásárolt mobilon nem műkődik a Volte, mert nem támogatott a készülék. Pedig kb 1 hétig működött.
Vowifi sincs nekik. Ezzel pedig tehermentesíthetnék a tornyokat...Nem értem céget, miért jó ez így nekik...
-
Kizabrt
újonc
válasz
zelikocc #4951 üzenetére
I saw that, but i discovered yesterday that lg phones not allowing to put mbn files from any other devices that are not LG devices(OnePlus mbn, Pixel mbn) through PDC, so for LG devices, PDC and efstool methods are not working, so i will try to see if i can put some global mbn file from LG Velvet on my V30 through PDC(i saw that Velvet is on official Yettel Hungary site on list of supported devices for VoLTE), as it's just 1 generation newer chipset, so that might work, not sure, will see, but thank you!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest