- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Automagic-kel egy perc: [kép]
Control UI-n belül a script (2 mp-et vár a MobileVoip indítása után, beilleszti a telefonszámot - ezt írd át, tárcsáz):
sleep(2000);
setText2ById("finarea.MobileVoip:id/dialpad_edittext", "+36709876543");
clickById("finarea.MobileVoip:id/imagebuttoncall");Ha valaki más programnál is használná, akkor a setText2ById és clickById-kat a Control UI-n belül a Show Overlay Control gomb megnyomása után a programot futtatni kell, Info gomb, bármire rányomsz kimásolható az id. Nem tudom, hogy ERobot-ban vagy Tasker-ben van-e hasonló lehetőség.
-
zeon.hu
nagyúr
Azt használom widgetről indított voip híváshoz, így igen.
Nekem ez volt az utolsó verzió, amit erre tudtam használni, ezért a felülete még a régi lesz.
Mindjárt küldök privátban egy Mega linket.
(Ha nem akarod kerülgetni, hogy a play állandóan jelezze a frissítések között, aláíratod újra ZipSigner-el) -
törölt tag
Kérdezd meg Zeon.hu -t, hogy melyik az a MobileVoip verzió, amivel még működtek a külső intentek! Tudni fogja, hogy miről van szó, mert elég nagy szívfájdalmunk, hogy a külső meghívás lehetőségét egyszer csak megszűntették a MobileVoip -ban. Ha megvan a szükséges verzió, akkor folytassuk!
-
Sayuar
senior tag
Egyértelmű, hogy sz@patásból lett kitalálva a telenor
havi vérzése"ciklusa"
Miért van az, hogy pl a deezer 30 napos, a havi díj a megrendelés dátuma szerint, vagyis részarányosan vonódik le?
Ha ezt tudja a rendszerük, akkor az új csomagoknál miért nem így van?
Miért volt fent régen a webes felületen a felhasználónak a havi ciklusforduló napja, és miért nincs most, amikor "új" májmenü címen leszedték azt?Egyebek:
-Kapcsolási díj 2016-ban, gondolom a telefonközpontos hölgy átdugja a banándugót a hívott félhez tartozó lyukba, és ezt kell fizetni
- és érdekes módon ha be van kapcsolva a "vezetékes hívó" szolgáltatás, és vonalast hívsz, akkor 4x több a kapcsolási díj, mint ha nem lenne bekapcsolva
- nincs tetszőleges összegű feltöltés (az összes konkurensnél van)
-Bp egyik legforgalmasabb útján (Könyves Kálmán) 3x vált vissza 4G-ről 3G-re
- Bp Ócsai út 1 alá 4*-os beltéri lefedettséget írnak, de valójában csak kényszerített módban van LTE, az is 115 dBm, íróasztalon ugrál 2G, 3G között
- a fenti címen 3G-n nem jön adat, tudom ez a telenor szakzsargonban a "lélegző cella"nevű fantazmagória
Inkább nem is sorolom tovább.Érdekes módon a vodánál nincsenek ilyen dolgok....
-
Sayuar
senior tag
Látom sikerült kiragadni azon elemeket, melyeknek csak a szövegkörnyezetben van értelmük.
Nem működik a hard reset, mert folyamatosan újrabootol. Ilyen esetben jó lenne egy kivehető akku. Az amoledet csak azért írtam, mert nem tudom, hogy ha egy fullosra feltöltött telefonon teljes lemerülésig világít a logó, akkor az beéghet-e, vagy sem. És igen: ezt a lefagyást a droidra vezetem vissza.
Szóval ilyen párosítást /amoled+beépített akku+android/ az életben nem vennék még 1x.Jó hír: 5-6 óra után csak kikapcsolt a kijelző, és a menübe is be tudtam lépni: 29%-ra merült. A lényeg, hogy holnap viszem vissza, és elállok a vásárlástól, és veszek ugyanott egy Lumia 735-öt, mivel az amoled nekem is fontos, de ezután a kivehető akku is szempont lesz.
-
Ksix
tag
Nem csak a kedvezmény, de a Klikk szolgáltatás értékesítése is megszűnik akkortól:
Hivatalos közlemény -
Zeki
nagyúr
-
Sayuar
senior tag
remélem utána olvastál a dolognak, mert ez a csomag nem köthető bármilyen telekom üzletben:
telekom --> mobilinternet --> havidíjas előfizetőknek -->Net&Roll Teszt --> részletek --> megrendelés szeméyesen --> üzletkeresőha pl. Dunaújvárost választom, akkor csak a Dózsa György útiban lehet igényelni, az Aranyvölgyi útit és a Táncsics Mihály utcait fel sem kínálja a webes felület.
-
KTU
addikt
Mihez, hova?
Ha delmont accounthoz a kérdés,
5db regisztrálható ha jól emlékszem, és bármely szám beállítható kimenőnek."Én az online regisztrációt preferálom."
Én is.
Amúgy meg offline elég nehéz regisztrálni, azt is mondhatnám lehetetlen
Ha telefonról, ha PC-ről regisztrálsz kell internetelérés. -
club1
veterán
Azért ennyire nem egyszerű. Telekomnál most éppen 100.65.207.x a "privát" ip-m. A natolás felismeréséhez inkább azt javaslom, hogy mindenki nézze meg a telefon által kapott ip címet, és hasonlítsa össze a telefonról megnézett http://azenipm.hu/ oldal által visszajelzett ip címmel. Ha különböznek, natolt hálón vagyunk.
-
törölt tag
Sőt, arra is van lehetőség, hogy a routertől Lanon bejövő netet továbbossza wifin. De direkt azért vettem bele a mondatomba, hogy "kliensként". Hotspotnál a teló az AP. Valóban nem merültem bele a részletekbe, de ha a telónak van egy 192.168...:Xport IP -je, amin zajlik egy VOIP adatátvitel, akkor ugyanez az adatátvitel hogyan tudja használni ugyanezen a porton a mobilnetet is, amin a telónak teljesen más az IP -je? Itt a lényeg nem a két hálózat párhuzamos használhatósága, hanem két kliens között felépült, konkrét adatkapcsolat párhuzamos használata különböző hálózatokon.
-
törölt tag
-
whiskeys
őstag
-
törölt tag
*111#
vagy mobilnetről Telenor egyenleginfó nem jó? -
betyarr
veterán
először várd meg a levelet a telenyomortól a megerősítő kóddal.ha azt beírtad a mytelenyomorban,akkor aktiválódik automatikusan a 10mb és megjelenik a menüben a telefonszámok alatt a forgalomlekérdezés opció.de addig is használhatsz netet (legalábbis én simán tudtam,amin az üfsz is erősen elcsodálkozott).az egyenleged meg azért mutat nullát,mert csak hálózaton belül tudod a 300ft-ot felhasználni.ezt meg valamiért nem teszik láthatóvá.borzasztó gáz ez a telenyomor.még egy értelmes weblapot se tudnak normálisan megcsinálni.eléggé átláthatatlan a menürendszer is.nem tudom mire jó ez.illetve jó lenne ha értelmes felvilágosítást adnának (én is kínlódtam rendesen,nem értettem,hogy miért 0ft az egyenleg,miért nincs meg a 10mb netem stb. stb. stb.és ezeket a nyamvadék üfsz se volt képes megmondani (szvsz nem is tudták).
-
fujifilm1
senior tag
Nem tudom a választ de pont ez foglalkoztat engem is.
Azt tudom hogy a csipsimple tud tls-t. csak azt nem tudom hogy kell beállítani hogy a delmont serverekkel menjen.
Próbáltam lesni a forgalmat de a wireshark sajna csak annyit mutat hogy TLS v1 auth kezdődik....Azt is probáltam hogy visszafejtem a mobile voip programot,
ez még elég egyszerű, minden androidos proginál:apktool d finarea.MobileVoip.apk
Certificate-ket kerestem, de sajnos én nem vagyok programozó, nem jutottam semmire. Sok smali és .so lib file az van...
Ezt a nagyoknak találták ki egyenlőre én kicsi vagyok hozzá...
Nincs itt valaki aki ért ilyenhez ?
Szerintem az nagy dolog lenne ha megértenénk hogy működik a MV és le tudnánk szimulálni Csipsimpleből a kapcsolódást... -
Ksix
tag
CineDOG1-nél van az igazság, CHIPman és club1 téved, vagyis inkább a válaszuk nem érvényes a kérdésedre. Ugyan én a webes felületen szoktam intézni, nem SMS-ben, de gondolom arra is igaz, hogy igazából nem a szolgáltatást mondod le, mert azt már kifizetted, hanem csak a lejáratkor történő automatikus megújítást kapcsolod ki, ezért a lejáratig használható a "lemondott" mobilnet csomag.
-
club1
veterán
Te sem igazán jól kérdezel... Ha lemondod a mobilnetet, utána nem lesz mobilneted, vagy az lesz, ami alapból a csomagban van (Domino-nál ugye csak Surfben). Ha átváltasz egy másik Netpluszra, oda hozzáadódik. De arra ügyelj, hogy 30 naponta egyszer válthatsz ingyen, után a váltás ára miatt nem éri meg váltani.
-
club1
veterán
Lehet, hogy én gondolkodom furcsán, de szerintem ez pont árfelhajtó tényező lesz mind a mobilnet, mind a havi- és percdíjak tekintetében. A mobilcégek ui. nem fogják benyelni a bevételek csökkenését, hiszen a költségeiket már nem tudják tovább csökkenteni csak a fejlesztések és az alkalmazottak kárára.
-
törölt tag
Azért ellenpélda is van: a mákot is sokféleképpen felhasználhatod, heroint viszont nem gyárthatsz belőle.
Nyilván mindenki érti az elvet, úgy tűnik, hogy jogszerű a távközlési szolgáltatók ilyen jellegű tiltása. Ha nem korlátoznák a VoIP-ot, akkor az bevételkiesést jelentene számukra. -
feketedini
tag
Köszi, megtaláltam, a kulcsszó segített!
Sajnos pont a djuice netes csomagjaira nem ír semmit, pedig el tudom képzelni, hogy mivel a djuice olcsóbb, ott mások a feltételek.
Hátha kifogok egy értelmes ügyfélszolgálatos csajt
Telenoros csomagoknál egyébként 500mb-tól felfelé nem korlátoznak voipot. (500-nál sem)
Kérdés hogy ugyanez igaz-e a djuice-ra is. -
-
-
-
Siriusb
veterán
Most ott tartok, mivel úgyis magáncélra használnám, mobilevoip-on regisztrálok, s mivel magyar vezetékes számokat ingyen lehet hívni, visszahívok mindenkit, ha rámcsörögnek. Azt hiszem, ez a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás, pénzéhes telekommunikációs cégek meg mehetnek, ahova akarnak.
Mondjuk már akkor is hülledeztem, amikor matáv bevezette a kapcsolási díjat, amíg más (fejlettebb) országokban helyi hívások alapból ingyen voltak. -
Siriusb
veterán
Amennyibe a helyi hívás kerülne, azzal a kitétellel, hogy pl. T-Home nem engedi internet alapú hívószámokra alkalmazni a kedvezményeit, pl Hoppá díjcsomag. Mondjuk ezt a 21-es körzetnél rendben van, de azt nem tudom, figyelik-e, hogy 1-es körzetű telefonszám is voip-on megy-e.
-
Értem, hogy többen is hívhatnak kifelé, de ez hol jobb mint több külön fiók mondjuk az fvd nél? Mert úgy tudom magas percdíjakkal büntetik, ha egy usert használnak többen egyidőben. Gondolom a pbx egy fvd fiókkal kifelé csak egy hívást tud indítani egy időben. Vagy nem? Vagy képes többet kezelni, és amelyik szabad azon megy?
Ez érdekel, mesélj még :-) -
Mire jó egy központ?
Azon kívül, hogy a rá belépettek ingyen telefonálhatnak egymással?(#5910) pinnacle
Nincsenek ingyenes vezetékes perceim, így nem tudom mire használni a local accesst, viszint meg is lepődtem, hogy kiadott számot, mert a mobilvoippal néztem, ugyanúgy "nem található" t adott magyarországra.(#5909) ther
Már én is -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest