Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel topik
- EarFun Wave Life - egy fejhallgató a mindennapokra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ugyanazt mondja, mint a korábban máshol használt telefonszám esetén. We are not able to complet this call... Sajnos úgy néz ki, hogy vezetékes számot nem lehet használni mobiltelefonon Local Accessnek, pedig milyen jó lett volna.
Ezt írták a CallingCredittől.
Thanks for your reply. there are 2 versions of local access:
-you can dial the access number 018088232 from every number that is verified in your account and you can dial the number you want to call.
-if you use the local access option on your mobile phone you need to enter the number from THAT phone and the app will call the local access number (like +36 1 999 9857). (this local access number can NOT be dialed from other phones/numbers)
Egyébként melyik alkalmazással érhető el a legjobb hangminőség VOIP hívás esetén? MobileVoip egészen jó, ZoiPernél viszont előjön az a régebben tapasztalt hiba, hogy olyan "digitálissá" válik a hang, elmászik. -
pinnacle
nagyúr
Másik VOIP topik, nem nagyon megy, lehet kifutott már ez a VOIP telefonálás.
Vezetékes számot be tudok valahogy állítani Local Accessnek? Ez a hívás jobb minőségű, mint az internetes, de közben a percdíj is ketyeg. Igaz jelzik is, ez akkor jó ha van ingyenes helyi hívású előfizetésünk. Nekünk van Vodafone L, ami ingyenes vezetékes, mobil. De hiába adom meg a Local Accessnél, ugyan hívja a +36 1 999 9857-et, de hibaüzenettel visszadobja. Pedig ha jól látom vezetékes számot is meg lehet adni, már ha a Home annak minősül. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #31684 üzenetére
Local Access nem működik más szolgáltatónál használt telefonszámmal? Lehet ez volt a probléma. Kettő idáig nem használt telefonszámoz adtam meg a MobileVoip Local Access beállításánál, utána egyből működött. +36 1 999 9857-et hívja a telefon tárcsázója, közben a hívott számon cseng.
Nem tudom mi ez a CallingCredit oldalán.
Local Access Number: 01159841179(local rate)Local Access hívásnál még pluszban számolt helyi díj az a CallingCredit tarifája 5 cent vagy a mobilszolgáltató percdíja? És ezt percenként vagy 1x számolja? Oldalukon nem látszik plusz terhelés, de valószínűleg a szolgáltatói perc díjat kell majd fizetni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
tibor23 #31683 üzenetére
Attól tartok nincs megoldás. Ilyen kellene, mint a SIM-nél van, de nincs. Telefon topikjában azt mondták, lehet a Google letiltotta külső alkalmazásoknak a tárcsázást.
CallingCreditnél, hogy megy a Local Access? Ügyfélszolgálat nem tud segíteni. Egyszerűen nem értik meg, hogy se a MobileVoip átall hívott szám +36 1 999 9857 se az oldalukon megadott szám 018088232 nem működik. -
pinnacle
nagyúr
Van arra lehetőség, hogy szám hívásakor választhassak a gyári tárcsázó és a MobileVoip között? Mintha régebben ez működött volna. Most csak a Telefont tudom alapértelmezettnek kijelölni. Pedig a MobileVoip-nál is jelzik a telefont. Hiába törlöm az alapértelmezést a Telefonnál, el is tűnik, de hívásnál kérdés nélkül a gyárit indítja, majd vissza is rakja az alapértelmezést. Samsung A52s telefon.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #31673 üzenetére
Köszi! Gondoltam kipróbálom a jobb hangminőség miatt. CallingCredit oldalán engedélyeztem a Local Accesst. De a hívott +36-1-999-9858 nem működik. Igaz az oldalon más számot jelez. Nem értem, hogy tudnám azt alkalmazni.
-
pinnacle
nagyúr
Local Access, hogy működik? Családba van Vodafone Nonstop L előfizetés, ezzel a vezetékes, mobil hívás korlátlanul ingyenes. Ehhez a számhoz lehet társítani?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #31661 üzenetére
OK! Köszi! Kipróbáltam, most nem hallottam ilyen elmálló, rezonáló, üveghangot. Nem tudom mi a pontos meghatározása ennek a hibának, de biztos tudjátok miről van szó.
Ugye ha szinte csak telefonálásra kell a mobilnet, akkor a Telekomos Maraton a legjobb az 5GB/3990Ft-al, amit addig használhatok, amíg el nem fogy.
Család KÜF-öt használ, nem tudtam rábeszélni őket a MobileVOIP-ra, de nekem megfelel ha már jó a minőség. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Melyik szolgáltatónál, illetve melyik alkalmazással érhető el a legjobb hangminőség? Régebben azért váltottam a Digi-re, mert állandóan "elmászott" a hang. Most, hogy megduplázza a DIGI az előfizetési díjat, lehet inkább visszaváltok VOIP-ra, Telekom Maratonnal. Talán így a legjobb. Egyébként lehet, hogy a telefonom volt a gyenge Samsung J5 volt, illetve MobileVOIP az alkalmazás. Most Samsung A52s-em van. CallingCredittel. Nem használtam használtam eddig.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Kérdésemre nem találtam megfelelő topikot, ha tudtok ilyet légy szíves linkeljétek be. Köszi!
Olyan "világ" SIM kártyát keresnék, amit szinte a világon mindenhol lehet használni. Jó lenne ha nem csak hang, hanem internet kapcsolat is működne. Van erre összeghasonlító oldal, illetve tapasztalat? Gondolom a nem EU országokban az internet elérés a legnehezebb.
-
pinnacle
nagyúr
Digi Mobillal működik a Voip? Nekem nem megy, Telekomra váltva semmi gond. Digis számot hitelesíteni sem tudok, hívással, SMS-el.
-
pinnacle
nagyúr
Melyik a legstabilabb MobileVoip? Nekem a 7.22 van, de most úgy lefagyott, hogy a telefont újra kellett indítani. Régebben is volt ilyen problémám. Inkább felrakok valami jót, és letiltom a frissítést.
-
pinnacle
nagyúr
Utcai fülke számát is be lehet állítani. Ezt kérdeztem is egyszer egy telefonos embertől, azt mondta ennek ellenére tudják, hogy honnan jön a hívás. Egyébként azért is fontos a számkijelzés, mert pl. a Googletől azért nem kaptam egy ideig 2 lépcsős belépésnél hívást, mert telefonszám kijelzés nélkül nem továbbítják a szolgáltatók. SMS mehet anélkül is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zeon.hu #29356 üzenetére
Úgy is lehet fizetni, csak nem tudni mennyi a Google jutaléka. Telzel jobban hallnak engem, nekem viszont rosszabb. MobileVoippal tisztább volt.
Ebből szeretnék kimaradni a Facebooknál is.Néha nekem sem küldi el a hívószámomat a MobileVoip, pedig be van állítva.
Nem tudjátok, hol a legolcsóbb a Callback? Szerintem nekem az lesz a legjobb.
-
pinnacle
nagyúr
Ki lehet próbálni 870Ft-al. Mintha jobb lenne a minőség. Kedvenceket nem tudok beállítani.
-
pinnacle
nagyúr
Facebook sorra kapja a bírságokat az adatgyűjtései miatt, nem tudom, hogy itt valami pluszt is engedélyezünk. Mondjuk a Facebookra linkel tovább, tehát valószínűleg ugyanaz az adatkezelés, mint a Facebook fióknál van.
Ez mi lehet? Nem szeretnék kéretlen hívásokat kapni. Mondjuk az nem kellene, hogy reklám SMS-t, hívást kapjak.
-
pinnacle
nagyúr
Köszönöm a segítségetek!
Callback hívás kinél a legolcsóbb? Most is hívtam valakit, mondta, hogy nagyon vacak a minőség, felhívtam Callback-kel azzal tökéletes volt.Most látom a Telz-nél internet nélkül is van Callback. Csak még a díját nem találtam, hogy ennek mennyi a felára.
* Callback mode for a slow Internet connection. Our server connects to your phone and then the phone of the person you are calling. This is done via a telephone network, not Internet. -
pinnacle
nagyúr
Sajnos régebben sem volt jó. Ha nektek nincs ilyen problémátok, akkor lehet nálam van a gond. Voltam már Telenornál, Blue Mobilenál, most a Telekomnál vagyok, telfonból Samsung S Advance, S3 Neo, J5 2016, most J5 2017 van, de a hívottak többnyire panaszkodnak. Nagyon ritkán én is halok torzulást, olyan elnyújtott "gépi" hang jön be, lehet a hívottak is így hallanak engem,
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nem a hangerővel van gond, hanem torz, mintha "dobozból" beszélnék. Itthon kipróbáltam, most wifiről, hálózatról jó volt.
Egyébként mostanában van új ajánlott Dellmont klón, vagy mindegy melyiket választom. Lehet a legolcsóbb callbackes kellene, azzal talán jobb a minőség. -
pinnacle
nagyúr
Van hangminőségben kiemelkedő Dellmont klón, vagy ez mind egyforma? Próbáltam már a Freevoipdeal, Stuntcalls, Callingcredit, Browsercalls-t, én mindenkit jól hallok MobileVoippal, de a hívottak panaszkodnak a hangminőségre.
Inkább ne legyen a legolcsóbb, de a hangminőség jó legyen. -
pinnacle
nagyúr
Egyébként nem tudom, hogy kinek a hibája volt ez. Én nem töltöttem fel az egyenleget újra 3 nap múlva.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #28394 üzenetére
Megkérdeztem, ezt válaszolta a PayPal
The issue is not on PayPal side. Please talk to StuntCalls and ask them why you cant buy credit with your PayPal account anymore
illetve a StuntCalls
You didn't ask for a refund, you charged it back yourself. If there's a problem, please always just contact us and ask for a refund.
You can now use paypal again.
Mondjuk továbbra sem értem, hogy miért nem fizethettem PayPal-al, mindegy, most már lehet. Lehet azért inkább kipróbálom a CallingCredit-et, ha már olcsóbb, illetve különösebb panasz sincs rájuk. -
pinnacle
nagyúr
StuntCalls-nál nem lehet PayPal-al fizetni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
drpele #28218 üzenetére
Köszi! Akkor ez nekem már Január óta engedélyezve van, de valamiért csak most vonták le? Mondjuk furcsa, hogy miért 3 nap után, amikor el sem fogyott még. Illetve ez egyáltalán automatikus feltöltés, vagy csak arra engedély, hogy fizessek nekik. PayPal már visszaadta a pénzt, de azért törlöm a Stuntcalls-t. Nem tudom mi ez az 2Checkout, de ezt is törlöm inkább. Ez az oldaluk.
-
pinnacle
nagyúr
PayPal-nál jeleztem. Akkor ez csak valami egyedi eset lehet, mert másnak nem volt. Néztem mi ez az Előre elfogadott kifizetés gondolom ez az automatikus feltöltés, de a Stuntcalls-nál nincs engedélyezve, PayPal-nál meg nem találom, hol lehet.
Az előzetes jóváhagyásokat fiókjának profiljában törölheti. Meg egyáltalán miért vonnák le, 3 nap után újra. -
pinnacle
nagyúr
válasz
KamuMazsola #27017 üzenetére
Én is jól hallok mindenkit, engem nem hallanak vagy ki sem megy a hívás. Mikrofont is felhúztam, de azt mondják, hogy elmászik a hangom, mintha az űrből beszélnék. Csináltam egy hívást tesztet, azon jól hallottam magam. Inkább az a gond, hogy nekem még cseng, miközben már felvették.
mcll nekem UPC vezetékesre nem megy ki a Reenger hívás, lehet a szolgáltatók tudnak korlátozni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
whbear #27006 üzenetére
Köszi! Mindig a másik oldalnál van probléma, akármit próbálok. MobileVoip, Reenger, Immmr, lehet mobilon semmi nem működik tökéletesen. Olyan is van, hogy nálam még cseng, miközben a hívott fél már felvette, persze ő meg hiába hallózik. Már rengeteg telefonnal próbáltam, Samsung S Advance, J5 2016, 2017, S3 Neo, LG L5 II, Xiaomi Note 4, de nincs változás. Illetve lehet az a helyzet, amit korában írtak, hogy csak az iPhone-nál tökéletes a szoftver, hardver összhang? Voltam már Telenor, Blue Mobil, Telekomnál, nincs változás.
Lehet az összefoglalóba is be kellene rakni, hogy milyen telefonokkal problémamentes a VOIP hívás. -
pinnacle
nagyúr
válasz
betyarr #26977 üzenetére
Köszi! Immmr hova menti a beszélgetés felvételét? Idáig ilyen nem volt, beállításokban sem találom.
-
-
pinnacle
nagyúr
Sokszor előfordul, hogy Reenger, Zoiperes hívásnál én azt hallom, hogy a hívott félnél csörög, de közben ő már felvette, és persze nem hall semmit. Mi lehet a gond?
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Callbacknél nem bontja a vonalat, csak az meg drágább. Nekem néha Zoiperen jön be a mobil hívást. Ez miért van, hogy lehet kikapcsolni?
Ha valakinek fontos mobiltelefonon a stabil minőség, még mindig a összefoglalóban lévő iQpro a legolcsóbb választás. Korlátlan internet 300 kbps. Böngészésre elég. -
pinnacle
nagyúr
válasz
whbear #26665 üzenetére
Mi ez, automatikus hangerő? Majd kipróbálom. Most épen nem tudok telefonálni wifin, mobilneten.
-
pinnacle
nagyúr
Zoiperen kell valamit állítani, hogy halljon a hívott fél? Samsung J5 2017-el nem hallanak. Én tökéletesen hallom a másik felet. Kikapcsoltam a GSM kodeket, de akkor is azt használja. MobileVoip-al semmi gond.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
herdsman12 #26348 üzenetére
Köszi! Miután kiléptem a tesztelésből, már nekem is megjelent az 1.53, ami gond nélkül működik.
-
pinnacle
nagyúr
Reenger alapbeállításán kell valamit változtatni a jobb hangminőségért?
2,5Ft-os perc díjával ez a legolcsóbb szolgáltató mobil irányba? -
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #26161 üzenetére
Köszi! Érdekes, hogy nem sok ilyen vezetékes, VOIP cég van. Lehet nehéz rábeszélni az embereket a VOIP használatára. Mondjuk mobilon tényleg egyszerűbb.
-
pinnacle
nagyúr
Melyik szolgáltatót ajánljátok, ahova vezetékes számot tudnék hordozni?
-
pinnacle
nagyúr
Mondjuk hiába teszem előre, ha a StuntCalls nem is használja.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
betyarr #25393 üzenetére
Köszi mindenkinek! Már kipróbáltam mindent, Groundwire-t is megvettem. A hívott fél nem halkan, hanem olyan "elfolyósan", szakadozva hall. Samsung S Advance, S3 Neo-val próbáltam idáig. Telenornál voltam, most a Blue Mobilnál, de nincs változás.
Nekem idáig ez volt beállítva. Előreteszem az Opust, hátha hozza a Skype minőségét.
-
pinnacle
nagyúr
Ezt benéztem.
Nem is értetem, hogy ment le majdnem 1$, amikor 1 percet sem beszéltem. Egyébként kiváló a hangminőség, úgy emlékszem régebben is a Skype codec volt a legjobb, csak nem emlékszem, hogy melyik is az. Telefonszámot viszont nem jelzi ki.
Flottáknál nincs jobb, ha valakinek sok adatforgalma van. 4GB kellene havonta.
-
pinnacle
nagyúr
Skype-nak legjobb a hangminősége? Igaz drágább, mint a többi VOIP, de lehet ez még belefér ha nincs vele probléma.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
KurtCobain #24994 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
Van most a Wizz Airnek olyan száma, ahol magyarul beszélnek és nem emelt díjas? Régebben ez volt 00-972-3-763-0911, de már nem az.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi KTU, KILLERLALA! Hiába van kijelölve, mentve az aLaw, kilépés után visszaállítja az uLaw, GSM-et. Hívás közben is mutatja a statisztika. Próbáltam, SipGo, Groundwire, Zoiper, MobileVoip-ot, tényleg nagyon rosszul, szakadozva hallom magam. Callback-el viszont szinte tökéletes.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Oroszlánom #22042 üzenetére
Zoipernél az alapbeállításon kell valamin változtatni? Valaki próbálta már a G.729 kodeket?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
KILLERLALA #22037 üzenetére
Így kijelzi a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest