- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #21728 üzenetére
Aki EU szintem mozog, és rohadt sokat telózik, annak vagy olyan céges flottája van, vagy vesz valami kevésbé adóztatott országban sim kártyát, amivel telózhat kedvére.
EU szinten mozogva a skype ami mobilneten mükszik, nem alternatíva. Máshol rosszabb a mobilnet mint nálunk. -
KTU
addikt
válasz
phanfantom #21721 üzenetére
"De mondjuk aki csak Pesten belül mozog vagy épp nem is mozog"
De mondjuk ez egy országos, sőt annál is nagyobb területről, elérhető topik,
gyakorlatilag a földön bárhol ahol van nethozzáférés.Ha nem mobil megoldás kell, a legegyszerűbbtől kezdve PAP2T stb. + delmont és evvel biztos jó a hívás minősége.
De ha azt mondod ennél is jobb a szkájp -
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #21723 üzenetére
http://www.prananadiflotta.hu/aktualis-eu-7-es-tarifa
a jelszó: telefon
ha nem, akkor mobil. -
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #21721 üzenetére
Passz, fáradt vagyok. A pránanadinak van vodás, ha jól emlékszem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #21719 üzenetére
Ha munkára is kell, akkor sz@rnék egy nagyot a voip-ba. Megnézném ahol csak 2G van, hogy megy a skype.
Vannak be nem szórt területek, leárnyékolt helyek, ahol jó ha van 2G-s mobilos lefedettség. Ott akkor flotta kell.
Vannak már korlátlan EU flották is. -
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #21717 üzenetére
Van 1db sim kártyám. Sima Dominó.
Van hozzá 1 mobilnet előfizetés meg egy korlátlan web és email opció.
Van egy stuntcalls feltöltésem, így akit akarok a mobilneten keresztül fillérekért elérek.
Akinek van viber/whatsapp/skype, azt ingyen hívom.
Aki engem akar hívni, az a számomon elér. Ha van neki viber/whatsapp/skype ingyen elér.
Én korlátlanul tudok a Play áruházból nagyobb játékokat is letölteni (a fiamnak), korlátlanul megy a youtube, korlátlanul tudom oda feltölteni a családi videókat (egyből a telómról), amiket csak rokonokkal osztok meg, így más nem látja. Persze akinek ez nem kell, annak nem kell a korlátlan web és email opció.Minek ezt még drágítani, meg bonyolítani?
-
KTU
addikt
válasz
phanfantom #21714 üzenetére
Te el se olvastad amit írtam / linkeltem.
Költségek 12 hónap lebontva 1 hónapra: 8850Ft
Ebbe benne van minden!
Nincs hűség, sajnos a szám tényleg nem marad a neveden, de erre is ott a dual sim.Távol áll tőlem hogy akármelyik flottát is reklámozzam,
csak ha nem jön be (rossz a minősége, stb.) a delmont filléres percdíja,
akkor miből gondolod hogy amit jóval drágábban adnak az majd annyival jobb lesz. ugyanazon körülmények közt.
Abból hogy 1 fórumtárs beírja hogy most elengedett 1 hívást, és az hűdejóvolt
Ebből ne vonjunk már le messzemenő mérvadó következtetéseket.Delmontot sokkal többen használják, több vele a tapasztalat, ezek közt a rossz tapasztalat.
Általában ha az adott telefonon rossz minőségű hívást produkálnak a VoIP alkalmazások,
akkor nem hiszem hogy a Microsoft olyan csodát hozott volna létre androidon hogy az kivétel lenne.
Nem használom a skype-ot.Inkább arról lehet szó, ha valamit drágán vesznek az emberek,
arra ritkán mondják, sz@r.
Hogy a többiek ne nézzék luzernek.Amúgy mindenki avval telefonál amivel szeretne, és annyit fizet érte amennyit akar.
-
n@p@lm
őstag
válasz
phanfantom #21699 üzenetére
Így van, megfogott benne hogy nincs semmiféle hűség.
Pár hónapja filóztam azon hogy előfizetek a Telekomnál egy Társkártya Next S díjcsomagra, két év hűséggel valami 3000 forintért.
Hűség nélkül majd 5-6000 forint.
Korlátlan Telekomos mobil hívás és valami 170 perc egyéb irányú hívás.
De nekem nem tetszenek ezek a "hűséges" dolgok.
Mi van ha megváltozik az élethelyzetem, a telefonálási szokásom.
Fizetem feleslegesen.
Ezt meg egyszerűen lemondom. -
LámaZ
addikt
válasz
phanfantom #21691 üzenetére
Kurrens használója voltam, vagyok a SkypeOutnak, de a hívások hangminősége kritikán aluli volt.
Korábban gyakrabban használtam, most két hete próbaképpen feltöltöttem 5 euróval a fiókom.
Utoljára múlt héten hívtam vele Budapestről és PC-ről egy magyarországi mobilszámot, és 1 perc után le kellett tennem, mert semmire nem volt jó. Előtte pár nappal már volt egy ugyanilyen tapasztalatom.
Úgyhogy, felejtsük el ezt!
Amúgy sem rózsásak a percdíjaik. -
n@p@lm
őstag
válasz
phanfantom #21691 üzenetére
Mobilnet nálam alap.
Tehát a saját hívószámomat is beállíthatom? -
válasz
phanfantom #18696 üzenetére
Alapból két különböző port van az eszközben is beállítva, használd azokat ( tehát 5060 és 5061 ). Nyisd meg őket a routerben is.
-
Sayuar
senior tag
válasz
phanfantom #18526 üzenetére
Hosszan kell nyomni a fiókra
-
Palkova
tag
válasz
phanfantom #18437 üzenetére
Üdv!
1.) Akkor nincs szükséged két portos ATAra, ha a kimenő és bejövő hívásokra is ugyanazt a VOIP szolgáltatót használod. Persze ezek drágák.
Vagy olyan készüléket használsz ami képes több VOIP szolgáltatót kezelni egyetlen telefon csatlakozón.2.) Ha a Neophone honlapján megadod a mobilszámodat 300 Ft.-ot jóváírnak és kipróbálhatod. Én már jó egy éve megadtam, de soha nem zaklattak.
Palkova
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
phanfantom #18310 üzenetére
ha a netre használt sim csak adatkártya, akkor is leválasztja a másikon bejövő/kimenő hívás közben?
-
havri1
félisten
válasz
phanfantom #18310 üzenetére
Köszönöm, dual standby a készülék (Xiaomi redmi2 pro)
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
phanfantom #18188 üzenetére
Kifizettem a 490 forintot... és kaptam papír alapú szerződést.
A szerződés-kiegészítés (merthogy még azt is kaptam) ilyeneket ír:
Díjcsomag megnevezése: Net&Roll Teszt (előre fizetett szolgáltatás)...Díjszabás szerinti díjai:
- Egyszeri díj: 490Ft
- Bennefoglalt adattartalom: 2GB
- Belföldi SMS: 39,624 Ft
- Külföldi SMS: 56,9 FtA csomagban foglalt 2GB adattartalom elfogyása után a havidíjas szolgáltatásra történő váltás esetén lehet tovább internetezni.
Havidíjról nincs szó.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
phanfantom #18186 üzenetére
Igazad van, a honlapon nincs havidíj feltüntetve, pontosabban nulla forintot írnak. Itt legalábbis. És most megnéztem a szerződést, amit adtak, de azon sincs szó semmiféle havidíjról. Ellenben bent az ügyintéző monitorján 990/hó volt mellette (az első két hónapra), ugyanúgy, ahogy az összes többi Net&Roll csomagnál van jelenleg.
Lehetséges, hogy a 990/hó úgy értendő, hogy a 2GB elfogyása (illetve a 2 hónap letelte) után következő 2 hónap kedvezményes díja?
Most már teljesen bizonytalan vagyok.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
phanfantom #18182 üzenetére
Köszi, sikerült egy Net&Roll teszt 2GB kártyát vennem és működik 3G-n is.
Fontos infó viszont, hogy a Net&Roll csomagokat most akciózza a Telekom és az összes (akár a 30GB-os is) 990-be kerül mindössze havonta az első két hónapban. Ha csak kártyát kérsz, akkor nincs hűségidő és a 2 hónap elteltével lemondható az előfizetés, így kizárólag a kártya díját kell megfizetni (de ezt az üzletvezető elengedheti). Sajnos a Net&Roll teszt emiatt drágult, így a havi 490 helyett, most kedvezményesen havi 990-be kerül.
Plusz a kártya díja, ami 500 forint, tehát havi 1250-re jön ki vele 1GB. Gondoltam ez hasznos lehet néhányaknak.
-
shift+ő
senior tag
válasz
phanfantom #17832 üzenetére
Min használod?
Nálam fonio és zoiper kombóval ez a helyzet iOS-en. Ha egy darabig nem használom kijelentkezik a SIP szerverről, pedig az app a memóriában van, ha elindítom, akkor újra beregisztrál és ismét elérhetővé válik. A background mód be van állítva.
Írtam a zoipper supportjának, várom a választ.
-
KTU
addikt
válasz
phanfantom #17832 üzenetére
"Szerintetek mitől lehet,.........."
Sz@r a reenger hívásfogadásra.
Használj Fonio-t, vagy NeoPhone-t,
Fonio,
egyszeri 100Ft a reg. földrajzi és nomadikus szám, kifele nem telefonálok rajta csak hálón belül.NeoPhone,
Ne töltsd fel, és elérhető évekig, csak nomadikus szám.Fonio-t kb. 2 hónapja használom, mindig elérhető az összes szám, Reengerről váltottam.
-
válasz
phanfantom #17273 üzenetére
Androidon? Mert már csak arra tudok gondolni...máshol mindenhol tudok vele telefonálni, csak otthon nem...
Persze még a router is lehet gond -
KTU
addikt
válasz
phanfantom #16935 üzenetére
kb. azóta van gond, mikor összeomlott náluk valami,
(jelszó mizéria, 2015 03 22-23),
előtte működött rendesenAmíg androidon használtam, betudtam az android hibájának, de sajnos nem az.
-
válasz
phanfantom #16868 üzenetére
-
_kullancs_
csendes tag
válasz
phanfantom #16858 üzenetére
Meg tudnád adni a beállításokat Zoipernél... reenger-re..
köszi
de ha valaki tudja Zoiperre a voipblazer bello beállításokat -
_kullancs_
csendes tag
válasz
phanfantom #16856 üzenetére
Telepítettem a Zoiper és arra Reenger
tárcsázni azzal is úgy kell, hogy +36 ?a Zoipernél sok mindent be kell állítani...
pl. szervercím..
tudnál segíteni? -
HXY
addikt
válasz
phanfantom #16629 üzenetére
Regisztrálj az ippi.com (angol nyelvű), vagy a Neophone (magyar) ezek nem szűnnek meg, és ingyenesek hálózaton belül. Linksys PAP2T-vel már fél éve használjuk a Neophone-t, és hálózaton belül tényleg nem kell feltölteni.
-
tibor23
senior tag
válasz
phanfantom #16493 üzenetére
Az előzőeket mobil hívásra írtam, nálam a freevoipdeal vezetékesre 95%-ban jó/ nagyon jó.
-
zseko
veterán
válasz
phanfantom #16445 üzenetére
cca. 10 másodperc
Még a beszélgetés alatt megjött az sms.
-
törölt tag
válasz
phanfantom #16435 üzenetére
Én regeltem a miniPC -ről, aminek nincs száma (hiszen pont azért jó a Reenger, mert kapok számot). Biztos, hogy e-mail -ben kaptam a jelszót, mert onnan szoktam kimásolni azt a megjegyezhetetlen kilátástalanságot.
-
zseko
veterán
válasz
phanfantom #16439 üzenetére
A facebookon tették ki.
-
whbear
senior tag
válasz
phanfantom #16431 üzenetére
Se SMS se email nem jött.
-
tibor23
senior tag
válasz
phanfantom #16423 üzenetére
Szombat 22h óra után ment el, látom a Fritzbox logjában.
-
csferke
senior tag
válasz
phanfantom #16299 üzenetére
...egy névvel lehet több regisztrációd...
Ez nem biztos, hogy így van.
Ugyanis a rendszer a név és jelszó alapján különbözteti meg a felhasználókat. Sok esetben ráfutottam már, hogy nem engedte az általam megadott felhasználónevet mondván, hogy ilyen már van a bázisukban, pedig a jelszó biztosan nem egyezett volna. -
Stanlee
őstag
válasz
phanfantom #16193 üzenetére
Igen. Nekem most az a legujabb bajom, hogy az internet szolgaltatom (1&1) VoIP szolgaltatasa nem megy rendesen. A hivas felepul, de a masik oldal nem hall semmit. Felhivom meg egyszer, es mukodik a dolog. Random modon, szamtol fuggetlenul. Azt mondjak, hogy azoknal az elofizetoknel fordul elo, akiknek a last mile-t, a hurokatengedest a Vodafone adja. De hogy miert, azt nem tudja senki.
-
válasz
phanfantom #16193 üzenetére
Teljesen stabil
-
Stanlee
őstag
válasz
phanfantom #16189 üzenetére
Ha jol emlekszem akkor a szam beirasat kovetoen ha a # billentyut lenyomod, akkor rogton tarcsaz, es nem var egy bizonyos ideig, hogy megkezdje a tarcsazast.
Az, hogy a vezetekes iranyba nem megy a hivas, sok mindentol lehet, lehetne nezegetni a PAP2 (vagy nem tudom mit hasznalsz) logjait, de legtobbszor a szolgaltato oldalan a pbx rendszer logjaiban lehet latni, hogy miert nem jott ossze a hivas. Van egy rakat hibakod, ami reszletezi a sikertelen hivasokat. De szerintem amekkora haszna a reenger-en a Nord Telekomnak van, ha 5 percnel tovabb dolgozik egy technikusuk a problemadon, szerintem az osszes nyereseguk amit az elofizetesedbol kihozhatnak mar eluszott. Szoval a problemad nem fog megoldodni.
-
andatti
senior tag
válasz
phanfantom #15686 üzenetére
Köszi, akkor ez csak engem érint... de akkor is furcsa nekem, hogy nem lehet bármivel, bárhogy fizetni...
"A fizetésről
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard bankkártyákat, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyák/egyszer használatos kártyaszámmal történő fizetés lehetőségét teszi lehetővé.Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni?
A VISA és az Eurocard/Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre?
Minden olyan VISA és Eurocard/MasterCard (EC/MC) kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyákkal."Szóval nekem ilyenem nincs. Akkor nem lehet... Bár az egész voipozás egy ilyen netes vállalkozás, így ezért is furcsa nekem ez a válogatósdi...
-
n@p@lm
őstag
válasz
phanfantom #15499 üzenetére
nekem ment 5 euroval is (a 120 free days).
-
milenda
tag
válasz
phanfantom #15501 üzenetére
Viszonteladóknál, pl. a Hanstelnél.
-
milenda
tag
válasz
phanfantom #15499 üzenetére
Lehet tölteni 5 euróval, sőt 5 dollárral is, csak nem tudom, ez elég-e a 120 naphoz. Néhány Dellmont-klónnál elég, de kérdés, mindegyiknél így van-e.
-
Peter_
tag
válasz
phanfantom #15140 üzenetére
Köszi, akkor az előző hozzászólásomat módosítanám erre
A feltöltött egyenleg felhasználására van valami határidő a browsercalls-nál?
A témaösszefoglalót tényleg frissíteni kellene, ki ebben az illetékes?
Árakat lehetne frissíteni.
Összefoglaló oldalakat be kellene linkelni. -
Peter_
tag
válasz
phanfantom #15138 üzenetére
Na igen, tényleg az én hibám, hogy nem néztem az aktuális árat, de még így is sokkal olcsóbb, mint eddig. Tanulópénznek jó volt
A feltöltött egyenleg felhasználására van valami határidő?A témaösszefoglalót tényleg frissíteni kellene, ki ebben az illetékes?
Árakat lehetne frissíteni.
Összefoglaló oldalakat be kellene linkelni.
Illetve le lehetne írni, hogyan ne kelljen VAT-ot fizetni. -
sipi25
tag
válasz
phanfantom #15092 üzenetére
Ez van a honlapon, azert nem artana odairni, hogy ebben az esetben roamingdij kerul felszamolasra! Foleg ugy, hogy egy magyar szamot is igenyelhetsz melle. Persze, a reenger kliensel+nettel tudsz ingyen fogadni.
"SZEREZD BE A SIM KÁRTYÁT ITTHON, ELINDULÁS ELŐTT
Vedd meg a SIM kártyádat és töltsd fel még Magyarországon. Legyen már itthon angol mobilod, amelyen hívhatnak az angliai munkaadók, szállásadók."
-
válasz
phanfantom #14834 üzenetére
Próbáltalak hívni, de semmi.
-
válasz
phanfantom #14832 üzenetére
Nálam Gigaset IP telefon van. Mennyi ideig próbáltad csörgetni? Nem lehet, hogy megint késik, mint pár napja?
-
válasz
phanfantom #14829 üzenetére
Telekomról okés, most próbáltam.
-
törölt tag
válasz
phanfantom #14633 üzenetére
Magát a klienst nem dobta fel a Play a barátnőmnek Spanyolországban. Itthon csináltam neki egy accountot, átküldtem az apk -t, így telepítette, belépett és működött.
-
edk-
őstag
válasz
phanfantom #14534 üzenetére
Szerintem is csak az UPC központból tudják beállítani.
-
joelke HU
őstag
válasz
phanfantom #14536 üzenetére
Azzal sokra nem megyek, mert ahol kellene csak edge a lefedettség. Azon meg piszok rossz a hangminőség sajna, Call back ugye náluk meg nincs. Szóval bukta.
-
válasz
phanfantom #14505 üzenetére
Megmagyarazni a 21est nem gond.
Az always-on netkapcsolat a mobilon voip hivas fogadashoz viszont az.
Gondolj bele, elmegy a 3G, vagy csak elfelejti frissiteni a regisztraciot a kliens.
Maris jon a nyavajgas, hogy "nem tudtalak elerni azon amirol hivtal", es adunk meg egy pofont a voipnak...Velemenyem szerint a mobilos voipozas max kimeno iranyba megbizhato (most normalis szolgaltatora gondoljatok, ne dellmontra
), mert bejovore meg tobb problema jon elo mint kimenore.
-
whbear
senior tag
válasz
phanfantom #14488 üzenetére
Freevoipdeal is szakít ma.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
phanfantom #14493 üzenetére
Ez most komoly minden BC hivás 2 perc elott megszakad???
-
fujifilm1
senior tag
válasz
phanfantom #14488 üzenetére
>minden hívást 1:40 körül megszakít a bc.
mi a mértékegység??
-
gorbep
senior tag
válasz
phanfantom #14452 üzenetére
Szerintem annak kavart be a Dellmont aki nem magyar címmel regisztrált.....
Nálunk 4 BC fiók is tökéletesen megy...06-al +36-al..... mindenhogy.... van aki így/úgy van a telefonkönyvemben....
Rájöttek, hogy + lóvé, ha rákényszerítik a felhasználókat, hogy megfizessék az ÁFÁ-t. Nem nagy kunszt legyűjteni hogy magyar IP, szinte csak magyar hívott számok... és USA cím.... aztán erre kicsit betartanak....
De ez csak egy összeesküvés elmélet.....
Van valaki olyannak is ilyen gondja, aki magyar címmel regisztrált?
-
Atomantiii
addikt
válasz
phanfantom #14446 üzenetére
Pedig be kellene, én csak úgy tudok hívni ha 0036-tal kezdem. Máshogy nem engedi.
-
válasz
phanfantom #14446 üzenetére
Vezetekes telefonrol tarcsazva a +36 hoz 0036 ot kell tarcsazni.
Es a vezetekes szamokat is fel tudod hivni ugyanigy.
Belfoldi formatum mondjuk Budapest 061 helyett 00361 et tarcsazol.
-
edk-
őstag
válasz
phanfantom #14440 üzenetére
Valami ütközik ott. Próbáld a két adaptert külön-külön csatlakoztatni.
-
KTU
addikt
válasz
nemzetközi formátumba kel megadni a hívott számot,
pár napja volt szó erről,ma visszaolvastam vagy 150 hsz-t
-
válasz
+36 -al vagy 0036-al kezded a telefonszámokat?
-
válasz
phanfantom #13791 üzenetére
Ma még nem próbáltam. De elgondolkodtam rajta, hogy be kellene szerezni egy VOIP telefont.
-
válasz
phanfantom #13744 üzenetére
Amikor pár hónapja regisztráltam, még jó volt a hangminőség és nem volt ilyen "túlszámlázás". De az utóbbi időben egyszerűen pocsék lett...
-
válasz
phanfantom #13741 üzenetére
Valahogy még lebeszélem a maradék 5 dollárt, aztán keresek másik VOIP szolgáltatót a Reenger mellé...
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #13274 üzenetére
Nézd meg a rates listát. 1.5 centt nettoban a hazai mobilhívás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #13272 üzenetére
VALAMI VAN A BROWSERCALLS.COM-mal, az biztos.
Én SIP hívok, és ma többször is volt, hogy még csak kicsöngött, de már ment a teló hívásszámlálója.
Most néztem, az valóban le is számlázódott.
1.5 cent /perc alapon... ezek szerint megint áremelés volt, ahogy nézem vissza, szept 25-től. -
phanfantom
senior tag
válasz
phanfantom #13271 üzenetére
Már látom, át se kell lépnem, oldalt mutatja, hogy mennyibe kerül.
Most folyamatosan 1,5 cent/perc-ezik valamiért.
Akkor majd csak megjavul valahogy. -
válasz
phanfantom #13268 üzenetére
Amikor felepul a hivas, latod, hogy milyen percdijjal fog szamlazni.
Ha tobb, mint a normalis, akokr "buntet" epp.Ez azert fordulhat elo, mert nem szakad meg az elozo hivasod valami miatt....
-
válasz
phanfantom #13265 üzenetére
Benne is a van a nevében:
Simultaneous Call
Vagyis ugyanarról az accountról egy időben történt másik hívás is. Itt tudod leellenőrizni
-
válasz
phanfantom #13265 üzenetére
"Simultaneous call" vagyis egyideju hivas.
Azt jelenti, ment meg egy hivas a te hivasoddal egyidoben, es ilyenkor "buntetnek", mert ilyen jofejek... -
phanfantom
senior tag
válasz
phanfantom #9108 üzenetére
Közben megpróbáltam a browsercall-os egyenlegemet feltölteni(ezt most tölteném fel először), szépen el is jutottam a paypal-os felületig, de a végén sikertelen tranzakciót ír ki. A bankkártyám hozzá van rendelve a paypal-os fiókhoz így le tudná vonni a kellő összeget, de mégis hiba van. Harmadjára már nem is engedi kiválasztani a paypal-t, valszeg ezért lett inaktív a freevoipdeal-ben is, szóval inkább a paypal-lal lehet valami. De nem értem, hogy mi, hiszen csak azt írja, hogy ellenőrizzem a fizetés adatait.
-
club1
veterán
válasz
phanfantom #8255 üzenetére
Tök mindegy, nagyjából egál lesz a minőség ha új cuccokról beszélünk. De milyen voip telefont lehet kapni 10e Ft-ért?
-
válasz
phanfantom #8057 üzenetére
Várj.
Ha voip adapterrel hívsz akkor nem lesz dupla sosem.
Csak phone to phone esetén.
Akkor is csak akkor dupla, ha 2 mobilt kapcsolsz össze. Mobil+vezetékes összekapcsolása valamivel kevesebb lesz. -
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #8057 üzenetére
Igen, plusz a kapcsolási díj.
-
club1
veterán
válasz
phanfantom #8053 üzenetére
Ameddig tart a freedays, addig a vezetékes irányért nem kell fizetni. Azaz ha vezetékesről vezetékest hívsz, az csak kapcsolási díjas lesz, ha mobilról vezetékest vagy fordítva, akkor egy mobilhívás plusz kapcsolási díj, ha mobilról mobilt akkor két mobilhívás díja plusz kapcsolási díj. Ha lejárt a freedays, akkor logikusan a vezetékes irányért is fizetni kell, hiszen a phone-to-phone két egyszerre történő hívás...
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #8053 üzenetére
Akkor ha benne vagy a 120 ingyen vezetékes napban, akkor 1 ingyen vezetékes, meg 1 mobil lesz kiszámlázva.
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #8047 üzenetére
Nekem nem számláz duplán.
Nem osztottad meg mással is az előfizetést? -
club1
veterán
válasz
phanfantom #8049 üzenetére
De ez phone-to-phone! Ott mind a két GSM szakaszt neked kell fizetni! (Plusz kapcsolási díj.)
-
club1
veterán
válasz
phanfantom #8047 üzenetére
Ez nem úgy néz ki mint ami duplán számláz:
06-Feb-2014 09:15:44 SIP call +362xxxxxxx +36306xxxxxx 00:02:12 € 0.045
06-Feb-2014 08:07:34 SIP call +362xxxxxxx +36303xxxxxx 00:01:23 € 0.030
05-Feb-2014 14:01:44 SIP call +362xxxxxxx +36308xxxxxx 00:00:22 € 0.015 -
edk-
őstag
válasz
phanfantom #7928 üzenetére
Van egy Local Bank Transfer opció a feltöltésnél.
-
Murphys2
tag
válasz
phanfantom #7922 üzenetére
Nem értem, hogy miért nem egyből a számládra utalod a pénzt, ha már egyszer banki utalással fizetsz? Miért iktatod be a PayPal-t? Úgy még kb fél euro-val olcsóbb is.
-
edk-
őstag
válasz
Ha a Paypal euróban terhel, a bank vált forintra (ha forintalapú a kártya). Ez a jobb megoldás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
A paypal felületén, vagy épp fizetéskor lehet állítani, hogy a bank váltson, ne a paypal.
Alapból a paypal vált. -
edk-
őstag
válasz
phanfantom #7920 üzenetére
A Paypal rossz árfolyamon vált forintra.
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #7917 üzenetére
Nem tudom hány millió ügyfele lehet a papyalnak, de hidd el, náluk biztonságban van a kártyád száma.
Egyszer kell csak a párosítást megadni, aztán ennyi. Utána mindig azt terheli, ha nincs a paypalodon máshonnan egyenleg. -
edk-
őstag
válasz
phanfantom #7915 üzenetére
Szerintem legjobb megadni a kártyaszámot a Paypalnak, aztán mindig terhelje arra (0 az egyenleg). Arra kell figyelni, hogy ne a Paypal váltson forintra, hanem terheljen az eredeti pénznemben ((OFF)Other conversion option(/OFF)).
-
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #7912 üzenetére
Nyomtál a paypalra egy kis pénzt, de nem elég a vásárlásra, te meg csodálkozol, hogy bankkártyát kér.
Ha 10 Euro lenne feltöltve, valszeg nem kérne bankkártyát. -
Zeki
nagyúr
válasz
phanfantom #7910 üzenetére
Kevés a paypal egyenleged?
-
allfinanz
senior tag
válasz
phanfantom #7356 üzenetére
Ahhoz h masik szolgaltatot hasznalj szukseged lehet asztali voip telefonra v voip adapterre, akar olyanra, amivel akar a sajat szolgaltatodat is tudod hasznalni meg mas voip szolgaltatot is. Ilyen eszkoz pl a SPA-3102.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest