- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
Magnat #31960 üzenetére
Szerintem félreértetted a kérdését (vagy én gondolom fordítva), de a kérdezőnek sztem az a kérése, hogy mobilra legyen átirányítva a vezetékes telóra jövő hívás. Erre írta 4Grider a voip gateway-t én meg a Fritz router, ami az "analóg vonalat" átalakítja voipra gyakorlatilag.
-
zoolio
tag
-
KTU
addikt
válasz
Magnat #27875 üzenetére
Ephone
nettó:
Germany 2,09 Ft
Germany (CIVIL SERVICES) 2,88 Ft
Germany (DTAG NON-GEOGRAPHICAL CC) 2,88 Ft
Germany (HARMONIZED SERV) 22,88 Ft
Germany (IN-SERVICES) 2,88 Ft
Germany (IP PHONE) 7,64 Ft
Germany (SPECIAL SVC) 0,83 Ft
Germany (T-MOB M2M SVC) 8,32 Ft
Germany-Mobile 4,36 Ft
Germany-Mobile (E-PLUS) 14,61 Ft
Germany-Mobile (O2) 10,99 Ft
Germany-Mobile (PERSONAL) 9,99 Ft
Germany-Mobile (TISMI) 123,54 Ft
Germany-Mobile (T-MOBILE) 9,99 Ft
Germany-Mobile (VODAFONE) 9,99 FtFonio drágább
20 FtReenger-t nem néztem, ügyfélszolgálat nem áll a helyzet magaslatán.
Mintha valaki régebben írta volna, hogy Dellmont számlát rakott cég könyvelésébe.
Sajna nem találtam. -
edk-
őstag
válasz
Magnat #25150 üzenetére
Mi is megkaptuk, de a 150 SIMes flottánkra másfélszeres költségű lenne, mint a jelenlegi konstrukció (kevés korlátlan, sok korlátos előfizetés, mindegyiken adat). Úgyhogy én visszapattintottam az ügyfélmenedzsernek, hogy dolgozzanak még rajta az öltönyösök.
net is elég jó áron jár hozzá.
Szerintem meg drágán.
-
sepsi0
őstag
válasz
Magnat #25147 üzenetére
Ilyet hol lehet előfizetni?
Mi most 6eft-ért néztünk korlátlan beszédet, korlátlan nettel már 12eft...
Okokok... ezt hogyan lehet akkor elérni?
"A lényege, hogy okostelefonról vagy PC-ről hívást indítva másokat fel tudsz hívni rendkívül olcsón ( akár 1 Ft / perc alatt is )."
Erre alapozva írtam, hogy annyira nem olcsó.
Nekem elég a jelenlegi 2200ft előfizu is 1900ft lebeszélhető 10ft percdíj. Soha nem volt 2200ft felett.
Asszony a beszédes, nekem net kell. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Magnat #24918 üzenetére
Szerintem nem fog menni, mert a Whatsapp -nak nem tudom szabadon megadni, hogy honnan olvassa be a névjegyeket. De, jelenleg project felfüggesztve. Tegnap vettem egy új miniPC -t, és szegénykém kezelhetetlenül bugos. Pl. nem kezeli a floating felületeken a bevitelt. Telepítettem egy Vcardos telefonkönyv alkalmazást, de még beállítani sem tudom, mert nem tudok a megjelenő választóablakokra klikkelni az egérrel. Ez a sokadik miniPC -m, de ilyen hibával még nem találkoztam.
-
törölt tag
válasz
Magnat #24916 üzenetére
"vagy kapcsold ki a fiókoknál a gmail fiókhoz tartozó névjegyek szinkronizálását"
Pontosan ezt csinálom most, hogy ne is tartozzanak a Gmail fiókhoz névjegyek. Minden készülékemen úgy adom meg az alapértelmezett fiókot, hogy:
1: Kikapcsolom az automatikus adatszinkront, és bejelentkezek a fiókba.
2: Elveszem a készüléktől a netet, és visszakapcsolom a szinkront, mert az alapértelmezett fiókon alapértelmezetten aktív az összes szinkron, amikhez csak akkor lehet hozzáférni, ha az autoszinkron aktív.
3: Kikapcsolom a névjegyek, fitnesz adatok, meg egyéb baromságok szinkronját.
4: Visszaadom a készüléknek a netet.
Telón a mentés síma ügy, rendszeresen szoktam menteni Vcard -ban. De milyen program tudná ezt visszaállítani a másik készüléken, és főleg hova, ha azon nincs olyan alkalmazás, ami le tudná kezelni? Androidon a "telefon" alkalmazáson belül van a névjegyek importálása opció. Csakhogy nekem nincs ilyen alkalmazásom, mert a Google szerint ez nem telefon, és a VOIP az nem telefonálás. -
törölt tag
válasz
Magnat #24913 üzenetére
Eddig is volt lehetőség tableten kezelni a Whatsappot, de csak úgy, hogy a kliens a telón futott, az azonos hálón levő tab pedig egy webes segédalkalmazással kapcsolódott hozzá. Ilyen értelemben gondoltam a külön klienst. Sztem elég egyértelmű az elvárás. Egy fiók, párhuzamosan több kliensen. Mint pl. a Gmail. Bármelyik eszközön hozzáférek, ha bejelentkezek a fiókba, de ettől a többi bejelentkezett eszköz nem veszíti el az aktivitását.
A Whatsapp a G. fiókommal szeretne szinkronizálni, hogy onnan hozzáférjen a névjegyeimhez. Csakhogy nekem ott nincsenek névjegyeim. Telónál ez nem probléma, mivel ott a saját névjegyzék. De, egy Androidos miniPC -nek nincs saját névjegyzéke.
-
törölt tag
válasz
Magnat #24899 üzenetére
A linkedben ott van, hogy "tablet devices not supported". Ettől még működik. Feldobtam a miniPC -mre.
Hiba1:
Nem tudom a két eszközt párhuzamosan használni. Egy időben, csak egy készülékhez tudja rendelni a telefonszámot, tehàt egy fiókkal csak egy készülék lehet aktív. Ha újra a telón akarom használni a fiókomat, akkor újra kell párosítani az eszközt a fiókkal.
Hiba2:
Mint ahogy már korábban is írtam, Androidon a VOIP mostohagyerek. Ahogy egy tab, úgy egy miniPC sem tartalmaz phone framework -öt. Ennek hiányában nem lehet saját névjegyzéke. Én nem osztom meg a Google -lal a telóm névjegyzékét. Ha a miniPC -nek lenne saját névjegyzéke, akkor símán átmásolhatnám a telóét egy Vcard -ban. Így viszont no névjegyzék, no Whatsapp kontaktlista. -
goop
őstag
válasz
Magnat #21434 üzenetére
Nincs folyamatos sip kapcsolat, részedről legalábbis, mivel a groundwire szervere regisztrál be helyetted, ha jön a hívás akkor átadja neked, ill. akkor regisztrálna be a telefonod, de pl. digi nomadikus használhatatlan erre, mivel nagyon szigorú a regisztráció, és nem tud regisztrálni a telefonod, ha még bent van a groundwire. Ephone, foniót próbáltam velük nincs ilyen gond. Sőt ha éppen levág a netről egy bejövő hívás, ha letetted akkor jön egy push értesítés, a nem fogadott voip hívásodról. A hívónak kicsörög közben.
Zoipert nem ismerem/használom, szóval passz. -
cikcakk
csendes tag
válasz
Magnat #21242 üzenetére
0 előhívó nem kell sehová sem.
Állítsd be Németorszgra, azt amit írtam.
A Friztbox alapból az első sip beállításon működik. Az eltéréseket kell a hívásszabályba beírni.
Városi híváskor nem ad külön vonalat.Ezután a Budapesti számot előhívó nélkül hívhatod, a vidéket pedig 06-al.
-
Stanlee
őstag
válasz
Magnat #21165 üzenetére
Az a 4. pont elegge rovidke, milyen cimet adjon meg az emebr, port, igazan beleirhattak volna.
Itt van a 7170-hez egy nemet leiras. Ebben mar nincs 4. pont.
A 7362 SL-em allitolag ezt tudja. Majd ha lesz ra idom, kiprobalom, most van sajnos mas dolgom.
7270-es is tudja az internet feloli bejelentkezest a szerviz oldal szerint. Az mar nem olyan draga, egy tizesert mar lehet venni.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Magnat #21096 üzenetére
Engem is érdekel, és pont ilyen okokból,
( sőt én a "tagok listája" gomb alatt nem is szeretnék olcsón sem drágán sem szerepelni:
Szóval szívesen értesülnék róla hogy lehet ebben a tekintetben anonimitást kérni, ehh)
Mennyire jön ki egy hónap egyesületi tagdíjjal meg netcsomagdíjjal etcetc..?
Erősítsétek meg ha 100 kbps a sávszélesség legkisebb -alap- csomagja, és amellett érdekelne még hogy ráengednek -e az LTE-re , mert azon
a jobb pinggel jobban lehet voip-telefonálni... -
Stanlee
őstag
válasz
Magnat #21080 üzenetére
Az FB-k tudnak site-2-site VPN kapcsolatot kialakitani, akkor a foldrajzilag mashol levo FB masik ip tartomanybol gazdalkodik (pl. az egyik 192.178.10.0 a masik meg 192.178.20.0) szoval nem hiszem, hogy az egyik engedne a masik sip beallitasait hasznalni, mivel a sip registrar-nak fritz.box-ot kell megadni, es mindket helyen ez a default neve az FB-nek. Ilyen tipusu beallitast meg nem probaltam. A masik dolog, ami nem biztos, hogy egyszerubbe teszi a kapcsolat kialakitasat, ha mindenhol routolva van a netkapcsolat. Az AVM weboldala szerint legalabb az egyiknek direkt IPv4 cimet kell kapnia, egyebkent nem mukodik a VPN kapcsolat.
Allitolag mukodnek masik gyarto hardvereivel is a VPN kapcsolatok, de en egyszer probaltam csak egy egyszeru WLAN halozatbovitest megoldani FB es TP-Link hasznalataval, de 2 nap probalkozas utan inkabb vettem 40 euroert egy masik FB-t, amivel 5 perc alatt osszejott az, ami elotte hosszu orak alatt nem sikerult.
Szoval az altalad vazolt routolas mukodhet, de nem vagyok benne annyira biztos...
Az FB-k egyik baja, hogy belso halozaton ugy uzemelnek, mint egy sip-szerver, kifele viszont mint egy sip-kliens.
-
Stanlee
őstag
válasz
Magnat #21078 üzenetére
Van ra lehetoseg, hogy IP keszuleket (felhasznalot) hozz letre az FB-n es sip-en keresztul csatlakozz az FB-hez, de a SIP hardver-nek vagy szoftvernek (nem kell feltetlenul az avm sajat szoftveret hasznalni) is az FB halozatan (WLAN vagy LAN porton keresztul csatlakozik hozza) kell lennie. Az nem megy, hogy xyz helyrol interneten keresztul beregisztralod az okostelefonon futo sip alkalmazast az FB-re, es onnan telefonal az ember. Csak a VPN-es megoldassal lehet kifele telefonalni.
ps.: az FB eseteben a telefonkeszulek elnevezes nem tul jo, mert igazabol az IP telefonkeszulek egy sip felhasznalo (ami beregisztral az lehet hw vagy sw is).
-
Stanlee
őstag
válasz
Magnat #21076 üzenetére
Lehetőségek Fritz!Box-szal:
Callthrough
1. Analog vonalat az FB-re köt, beállítja mint telefonkészülék.
2. Valahonnan szerez egy hívószámmal rendelkező voip előfizetést (pl. ephone, fonio), ezt is beállítja, mint telefonkészülék.
3. Engedélyezi a callthrough funkciót az FB-n, amennyiben hívás jön a 2. pontban szereplő vonalra bárhonnan, akkor az FB ezt kezeli, felveszi,PIN-t kér, ha helyes a PIN ad a hívófélnek egy vonalat, ami az 1-es pontban lévő analog vonalon felépíti a hívást.VPN (FritzOS esetén működik, régebbi FB rendszereken nem biztos, hogy a Fritz!Fon app működik)
1. Analog vonalat az FB-re köt, beállítja mint telefonkészülék.
2. A mobil telefonon (ha okostelefon) beállítja a VPN hozzáférést az FB-hez.
3. Mobilinterneten a VPN-en keresztül az FB-hez csatlakozik.
4. Elindítja a telefonján az AVM (az FB gyártója) által szállított Fritz!Fon app-ot.
5. Ha minden jól megy, akkor a Fritz!Fon app-en keresztül indíthat hívást, ahol megadható, hogy direkt a vezetékesen menjen ki a hívás vagy az FB saját maga eldönti az előzetesen beállított híváskezelés alapján, hogy melyik előfizetésen/telefonkészüléken menjen a kimenő hívás.Bármelyik esetben (ha az okostelefon nincs az FB WLAN hálózatára felcsatlakozva) vagy mobilinternet szükséges, vagy a mobiltelefonról kell a meglévő mobilelőfizetéssel felhívni az FB-t. Az FB alapesetben nem ismer Callback funkciót.
-
-
válasz
Magnat #21072 üzenetére
Megoldható, de a mobilodról valahogy el kell érned ezt a rendszeredet, ami valószínűleg voip lesz.
Akkor pedig felmerül a kérdés, ha így is úgy is voipozol a telefonodon, akkor a jelenlegi pár forintos voip árak mellett megéri e ezt összerakni? Úgy értem meg kell venned egy eszközt ami Voipra teszi a hagyományos vonaladat, ami pénzbe kerül, és kiszámolni, hogy a pérforintos voip percdíj helyett ingyen telefonálva mennyi idő alatt térül meg a befektetés. -
pc360
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
Magnat #20939 üzenetére
Bocs, rosszul emlékeztem
https://www.bestvoipreselling.com/dashboard -
Herbali
tag
válasz
Magnat #20903 üzenetére
Nálam az egyik account-on nulla az egyenleg. Van ennek jelentősége? Tudom, hogy a hívás ingyenes, de esetleg nem lehet, hogy a stuntcalls elvárja, hogy legyen pénz mindkét egyenlegen?
Próbáltam pc-ről VoipConnect-el is. Ott kicsöng, de megszakad a hívás amint felveszem. -
otps
aktív tag
válasz
Magnat #20788 üzenetére
herbali21:
Ez nem elèg neked?
Más is írta korábban, hogy fontos, üzleti hívásokra nem megbízható.Magnat:
csak akkor éri meg, ha külföldre telefonálsz
Igen, telefonálok külföldre, mint írtam.Pl. Thaiföldet még soha az életben nem sikerült rendesen felhívnom. De szakadjunk el egy pillanatra attól, hogy Magyarország a világ közepe. Hosszú távon tényleg megbízható, világutazó-szolgáltatást keresek; mi van, ha legközelebb én vagyok Thaiföldön, a hívott fél meg Alaszkában? Működjön mindenhonnan mindenhová!
-
törölt tag
-
válasz
Magnat #20766 üzenetére
Nekem nem ilyesmi volt fejemben, de köszi hogy próbáltál segíteni!
@csipuka : Na ez így egészen érthető, sikerült felfognom, köszi!
@Somatom : Húú ez a forintosított példa meg még jobb! Egyre jobban tisztul
a köd a VOIP témában!Meg hogy melyik dolog mikor és hol éri meg.
De akkor megint kérdeznék:
- A delmont szerver hogyan látja hogy a szám amit hívni akarok határon belül vagy kívül van ?
S mi van ilyenkor a percdíjjal ? ( tesómat hívnám aki most kiment bádogozni ausztriába, és tárcsázáskor
nem nagyon tudom hogy épp itthon, vagy kint van ? )Ja meg továbbra is fúrja az oldalam hogyan is működik ez az egész !
( azaz hogy tud ilyen olcsón mobilt hívni a delmont ) jöhet privátba is ha ez valami nem nyilvános.)
Előre is köszönöm mindenkinek !
-
Victoryus94
őstag
válasz
Magnat #20769 üzenetére
Lehet szerezni/vásárolni VOIP-es telefonszámot, amít ha hívnak, kicsöng nálad. -ha erre gondolsz. (mondjuk ennek a hívásdíját nem tudom mennyi)
Pl. 0621-es előhívószámú virtuális számot lehet igényelni... ez aztán nálad csöng ki neten.
Vagy itthon az ephone ad kb 99ft-os havidíjért vezetékes telefonszámot (ami aztán nálad kicsönghet telón). -Ha pedig itthon van ilyen, külföldön is biztos van hasonló.https://www.ephone.ch/hu/services#telsz
" Telefonszámot igényelhet, az un. nomadikus (0621)-es, vagy földrajzi helyének megfelelő körzetből az egész ország területéről. Hívószámot regisztrációkor, elektronikus ügyfélszolgálatunkon, vagy ügyfélszolgálatunkon tud igényelni. A számigénylésnek egyszeri díja nincs, de használati díja bruttó 99 Ft / telefonszám / hó."
-
csipuka
senior tag
válasz
Magnat #20766 üzenetére
Kicsit forditva van a local access.
Ha van korlatlan/olcso hivasod a helyi szolgaltatohoz, akkor felhivod azt a szamot, es utana ha el a vonal, akkor bepotyogod a tavolsagi hivas szamat.
Pl kimesz amcsiba, es haza akarsz telefonalni, akkor ha veszel egy amcsi kartyat, es azon akarsz direktbe magyar szamot hivni, akkor a szolgaltato altal megadott tarifan hivod a magyar szamot. Mig ha az amcsi kartyarol ingyenes/olcso a local access szam hivasa, akkor felhivod a helyi local access szamot, es utana az elo vonalban beadod a magyar szamot. Ekkor a koltseged a telefon->local access hivasa es a VOIP szolgaltato altal a magyar vonal hivasa.
Tehat nem teged hivnak olcsobban, hanem te masokat. -
tybsen
addikt
válasz
Magnat #20494 üzenetére
Nálam is teljesen jó, az autó kihangosítójával is jól működik, menet közben is jól lehet használni. Illetve annyi van vele, hogy hívásnál (a meglévő bt kapcsolat ellenére) külön meg kell nyomni a saját alkalmazás Bluetooth ikonját, mert alapvetően a telefon hangszóróján kezdődne a beszélgetés.
-
Stanlee
őstag
válasz
Magnat #19635 üzenetére
Igen, ez szamomra is tiszta ugy, hogy relative jo flottaarak vannak. De azt akkor is csak egy szemely hasznalhatja. Most en magunkbol indulok ki, kettonknek nincs szuksege semmilyen flatrate-re, mivel alapbol nem telefonalunk sokat (mult honapban mindosszesen 110 percet telefonaltunk ketten).
De: egy kisebb csalad, mondjuk 2 szulo + 2 gyerek. Ott mar nem lehet rossz mondjuk havi 4-5 ezer Ft-ert egy Mo teljes flatrate, amit otthonrol lehet hasznalni. Szerintem tinikkel estenkent gyorsan elroppen egy-ket ora telefonalas, akar mobil iranyba is, ha ez megy napi szinten, akkor par ezer perc gyorsan osszejon, es azt egy db jo flotaelofizetessel nem lehet olcson meguszni, tehat lehetne neki letjogosultsaga.
Baratnomek szuleinel pl. egy ilyen flatrate tuti hasznos lenne, mivel a legtobb idot otthon toltik el, harom gyerek van, ismerosok, baratok, naponta eltelefonalnak jo egy orat, ha nem tobbet. Tudom, lehetne egy mobiljuk is, de akkora a haz, hogy tobb DECT-telefonnal van lefedve (minden emeleten egy keszulek, minden dolgozoszobaban egy keszulek, kert, muhely), tehat ez nem megoldas.
Sokfele elethelyzet van, amikor nem biztos, hogy annyira elvetemult dolog egy flatrate, persze nem mindenhol hozna vissza az arat.
-
KTU
addikt
válasz
Magnat #19307 üzenetére
pl. csak a csipsimple-ből megy, Groundwire-t használom androidon, ezért külön nem raknám fel
dect telefonon hogy viszek be szám karaktereken kívül más karaktert?
így csak 1 irányú, mobilról --> dect-reha a a hívott eszköz accountjával máshol is bejelentkeztek, nem működik.
kívülről nem elérhető.
-
válasz
Magnat #19231 üzenetére
Most látom a díjaikat, hogy kb 8 Ft a mobil, a vezetékes meg még mindig nagyon alacsony. Olyan csomagom van, hogy a telekomos számokat ingyen hívom, szóval én 80%-ban vezetékesre használom (a csomagban foglalt 160 percem ne arra menjen el), 20%-ban más mobilra. A 35-40 Ft-os csomagpercdíjaimhoz képest még mindig nagyon jó, mivel több kliensem is be van állítva (3 telefonon, 1 asztali gépen) erre, és a minőségével elégedett vagyok, nem fogok váltani, ha lemegy a keretem, hanem inkább feltöltöm. Nekem a hangminőség az első, a költséggel szemben, így vagy ez, vagy a skypeout.
-
madrac
senior tag
válasz
Magnat #18370 üzenetére
nyilván azokra gondoltam amiket nem kapott meg a címzett, mert az nem stimmel státusz ügyileg (se). úgy ahogy te is jártál így akkor
pedig már direkt ékezetes karaktereket se írok bele... akkor már értem minek szól a csábító marketing dumájuk... nem annak hogy tényleg megbízhatóbbak lettek..
-
havri1
félisten
válasz
Magnat #18308 üzenetére
Vodafone-nál így van. Aktiválni/deaktivalni nem lehet, de üzenetre jó.
Más :
Jól sejtem, hogyha adott egy 2 kártyás készülék, akkor meg tudom azt csinálni, hogy egyik sim csak gsm hívásokra lenne használva, másik meg (folyamatosan) csak netre?
Ez megoldható? Vagy mindig valamilyen módon váltani kell a simek között, ha pont telefonálni vagy éppen netezni akar az ember?
Bluemobilet néztem, 1500-2500 körül vannak jó netes csomagok.. -
betyarr
veterán
válasz
Magnat #18053 üzenetére
hát,nem tudom.az 50-es években biztosan előfordult gyakrabban,hogy sistergett,recsegett a vonal,de én mostanában lényegében bármilyen vonalon beszélek (voip,analóg,gsm) csak elvétve tapasztalok kivetnivalót a vonalban.például visszhangzik,vagy nagyon halk a beszédhang,vagy esetleg szakadozik.de mondom: ez kb jó,ha 100 hívásból egyszer előfordul.persze most azt nem veszem hibának,ha mondjuk egy szecskavágó behallatszik a háttérből
szóval szerintem pontosítania kellene a kérdést,hogy mire gondol,mert hogy csend van,amikor egyébként is csendnek kell lennie,mert nincs beszéd vagy egyéb zaj (köhögés,röhögés,éneklés stb.),az szerintem bármelyik vonal esetében normális.persze azt sem számítom,hogy mindez lehet eszközfüggő is... -
törölt tag
válasz
Magnat #18022 üzenetére
Régi, szép, Betamaxos idők, amikor még úgy lehetett SMS -t küldeni, hogy az egészet egy url -ként kellett megadni (belépési azonosító, from, to, stb.). Nekem előre el volt mentve a forma minden olyan névjegyhez, akinek sms -t küldözgettem és az sms szövegével módosítgattam. Akkor még nem volt E-Robot, hogy változókból hozzátegye a szöveghez a "körítést".
-
gorbep
senior tag
válasz
Magnat #18022 üzenetére
Köszönöm...
Bár én olcsóbb árakat találtam....
Network Euro
------------------------------------------------------------------------------
Magyar Telekom Plc (T-Mobile Hungary) 0.0390
Telenor Magyarorszag Zrt (Telenor Pannon) 0.0100
Vodafone Hungary Ltd (Vodafone) 0.0120És persze hogy T-Mobilba akarok küldeni....
És látok androidos klienst.....
Valakinek más?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest