- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Remélem nem gond, de a yettel topic után, ide is beteszem, hátha, több szem, többet lát
nézzétek el nekem.
Eddig volt egy Samsung Z Fold 5-ös készülékem, benne egy előfizetéses fizikai yettel kártya, és egy feltöltős cseh vodafone kártya.
És ezzel a felállással nagyon szépen működött a data switching and bcakup calling funkció, amiben az alapértelmezett kártyáról úgymond egy belső VoWiFi-t képez, a második kártyára, ahogyan az itt is látható
ilyenkor pl ha a második kártyáról kezdek egy hívást, nem megy el az első kártyáról az adatkapcsolat, jobb minőségű lesz a hivás, mert a cseh vodafonnak nincsen magyarországon volte roaming funkciója, egyszóval megéri használni.
Azóta lecseréltem egy Z Fold 6-ra, amiben már van dual esim lehetőség, gondoltam, hát ez sokkal jobb lesz, lecseréltem a fizikai yetteles kártyát, esimre de sajnos ezzel a felállással már nem megy a funkció, pedig látszólag minden ugyan úgy van beállítva.
Azóta a teszt kedvéért beszereztem egy telekomos és yetteles feltöltős fizikai kártyát.
A telekomos kártyával működik a funkció, viszont a yettelessel nem megy, szóval lehet mégis a yettellel van gond?
Próbálok még egy telekomos esimet is szerezni, hogy teljes legyen a teszt, mert már nem értem mi a gond.Remélem érthető a hiba és a leírás is
Ha van bármi ötletetek, mit lenne érdemes még megnézni, annak nagyon örülnék. -
Kronk
őstag
Szlovákia is változott, eddig O2 volt, most az Orange lett helyette
-
Kronk
őstag
Ha a gyártó nem teszi bele a szolgáltatótól kapott configot, sosem lesz benne.
Általában mind a két fél hibás.
Hónapok óta bombázom a Yettel-t, mikor lesz végre Oppo/Oneplus VoWiFi config, ma írták, hogy semmi fejlemény nincsen még mindig.
Szóval vagy natívan fogja támogatni esetleg az Android 14, vagy kell kézzel hegeszteni, erről tomp kolléga többet tud mesélni. -
Kronk
őstag
válasz
donjohnson #6003 üzenetére
Köszi az ötleteket, de ezeken is már túl vagyok, jó lenne valahol látni mi történik ha indítanám a hívást, hogy tudjak valamit mondani a Yettelnek, erre van valami tipp?
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Feleségem Samsung S23P készülékén már hónapok óta megy a Yettel VoWiFi.
De sajnos egyre többször van vele gond, nem megy ki a hívás, befelé nincsen gond.
Repülő üzemmód ki be kapcsolás után megy egy ideig, majd megint nem, így inkább kikapcsolja.
Nekem ZFold5-el ugyan azzal a szolgáltatóval, ugyan azon a wifin nincsen gond.Mind a két telefon a Yetteltől van.
Legfrisebb szoftver van mind a két telefonon.
Sajnos a lakásban sokszor nagyon gyatra a térerő különben nem is foglalkoznék vele.
Talán az android 14 javít rajta, de ehhez nem fűzök sok reményt.Hogyan lehetne ez kínozni hol a gond? Szolgáltató vagy Samsung hiba
Valami debug lehetőség? -
Kronk
őstag
Tök jó, hogy ha van a VoLTE jelzés, mert egy visszajelzés akkor is ha WIFI-n lógsz, és látod, hogy VoLTE-n telefonálsz vagy sem, de ha nem WIFI-n vagy, akkor úgyis látod ha megmarad a 4/5G kapcsolatod, hogy VoLTE-n vagy.
Hiányzik, nem értem miért vették ki, de nem fogok eret vágni magamon
Peace -
Kronk
őstag
Sziasztok, szeretném kérni a segítségeteket.
Itthon vettem a Yettelnél egy Samsung A53 5G készüléket.
A legutolsó firmware ami rajta van A536BXXU4AVH9
Ez gyári EU FW látszólag, tehát nem valami szolgáltató által moddolt valami?
A helyzet, hogy csehországban belekerült egy ottani Vodás kártya, amivel megy az 5g, és a Volte, de a Vowifi az istenért nem megy, előtte egy korábbi készülékben működött.
Szolgáltató részről minden rendben van, azt állítják
A tünet, ha vowifin telefonál a hívás létrejön, de egyik fél sem hallja a másikat, a wifi hálózat nem számit, mert eddig minden helyen ahol korábban ment, ugyan az a tünet.
Szóval van ötlet mit lehetne csinálni, merre érdemes elindulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest