- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
bicajoskema #17880 üzenetére
Még egy dolog a lassított nettel kapcsolatban. Nekem a telekom nettel lassitva egyáltalán nem ment a voip, telenor lassított nettel meg tökéletes. Vodát nem próbáltam. Másnak tudom megy rendesen a telekom net, de úgy látszik nálad is ez a probléma. Én mobilevoipot használok voipblazer-rel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bicajoskema #17876 üzenetére
Az olcsomobilhivas úgy működik mobilevoip alkalmazással, hogy belépésnél a felhasználóneved: felhasználónév*olcsomobilhivas.hu és a jelszó meg a jelszavad.
Amúgy van még egy -100Ft-os feltöltős kuponjuk: süti
Tesztelni a voipot teljesen okés. Ja, és másodperc alapon számláz.--
lassú voltam. -
KurtCobain
őstag
válasz
bicajoskema #17876 üzenetére
Ha beregisztráltál, akkor itt tudod beállítani a telefonszámod a SIP híváshoz.
Belépés: felhasználóneved*olcsomobilhivas.hu + jelszavadSIP híváshoz alkalmazások:
CSipSimple, Zoiper, SipGpNem SIP híváshoz pedig: MobileVoip, vagy FreeVoipDeal
Érdemes mindkét módszert kipróbálni lassított nettel. Nekem a mobilevoip-pal is megy lassítottal.
A beállításokhoz a keresőben találsz segítséget.
-
törölt tag
válasz
bicajoskema #17874 üzenetére
Ne a neten keresd a kodeket, hanem a SIP kliensedben (pl. CSipSimple, Zoiper, stb.).
-
KurtCobain
őstag
válasz
bicajoskema #17874 üzenetére
Olcsómobilhívás
Kapsz ingyen 120Ft-os kupont, ami 40 perc vezetékes, vagy 10 perc mobilhívásra elég. -
Stanlee
őstag
válasz
bicajoskema #17872 üzenetére
Nem tudom hogy a Viber milyen kodeket hasznal, erdemes lenne eloszor valami kis savszeligenyu kodekkel kezdeni, mondjuk GSM-et tamogatja a legtobb dellmont klon. G711-el alapbol nem erdemes probalkozni lassu neten, mert az 64 kbit-et fogyaszt iranyonkent (tehat ha 32 kbit-re le vanlassitva a net, a minoseg rossz lesz). A masik, hogy a net minosge (ping, jitter, packet loss) meg jobban meghatarozza a beszed minoseget, mint a sebesseg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest