Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KurtCobain

őstag

válasz Sayuar #17444 üzenetére

Régen a browsercalls-nak se volt sip szervere, másik klón sip-jével viszont működött. Kipróbálhatnád.

(#17444) Sayuar:
    Szvsz a legjobb minőségű a G711, a G729-et az alacsony sávszélesség igénye miatt használják, nem a minősége miatt.

Egyébként írtam korábban, hogy nekem is vannak/voltak problémáim a voip hívásokkal.
    Nekem is Snapi400-as telefonom van.
    Volt hogy engem nem hallottam, és meg mindent. Ez főleg a voipblazer sip szerverével volt. Biztos terheltebb, mint a többi. A browsercalls és a freevoipdeal sip szerverével jobb lett a helyzet, de tesztelgettem kicsit, és azt vettem észre, hogyha kicsit gyorsabban beszélek, akkor megnő a packet loss, és néhány szavam vége lecsípődik.
    Próbáltam több sip progit, több kodeket, mindnél ez volt a hiba. Én sem mondom, hogy nem a telefonomban van a hiba, pláne hogy CM12.1-es rendszert használok, lehet az okozza nálam.
    Viszont a mobilevoip + olcsómobilhívás eddig bejött, kicsit magasabbra húzott mikrofonnal.

Ja igen, nekem megvan még valahol az a régi 0.04-es csipsimple, ami tartalmazza a G729-et alapból. Megkeresem majd és feltöltöm.
    Úgy rémlik, hogy meg is szignóztam, hogy ne akarja frissíteni magát.

Új hozzászólás Aktív témák