Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
KurtCobain #29077 üzenetére
Köszi, javítottam.
Nagyon átverős, mivel nincs ott hogy "-tól".
ill. a * magyarázatnál teljesen más van írva.Épp a "Díjakat néz"-re nem kattintottam.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #25821 üzenetére
Én jó ideje letöröltem az immmrt, mert elfogyott rég a zseton, most újra letöltöttem, beléptem, jött is az üzi, hogy ajándék 250 perc...
Kíváncsi vagyok, javult-e, mert a skype voip eddig köröket vert rá. -
betyarr
veterán
válasz
KurtCobain #25228 üzenetére
tisztában vagyok vele.sajnos...2k alatt nem hiszem hogy lesz ilyen
-
sepsi0
őstag
válasz
KurtCobain #25135 üzenetére
Nem.
Ez most tényleg megy, köszönöm mindenkinek!
Probálgatom..... -
pinnacle
nagyúr
válasz
KurtCobain #24994 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #24858 üzenetére
EZ ENNYI VOLT.Mindegy, nekem a minősége inkább volt rossz mint jó. Ha megnézem a playen a letöltések számát (1 ezer) meg az értékeléseket (3.2-es átlag), akkor ez így még durván messze van a jótól, meg elterjedtől.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #24855 üzenetére
Jaja, szlovák számok vannak white listen.
-
outdoor
aktív tag
válasz
KurtCobain #24714 üzenetére
Köszönjük a gondoskodást! Nagyon jól esik.
Szvsz az immr mobil internettel tiszta hangot ad, de megsínyli awifit.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ezzel még mindig az van, hogy én jól hallom, engem nem igazán.
-
anadroid
senior tag
válasz
Köszönöm, felraktam, teszi a dolgát.
-
Domper77
csendes tag
válasz
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Köszi!
-
herdsman12
őstag
válasz
KurtCobain #24152 üzenetére
Tudom, hogy nincs sip a voipyo-nál, azért is jeleztem, hogy mi került a helyére.
Arra nem gondoltam, hogy a Gigaset A510IP csak sip megoldással működik. -
Sátán44
addikt
válasz
KurtCobain #24101 üzenetére
Én most próbáltam és tökéletesen megy. Repülőgépes módban hívtam páromat és kicsengett. Igaz én nem frissítettem az új verzióra.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KurtCobain #24101 üzenetére
Nálam sem működik, csak fehér képernyő van.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #23870 üzenetére
Használatban van még, működne és immmr-el milyen jó kis voiptelefon lenne
a voda 3G-én (a voda tuti vagy net+ ) ! -
madrac
senior tag
válasz
KurtCobain #23856 üzenetére
Azért lehetnek eltérések a rom-okban. Official CM13-ban beépített root van..
A natív root detection funkciót még megnézem benne.(#23858) edk-: igen, azzal néztem legutóbb, a legutolsó júliusival.
-
madrac
senior tag
válasz
KurtCobain #23853 üzenetére
Nálam CM13 alatt nem. Hiába adom hozzá az app-okhoz rootcloak-ban.
-
milenda
tag
válasz
KurtCobain #23365 üzenetére
Így van. És a hívni kívánt szám végére # is kell. A gépi nyanyát kikerülni nem lehet, csak belefojtani a szót.
-
Oroszlánom
tag
válasz
KurtCobain #21870 üzenetére
Most próbáltam nem volt hipernet mégis működött. Rosszul, de még érthetően . Azóta sem találtam meg a hívószámkijelzést . Ha rájön valaki/ ha van/ írja már meg!! Köszönöm!
-
itanczos
senior tag
válasz
KurtCobain #21867 üzenetére
Az sem mindegy, hogy milyen formában adod meg a számot. (0670... vagy +3670...)
Bevallom, én több asterisk szerveren keresztül használom.
Az "Outbound CallerID" mezőbe kell megadni, vagy config állományban "fromuser" változóban, +36-os formában.Több mint 1 hónapja használom több cégnél is Stuntcalls és a Browsercalls-ot kimenő hívásokra, (szigorúan csak 1 csatorna van engedélyezve), bejövőkre pedig ephone.
Tökéletesen működik!
-
Sayuar
senior tag
válasz
KurtCobain #21870 üzenetére
Nálam stuntcalls-szal OK
-
Sayuar
senior tag
válasz
KurtCobain #21867 üzenetére
Ha így jelentkezel be, akkor kiírja a számot.
Provider : custom
Sip server: sip.stuntcalls.com -
itanczos
senior tag
válasz
KurtCobain #21861 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. A mobil kliensben be lehet állítani, mit adjon át CID-ként a voip központ a hívónak. A Delmont-os szolgáltatások támogatják ezt. Csak regisztrálni kell a kívánt számot.
Vagyis, ha több számot regisztrálsz, akkor a SIP kliensben megadhatod, melyiket jelezze ki közülük. Persze ez a lehetőség SIP kliensenként változhat. -
Sayuar
senior tag
válasz
KurtCobain #21284 üzenetére
Hogy csináljátok?
Tavaly május óta a 4. 10 eurós töltésen vagyok túl.... -
nOvOp
senior tag
válasz
KurtCobain #20886 üzenetére
Köszi, kipróbáltam. Sajnos nem éreztem változást.
@Sayuar: köszi, megnéztem. A próbánál valóban jobb minőségű volt, mint a zoiper
Majd még próbálgatom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #20338 üzenetére
köszi!
-
Indiant
addikt
válasz
KurtCobain #20106 üzenetére
Erről a "Február 1. és május 31. között szülinapi akció keretében a Blue Net csomagban 100MB helyett 333MB-ot ad a blue változatlanul 490Ft-ért." akcióról nincs semmi a weboldalukon.
-
Sayuar
senior tag
válasz
KurtCobain #19827 üzenetére
Meggyőztél: neked, és talán/valószínűleg másnak is alternatíva.
Nekem és talán/valószínűleg másnak pedig nem az -
v-man
őstag
válasz
KurtCobain #19587 üzenetére
Köszi, siker
-
atala
addikt
válasz
KurtCobain #19234 üzenetére
Nekem is ez a véleményem. Ráadásul még a weboldalt sem alakították át az új percdíjra, vagy az új fajta feltöltésre. Tehát kicsit félrevezető.
-
atala
addikt
válasz
KurtCobain #19173 üzenetére
Szintén, pedig éppen azt próbálnám ki, hogy az olcsomobilhivas és mobilvoip párosítással mennyire jó a minőség. Bár, eddig nem panaszkodtak az ügyfelek, de tőlük mégsem kérdezhetek rá hogy hogyan hallanak engem.
-
KTU
addikt
válasz
KurtCobain #18677 üzenetére
ügyfélszolgánál szóban.
-
zseko
veterán
válasz
KurtCobain #18059 üzenetére
Rájöttem közben, elírtam a jelszót
Local access ha van már tökéletesen elég, kösziHol tudom beállítani hogy a saját telefonszámom jelezze ki híváskor? A voipinfocenter oldal nem működik nálam.
-
g0dl
addikt
válasz
KurtCobain #17951 üzenetére
Tényleg megszűnik a klikk 3 hónap kedvezménye Júl 21-től?
Ezt hol olvastátok? -
bicajoskema
tag
válasz
KurtCobain #17875 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm .
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #17461 üzenetére
Azannya, a beecalls Ft-ban írja a percdíjat is. 9.934Ft
-
KTU
addikt
válasz
KurtCobain #17447 üzenetére
"Régen a browsercalls-nak se volt sip szervere, másik klón sip-jével viszont működött. Kipróbálhatnád."
Hiába írtam másik szerver címet nem ment
Mármint VoipYo.Amúgy mikor áttérek 1 másik delmont klónra, csak a user nevet változtatom és megy simán
ha van sipszerver. -
Sayuar
senior tag
válasz
KurtCobain #17447 üzenetére
korábbi hozzászólásom továbbra is él:
Feleségemnek ugyanolyan rendszerchippel fut a telefonja (LG G2 mini) mint az enyém (alcatel Pop S9), mind a kettő MSM8926. Neki teljesen ok a VoIP. Mondanom sem kell, neki is én állítottam be a Zoipert, ugyanaz minden, mint az én készülékemen.
És a hibát továbbra sem értem:
sima GSM hívás esetén tökéletes a hang.VoIP hívás esetén a hívott fél nem hall engem.
VoIP + bluetooth füles akkor meg jól hallanak.
Mondanom sem kell, hogy nincs kedvem minden híváskor feltenni a fülest.
Telefoncsere ... -
paolinho
őstag
válasz
KurtCobain #17434 üzenetére
Egyetértek. A 2G karcsú szerintem is a voip-hoz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #17434 üzenetére
Nem biztos. Én simán tudtam edge hálón telefonálni mobilevoippal. Igaz az egy symbianos verziós volt. Nagyobb volt a késés, de a minőség okés. Igaz nem is volt terhelve a cella.
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #17411 üzenetére
Ő csak a Dellmontra ugrik.
-
Sayuar
senior tag
válasz
KurtCobain #17379 üzenetére
Ok, persze hogy GSM-el 32kbps.
Ezt értsem úgy, hogy semmi értelme az "aLaw" kodek használatának? Nem jobb a hangminőség ezzel?
Bennem eddig az a tudat volt, hogy az "aLaw" jobb mint a "GSM".
Na...ki is próbálom. -
KTU
addikt
válasz
KurtCobain #17331 üzenetére
UMI HAMMER [link], remélem jó lesz, mert a V5 azért magasabbra tette lécet
akkutól nem félek ehhez is rendelek + 1, 2 darabot mint a V5-höz, nekem sci-fi mikor írták a topokba hogy 4-5-6 óra kijelző idő
Én telefonálok vele wifi vagy 3G (ez főlrg eszi) + Bluetooth, kikapcsolt kijelző -
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #17321 üzenetére
Nálad van a pont!
- nem mindegy milyen telefon, nem mindegy mi fut még közben a telón, nem mindegy melyik hálózat, nem mindegy az mennyire terhelt, nem mindegy hogy a voip szerver épp jó-e vagy nem. Mert a szerver hibák random is vannak, nekem jó, neked épp nem. Vagy senkinek sem.
A Nokia E52 a gyári SIP szoftverével tökéletes volt. Ha a sip szerver is. 3G-s mobilneten nagyon jól lehetett vele telefonálni.
A mobilevoippal több a gond, már most hogy droidos telóm van.
Majd a hétvégén lehet kipróbálok én is 1-2 sip progit.Mondjuk a sipgo progi a finarea progija, az olcsomibilhívas.hu mükszik vele, és tényleg a SIP dolgokat kellett neki megadni. Így egyenleget ez sem mutat. És nagyon egyszerű progi. Azzal még nem volt gondom.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
KurtCobain #17319 üzenetére
Segítőkészek vagytok, azt látom. Pedig a védenced emberünk az előző oldalon még a következőt kérdezte valakitől:
"Hangminőséggel elégedett vagy? Nincs csúszás?"Gondolom nem azt a választ várta, amit ő maga adott az előbb.
Persze előfordulhat, hogy én tévedek. Lehet konkrét tapasztalatokkal is szolgálni. Két példa innen a topikból idézve:
1.) "én most S-Voip -ot használok, az olyan jó, mint a mobil hívás. A BC-n van még feltöltésem, de olyan rossz a minősége, hogy égő valakit is felhívni róla."
2.) "Az Intel Atom soc-al szerelt telefon, tablet, audió képességei VoIP alatt szörnyűek, halk stb."
De akad ezeken kívül még jópár, valóban értékes válasz a fórumban.
-
nfsu17
veterán
válasz
KurtCobain #17288 üzenetére
bejött a dolog, azt kell mondanom, most már így gyorsban kezdem átlátni, átérezni.
csak el ne kiabáljam.most 70%-on van mind2 csúszka, és a telómon beszélt xy, én hallgattam egy másik mobilon, mindezt Edge hálón, és teljesen jó volt minden, némelyik szónak nem értettem egykét részét, de ez sokszor még GSM módban is előfordult régebbi mobilokkal, lehet 3G-n még jobb lenne.
szóval a 48s-es hívás volt kb 500kbps adatforgalmú, kevesebb, mint amire számítottam. és kb 10 ft-ba került.
az 1000 ft/100MB-os netben fél megabájt 5 ft, tehát 5 ft+10Ft, az 15Ft. Kb 20 ft / percbe kerül nekem mindennel együtt akkor ez, ha jól számolom, pont fele annyiba, mint a sima hívás.
ha ez rendszeresen fog így működni, akkor elégedett leszek.
mindez volt az olcsomobilhivas.hu -
nfsu17
veterán
válasz
KurtCobain #17283 üzenetére
Igen, az a program.
A volume-nál az első csúszka le volt minimumra húzva, a második csúszka kb 60%-on volt.
Most mindegyiket felhúztam 70% körülre és felhívtam a vezetékesünk és fel is vettem.
Egy picit mintha zajos lett volna, de érthető volt, semmi síron túli érzés nem volt.
Aztán mobilt is próbáltam, most nem panaszkodtak.
Az lesz a fő teszt, hogy cserélünk mobilt és én leszek a hallgató az idegen mobilon, a beszélő meg más lesz az én mobilomon. Majd én eldöntöm a saját fülemmel, hogy mennyire gáz a hang.Sayuar
teljes mértékben ezt elhiszem.
de nem fogok eret vágni magamon, ha nem jön ebből össze semmi és maradok a gsm-nél.
ez csak próba nekem, ha beválik, lehet használni fogom.
fake usa cím, meg hasonlók...ennyire nem eget verő a dolog, de tényleg köszi, hogy ezt megosztottad, szerintem biztos fogják értékelni. -
taranis
addikt
válasz
KurtCobain #17179 üzenetére
Értem, köszi! Jó tudni erről, de egyelőre szerintem nekem jobban megéri a voipblazernél maradni, 3-4 hónap alatt szoktuk elhasználni a 10 EUR-os keretet, és ezt kevés, de hosszú hívásokkal (kb 20-60 perc). Dedikált hardver van hozzá szóval a minőséggel nem szoktak gondok lenni.
-
taranis
addikt
válasz
KurtCobain #17177 üzenetére
Van előnye ennek az olcsomobilhivas.hu-nak mondjuk a voipblazerrel szemben? Ti miért ezt használjátok?
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #17173 üzenetére
Volt két ajándék 120Ft (a másik az anyáknapi után, és jóval az első bónusz után, másik mélcímre küldött emailből), plusz anyák napi, plusz -300Ft-os fészbúk feltöltés.
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16322 üzenetére
18e Ft volt kiszállítva (Pick Pack Pontra kértem, a forgalmazó a PCLand volt).
-
fujifilm1
senior tag
válasz
KurtCobain #16179 üzenetére
>Groundwire-t tuti nem fogom megvenni, nem ér már nekem ez az egész +2k-t.
Megértem. De ez az egyetlen ami a BT kezelést, és a hívás rögzítést jól végzi.
Még a gsm adat csatorna szolgáltató is számít a voip minősége szempontjából.
>Zoiper-rel, a nagy többségben jó szokott lenni a hívás minősége, de ott is előfordulnak hibák.
A voip problémásabb mint a gsm, de jól használható a mindennapokban.
Én már 1 éve nem indítottam gsm hívást! (beszélgetés céljából, csak a Disa callback miatt, de ott ugye nem épéül fel a hívás) -
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16187 üzenetére
Kösz a tippet neked is!
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16179 üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom: mobilról határeset a minőség, laptopról pedig az esetek döntő többségében kiváló.
Szeretnék venni egy IP-telefont, hogy kipróbáljam, ott mi a helyzet, ill. hogy ha olyankor akarok hívni valakit, amikor épp nem megy a laptop, vagy csak nincs a kezem ügyében, akkor se kelljen percekig várni, hogy (szinte) biztosan hibamentes hívást bonyolíthassak. Ez esetben csak házon kívül kellene a mobilról VOIP-oznom, de meg tudom oldani, hogy a fontosabb kimenő hívásaim ne ekkor történjenek (ha meg mégis, akkor ott a bluemobile-os kártya - egy 10-20 perces hívásra elegendő pénz mindig van rajta).
-
fujifilm1
senior tag
válasz
KurtCobain #16173 üzenetére
Delmmont (BC) hónapok (1-2) óta tökéletes.
előtte hónapokig mindenki panaszkodott én is tapasztaltam alig lehetett beszélni. az első másodperceket egyáltaán nem lehetett érteni és menet közben is el elhalkult. Néha recsegett és állandóan visszakérdezett a túloldal Valamint nagy késleltetés volt .Valamit javíthattak mert mostanában elég stabilan jó.
Én csak Groundwiret használok, mert tökéletes.
De a Mobilevoippal, az őszi rossz időszakban is jobb minőséget lehetett elérni. De tök kiszámíthatatlan volt.Olvastam már olyat az xda-n, hogy ugyan azon a hardware-en többeknek nem volt problémája a Voippal pár embernek meg igen, de firmware csere után megjavult a voip, mert valami a kernel /IP rétegben volt gázos.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KurtCobain #16163 üzenetére
esetleg kipróbálhatod, hogy Taskerrel vagy E-robottal minden egyebet kilősz, amikor a a voip kliens fókuszba kerül (értelemszerűen mindent újra engedélyezel, amikor kikerül a fókuszból).
-
Zotyatv
tag
válasz
Nekem JiayuF1 van Telen. nettel és megy. Ha nem jó, akkor mindenki panaszkodik.Nincs rootolva, és nincs telerakva alkalmazásokkal. Vírusirtó sem fut rajta.
-
gelez
csendes tag
válasz
KurtCobain #16165 üzenetére
A célhardver meg többmagos mobil van folyamatosan javasolva a jó minőséghez. Nekem xperia minin (1x1GHz, 512Mb) MV-al szinte mindig jó, wifin meg mobilneten is.
-
glaci
őstag
válasz
Nagy átlagban azoknak nincs vele semmi problémájuk, akik célhardvert használnak.
Én is tapasztaltam, hogy az S3LTE -vel nem olyan tökéletes, mint a Cisco ATA -val.
A telefon beálltásokat érdemes tesztelni, hátha egy.kis kitartássalTe is megtalálod a legjobb / leg megbízhatóbb beállításodat. -
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16134 üzenetére
Ha nem hitetlenkedsz, akkor miért írod le 40-szer ugyanazt a fals infót? Olyanokat bizonytalanítasz el vele, akiknek esetleg fontos, hogy nagyon olcsón jussanak mobilnethez.
Ne haragudj, de sokadszorra nem tudom türelmesen kifejteni ugyanazt. Sztem is ugorjunk.
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16115 üzenetére
Ez olyan, mintha arról vitatkoznánk, hogy fehér-e a hó. Leírtam, hogy lehet a legolcsóbban, havi 90,- Ft-ért mobilnethez jutni, erre itt motorozol 1 napja, hogy de sokak szerint nem pont úgy - kérlek, hívd fel az üsz-t, mielőtt hülyeséget terjesztesz! Talán nekik hinni fogsz.
-
Indiant
addikt
válasz
KurtCobain #16115 üzenetére
Azért hadd kérdezzem meg én is, hogy miképp lehet 90 Ft-ért venni netet, mert az online ügyintézésnél 490Ft a legolcsóbb. (meglévő kártya esetén, nem új aktiválás)
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16111 üzenetére
Nem az dönti el, kinek van igaza, hogy melyik álláspontot hányan erősítik meg. 100%, hogy a bluemobile-nál az utolsó aktiválástól kell eltelnie 90 napnak ahhoz, hogy ugyanazt a csomagot újra kedvezményes áron vehesd igénybe. Pont. Bárki felhívhatja az ügyfélszolgálatukat és megkérdezheti.
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16105 üzenetére
Hülyeséget ír, ugyanis az aktiválás nem egyenlő a megrendeléssel. És ez 100%-ig biztos.
-
interstate76
addikt
válasz
KurtCobain #16100 üzenetére
Nem elég 1 hónapig használni, jók a dátumok, amiket írtam. 90 napnak kell eltelnie az utolsó aktiválástól, hogy újra mehessen ugyanaz a csomag. Az elején egyszer fizettem teljes összeget a lidl-nek, mert én is úgy gondoltam, hogy elég 1 hónapra beiktatni a kisebb csomagot, hisz a megrendeléstől eltelt a 90 nap. Csakhogy nem az számít, hanem az (újra)aktiválás.
Többek között azért jó ez a rendszer, mert így lehet a legegyszerűbben 1 SIM-kártyás telóval is nagyon olcsó neted (a UPC-s és a digis mobilnethez ugyebár 2 kártyás mobil kellene, ill. azok némileg drágábbak is, cserébe viszont tisztességes adatforgalom jár hozzájuk).
-
klarkzone
tag
válasz
KurtCobain #16100 üzenetére
Nem mondod?!? Akkor ezt hamar meg fogják szüntetni... általában ha sikerül valami jó megoldást találnom akkor az kis idő múlva jól megfúrják... Egyébként, úgyis kiderül, hogy hogyan működnek a csomagváltások, csak maradjon az akció...
-
n@p@lm
őstag
válasz
KurtCobain #15665 üzenetére
azért jó hogy benéz ide hdkakas, nagyon ritkán nézem a bc tarifáit, így legalább értesülök az emelésekről.
-
hdekakas
senior tag
válasz
KurtCobain #15665 üzenetére
Én meg hirtelen megörültem, hogy visszament az ára a pár hónappal ezelőttire. Csak aztán láttam, hogy egy 0-val kevesebb van a tizedesjegyeknél. -
miki 1111
csendes tag
válasz
KurtCobain #15533 üzenetére
próbáltam +36-al és 0036-al is de akkor is 0,13 eurot von le.
call back-el tudok hivni és voip call-al.
nem értem mi lehet a baj. -
Magnat
veterán
válasz
KurtCobain #15318 üzenetére
Köszi!
-
gomon
újonc
válasz
KurtCobain #15161 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ! Ez csúcs szuper akkor!
-
szundybence
aktív tag
válasz
KurtCobain #15156 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
szundybence
aktív tag
válasz
KurtCobain #15154 üzenetére
Már dereng. Leírnád megint olyan szájbarágós módon, felsorolásszerűen, hogy mit kell csinálni?
-
szundybence
aktív tag
válasz
KurtCobain #15152 üzenetére
Nem egészen világos. A linkelt felsorolás világos, de azt mondod, hogy nem jó. Miért nem?
(#15151) KTU: Köszönöm a linket!
-
Merlini
tag
válasz
KurtCobain #15016 üzenetére
Föltöltősbe még a Tesco Mobile is érdekes lehet, legalábbis annak aki tesco-ban is szokott vásárolni. Mert az minden hónapban, minden belföldi hálózatba ingyen percekhez juthat. Írtam az első ingyen percek jóváírásomról, valamit a Tesco mobile előnyeiről és hátrányairól.
Blue mobile-hoz visszatérve:
"... további 33 percet ajándékozunk Önnek, amelyet bármely belföldi alapdíjas, vezetékes, illetve mobil hívásirányba felhasználhat."
Ez nagyon jól hangzik. Nem is emlékszem, hogy ilyen akciót csináltak-e már.+ Ha valaki nem akarja/tudja lebeszélni a 3500Ft-ot és bankkártyával tölti fel (univerzális egyenleg) akkor "autópálya-matricát, lottót vagy akár mozijegyet" is vehet belőle.
Akkor is jó, ha már több Blue mobilos ismerős van, mert akkor csak van valaki aki éppen töltötte (1500Ft-al) a kártyáját és lebeszéli a 33 hálózaton belüli percét.
-
sipi25
tag
válasz
KurtCobain #15012 üzenetére
A bluemobilnal, ha az oldalukon keresztul toltesz fel, akkor 33 halozaton beluli ingyen percet kapsz, ami 30 napig hasznalhato fel!
-
whbear
senior tag
válasz
KurtCobain #15001 üzenetére
Jó hogy írod, MOL ethanolos benzint sohasem tankolok.
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #15003 üzenetére
A 4000Ft két hónap alatt beszélendő le.
Nem kell a MOL-nál tankolni. -
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #15001 üzenetére
Igen, multicard. 10 pontot nem nagy kunszt összeszedni, és 4000Ft-tal feltölteni.
-
válasz
KurtCobain #14731 üzenetére
Köszi, sejtettem, de nem voltam biztos. Mivel a mobilevoip automatikusan beazonosítja a felh.név alapján a szolgáltatót, ezért gondoltam, hogy gond lehet az ugyanaz felh.név.
-
tyuli76
tag
válasz
KurtCobain #14409 üzenetére
Nekem is ez Mobilevoip, BC, (amcsi cím), és idáig csak 0630 0670 0620 hivtam és jo volt.Még ma is 0,5usd a vodahivás.A levelemre még nem válasoltak.Tegnap átirtam 003670 akit hivtam és ugy rendbe volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KurtCobain #14383 üzenetére
Igen.
De ebben a pillanatban engedélyt kért a push üzenetekre, ezek szerint csak idő kellet neki.
Kösz! -
McLaca
őstag
válasz
KurtCobain #13602 üzenetére
A Blue topicban leírtak szerin nem kell ennyit várni, mert az akciós szöveg úgy szól, hogy a bekapcsolástól számít a 90 nap. Tehát M-M-S után jöhet megint az M, mert az első bekapcsolásától eltelt 90 nap.
Egy ottani topictárs szerint működik is így. Én még nem próbáltam ki.Üdv!
-
setom
tag
válasz
KurtCobain #13034 üzenetére
Köszi a kiigazítást. Még jó hogy szóltál, nem lett volna jó bukni a vetésforgót.
-
whiskeys
őstag
válasz
KurtCobain #13034 üzenetére
Telekomnál már nincs ilyen trükk?
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #12838 üzenetére
Vazze, nem gondoltam, hogy ülni fog a #12816! De igen! Besz..ás!
-
tyuli76
tag
válasz
KurtCobain #12816 üzenetére
+1
-
taranis
addikt
válasz
KurtCobain #12813 üzenetére
Hát... így sem rossz hallani, de kakas jobban tolta
Mindenesetre ez tényleg lényegesebb emelés. Így is még ők a legolcsóbbak? -
válasz
KurtCobain #12813 üzenetére
látom csak mától, tegnap még 1 cent volt
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #12692 üzenetére
Sorry! Rosszul emlékeztem. Köszönöm a kiigazítást!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KurtCobain #12677 üzenetére
köszönöm!
-
válasz
KurtCobain #12558 üzenetére
Ezen az en.jd.com oldalon lehet Tablet-et venni a legjobb áron?
-
dlaj
őstag
válasz
KurtCobain #12096 üzenetére
-
válasz
KurtCobain #11754 üzenetére
szerencsés vagy
-
bigbuda
aktív tag
válasz
KurtCobain #11592 üzenetére
Köszi szépen!!
-
válasz
KurtCobain #11407 üzenetére
Érdekes ilyenkor sose veszik pl azt se figyelembe, hogy sokan pl külföldre telefonálásra használják.
Ha pl fel akarom hívni az Argentínában élő ismerőseimet hogy megbeszéljük a tegnapi meccset, az még a mobiljukat hívva is 10 Ft 50 fillér. (Vonalason 1 Ft valamennyi.)
Az ausztrál haveromat 27 fillérért hívnám ha tudnám a vezetékes számát, a mobilja 2 Ft 60 fillér. A Kanadában élő ismerősök 2 Ft 60 költséggel hívhatók (mobil). Ha édesanyám fel akarja hívni a Berlinben lakó rokonát akkor 27 fillér mert van vezetékese. Egy itthoni hívásunk kapcsolási díjáért (céges szám) kb 20 percet beszélnek.Szerintem akinek nem tetszik, ne használja.
Azt meg nem írta senki ha jól emlékszem, hogy de jó az áremelés.
-
válasz
KurtCobain #11407 üzenetére
Kapcsolasi DIJ
Ugy erik hogy az o beruk? -
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #11161 üzenetére
ja...
akkor beteszem ide , mert ugye letűnt a topiknyitóból...
Szóval veszel egy Tescomobil sim kártyát, vagy akár Tesco mobilt is.
Az ugye alapból tartalmaz havi 10MB internet forgalmat. Ingyen.
Ez a lényeg. Meg hogy nincs havi előfizetési díj. 2000Ft-tal is feltölthető, és 1 évig jó.
Vagy:
ha valaki bevállal két mobilt vagy két kártyás telefont, akkor Telenor Praktikum +Net 300 forint, így a Telenor Klikk-kel havi 100 forint a 100 mbyte. A freevoipdeal.com már csak az ingyen vezetékes miatt érné meg, de a mobil percdíj már nem ~3Ft, hanem ~6Ft..
Telenor Klikk: 300 forintos Praktikum +Net kártyát (most világos kék színű 20x20x0.5 cm-es fóliás csomag) keress Tesco-ban vagy benzinkutakon. Beregisztrálod Telenornál (csomagolás időpontja hátul van, 15 hónapon belül aktiválható), utána 1741-es számon Klikket megrendeled, 3 hónapig ingyen van havi 100 mbyte neted, 300 forint / 3 hónap = 100 forint / hónap és hálón belül a 300 forintot is lebeszélheted.
3 havonta új kártyát regisztrálsz, érdemes 1 bontatlan csomagot tartalékba otthon tartani, ha lejárna az aktuális sim, ne akkor kelljen rohangálni az újért, hamar elkapkodják.
Browsercalls ~0.5 forint / perc a mobil hívás, ~0.25 forint / perc a vezetékes. [link]
Rebvoice-nál 1 forint az sms, T-Mobile-ra nem küldi a feladó telefonszámát, de ez egyik online sms küldőnél sem működik [link]
A második, hogy beregisztrál az illető a freevoipdeal.com oldalra. Aktiválja a telefonszámát, és feltölti az egyenlegét. Ha USA címmel regisztrálsz (fakeusaddress.com oldalon találsz jó sok kamu usa címet), akkor nem számol 20% áfát feltöltéskor a netto értékhez. Ebben az esetben ~ 6Ft-ra jön ki egy perc másik hazai mobil hívása, és ingyenes a vezetékes. A számlázás perc alapú.
Regisztrációnál a saját telefonszámod add meg, +36... kezdéssel!
Az eltelefonált összeg a feltöltött egyenlegedből vonódik le.
Az egyenleged Paypallal, vagy bankkártyával tudod feltölteni. (Talán banki átutalással is, erre nem emlékszem). Az egyenleg feltöltéséhez aktiválnod kell a telefonszámod, lehet sms-ben (T-mobilra ne, mert nem biztos hogy megkapod) és lehet kérni hogy felhívjanak, ekkor angolul bediktálnak 4 vagy 5 számot, azt kell beírni az ellenőrző mezőbe.
Az egyenleg érvényességi ideje években mérhető. Tehát nem törlik ha nem használod, és nincs x időnként kötelező feltöltés sem.
Most 2014 elején a browsercalls.com oldal a nyerő, érdemes ott regisztrálni a freevoipdeal helyett, mert 50fillér - igen, annyi! egy perc mobil hívás, és 25 fillér 1 perc vezetékes hívás.
Butateló esetében: A telefon internet/wap böngészőjébe beírod a freevoipdeal.com-t, belépsz, kiválasztod a phone to phone szolgáltatást, majd lekönyvjelzőzöd/kedvencekbe/startoldalra rakod. Így később nem kell újra beloginolni, és nem kell felesleges kilobájtokat elhasználni.
A phone to phone szolgáltatásba megadod a te telefonszámod, meg akit fel akarsz hívatni.
Ha megvagy, katt a Call now gombra.
A weboldal elküldi a szervernek a te számodat, meg a hívandót, a szerver felhív téged a hívandó fél számával, te felveszed, és azt hallod, hogy a szerver hívja a hívandót, vagyis kicsörög nála a te számod. Felveszi, és beszéltek.
Mi ebben a jó?
Az összes adatforgalom csak annyi, amíg belépsz a weboldalra a telódról, és elküldeted, hogy kit hívjon fel a szerver. Ez így a gyenge, lassú net kapcsolattal is működik, pár kilobájt az egész. Onnantól hogy visszahív a szerver, te már gsm hálózaton beszélsz a másik féllel.
Mivel itt a rendszer kapcsol össze két mobilt, így a percdíj is duplázódik, azaz ~12Ft egy perc. Ha vezetékest hívsz fel akkor a te mobilhívásod ~6Ft/perc, meg a vezetékes ingyenes, tehát csak 6 Ft/perc neked, ha vezetékest hívsz fel. (PLUSZ AZÓTA VAN 0.039Euro KAPCSOLÁSI DÍJ IS)
FIGYELEM, NEM MINDEN BUTATELÓBAN VAN WAP BÖNGÉSZŐ!!
Mindez úgy módosul ha browsercalls.com regisztrációval csinálod a phone to phone-t, hogy a kapcsolási díj 0.039USD, a duplázódós mobil-mobil percdíj ~1Ft-ra jön ki.
Okosteló esetében:
Letöltöd a mobilevoip programot a mobilevoip.com -ról, vagy a google áruházból. Telepíted, belépsz, és használod. Akár a callbacket (ha mobilneten vagy és nem akarod fogyasztani a netes kereted), vagy ha otthon vagy és van wifid, akkor a rendes hívást (ekkor a vezetékes ingyen (utolsó 10 Euró feltöltéstől számolva 120 napig), a másik mobil meg bruttó ~6Ft. (vagy bruttó ~7Ft/perc, ha EU-s (magyar címmel) regisztrálsz).
Browsercalls esetében ~25 fillér a vezetékes és ~50 fillér a hazai mobil.
Nincs hűségidő, nincs kötelezően kifizetendő havidíj.
Sok külföldi ország vezetékese és mobilja is ingyen/nagyon olcsón hívható.
Okosteló 2:
Vagy beállítod rajta a SIP beállításokat (android: csipsimple, Nokia: gyári SIP kliens), és használhatod akár wifin, akár 3G hálón.
Okostelóról a hívásokhoz nem elég a Tescomobile ingyen netje!
Adatforgalom:
Most is néztem egy 3G-s SIP hívást a Nokiámról:
6:11
Küldött 1.14MB
Fogadott 1.14MB
ILBC kodek.
-------
A saját méréseim alapján a MobileVoip percenként kb. 400 kB forgalmat generál. A SIP kliensek ettől kodektől függően hol jóval többet, hol kevesebbet.
------------
Kipróbáltam a Mobilevoip-ot (ezt állítólag egyik szolgáltató sem tudja korlátozni): 560 kbyte / percet (74 kbit/s) forgalmazott nálam (droidwall-lal minden tiltva kivéve a MV-t, wifi-s routerrel mértem), 100 mbyte net közel 3 órára elég, lassított nettel (max 32 kbit/s) nem tudom, hogy használható-e.
3CxPhone, CSipSimple és Sipdroid programokat is teszteltem, GSM 13kbits és G729 8 kbits kodekekkel is 500 kbyte / perc felett forgalmazott wifi-n (router és 3g watchdog is ennyit mért), amit nem értek, mert ezekkel 200 kbyte / perc lehetne a max. Valaki le tudná ezt tesztelni, hogy mobilneten is ennyit fogyasztanak? Droidwall-lal mindent letiltani, 3G watchdog kiírja a forgalmazott mennyiséget, próba előtt lenullázni, hogy csak ezt mérje.
---------
MobileVoip-nál 500-550 kbyte / percet mértem anno, 200 mbyte 6-6,5 órára, 500 mbyte 15-16,5 órára elég kb.
Nokia E52 SIP beállítások:
http://mobilarena.hu/tema/voip_telefonalasrol_beszelgessunk/hsz_1186-1186.html
ehhez annyit hozzá, hogy ha AWCDMA ON, akkor felenged a 3G hálóra, és csak az ILBC kodek maradjon, a többit töröld, mert különben a T-s mobilnetre nem bírsz felmenni vele telefonálni.
Számítógépről és tabletről is használható a freevoipdeal.com/browsercalls.com , van szoftverjük hozzá. Persze ekkor csak mi telefonálhatunk kifele, minket így nem érnek el. -
válasz
KurtCobain #10516 üzenetére
de hat most kaptuk meg fujifilm kollegatol, hogy router csak routoljon
Teljes mertekben igaza van, de szegeny ember vizzel foz ...(#10514) fujifilm1
Hogy hivsz mobilrol ingyen 21est?
VOIP?
De azt most akarjuk kikerulni
Nem ertem miert jobb egy 21 est hivni mint a rendes szamot...Amugy miert akarnak mobilnetrol hallgatni a felvett hivast?
(Akkor most utalhat engem a szolgaltatod, ha miattam mondtad le a mobilnetet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest