Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
FireShadow
senior tag
Én is ugyanígy akarnám, egyelőre gépen használok dellmont alapút. De nincs valami jobb? Nekem csak a call recoding miatt kellene, ACR Phone app de akár külön SIP appal is (akkor legalább a dialert nem kell lecserélni a telón, a bejövő hívások felvételét kb úgyis elengedtem). Szóval van olyan sip szolgáltató ami nem dellmont és a szervereik is közel vannak (nem laggol) és a "HD" kodekeket is támogatják? Nem baj ha nem olyan olcsó mint a dellmont, alig telefonálok.
-
-
-
-
petir
senior tag
Igen , úgy.
Nekünk kb 2 hónap után ajánlotta fel a rendszer.
Jött egy email aktivaltuk és eddig használtuk...most meg ugye levonta a 3 €-t majd két nap múlva jött a mail , hogy visszafizetik és törlik az unlimited call-t. Azóta ugye az egyenlegből beszélünk.Most meg a subscription-nal 3€/month helyett 2 € van.
-
Soma01
veterán
A minőség miatt is gondoltam. Olvasom itt néha, hogy ez meg az nem megy. Gondolom, egy nagyobb hazai szolgáltató megbízhatóbb. A Digi se lehet rossz szerintem, de nem akarok havidíjat fizetni. Szóval olyasmi kellene, árban is (6 és 15 ft/perc, másodperc alapon). Nem baj ha nem 2 ft a vezetékes, hanem 6 ft. A mobil irány is kb. annyi legyen max. mint a Digi. (15 ft)
Meg működjenek a magyar rövid hívószámok is, mint a Diginél. Szóval valami rendes szolgáltató kellene, de saját nomadikus hívószám (21-es körzet) nem kell. -
pinnacle
nagyúr
Egyébként nem tudom, hogy kinek a hibája volt ez. Én nem töltöttem fel az egyenleget újra 3 nap múlva.
-
törölt tag
-
Somatom
veterán
Én a #28043 -ban levő linkre reagáltam. Screenshot.
-
olloczky
senior tag
35 ft egy perc ebben a csomagban. Az 50 perc az csak plusz. Az 5520 lebeszelheto tehat 5520/35=157 + 50 = 207 perc + korlatlan net. 207 percet sztem soha eletemben nem telefonaltam egy honapban ugyhogy nekem teljesen eleg. Az a netes megoldas gondolom vmi flottas?
Szerk.: Es a tiedhez meg ott van, hogy ez a voipozas sajnos, mint tudjuk, nem a legmegbizhatobb. Tehat szamomra az a plusz amit a gsm nyujt stabilitasban (es ebben az esetben a korlatlan net) mar megeri ezt a "felarat".
-
jozsi968
tag
Azzal nincsen baj, ha nem pont annyit használsz el egy hét alatt, mint amennyit kifizettél. Akkor jársz rosszul ha csak kevesebbet használsz el. De pl. vegyük a legkisebb 15 perc 135 Ft-ért. Ha csak a felét használod el, akkor is egálban vagy még a My Minute-hoz képest is. S ha egy hét alatt nem tudsz lebeszélni ennyit,akkor szerintem felesleges a telefon. Később, mikor egyre nagyobb csomagokat kínálnak, akkor kell megfontolni, hogy az neked megéri-e?
-
betyarr
veterán
igen,olcsóbb.jüant válassz,azzal a legolcsóbb (cny).
Fenyi Leopol: feltöltötted,vagy előfizetést vettél?a feltöltésnek látszania kell a mobilos alkalmazásban,ha előfizettél,akkor azt csak az online fiókodban tudod megnézni,hogy hány perced maradt még hátra.
whbear: még nem jelent meg a bankszámlán az összeg.sztem már csak holnap fogom pontosan megtudni.majd megírom
-
-
embe
nagyúr
A reg webes felületen történt. A regisztráció után kaptam egy megerősítő emailt. Megerősítettem a reget. Az állt az emailben, hogy majd küldik a linket a letöltéshez.
Mivel a regisztrációnál a Playes email címet kellett megadni, arra gondoltam, hogy a Playen elérhető lesz az alkalmazás. De nem.
Csak az erről a fórumról leszedett alkalmazást tudom használni.
vagyis ha valaki nem tölti fel ide, hiába regeltem a weben, magát az alkalmazást nem tudtam volna telepíteni. -
hgabor19
aktív tag
Köszi a tippet ,így megoldódott.
Egyik telefonon Zoiper, másikon a MobileVOIP app(közben rátaláltam).
Így meg tudtam csinálni, hogy közös az account, de a kimenő CLID mindenkinél más.Már csak egy probléma van, mióta települt a MobileVOIP, azóta a YouTube videók hangja nem akar a külső hangszóróra kimenni, azt jelzi hogy hívásban van, emitt csak a fülhallgató hangerejét állítja...
-
törölt tag
Úgy, hogy rootolt készülékre telepíted a Titanium backup pro -t, és beállítod a MobileVoip -ra a többes adatmódot, majd kiraksz egy adatmód váltó widgetet. Vagy, átalakítod más apk -vá (ezt még nem próbáltam, de ha jól tudom, akkor Zipsigner -rel, vagy Lucky Patcher -rel lehet ilyet csinálni), majd telepítesz mellé még egyet.
-
LámaZ
addikt
Ön nyert (vagy veszített, nézőpont kérdése)!
(#23338) togvau
Ha a VoIP szolgáltatódtól kaptál telefonszámot is, akkor igen, lehet hívni kintről is.
Ha csak egy e-mail vagy náluk, akkor is lehet hívni webes felületen, akárcsak a Skype-os vagy más csetelős alkalmazásokban.
Én arra még nem jöttem rá, hogy mobilos appból hogyan hívjak egy Stuntcalls-os felhasználót a beceneve révén, de nincs is ilyen ismerősöm. -
embe
nagyúr
Persze, kb. rögtön a beírás után rá is jöttem. Mentségemre legyen mondva, ez ébredés után volt nem sokkal, kávé előtt. És ugye még az újdonság varázsa is ott lebegett előttem.
Nem tudod Stuntcalls másodperc vagy perc alapon számol?
Láma: Ha már a semmitmondó hsz-t gyűjtöd, legalább tedd OFF-ba! Persze ha van értelmes hozzászólásod akkor azt evidens hogy ON-ba.
De bízz magadban! Visszaolvastam. Van. -
Stanlee
őstag
-
-
LámaZ
addikt
Egyébként a digi a műholdas tévét – amelyet kb. 3 évig néztem, mert aztán úgy döntöttem, hogy elég nekem a földfelszíni MindigTV is + a szabadon fogható műholdak – simán felszerelte, csak kábelt nem akarnak kihúzni nálam. Az egész kerületben nem építettek ki kábeles hálózatot tudtommal.
-
Joe123
senior tag
Nálunk most szerelte fel a digi a ház a tetejére a bázisállomását, feltételezem sok más helyen szintén. Ebből arra következtetnék, hogy legkésőbb jövőre elindul a mobilszolgáltatásuk. Nem hinném hogy potyára akarnának évi több száz milliót kifizetni azért, hogy dísznek álljanak ott a tornyaik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest