Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz djsunstealer #3654 üzenetére
Egyszerü az ellenörzés repülö mod be majd wifi be ha tudsz telefonálni van wofi ha nem akkor nincs wofi de az még nem azt jelenti hogy a készülékben van a hiba .Én ma futottam pont ilyennel egy kört kiderült hogy a sim hibás olvass a digis topicba miröl volt szó.
-
kanyi51
senior tag
válasz djsunstealer #3658 üzenetére
Tudom Téged nem boldogít, De nekem RN9 prom van A WoLTE kiváló minden kártyán ( Telenor, Vodafone, Digi ) Sajnos a WoWIFIT képtelen vagyok beüzemelni, még a Digin se, pedig ott kellene mennie. Természetesen minden be van állítva végigjátszottam mindent már, de a WoWIFI nem megy , nem látszik ikonse,se semmi. Állítólag a VODA, és Telenor nem ad WOWIFIT, DE a digi mért nem megy?
-
zsolt501
nagyúr
válasz djsunstealer #3662 üzenetére
Hibás SIM kártya esetén a csere ingyenes, ha csak nem te rongáltad meg.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
csacsi67
addikt
válasz djsunstealer #3664 üzenetére
Pl attol mert nálam ha olyan helyen vagyok minden más müködik. Ingyen van. Tudod mire jöttem rá még ezek a simek mind alvo simek voltak nem is volt használva csak pl az egyik most a sticket meg havi egyszer probálom hogy van -e valami változás .Gondolom láttad tegnap betettem a digi topicba mit mutatt a sebbeségmérés még sebbeséget se lehet mérni vele.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz djsunstealer #3664 üzenetére
Annak idején nálam azért kellett SIM kártyát cserélni, mert a folyamatosan eldobálta a teló a hálózatot, amint ki lett cserélve a hiba megszűnt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
fujifilm1
senior tag
válasz djsunstealer #3675 üzenetére
Szia Köszi.
Olvastam és kipróbáltam egy másik Digis-sel is de sajna nem változott.
Csak a VoLTE megy.Ha repülő módba teszem de wifi van akkor hibát jelez, meg se próbál hívni.
-
fujifilm1
senior tag
válasz djsunstealer #3675 üzenetére
Szia
Kérdezted hogy root nélkül lehet a Digis vowifi szolgáltatói profilt bekapcsolni amit itt írtam le : [link] le részletesebben.
Szerintem a diag Mode bekapcsolást lehet root nélkül is. Próbáld meg a másik két módszert amit itt olvashatsz [link]
A "Diag port activation: " résznél.
Az egyik módszer elvileg megy root nélkül.
-
kanyi51
senior tag
válasz djsunstealer #3816 üzenetére
Sajnos még mindég semmi
-
kanyi51
senior tag
válasz djsunstealer #3917 üzenetére
Sajnos
-
ruzsass
tag
válasz djsunstealer #3930 üzenetére
Az asszony Umdigijén semmit nem kellett aktív volt mindkét gomb csak be kellett kapcsolni de a Poco X3-on továbbra is csak a VoLTE megy hiába aktív a VoWiFi gomb nem vát át és lejőve a hálózatról ne tudok hívást kezdeményezni és fogadni sem.
-
Manka76
senior tag
válasz djsunstealer #4002 üzenetére
Meg nézzem neked?
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
artid
aktív tag
válasz djsunstealer #4190 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat.
Hívás esetén marad 4G felirat, de VoLTE vagy HD feliratom nincs.
A másik kártya kiírja a VoLTE-t, s azt is, hogy WLAN-Call VoWifi, meg a hívásnaplóban is látszik, de a Telekomnál semmi. Wifi esetén sem...
Mindegy is, de akkor ezek szerint működik, csak nem mutatja.Köszi mégegyszer.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
szpetyko
csendes tag
válasz djsunstealer #4190 üzenetére
"Mondjuk a Telekom VoWIFI Dominó előfizetésnél úgyse megy."
Azt nem is értem, hogy miért nem engedi a VoLTE és VoWifit a Telekom a feltöltőkártyásoknak. A technológia megvan hozzá mindkét oldalon, ráadásul némileg még tehermentesítené a hálóját is...
-
MrAnderson80
újonc
válasz djsunstealer #4411 üzenetére
Elvileg ez alapján a lista alapján Redmi Note 9 működnie kellene a feltüntetett kódok használata után azt gondolnám, hogy a Redmi Note 9s is megy jó esésjel.
-
stingy2
senior tag
válasz djsunstealer #4659 üzenetére
[link] MI9T-n ezzel a módszerrel lett Digi VoWifi. Root nem kell, és csak saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
AtHoS
nagyúr
válasz djsunstealer #5254 üzenetére
Ez most vicces kérdés akart lenni?
100% már önmagában vicc.
Biztos nem olvastál bele véletlenül sem a Digis topikba, mert mostanában panaszkodott mindenki hogy egyáltalán nem megy a VoWifi -> hálózati problémaRáadásul bizonyos feltételeknek a wifit biztosító eszköznél is meg kell lenni, különben amiatt nem fog működni -> eszköz oldali probléma
Xiaomi csoportosulás telefonjaira spec kóddal kell engedélyezgetni valamit, hogy egyáltalán VoWifi aktiválva legyen, bár ez éppen telefon típus függő, mert van amelyiknél azután sem fog menni, van amelyik meg működik alapból is.
De majd jön olyan is, akinek van ilyen telefonja és véletlenül Digi-s SIM-et is használ és tud írni tapasztalatokat a konkrét típussal kapcsolatban.
A telefonod és a Digi-s topikjába olvass/keress bele, hátha hamarabb jutsz infóhoz
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz djsunstealer #5256 üzenetére
Akkor meg főleg vicces, hogy TUDSZ is róla gondok vannak a Digis VoWifivel ennek ellenére leírod, hogy 100%-osan működő VoWifi megoldásra van szükséged
Békés, Boldog Ünnepeket
read-only mode on the forum
-
Landsmann
addikt
válasz djsunstealer #6331 üzenetére
Igen, azt hiszem nem aktív automatikusan.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
dchard
veterán
válasz djsunstealer #6333 üzenetére
Ha az ÜFSZ aktiválta és utána sem megy, akkor a szokásos Xiaomi-s VoLTE kóddal ( *#*#volte#*#* ) érdemes tenni egy próbát. Ha régi a teló, nem lesz benne Voda profil, így a VoLTE nem feltétlenül fog magától menni.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
csaszi75
senior tag
válasz djsunstealer #6331 üzenetére
A Voda SIM-et előbb tedd be egy újabb, hivatalosan is támogatott VoLTE képes telóba, aztán várj egy-két napot, elméletileg az IMEI alapján ráállítják.. Kivéve, ha régebben valamiért kérted a VoLTE levételét erről a SIM-ről.. Ha más nem, akkor tényleg ügyfélszolgálat hívása..
-
laca1052
tag
válasz djsunstealer #7183 üzenetére
Sőt akinek Redmi 10 C je van azon is megy .
nekem tavaj óta működik. -
Tompika777
senior tag
válasz djsunstealer #7213 üzenetére
Poco F6-on Telekom VoLte és VoWiFi tökéletes, szerintem az X6-os szérián is menni kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest