Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
setom
tag
válasz
instantwater #13970 üzenetére
Mobilról vagyok csak később tudok screenshottal szolgálni.
Callback esetén 0.034 us cent lenne.
-
válasz
instantwater #13927 üzenetére
az SMS mért olyan drága, amikor az semmilyen plusz költséggel nem jár a szolgáltatóknak, mert egy "hibát" vagyis egy technikai feleslegből adódik, ami SMS nélkül is hozzátartozik a hálózat üzemeltetéséhez
amire leírtam addig rájöttem: mindenki azt használná beszéd helyett
de a bankom mért 21Ft-ért adja, amikor nagy tételben biztos nem ennyibe kerül (régen nem számolt fel egy fillért sem, tehát nem ennyiért kapja)
-
válasz
instantwater #13926 üzenetére
Hivasvegzodtetesi dij helyett nagykerarat akartam irni.
-
válasz
instantwater #13912 üzenetére
a 15-20 Ft helyett jó az 6Ft, ebben benne van a percenkénti 3Ft*1,27 adó is
Tehát olyan bruttó 2,3-2,7Ft körül már van nyereség is
Nos, ami az árakat illeti, a szolgáltató tarifájának adott ajánlati ára (mintafeladatban 796 forint) csaknem fele a Telenor 1548 ajánlatának, de jóval alatta marad a Telekom 1040 forintos ajánlatának is. A Vodafone 1000 forintért ad öt gigabájt mobilnetet az állami mobil előfizetőknek, a hang csomag havidíja 715 forint, ami lebeszélhető, egy gigabájt mobilnettel pedig 890 forint a havidíj. A szolgáltató ingyen adja az sms-t, s mindössze 2,85 forintért ad egy perc beszélgetést.
-
törölt tag
válasz
instantwater #13912 üzenetére
A financiális részt értem. Két dolgot viszont nem. Az üzleti modellt és az ügyfélkapcsolat kezelését. Most van n+1 klón. Minek ennyi? Inkább lenne három klón, háromféle árképzéssel. Üzleti, általános, takarékos. Mindegyikhez más minőség tartozna (sávszélesség, szerverkapacitás, kodek, stb.). Ezek között, vagy ezeken belül lehetne akciózni. Mindenki eldönthetné, hogy számára mely irány a fontos. Sőt, esetleg egy-egy irányhoz is tartozhatna különböző minőségi és árszint. Mondjuk a Német üzletfelekhez prémium minőséget választhatnék, a Magyar haverokhoz meg olcsóbbat. Ezekhez tartozhatnának különböző színvonalú ügyfélkapcsolati módok, de ahogy most a túlszámlázási problémát "kezelik", az semmilyen formában sem elfogadható. Szvsz lenne rendberaknivaló a Dellmont -nál.
-
club1
veterán
válasz
instantwater #13853 üzenetére
Gondolom külföldön más jogi szabályozás van, furcsa is lenne, ha harmonizálnának a magyar joggal...
-
club1
veterán
válasz
instantwater #13850 üzenetére
Magyarországon tudsz mondani ilyen szolgáltatót?
-
schferenc77
aktív tag
válasz
instantwater #13827 üzenetére
Kitoltottem. Mi lesz ebbol?
-
zichie
senior tag
válasz
instantwater #13827 üzenetére
Kitöltöttem.
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #13816 üzenetére
Izrael nem az olcsó munkaerőről híres. Ott alapították a Vibert, de idén megvette a japán Rakuten.
-
válasz
instantwater #13818 üzenetére
Külföldre is alacsonyak a percdíjak, és a vezetékes sokkal olcsóbb. Azon kívül az egymás közötti hívás ugye ingyenes, illetve az üzenet is.
Még mindig a minőségére lennék kíváncsi
Az árát eddig is el tudtam olvasni.
-
válasz
instantwater #13816 üzenetére
Nem az ára érdekelne, hanem a minősége.
-
törölt tag
válasz
instantwater #13804 üzenetére
Igen. Étcsoki alap lehet, mert nem édes. Symlink -kel van ízesítve.
-
setom
tag
válasz
instantwater #13775 üzenetére
Az okát nem tudom, de határozottan érezhető volt a különbség a sip.voipblazer.com javára.
( ha jól sejtem ráadásul a szerver is ugyanaz, elvégre mindkettő dellmont)
Más is kipróbálná, hogy így milyen a hívásminőség? Kíváncsi lettem rá. -
setom
tag
válasz
instantwater #13686 üzenetére
instantvoip
-
LámaZ
addikt
válasz
Voipheaven
Voipturul
Voiparadise
Voipattila
Voipme
Ivoip
Vipvoip
Cheese
Cheers
Kutykurutty -
Zeki
nagyúr
válasz
bangvoip, voipbang, voipgang
-
glaci
őstag
válasz
"Elmész" Dellmont viszonteladónak?
-
válasz
starvoip.com
vphone.com -
yourname
csendes tag
válasz
instantwater #13510 üzenetére
De azt a 15% afat te elszamolhatod nem?
Visszaigényelni nem tudod, költségként elszámolhatod a feltöltés teljes értékét (feltöltés+áfa+kezelési ktg). Bár szerintem nem éri meg, egyszerűbb a fakeusaadress :-)Igazából nem az a gond, hogy hova írod az adószámod, hanem hogy a Dellmont nem enged áfa mentes feltöltést az uniós adószámú ügyfeleinek, pedig a Dellmontnak van uniós adószáma (LU23015703).
Voipblazer:
10 EUR = 2000 perc. Ez vajon azt is jelenti, hogy egy későbbi áremelés nem érinti a korábban vásárlókat? :-) Vagy ez csak marketing... -
válasz
instantwater #13490 üzenetére
Román Digi mobilinternet előfizetésünk lesz, a Digi hálózatán romingolva,
így legalább az ÁFÁ-t is búkják -
club1
veterán
válasz
instantwater #13461 üzenetére
Nem megoldott. Cégként regisztrálhatod magad, de ugyanúgy 15% ÁFA-t tesznek a számlára.
-
szuszinho
őstag
válasz
instantwater #13433 üzenetére
Nekem a mobilevoip sokkal hangosabb, mint a gsm. Amikor belépek az alkalmazásba, mindig első dolgom, hogy a minimumra vegyem a speaker-t. A boost-ot be sem merem kapcsolni.
-
kmisi99
addikt
válasz
instantwater #13381 üzenetére
Köszönöm a részletes infót.
Más kérdés. Nekem nagyon szar a hangminőség és alig hallom aki hív. Sokszor kihangosítom már mert nem hallom és a másik fél is gyakran alig hall, holott pár m re a routertől vagyok ami 15/2mbit szóval sávszél bőven van. Míg pl testvérem a telefonján belépett az accountomba és felhívott vele, ott meg kb tök hangos volt neki és gyönyörűen tiszta volt nálam is a hang. Ez a mobilevoip kliensel volt és browsecalls al. Van másik ajánlott program ami működik a browsecalls al?
-
válasz
instantwater #13381 üzenetére
Szám váltáshoz meg lehet próbálni a Lebarát, Lycamobilet. Giffgaff is olcsó és viszonylag korrekt a minősége, de gyér a térerő bizonyos helyeken.
Lebara, Lyca kártyák ingyen szerezhetők a netről, Giffgaff is, de ott a számot az első feltöltéskor kapod meg, ami ha gyér a térerő akkor ugyebár nem akarod feltölteni.
A Three is jó, de ott is érdemes kipróbálni a lefedettséget. Onnan még az ingyenes számok is ingyenesek amik más mobilról nem :-D . Anglia. Ez reklám értékkel bír, hogy ingyenes az inyenes :-D
Havonta feltöltés esetén a Lebara, Lyca, Giffgaff ingyen beszélgetést ad hálón belül. Vectone is, de instabil... Azt hiszem a Three nem ad ingyen hálón belüli lehetőséget. Ezért szeretem a kis virtuális szolgáltatókat :-)
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #13310 üzenetére
http://www.whois.com/whois/007voip.com
http://www.whois.com/whois/browsercalls.comPersze ettől még lehet igazad. Lehet csak viszonteladók.
KTU
köszi!
Tehát viszonteladók mint a beecalls -
KTU
addikt
válasz
instantwater #13310 üzenetére
Ugyan az, majdnem, csak kevesebb beállítási lehetőség.
Delmont accountokkal használtam.
Szerintem Delmont. -
setom
tag
válasz
instantwater #13308 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, bár ha jól rémlik valaki itt a fórumból azt használja sip-re és elégedett vele.
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #13285 üzenetére
Ez biztos így van, ma GSM bejövő hívás belecsörgött voip BC hívásba.
Mikor leraktam a GSM hívást láttam hogy még aktív a BC, Groundwire vagy Zoiper.
De ha jól emlékszem saját klienssel (Finarea) nem fordult elő ilyen. -
phanfantom
senior tag
válasz
instantwater #13270 üzenetére
ok, most már azonnal átlépek a híváslistára és figyelni fogom mit számláz
na de, hogyan lehet megszakítani egy rosszul felépült kapcsolatot?
ha leteszi az ember, az úgy látszik kevés... -
phanfantom
senior tag
válasz
instantwater #13266 üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogyan eddig.
A napi első hívásommal sem volt gond.Másodjára már azt tapasztaltam, hogy nem akart összekapcsolni, újra próbáltam és akkor már jó lett.
Tehát akkor ezzel nem lehet mit csinálni.
Ha később megint problémát tapasztalok a tárcsázás során, akkor ki lehet védeni, hogy ne számlázzon feleslegesen? -
whbear
senior tag
válasz
instantwater #13106 üzenetére
Mobilnetről vagyok. Megpróbálom lejjebb venni az értéket.
-
Magnat
veterán
válasz
instantwater #13076 üzenetére
Pont emiatt kérdeztem
-
Murphys2
tag
válasz
instantwater #13053 üzenetére
Az egy irónikus hajrá volt...
-
válasz
instantwater #13030 üzenetére
úgymond komoly figyelmet fordítanak az utolsó adó centre is
-
sipi25
tag
válasz
instantwater #13009 üzenetére
Tegnap este en is pingeltem oket a VPS-en kereszrul es nekem is feltunt a testserver...
-
fujifilm1
senior tag
válasz
instantwater #12934 üzenetére
Igen.
Azért fura hogy Sipi-nek LAN-on is gatya.
Mondjuk neki meg a vps is ki tudja mit jár meg... -
tyuli76
tag
válasz
instantwater #12805 üzenetére
Lenovo secureit van,a telefonomon,de ott nem láttom,h tiltana valamit.Be is állitottam,h megbizhato app.Vagy máskép kell engedélyezni?
-
Ksix
tag
válasz
instantwater #12613 üzenetére
Megnézheted akármelyik bank ÁSZF-ét/hirdetményeit, benne kell lennie, hogy hogyan számolnak el. De itt van néhány ilyen kimásolva:
Erste:
a Visa nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott napi árfolyamon HUF-ra váltja az alábbi módon: amennyiben a Tranzakció devizaneme nem EUR, elször EUR-ra, majd ezen EUR összeget HUF-ra,CIB:
Visa és MC
USD összeget a Bank az elszámolás napján érvényes deviza eladási árfolyamán váltja át HUF-ra
EUR összeget a Bank az elszámolás napján érvényes deviza eladási árfolyamán váltja át HUF-ra
Egyéb deviza
Visa: A Bankkártya Tranzakció összeget a Visa kártyatársaság az általa alkalmazott az elszámolás napján érvényes árfolyamán átváltja EUR-ra, amely EUR összeget a Bank az elszámolás napján érvényes deviza eladási árfolyamán váltja át HUF-ra
MC: A Bankkártya Tranzakció összeget a MasterCard kártyatársaság az általa alkalmazott az elszámolás napján érvényes árfolyamán átváltja USD-re, amely USD összeget a Bank az elszámolás napján érvényes deviza eladási árfolyamán vált át HUF-raFHB:
MasterCard típusú bankkártyák esetén:
A lakossági bankszámlához tartozó bankkártyával külföldi pénznemben, vagy külföldön végzett tranzakciókat a MasterCard nemzetközi kártyatársaság a tranzakció devizanemétől függően euróra (EUR) vagy amerikai dollárra (USD) konvertálja.
Visa típusú bankkártyák esetén:
A lakossági bankszámlához tartozó bankkártyával külföldi pénznemben, vagy külföldön végzett tranzakciókat a VISA nemzetközi kártyatársaság euróra (EUR) konvertálja. -
válasz
instantwater #12634 üzenetére
Illetve jut eszembe:
Már olyan hordozható, akkus, wifi hotspot is van (vodafone árúsítja is) amibe betéve egy adatcsomag SIM kártyát megosztja wifi-n annak adatforgalmát a rá kapcsolódó eszközök között.Akkor már inkább egy ilyen a zsebbe, mint egy dróton lógó USB-s kütyü...
Ez akkor lehet jó, ha a mobilteló nem tud wifi hotspot lenni. És mondjuk a telefon mellett internetet szeretnénk a tabletre / laptopra / stb.-re
-
válasz
instantwater #12613 üzenetére
nekem mastercard-om van és USD
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #12389 üzenetére
Sok oldal 2010-ben frissült utoljára, meg vannak amik nem is élnek.
Na meg drágák, meg sok behívószámos. Már az adott országból. -
fuze
őstag
válasz
instantwater #12376 üzenetére
Hmm logikusnak hangzik. Bár mindkétszer ezt csinálta egymás után. Persze lehet az is benne van, hogy őt eddig nem hívtam voip-al és elég hamar kinyomta. Lehet csak várni kellett volna. Áhh de napközben meg is ijedtem, hogy véletlenül gsm-en telefonálok annyira tökéletes volt.
Tetszett
-
Ksix
tag
válasz
instantwater #12356 üzenetére
USA címre azért nincs áfa, mert ott olyan adó mint áfa nincs.
1. Az adócsalást az követi el aki hamis címet ad meg, őt vehetik elő, a dellmontot nem.
2. Nincs még 2015.
-
törölt tag
válasz
instantwater #12353 üzenetére
Mindíg is így volt. Amikor még nem volt EU, akkor is visszaadták a mehrwertsteuert, ha kivitted a terméket az országból. Volt, hogy a határon lehetett visszaszerezni, de volt, hogy fizetéskor már a bolt sem adta hozzá, ha nyilatkoztál, hogy kiviszed az országból. Gyutifrí bót a reptéren nincs meg?
-
törölt tag
válasz
instantwater #12252 üzenetére
Jól saccolom, hogy az nagyságrendileg 3Ft környéke? Rablóbanda!
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #12235 üzenetére
Hát raktam pár smile-t, pl.:
nem is mondtam hogy jobb -
g0dl
addikt
válasz
instantwater #12225 üzenetére
"Az lesz a csunya vilag, amikor a dellmontos IP tartomanyokat tiltjak es akkor a mobilevoip sem fog menni "
Szerintem addig nem tudnak eljutni, mert az egész tiltogatósdit meg fogja unni valamelyik hatóság az eu-ban, vagy itthon.
A legjobb lenne persze ha digi nyerne frekvenciát, mert akkor a verseny tenné helyükre őket.Az milyen lenne már, ha én próbálnám előírni, hogy mire fordíthatják az általam kifizetett havidijat, és mire nem.
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #12215 üzenetére
Nekik nem is elsősorban a SIP fáj szerintem, amit kevesebben használnak, hanem a viber és társai.
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #12216 üzenetére
Szerintem Skóciában és Walesben is működik
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #12215 üzenetére
persze hogy az.az előfizetők nagy része sz*rik a voipra.aki meg mégis foglalkozik vele,az meg úgyis fizet a mobilnetért.nonszensz.így is van olyan hasznuk,hogy "öröm nézni".
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #12204 üzenetére
Mert a 10p az sztem UK ból UK irányba igaz.
Persze. Erről van szó, hogy UK -> UK olcsóbb lehet a német kártya, mint a brit.
-
McLaca
őstag
válasz
instantwater #12195 üzenetére
Pedig nem így van. Ha 1-es díjzónán (EU tagországok, meg még 1-2) belül roamingolsz, akkor a zóna bármely országát bármely országból (kivéve Magyarországról) egységesen 74,4Ft-ért hívod.
A komikus, hogy itthonról külföldet hívni általában drágább, mint az egységesített roaming díjak. Ugyanez igaz az SMS-re is, a legtöbb szolgáltató legtöbb csomagjában drágább az SMS, mint ha roamingolva küldöd.Egyébként a Magyarországról 1-es díjzónába irányuló hívások díja jellemzően 100Ft alatti.
Üdv!
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #12195 üzenetére
Pedig lehetséges.
Pl. az olcsó giffgaff szolgáltatónál 10 penny a más mobilszolgáltató és a vonalas hívása.
A német E-Plusnál havi 3 euróért lehet ReiseFlat csomagot venni (a meglévő előfizetés mellé), akkor 9 eurócent a percdíj külföldön tartózkodva azonos országbeli szám hívásakor (a hazatelefonálás és a hívásfogadás ingyenes). Persze lehet, hogy csak drága meglévő előfizetés mellé vehető ez a csomag.
-
tonyrulez
őstag
válasz
instantwater #12084 üzenetére
Egyszerűen azért könnyebb, mert Delmont regisztrálás, pénzfeltöltés, SIP beállítás vagy MobileVOIP nélkül lehet egyszerűen UPC tarifákkal telefonálni. Az meg csomagtól függ hogy mennyiért, de ha már úgyis van az embernek ott egy jobb csomagja, akkor inkább ezt fogja használni ingyenes vezetékes hívásra 0.2HUF/perc helyett (esetleg ingyenes mobil is nagy csomag esetén).
-
válasz
instantwater #12084 üzenetére
UPC előfizetőnek egy nagyság rendel egyszerűbb
de ha valaki szeret napokig ügyet intézni, több programot használni annak a régi módszer is tökéletes -
törölt tag
válasz
instantwater #12014 üzenetére
Pontosan ez volt a hejjjzet. De még egyszer kiemelném, hogy ez több, mint 5éves story.
-
törölt tag
válasz
instantwater #11998 üzenetére
Hogyne lehetne! Még fring -gel használtam FreeCall -t és SMSDiscountot, N82 -es Nokián. A barátnőm pedig 5800 -án.
-
Palkova
tag
válasz
instantwater #11977 üzenetére
Üdv!
A tűzfal kikapcsolva, hanem az EPC 3925 kábelmodem-router-IPTV-VOIP ATA csoda, amit a T adott valami olyan jelet küld, ami kilövi a VOIPSHOP szerverét. Már több mint egy hete viaskodik az EXTERNET a T -vel, hogy oldja meg a problémát.palkova
-
Palkova
tag
válasz
instantwater #11969 üzenetére
Üdv!
Azt én is szeretném tudni, de a tapasztalat:
Tehát az ADSL nettel működik a telefonhívás fogadás és küldés is. Bekapcsolom a kábelnetre kötött SIP ATA -t, az a menüjében jelzi, hogy regisztrált a telefon szolgáltatónál és ettől kezdve az ADSL kapcsolattal is behal a telefon szolgáltatás DE CSAK a VOIPSHOP -nál! A BC és a NEOFONE ígyis, úgyis működik. Gondolom, a kábeles modem-roúter küld valami jelet, amitől a VOIPSHOP telefon behal. De a többiek miért nem?
Palkova -
Palkova
tag
válasz
instantwater #11967 üzenetére
Tisztában vagyok a különbséggel, kapcsolat alatt a telefon szolgáltatót értettem.
Palkova -
club1
veterán
válasz
instantwater #11961 üzenetére
A VPN szolgáltató oldalán lenne ugye akkor a voip portja, viszont ahhoz a vpn-szolgáltatónál saját publikus ip kellene. Az már drágább, mint vezetékes telefont fenntartani.
-
törölt tag
válasz
instantwater #11770 üzenetére
Mit nem lehet azon érteni, hogy ha valaki ezt cáfolja, akkor rákérdezek?
-
törölt tag
válasz
instantwater #11759 üzenetére
Ezek szerint a BC senkinek sem számol Euroban.
-
törölt tag
válasz
instantwater #11744 üzenetére
Ezt hogy érted? Van egy EU -s cég és annak kínált megoldásai. Mitől különbözik ezekben az elszámolás pénzneme és hol van ez feltüntetve?
-
törölt tag
válasz
instantwater #11725 üzenetére
+1
-
válasz
instantwater #11711 üzenetére
asszem ephone.hu
-
otps
aktív tag
válasz
instantwater #11585 üzenetére
-
-
otps
aktív tag
válasz
instantwater #11585 üzenetére
Tehát azt mondod, az összes Dellmont white label (BrowserCalls, FReeVoipDeal, etc.) = maga a Dellmont?
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #11561 üzenetére
Miért jutott nekem is ez, az eszembe.
Flotta, ócsó telefonálás, net, ezt kell telepíteni.....Ilyen esetbe inkább a progi tulajdonosával kellene felvenni a kapcsolatot, talán.
-
club1
veterán
válasz
instantwater #11423 üzenetére
Valóban. Próbáld ki egy hívás erejéig, és majd meglátod...
-
club1
veterán
válasz
instantwater #11421 üzenetére
Minden Dellmontos klónnál van szimultán hívás esetén büntető percdíj. Egyedül a drágább üzleti előfizetések esetében nincs ilyen.
-
törölt tag
válasz
instantwater #11211 üzenetére
Közben a rádióban egyfolytában úgy reklámoz a Voda, hogy a Telenor júliustól emel és ha a kedves ügyfélnek ez nem tetszik és egy pénzügyileg megbízhatóbb szolgáltatót szeretne, akkor térjen át a Vodához.
Tényleg, mennyivel jobb, hisz csak augusztustól emel! Sztem egyik kutya, a másik eb. Ma a T ügyfélszolgálatról jöttem el, mert nem voltam hajlandó aláírni azt az aljasságot, amit elém toltak. Közben végig egy név világított a gondolataimban: Molotov. -
válasz
instantwater #11211 üzenetére
röhej,
az osztrákoknak meg kártyás csomagban 0,068€/percsima 3000Ft-os előfizetéshez kapnak 1500 percet országon belül bárhova + 2GB mobil netet
-
Guszti
aktív tag
válasz
instantwater #11207 üzenetére
Ilyesmire gondoltam en is, de optikan jon a net, mertem egy speedtestet, 10 alatti ping, es 20/10 a sebesseg.
Designate RTP packets amit allitottam 0 volt az ertek 50-et irtam be helyette, bar fogalmam sincs, hogy mit csinal. -
válasz
instantwater #11202 üzenetére
sajnos megint nem értem a kérdést, mivel ezek az összehasonlító oldalak a kedvezményeket is felsorolják, így úgy gondolom, hogy feladatukat tökéletesen ellátják.
az összehasonlító oldalak mért nem jók erre, vagy mi a baj velük?
-
válasz
instantwater #11198 üzenetére
ja, hogy mennyi idő van vissza a kedvezményes időszakból a te előfizetésednél.
hát fogalmam sincs, sajnos én csak BC-t használok
-
válasz
instantwater #11195 üzenetére
-
válasz
instantwater #11112 üzenetére
igazából veszteségük nem keletkezik
csak nyereség marad el, ami esetleg nem is az övüké lenne, hanem a másik szolgáltatóé
így valójában a többi szolgáltató nyereségét csökkenti -
válasz
instantwater #11112 üzenetére
...mekkora ervagas...
...lenne, ha sokkal többen használnánk, nem csak a mobilozók 1%-a ( szerintem még így is túloztam ).
A saját köreimben bőszen terjesztem, ha valaki telefonálni akar ( vagy őt hívják ), mindig ráveszem őket, hogy az enyémmel hívják, mert olcsóbb
Meg itthonra és bnőmhöz is tervezek egy-egy vezetékes VoIP telefont beüzemelni, PAP2T + analóg készülék alapon
-
mar50entul
csendes tag
válasz
instantwater #11086 üzenetére
Milyen kártya van a PP mögött? Ha VISA akkor dollárban számol, ha MC akkor euroban!
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #11089 üzenetére
amit "kezelesi koltseg" cimen eddig is lehuztak
Annak a nagy részét, ha nem az egészet a Paypal teszi el (ésvagy a kártyatársaságok)
-
törölt tag
válasz
instantwater #11089 üzenetére
Érdekes, pár hete velem pont a fordítottja történt. Dollárban számolt a BC. Lehetséges, hogy ez a regisztrációnál használt IP -től függ? Amikor regeltem, akkor épp egy amerikai VPN -en voltam.
-
szuszinho
őstag
válasz
Pár hete is így volt.
-
f8enter
aktív tag
válasz
A múlt héten regisztráltam, akkor már így volt. Nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki.
-
zseko
veterán
válasz
instantwater #11047 üzenetére
ez tök jó, ismim hollandiában van, ezek szerint pár forintért tud hazatelefonálni magyarhonba az anyjának, meg is írom neki.
-
válasz
instantwater #11045 üzenetére
akkor ha most veszek egy ilyent, akkor 1 pennyért hívhatok itthonról bármely mobilt?
-
club1
veterán
válasz
instantwater #11027 üzenetére
A superdeal marketing jelzés, nem értem mit vársz tőle. Jelzik, hogy ez kedvező (ahogy a kolléga mondta akciós) ár. Ennyi és nem több.
-
válasz
instantwater #11025 üzenetére
csak akciós ár, nem végleges, de az akció akár mikor megszűnhet és utána 10× is nagyobb lehet az ára
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #11006 üzenetére
Én a csipsimplében szabadon be tudom állítani a caller id-t (persze csak a megerősítettek egyikére).
Mi is ketten használunk egy BC accountot.
-
f8enter
aktív tag
válasz
instantwater #11006 üzenetére
Hoppá! Ilyen megkötést nem olvastam és a tarifatáblában sem láttam. Merre láttad?
-
f8enter
aktív tag
válasz
instantwater #11004 üzenetére
Esetleg erre rá lehet beszélni a CSipSimple-t is? Valakinek sikerült már? Egyelőre ez a kliens jön be a legjobban, mert nagyon jól beépül és elég jól testre szabható az igényeim szerint + kezel black/white listet is.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #10989 üzenetére
Majd ha neked is lesz gyereked, nem veszed ezt ilyen viccesnek.
http://itcafe.hu/hir/ask_fm_kim.html
Én kurvára nem röhögök rajta. -
edk-
őstag
válasz
instantwater #10984 üzenetére
Aaért a mobilnetáraknak jót tenne egy negyedik szereplő.
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #10963 üzenetére
Még annyi, hogy itthon nem csak a kártyás árak horror magasak, de az előfizetésekhez is többnyire a független ár környékén adják a készülékeket. Kizárólag a flották közelítik az európai árszintet.
-
válasz
instantwater #10954 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, már én is gondolkodtam rajta.
Az egy ingyenes ki, egy meg befele a callbackhez logikusan hangzik, alkalomadtán rákérdezek.Üdv: MaCS
-
glaci
őstag
válasz
instantwater #10963 üzenetére
Legalább is, ha a virtuálisok elég olcsón kapnak hálózatot használatra.
(Vannak kétségeim!) -
törölt tag
válasz
instantwater #10961 üzenetére
Engem nem érdekel a mindenki. Az egy másik fórumozó igénye volt. Én magamnak szeretnék egy GSM-VOIP átjárót, hogy GSM -en tudjam hívni az otthoni Asterisket de ne a visszahívós megoldással, hanem a másik kártyát előhívóként használva, elküldeni a számot. Mint most, a Local Access módnál, csak a "local" ingyenes lenne. De már látom én is, hogy ez havidíjas szolgáltatás, csak másképp csomagolják.
-
törölt tag
válasz
instantwater #10938 üzenetére
Találtam egy érdekeset. Vodafone Max. Feltöltős és két Max ingyen hívja egymást. Vmi egy hónapot ír, hogy addig érvényes a feltöltött csomag, de ezt nem pontosan értem. Remélem, az ingyen hívásra ez nem vonatkozik. Így már érdekes az a GSM-VOIP átjáró. Nagyon gondolkodom egy számhordozásos átvitelen. Szerintetek megéri? Milyen mostanában ez a csodafon? Régebben elég negatív tapasztalatokat szereztem velük.
-
válasz
instantwater #10938 üzenetére
Ez már tisztán kalkuláció kérdése, ami a használók számától és telefonálási szokásaitól -- no meg fegyelmétől függ. Tudok rá példát, ahol 6-8 emberrel jól működik, callback-kel.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest