- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Murphys2 #25377 üzenetére
Helló itt meg azt erősíti meg a GyIK amit
edk és joelke már írt...: ( Nem kell egyéb csak a Domino-Fix és egy Maraton ) -
LámaZ
addikt
válasz
Murphys2 #21745 üzenetére
Persze, áfával együtt számoltam.
Még egy érdekesség: matávos percdíjak vezetékes telefonról.
„Azok az árak, amelyek mellett ez a jel szerepel, az újonnan változott, legkedvezőbb áraink. Ezek az árak most az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott rendkívül kedvező Barangoló percdíjaknál is alacsonyabbak.
A (06 1) 480 1775 budapesti behívószám használata esetén a Barangoló kártya szolgáltatás - kizárólag a nemzetközi hívásirányoknál - az ingyenes behívószámok díjainál percenként 14 Ft-tal kedvezőbben is igénybe vehető. Ekkor a budapesti hívás költségét a beszélgetés időtartama alatt Ön fizeti telefon-, vagy mobilszolgáltatójának.
A 14 555 kék szám jellegű rövidszám használata esetén a Barangoló kártya szolgáltatás - kizárólag a nemzetközi hívásirányoknál - az ingyenes behívószámok díjainál percenként 14 Ft-tal kedvezőbben is igénybe vehető. Ekkor a hívás költségét a beszélgetés időtartama alatt Ön fizeti telefon-, vagy mobilszolgáltatójának.
A 1441, a 1775 és a (06 80) 555 555 ingyenes behívószámok használatakor továbbra is +0 Ft egyéb díjat számítunk fel, így a Barangoló percdíjakon felül semmilyen plusz költséget nem kell fizetni.
A közölt árak az áfá-t tartalmazzák.” -
Sayuar
senior tag
válasz
Murphys2 #20670 üzenetére
voda: 990 Ft/100MB/naponta (sim-et 500 Ft-ért vehetsz CBA/tesco-ban, vagy neten ingyen rendelhetsz, de annak a lakcímedre szállítása 2-3 hét+ tölteni 2000 Ft felett bármilyen összeggel lehet)
telenor: 3490/1GB/1 hét (SIM MediaMarktban 990 Ft + 3000-es töltés)
digimobil.it: 5 euro/1GB/30 nap (de azt hiszem csak 10 euros kezdőcsomag van)konklúzió: amennyiben 3 napnál többre lenne használva, akkor a telenor lesz a nyerő, egyébként a voda
Díjmentes hívásfogadás a vodánál van, akár feltöltősöknek is. -
törölt tag
válasz
Murphys2 #17613 üzenetére
A tárcsázóba "beépülés" típusfüggő. Ha akarod, akkor részletezhetem. Sajnos, nálam sem jelenik meg. E-Robottal "kezelem" a szitut. A tárcsázó GSM hívást küld ki, amit a Robot azonnal megszakít, "megjegyzi" a számot és a tárcsázó helyett, meghívja vele a MobileVoipot (vagy bármi mást). Szerencsére a Robot olyan gyorsan lép közbe, hogy még a megszakadás miatti hibaüzenetre sincs ideje a rendszernek, nemhogy arra, hogy felépüljön a GSM hívás.
-
Magnat
veterán
válasz
Murphys2 #17190 üzenetére
Szia,
Én rendeltem nomadikus Digit, bár még velem sem találkoztál
Azt mondjuk nem tudom, h mennyien használják, én a harmadik ügyfélszolgálaton tudtam venni, bár állítólag csak 5 számot kaptak induláskor/iroda. A kezdeti nehézségek után (pár napig nem működött, kétszer is szólnom kellett) most már ok, de őszintén szólva nem vagyok tőle elájulva - bár eddig még csak pár hívást csináltam. Lg G2-n használom Zoiperrel, 10 perc körül volt a leghosszabb beszélgetésem, szakadás nem volt, de a hang néha hullámzott az én oldalamon (Digi 100/50-es netem van), plusz a másik oldalon kollégám némi visszhangra panaszkodott. Amikor próbából magamat hívtam egy másik készüléken, én visszhangot nem tapasztaltam, de némi lag tagadhatatlanul van a rendszerben - nem elviselhetetlen, de azért észre lehet venni. Jah és ami számomra baromi idegesítő, h vmi miatt mp-re pontosan 1 perc alatt regisztrál be, időközben a Zoiper ki is írja, h regisztráció sikertelen, de aztán 1 perc után regisztrál. Nem tudom, h ez direkt van-e a Digi részéről (lehet, h a regisztráció túl erőforrásigényes v vmi más miatt akarják elérni, h folyamatos kapcsolattal használd, nem tudom - viszont a dellmontos accountok sip kliensen nálam kb 1 mp alatt regisztrálnak)
Szerencsére direkt nem hűséggel vettem, úh ha nem változik a helyzet, visszaadom és annyi, bár majd még egy dedikált sip eszközzel lehet, h kíváncsiságból teszek egy próbát. -
törölt tag
válasz
Murphys2 #15872 üzenetére
A v4.51-en is hibás. Androidon a névjegyhez hozzáadod a számot 003618088122,0036........... formátumban és indítod, mint egy "hagyományos" GSM hívást. Ha kevés lenne a kapcsolás várakozási ideje, akkor tegyél még egy vesszőt a két szám közé! Ez vesszőnként 3mp várakozást jelent.
-
törölt tag
válasz
Murphys2 #13488 üzenetére
Hogyhogy a "Digi ellen"? Csak nem képzeled, hogy ez nem lesz továbbhárítva? Ez a szolgáltatókra kivetett adó, amit velünk fizettetnek meg. Egyrészt azért nem közvetlen, mert így könnyebb nyilvántartani és beszedni, másrészt azért, mert így egy "bűnbakot" is beiktatnak a képbe. Szóval ez az adó egyértelműen a felhasználók ellen van. Az más kérdés, hogy mi mindenre van kihatással, hányan mennek csődbe emiatt. Nem csak az internetszolgáltatókat sújtja, hanem a tartalomszolgáltatókat is, a fejlesztések alakulásáról nem is beszélve. Ki akar fejleszteni egy olyan piacon, ahol tömegesen mondják vissza az előfizetéseket?
-
válasz
Murphys2 #13050 üzenetére
Az elvvel egyet kell értenem, de a megvalósítás módja és a díjak mértéke gyomorforgató.
Egyébként meg a jó qrva anyját a T-nek. Vidéken a fizetett 10 helyett 2 Mbps-ot adnak, nem ritkán 150 kbps-mal és 3-500 MS-os pinggel, de szerintük ez havi 8e Ft-ért jó, ha nem tetszik, vegyek mobilnetet.
Ja, azon aztán se telefonálni nem tudok, se egy normális rendszerfrissítésre, se az állományaim szinkronizálására nem elég a havi kvóta -- szerintük ezt dobta a gép, költözzek egy utcával beljebb, ott van UPC. Javítani a minőségen meg nem fognak, hiszen egy utcányi előfizetőért nem éri meg, különösen, hogy egy csomó szemét már lemondta a telefonvonalát -- mert vacak volt...Egyébként már régen érett ez a dolog, évek óta tesztelik a VoIP agyonverését, amin gőzerővel dolgoznak. Olyannyira, hogy a jó múltkorában egy magasabb beosztású képviselőjük egy konferencián el is szólta magát.
Üdv: MaCS
-
-
havri1
félisten
-
otps
aktív tag
válasz
Murphys2 #11247 üzenetére
Szia! Blue netet 2 havonta kell másik csomagra váltani, addig akciós. 90 naponta lehet egy net csomagot újra megrendelni akciósan. 3 csomag van, te döntöd el, hogy hogyan kombinálod. Bőven 3000 ft alatt lesz egy év.
OK, számoljunk!1. hónap - 33 MB - 90 Ft
2. hónap - 133 MB - 90 Ft
3. hónap: - 33 MB - 490 FtÖsszesen 3 hónapra: 670 Ft
Egy évre: 2680 Ft
Így gondoltad?
OK, az akciókat nyilván máshogy is be lehet osztani, hogy ne kelljen olyan gyakran váltani, mindenesetre pénz szempontjából ennyi az annyi, ha jól értem.
Biztonsági rendszerekbe is ez tökéletes.
Ezt a mondatot nem vágom.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Murphys2 #8884 üzenetére
Igaz, én nem használom, de telenor vagy djuice topic-ban olvastam erről.
Előre lefoglalja az 50Ft-ot, de az neked csak akkor hátrány, ha 50Ft alatt van az egyenleged. 10KB-onként von le pénzt, vagyis ha 100KB-ot használsz el, akkor 0,5Ft-ot fog levonni.
Szerk: na bumm, rákerestem a djuice topic-ban, ott ezt találtam, ami meg visszairányít ide.
Félig jól emlékeztem.
-
-
phanfantom
senior tag
válasz
Murphys2 #7927 üzenetére
Én annyit tudtam, hogy paypal-on keresztül is fel lehet tölteni az fvd-t.
Ezért csináltam egy paypal számlát, amit feltöltöttem.Ezek szerint közvetlenül banki utalással is fel lehet tölteni az fvd-t? Nem láttam az oldalukon ezt a lehetőséget.
Euro-s számlám is van, így váltani sem kellene. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Murphys2 #7832 üzenetére
Browsercalls - Ez annyira brutal hogy ki is probaltam...
Müködik mobilevoip-al wifin. Egy mobil számot hivtam fel percig. egyenlore tényleg 1centet vont le.
A mobile voipban lehet váltani az accountok kozott? csak átirni tudtam a FVD és Browsercalls accountomat.
Ha nincs account váltas akkor melyik másik klienst javasoljátok használni a mobile voipon kivul?
Köszi elore is
-
-
tomp
félisten
válasz
Murphys2 #6969 üzenetére
Viber Out már megy. Ma töltöttem fel az egyenleget 309Ft-al androidon egyszerűen.(play áruház->Wallet). Minősége tökéletes. Német számot hívtam és jobb volt a minőség mintha 3G hanghívással hívtam volna. 32/32kbps a sávszéle és HD hang.
Nem volt semmi várakozás, azonnal válaszolt a másik fél. Nymgo-t használok és mintha jobb lenne a minősége a Viber Out-nak. -
törölt tag
válasz
Murphys2 #6922 üzenetére
Most a Telenornál havi 3600Ft -ot fizetgetek a 3GB netért. Néztem a Vodát is, de ott sem járnék jobban. Az lenne az ideális, ha két feltöltős kártya ingyen hívhatná egymást GSM -en. Akkor ki lehetne iktatni a VOIP -ból a mobilnetet. Ezt próbálom minél olcsóbban kihozni. Eddig ez a Vodás "egy meg egy" tűnik a legjobbnak. Ez havi 1000Ft bukó, viszont 5Ft/perc. Az még nem 0, de bíztató kezdet.
-
válasz
Murphys2 #6799 üzenetére
Dehogy végük.
Szerintem az emberek max 10% a fog külföldi csomagra váltani.Plusz hiába veszel külföldi kártyát, ha egy simes telód van, az ismerőseid/partnereid nem fogják fizetni a külföldi hívás díját, hiába nincs roaming, nekik drága lesz külföldet hívni.
Éljen a DualSIM ismét, de kinek is van dual sim telefonja?
Az emberek 5% nak?
-
válasz
Murphys2 #6762 üzenetére
A szerver terhelés miatt késik. Illetve a szerver netkapcsolatának terhelése miatt. Nem az miatt, hogy te vidéken vagy ahol 2G is alig van, vagy pesten a 4G paradicsomban...
Ez csak callbackre igaz.
Rendes adatforgalmas hívásnál számít a térerő is.Roaming díjat az fizet aki a fogadó szolgáltatójához képest külföldön van. Vagyis te, ha magyar kártyával külföldre mész, és fogadod a hívást.
A betamax olcsón hív külföldet, mert nagy tételben csinálja. Max külföldi hívás költsége lehetne neki, de nem roaming.
Viszont ha te külföldön vagy akkor hiába callback, fizeted a roamingot.Az sms pedig valóban kb 0,001 Ftba kerül, de szerinted ha ezerszeres áron azaz pontosan 1 Ftért adnák, akkor miből lenne pénzük parasztvakító ájfón megérkező partikra csődíteni a hülyéket sorbaállni?
-
válasz
Murphys2 #6746 üzenetére
Ez nem igaz így.
Ha rossz a mobil jelerősség attól max kihagy, de nem késik...
A végződtetési díjat pedig valószínűleg csak a belföldről indított hívások után tudják csak leverni egymáson a szolgáltatók, így a betamaxosokat nem érinti.
Különben meg egy mocskos csalás a végződtetési díj, mert egész pontosan 0 azaz NULLA forintba kerül a szervernek beírni egy változóba, hogy igen, felvetted a hívást... -
-
-
-
válasz
Murphys2 #6519 üzenetére
1. 10.70 eurót fizetsz, 10 euró lesz az egyenleged. Megbízható az oldal.
2. 0.012 euró / perc ( 4 forint ) perc alapon. Feltöltésenként 120 ingyenes napot ad, utolsó 7 napban 300 percig használhatod ingyen.
3. Callback-nél mindkét hívás díját fizeted ( mobil-vezetékes 0.012 / perc, mobil-mobil 0.024 / perc ) + 0.039 euró kapcsolási díjat.
4. Országon belül felhívsz egy számot és bepötyögöd a hívandó számot. Akkor jó ha nincs neted sem, de itthon a magas percdíjak miatt nem éri meg.
5. Beállítások - Hang - Hallható érintési hangjelzést kapcsold ki.
Nálam T-Mobile-nál ( Blue is ezt a hálózatot használja ) nincs gond a 3G-s MobileVoip hívással.
Közben CineDOG1 is válaszolt, írd meg ha van még kérdésed, pl. saját számodat küldi az FVD, jó esetben a hívott nem fogja tudni, hogy voip-ról hívod. Ne nagyon hangoztasd, hogy olcsón beszélsz, mert mindenki vissza fogja magát hívatni, tapasztalat.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Murphys2 #6519 üzenetére
1.
Unión kívüli címmel kell beregisztrálni, és akkor nem számol a netto 10 Eurós feltöltéshez áfát, csak paypal díjat. 10.7 Eurót töltesz így fel.
Így már majdnema netto áron tudsz beszélni.2.
10 euró egyenleg feltöltés után jár a 120 nap ingyen vezetékes, után a mobilos díjakkal hívod azt is.
De nem korlátlan a 120 nap vezetékes, van valami fair use is.3,
call back 2x a hívás díja, plusz 12Ft kapcsolási díj, ha jól emlékszem.4.
local acces annak jó, aki ingyen hív vezetékest, az a behívó szám, és kódokat kell beütögetni, meg a telefonszámot, hogy hívni lehessen.5. Ne tárcsázz, válassz telefonkönyvből, és a telefon beállításainál vedd le a billentyűhangot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest