Hirdetés
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
itanczos #21865 üzenetére
Most kipróbáltam a SIPGO-t, és nekem is rejtett számot ír. Egyelőre nem jöttem rá hogy lehetne működésre bírni.
A beépített androidos sip kliens, a csipsimple, meg a zoiper pl úgy működik, hogy az azonosításhoz használt felhasználónévhez/authentication username-hez (kliensenként eltérő lehet a megnevezése) kell beírnod a dellmont-os felhasználóneved, a normál felhasználónév lehetőséghez meg a telefonszámod, amit ki szeretnél jelezni (ennek ugye megerősített számnak kell lennie).
De a SIPGO-ban nincs ilyen autentikációs felhasználónév lehetőség, ezért nem küld ki számot. CineDOG1 valószínűleg csak az olcsomobilhivassal, vagy más voipinfocenteres szolgáltatóval használhatta a sipgo-t. Náluk még csak meg sem kell erősíteni a számot, a sip settings-nél beírod a számot, és azt küldi ki. Hirtelen kevertem a kettőt, azt hittem hogy a dellmont-nál is így működik, de aztán eszembe jutott, hogy pár éve, talán 2, változtattak a dolgon, és csak az autentikációs felhasználónévvel működik normálisan.
Ha rákeresel, láthatod hogy pár éve sakkoztuk ki ezt a dolgot.Hozzáteszem, ez az androidos sip-es dolog, iphone-nal nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest