Hirdetés
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Sayuar #17444 üzenetére
Régen a browsercalls-nak se volt sip szervere, másik klón sip-jével viszont működött. Kipróbálhatnád.
(#17444) Sayuar:
Szvsz a legjobb minőségű a G711, a G729-et az alacsony sávszélesség igénye miatt használják, nem a minősége miatt.Egyébként írtam korábban, hogy nekem is vannak/voltak problémáim a voip hívásokkal.
Nekem is Snapi400-as telefonom van.
Volt hogy engem nem hallottam, és meg mindent. Ez főleg a voipblazer sip szerverével volt. Biztos terheltebb, mint a többi. A browsercalls és a freevoipdeal sip szerverével jobb lett a helyzet, de tesztelgettem kicsit, és azt vettem észre, hogyha kicsit gyorsabban beszélek, akkor megnő a packet loss, és néhány szavam vége lecsípődik.
Próbáltam több sip progit, több kodeket, mindnél ez volt a hiba. Én sem mondom, hogy nem a telefonomban van a hiba, pláne hogy CM12.1-es rendszert használok, lehet az okozza nálam.
Viszont a mobilevoip + olcsómobilhívás eddig bejött, kicsit magasabbra húzott mikrofonnal.Ja igen, nekem megvan még valahol az a régi 0.04-es csipsimple, ami tartalmazza a G729-et alapból. Megkeresem majd és feltöltöm.
Úgy rémlik, hogy meg is szignóztam, hogy ne akarja frissíteni magát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Turbózd fel a gèped,most!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest