Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KurtCobain

őstag

válasz itanczos #21865 üzenetére

Most kipróbáltam a SIPGO-t, és nekem is rejtett számot ír. Egyelőre nem jöttem rá hogy lehetne működésre bírni.
    A beépített androidos sip kliens, a csipsimple, meg a zoiper pl úgy működik, hogy az azonosításhoz használt felhasználónévhez/authentication username-hez (kliensenként eltérő lehet a megnevezése) kell beírnod a dellmont-os felhasználóneved, a normál felhasználónév lehetőséghez meg a telefonszámod, amit ki szeretnél jelezni (ennek ugye megerősített számnak kell lennie).
    De a SIPGO-ban nincs ilyen autentikációs felhasználónév lehetőség, ezért nem küld ki számot. CineDOG1 valószínűleg csak az olcsomobilhivassal, vagy más voipinfocenteres szolgáltatóval használhatta a sipgo-t. Náluk még csak meg sem kell erősíteni a számot, a sip settings-nél beírod a számot, és azt küldi ki. Hirtelen kevertem a kettőt, azt hittem hogy a dellmont-nál is így működik, de aztán eszembe jutott, hogy pár éve, talán 2, változtattak a dolgon, és csak az autentikációs felhasználónévvel működik normálisan.
    Ha rákeresel, láthatod hogy pár éve sakkoztuk ki ezt a dolgot.

Hozzáteszem, ez az androidos sip-es dolog, iphone-nal nincs tapasztalatom.

Új hozzászólás Aktív témák