Hirdetés
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Sayuar #19824 üzenetére
1., Nekem eddig ők váltak be minőségileg a legjobban. Mert nyilván nem annyian használják, mint a többi klónt.
2., De másodperc alapú.
3., Az egyetlen flotta, ami konkurenciaként szóba jöhet -szerintem-, az a DPI, de annak 3620Ft a havidíja, és nem mindenki beszél el annyit (pl. én).
4., Jó, ez tényleg f@szság.
5., Ez nem érdekel, mert ha valamit feltöltök, azt el is használom. Mellesleg van paypal-em, így duplán nem érdekel.
6., Nem csak napi kuponozás van, gyakran vezetnek be újabb hülyeséget. Én még akkor regisztráltam, amikor itt a topikban szóba lett hozva, akkor néhány száz forintból csináltam kétezer valamennyit, azóta abból telefonálgatok.
7., Inkább annak kéne örülni, hogy tudod valamivel csökkenteni a percdíjat.
8., Én is leveleztem velük többször, velem nem voltak nagyképűek, sőt inkább segítőkésznek mondanám őket.+1.,: Attól, hogy neked nem felel meg, másnak még jó lehet. Tudod, mint a Ganxsta számban, kicsit máshogy megfogalmazva.
+2.,: Ők is valami 8Ft körül veszik a mobilpercet, nem várhatod el tőlük, hogy beszerzési ár alatt adják tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest