Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
válasz
Avayasoft
üzenetére
Ez úgy hülyeség ahogy van!
Kronk
Én még a OnePlus 5-nél kapcsoltattam be a VoLTE indulása első napján. Azóta volt 7 Pro, 7T Pro most pedig egy 9 Pro. Egyszer sem kapcsolta ki a rendszer magától.
9 Pro-tól már félhivatalosan támogatva van.Landsmann
Bekapcsolt VoWiFi kapcsolóval ledöglik a telefon az IMS-ről? Fantasztikusan lehet megírva akkor az IMS konfig a telefonon.
-
Landsmann
addikt
válasz
Avayasoft
üzenetére
Akkor nem tudom mit higgyek, Redmi 6-ban két kártyára, Redmi 8-on egy kártyára van bekapcsoltatva a VoLTE és évek óta működik, nem veszik le hetente. (egyszer sem vették le) Pedig egyik sincs a támogatott készülék listán. Mindkét készülék a Telenortól lett véve, úgyhogy tökéletesen tisztában vannak az IMEI alapján milyen készülék. Sőt, a Redmi Note 10 5G-ben lévő kártya korábban egy csak 3G képes telefonban volt. Erről a SIM-ről sem vették le a VoLTE-et. Pedig ez a kártya volt cserélgetve a Redmi 6-ban és 9-ben is. (A Redmi 9 támogatott)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-book olvasók
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp