- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
anadroid #30942 üzenetére
Köszi a választ.
Alapvetően a család egymás közötti (értsd a 2 fritzboxra kötött vezetékes) hívásra lenne használva, azért szerettem volna az internetes usernevet felvenni gyors tárcsázásra.
De beregisztráltam a freevoipdeal-re, beállítottam a routerben de ezzel se sikerült. Annyit találtam a vonal beállításokban, hogy a netes számokhoz lehet egy suffix-et beállítani, de hiába adom itt meg, ugyanúgy nem működik. Tuti valamit nem jól csinálok ,de nem jövök rá mi a gond. Annyit értem el ezzel a suffix-el, hogy a telefonon ha benyomom a gyorstárcsázást, elég sokat vár mire az a vonal hiba hangot adja.
-
asdf_
veterán
-
válasz
anadroid #30795 üzenetére
Egy éve hordoztam telenyomortól vodára feltöltős számot, és nem kaptam vissza semmi egyenleget.
Nem nagy gond, kb 40 Ft maradt benn.És az NMHH is így tudja: [link]
Ön régi szolgáltatójánál előre fizetett, úgynevezett feltöltőkártyás szolgáltatást vett igénybe, akkor a számhordozásnál a fel nem használt összeg elveszhet. -
asdf_
veterán
válasz
anadroid #30795 üzenetére
Mobilnál elhordozás esetén nem jár vissza a pénz, csak akkor, ha lejár az érvényesség vagy ha elmaradt az adategyeztetés (és akkor is csak kérésre adják vissza). Ephone viszont visszautalta hordozásnál automatikusan.
Lehet, hogy van valami megkülönböztetés a "vezetékes" és a mobilszámok egyenlege kapcsán. -
-
yanna
addikt
válasz
anadroid #30784 üzenetére
Nem akarom elhordozni, ennél jobbat tuti nem találok arra, hogy egy ember elérjen vezetékesről, ne a mobilomat kelljen hívni.
Ha megszüntetem valamikor, akkor megszűnik a vezetékes előfizetésem. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor visszaszáll a Telekomra? (Vagy mi most a neve...) -
betyarr
veterán
válasz
anadroid #30642 üzenetére
régebben volt valami,hogy bizonyos hívásoknak jobb minőséget biztosítanak.nem emlékszem pontosan.talán a továbbértékesített vonalaknak (mint pl. az itthoni voip szolgáltatók talán)?nem akarok hülyeséget írni.
és mivel ez egy állandó előfizetés,talán azért gondoltam (illetve kérdeztem),hogy itt is ilyen a helyzet. -
-
KTU
addikt
válasz
anadroid #30234 üzenetére
Az Ephone jó, csak nagyon nem olcsó.
MO irányba
vezetékes 3,9 Ft
mobil 19,9 FtHasználom megint,tartalékba van 1db szám tőlük, mivel múltév végén kezdtem idegbajt kapni a Fonio-tól.
Mikor feltöltöttem az Ephone egyenleget, igényeltem számot, beállítottam.
Nézem a Fonio-t, az is működik.
Hívószámcserével volt problémám. -
-
Stanlee
őstag
válasz
anadroid #30083 üzenetére
Az meg egy jo megoldas lehet, de nalunk nem mukodik sajnos, mert a pincenek kulon villanyoraja van. Allitolag az ujabb powerline berendezeseknek nem gond a villanyora, amig ugyanazon a fazison van hazon belul a ket halozat, de nalunk mar ott megbukik, hogy 3 fazis jon be a lakasba.
-
kcsabika
újonc
válasz
anadroid #29122 üzenetére
Olcsomobilhivas.hu közzétett az idővonalán egy korábbi (2018. július 2.) bejegyzést.
2018. július 2. · ·
2018 Augusztus elsejétől magyar mobil és vezetékes számok percdíját 3 és 12 forint helyett 18-18 forintért tudjuk nyújtani a mobilszolgáltatóknál történt percdíj emelés miatt a jelenlegi rendszerünk használva.Új partnerünkkel már dolgozunk, hogy még olcsóbb percdíjakkal tudjatok telefonálni velünk. Pár nap múlva jelentkezünk a részletekkel arról, miként lehet a régi percdíjakért augusztus után is telefonálni velünk.
Júliusban már a szó szoros értelmében Oszkár számlájára telefonáltatok, ez is volt az oka a kimaradásoknak...
Köszönjük a türelmetek!
Egy kicsit le vagy maradva.
Volt egy új partnerük ahol jóval olcsóbban kapták a perc díjat.
Amit szintén 12 és 3 forintért akartak tovább értékesíteni.
Lehetett kérni az egyenleg átvezetését oda. Én át kértem oda az egyenleget és eleinte ott nem 12 hanem csak 8 forintért adták a perc díjat.
Csak ott már nem működött a Finarea féle mobil app.Csakis a Zoiper appon lehetett vele telefonálni.
De a lényeg a dolognak az összes egyenleget le tudtam telefonálni így kb 6 forintos mobil perc díjjal. -
-
KTU
addikt
válasz
anadroid #28469 üzenetére
2012. március 1. számhasználati díj bevezetés, ez után volt valamennyivel.
Volt valamennyi pénz a fiókba, elfogyott, talán pár hétre rá már nem volt telefonszám.
Ezután már csak ideiglenesen vettem tőlük telefonszámot.
A fiókjaim is megszűntek.
Pedig még a CH-n is volt.Akkor azóta változott, előnyére.
-
padzso
tag
válasz
anadroid #28250 üzenetére
Jó neked!
Bluemobilra mai napig nincs rendbetéve.
Nem szakad meg, csak elhallgat, akkor tulajdonképpen megszakad (nem?), szépen veszi le a percdíjat. Gondolom, ha úgy hagyná az emberfia, szépen elketyegne órákon keresztül magának.
Érdekes, eddig ilyen problémám sosem volt a Delmont-variációkkal, ráadásul most volt az első, vagy talán a második alkalom, mikor nagyobb összeggel, 25 euroval, töltöttem. Gáz így beszélgetni, ráadásul a családon kívül így mást felhívni nem is merek.Amúgy akad itt valaki, aki asztali voip-képes telefonnal használja, vagy mindenki pc-n vagy okostelón hív?
-
-
Joe123
senior tag
-
tibor23
senior tag
válasz
anadroid #27583 üzenetére
Jogilag valószínűleg még mindig így van annak ellenére, hogy a valóságtól teljesen elszakadt szabály. Azt ugye a törvényhozás napján is megengedték, hogy pl. a vezetékes Telekomot átirányíthasd (jó pénzért) a T-Mobilodra, és ilyenkor tulajdonképpen ugyanaz teljesül > nem a földrajzi helyen kapcsolódik a hívott fél.
Valamennyi értelme azért van/ lenne annak, hogy ha hívok egy debreceni számot, az nem Londonban csörög ki, de sok vizet nem zavar. Az sokkal inkább zavarhat (ha pl. ingyen hívom a Telekomos számokat), ha egy 30-as számot hívok, és pl. a Vodafonnál csörög ki. -
asdf_
veterán
válasz
anadroid #27583 üzenetére
Alapvetoen mar tenyleg hulyeseg, mert ugye regen volt helyi I. meg helyi II. meg tavhivas, most meg tokugyanazert az osszegert hivod az orszag osszes vezetekes szamat. De a hatosagok sosem mozogtak ra gyorsan az ilyen dolgokra, a kek szamot is mar hosszu evekkel ezelott kinyirhattak volna, aztan csak tavaly ev vegen lett vegre vege.
-
itanczos
senior tag
válasz
anadroid #27518 üzenetére
Szerintem inkább valami központi DNS probléma lehetett. Nekem még az elmúlt 2 évben 1x se jelentkezett ilyen kiesés.
Próbáltam több internet szolgáltatóval, így több DNS szerveren keresztül is, és egyszerűen nem volt DNS rekordja a stuntcalls.com domain-nak!De lehet, hogy csak a magyar telefon szolgáltatók fogtak össze!
Mert ugye ők szolgáltatják az internetet is... -
8
senior tag
válasz
anadroid #27127 üzenetére
Köszi
(és a "még olcsóbb" tarifát is)
-
tibor23
senior tag
válasz
anadroid #27077 üzenetére
Ez a Neophone eleve alig ér valamit, hívásdíjai rosszabbak, mint egy Domino kártyáé (talán 5/ 39Ft?), más hálózatokból hívni pedig a 21-es körzetet sok helyről büntető kategória. Nekem egy nagyon jó számom van tőlük, és szoktam hívást fogadni néha, de évek óta nem töltöttem fel, be van ragadva kb. 2000Ft-om rajta, de így sem érdemes feltölteni. Szerintem az üzemeltetőknek (Invitel <>> Digi?) is csak nyűg, pénzt biztos nem hoz csak visz. Nem tudom milyen feltételek kötelezik az üzemeltetőt, hogy tartsa a szolgáltatást és ne szüntesse meg.
Ettől függetlenül nagyon kevesen lehetnek, akiknek nem éri meg migrálni Neopone-ról Ephone/ Fonio-ra. Azokat pedig majd a kiesések fogják rákényszeríteni -
mcll
senior tag
válasz
anadroid #27074 üzenetére
Már nálam sem. Azaz az egyik vonalam megy, a másik halott...
Írtam nekik emait hogy írják le mi van, mert ez így használhatatlan kategória és keresek akkor mást. (ja de kit s hol?)
Anyáméknál is neo van, idősek, mobilt nem ill nehezen kezelik, nem is szeretik. Ez a vezetékesük van, egy Linksys SPA921-re konfigolva. Minket így ingyen hívhatnak... ha éppen működik ez a xar...
Szóval nem játékra van. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
anadroid #27071 üzenetére
PBXes -en van Neophone-os (inbound) trunk-om
Tegnap kaptam emailt ( 24 Oct 2017 21:44:02 +0200 )
"Hi,
trunk 0621xxxxxxx@sip.neophonex.hu of your account arpad
is offline for more than 10 minutes now."Szóval valahol a PBXes.org szerverparkjában -ból sem volt elérhető ekkor a neophone.
Most perpillanat kicsörög nálam a neophone-os számom...
-
Palkova
tag
válasz
anadroid #26606 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Csak megerősíteni tudom "android" által leírtakat.
Több mint tíz éve használunk Fritz!Box-ot (7170, ami egy elég régi darab) de akár vonalas, akár mobil irányba 99% vagy nagyobb százalékban tökéletes a kapcsolat a szokásos Delmont klónokkal is.
Igen, minden a megfelelő HW és beállítás kérdése. -
tibor23
senior tag
válasz
anadroid #26600 üzenetére
Nálam indulása óta megy, volt hogy hónapokig ezzel telefonáltunk. Én nagyon megutáltam a Dellmont-ot magyar mobilra a kiszámíthatatlan hangminősége, és egyéb időszakos hibái miatt. Ettől még van rajt valami pénzem, és időnként használom nagyon rövid, 10mp körüli hívásokra, sőt mint írtam Anyukámnak ezt konfiguráltam. Vezetékes hívásokra tudom ajánlani ha fontos az olcsóság.
-
tibor23
senior tag
-
radio100jozs
őstag
válasz
anadroid #25106 üzenetére
Hoppá, akkor nem nálam van a hiba, azért is néztem ide. Megerősítve ma reggel nekem sem jelentkezett fel a mobilomról a Zoiperrel az Ephone szolgáltatóra, a másik vonalamról meg az itthoni analógról meg úgy mutatja, hogy be van jelentkezve, de sem hívást indítani, sem hívást fogadni nem tudok.
Mennyire gyakori ez itt? Pont most akarok majd földrajzi számot hordozni ide, mert a hívás minőséggel nagyon meg vagyok eddig elégedve, akár WiFi, akár 4G hálózatból, és számomra megfelelőek az árak minden irányba (mobil, vonalas, külföld), és a havidíj ó, mármint a 99 Ft/hó is nagyon jó. Viszont azért valamilyen szinten stabil szolgáltatást szeretnék.
-
Stanlee
őstag
válasz
anadroid #22488 üzenetére
Ne terjessz butasagokat. A SCHUFA-bol maganszemely maganszemelyrol nem tud adatokat lekerni, nem publikus. Maganaszemely csak sajat magarol kerhet le adatokat, majd ezt adhatja tovabb annak akinek akarja.
Cegek is csak nagyon meghatarozott esetekben kerhetnek le adatokat barkirol, elsodlegesen akkor, ha valamilyen szolgaltatast megelolegeznek a delikvensnek es nem akarnak fizetseg nelkul tavozni. Hitelintezetek is kapnak adatokat, mivel a SCHUFA a magyar BAR listahoz hasonloan hitelekrol is tartalmaz adatokat.
Gondolom nem kertel meg le magadrol sem SCHUFA-t, a sajat adataid lekeresehez is mellekelni kell a nemet lakcimbejelento masolatat es szemelyi/utlevel masolatat, egyebkent nem adjak ki a tarolt adatokat. Vagy van nemet igazolvanyod, akkor azzal bejelentkezhetsz, de csak sajat adatlekereshez.
-
Sayuar
senior tag
válasz
anadroid #20987 üzenetére
hm....
Nekem teljesen más a tapasztalatom a yahooval kapcsolatosan: mindig, azonnal megjönnek a levelek.
Ezt a postacímet még 1999-ben csináltam, minden ismerős ezt tudja. tudom van levéltovábbítás opció is...de szentmentalista típus vagyok.
Szeretem a hivatalos alakú levélcímeket: keresztnév pont vezetéknév kukac szolgáltató. A nevem átlagos (olyan nagypéteres), és csak itt volt elérhető fent említett formátum (a kispista569 típusúaktól falra mászok).
Szóval ezért lett yahoo.
Gmail fiókot az android miatt regisztráltam, az kevésbé szépre sikerült.
Ezen kívül van 2 digi accountom is: mindegyik ugyanolyan mint a yahoo-s, csak értelemszerűen a kukac után más. A hivatalos dolgokat a digis címekre regisztráltam be: átutalás utáni visszaigazolások, bankkártyás vásárlások, díjnetes levelek...stb.PayPal-al nem bajlódok: egy kis jegyzetfüzetem tele van különböző kontókkal és azok jelszavaival (mindenhova más a jelszó).
A hungarofonnal kapcsolatos infókat köszönöm!
-
Sayuar
senior tag
válasz
anadroid #20981 üzenetére
azóta kiderültek az "okosságok"
- yahoo mail tiltólistán van, válasszon másik email szolgáltatót
- az egy dolog, hogy 332 Ft-ért váltják az eurót, de nincs bankkártyás fizetés, csak utalás
- 6000-es port sincs (sip.hungarofon.com 5060 port, stun.hungarofon.com 3478 port)
.....
azt hiszem így hanyagolom a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest