Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
Viktor0610 #5889 üzenetére
Tudom, hogy moderátor vagy, de senkit nem sértettem meg az itt jelenlévőkből. Azt gondolom normálisan kérdeztem itt is mint ahogy a többi topicban is. Bocs de rohadtúl ki voltam már akadva emiatt.
Nézd azt, hogy egy ember nem tudja mert mondjuk új vagy nem találkozott vele tök oké, elfogadom, de azt, hogy 5-ből egy sem, azt nem igazán. Köztük volt egy üzletvezető is
Coleman.B jól megfogalmazta, hogy máshol ez SMS-el bármikor jól ki-bekapcsolható. -
adp
őstag
válasz
Zsolt,72 #5886 üzenetére
Felhívtam a Yettelt, 2 éven belül szerintem 4-edjére, + egyszer személyesen is voltam bent mert állítólag ezt csak személyesen lehet de nem.... Na mindegy most végre valahára sikerült nekik kikapcsolni magát a szolgáltatást. Az ügyintéző egyből mondta, hogy központilag le tudja tiltani... Azt nem értem eddig ezt miért nem tudta egyik ott dolgozó majom sem? Iszonyat dühítő....
-
adp
őstag
válasz
4Grider #5883 üzenetére
Az a baj, alapból ótvar itt a térerő, Bp szélé, csak az ablakban van mobilnetem, vicc kategória, térerőm is alig van. Az irodámba a kanapé közepére ülök mindig ha hívnak...
Milyen telefonod van? Nekem régen volt ilyen funkció a p20-n aztán egyszer csak eltünt, nem tudom kikapcsolni. -
adp
őstag
Hogy tudom kikapcsolni a Volte funkiót, p20 pro - n. Yetteles vagyok, és szét**** az ideg már tőle, hogy sosem működik, megszakad a telefon stb. Akár szoftver verzio csere, bármi érdekel. Vezető vagyok egyszerűen ez nem fér bele az amúgy sem nyugis munkámba
-
adp
őstag
Sziasztok!
Van valami megoldás a volte kikapcsolásra? Yetteles vagyok és p20 pro-m van. Egyszerűen nem tudok telefonálni a munkahelyemen. Felhívtam ezeket az anyaszomorítókat de nem hatotta meg őket, hogy Bp belterületén nincs normális hálózatuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest