- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
Off. A törzsközönséget érdekelheti: FreedomPop’s new SIM offers unlimited WhatsApp usage + 200MB data & 100 voice minutes completely free
-
otps
aktív tag
Valaki 5 oldallal korábban kérdezte, hogy mit nem értettem B felhasználó válaszában.
Szívesen megfelelek ilyen kérdésekre, ha a fórummotor 2016-ban upgrade-elődik legalább 2006-os szintre a 96-osról. Tudjátok, mint 'minden rendes fórum,' ahol vissza tudok keresni magamra, nyílt forrású példa: phpBB. A fórummotort jelenlegi formájában használni inkább fájdalom, mint öröm. Köszönöm!
Remélem fórumadmin nem látta ezt és nem fog ezért kipenderíteni innen.
-
otps
aktív tag
Melyik az a VOIP szolgáltató, aminek Újpest Központban van az irodája? Ne kelljen megint oda elzarándokolnom, a Google térképen nem találom.
-
otps
aktív tag
Egyszerű kérdés: sima SkypeOuthoz nem tudok hívószámkijelzést beállítani, jól látom? (Most kiproóbálom ezzel Thaiföldet, hogy jobb lesz-e, Magyarországra is jobb, bár a Skype a legdrágább, szóval használni nem fogom, csak egy teszt erejéig.)
-
-
otps
aktív tag
Eszköz probléma, vagy idesorolom a nem megfelelő netkapcsolatot, mivel az is a user választása
Bocsánat. Én tényleg olyan szolgáltatást keresek, ami szélessávnál jóval rosszabb nettel is megbízhatóan működik.
A puszta közepén pl. hogy szüljek szélessávot? Vagy ha elutazom valahová, és csak olyan wifit tudok lőni, amilyet? Nem teljesen értem a logikád.
Talán, callbackkal rendes telefonhálózaton lenne a legjobb (nem teljesen értem a Ringo-t).
-
otps
aktív tag
Somatom:
A VOIP szolgáltatás
-megbízható
-olcsó
-jó minőségű
Sajnos, ezekből a legoptimálisabb esetben is max. kettőt választhatsz.Ja, vágom! Mint sokminden más az életben.
Ha a Dellmont nekem nem elég megbízható, melyik a következő legjobb legolcsóbb szolgáltató?
Mégis, ha lépésről lépésre haladunk.
Hétfő reggel: remélem, becsatlakoznak a nem-dellmont-használók is.
Ezt találtam a Gúglin: ringo.co. Nem biztos, hogy pont ez kell nekem, ill. nem 100%-ig értem, mit csinál.
-
otps
aktív tag
válasz
Magnat #20788 üzenetére
herbali21:
Ez nem elèg neked?
Más is írta korábban, hogy fontos, üzleti hívásokra nem megbízható.Magnat:
csak akkor éri meg, ha külföldre telefonálsz
Igen, telefonálok külföldre, mint írtam.Pl. Thaiföldet még soha az életben nem sikerült rendesen felhívnom. De szakadjunk el egy pillanatra attól, hogy Magyarország a világ közepe. Hosszú távon tényleg megbízható, világutazó-szolgáltatást keresek; mi van, ha legközelebb én vagyok Thaiföldön, a hívott fél meg Alaszkában? Működjön mindenhonnan mindenhová!
-
otps
aktív tag
Sziasztok!
Ha a Dellmont nekem nem elég megbízható, melyik a következő legjobb legolcsóbb szolgáltató?
Vegyesen hívok külföldet, belföldet, vezetékest, mobilt - de nem túl egzotikus országokat. Szintén prepaid legyen.
Köszi!
-
otps
aktív tag
Visszatekertem pár oldalt és senki nem kérdezte meg, hogy most épp melyik Dellmont szolgáltatónál érdemes feltölteni?
Most épp melyik Dellmont szolgáltatónál érdemes feltölteni? Magyar mobilszámokat hívnék.
-
otps
aktív tag
Nomadikus telefonszámot szeretnék, iOS appal, a következő funkciókkal:
- Tud SMS-t fogadni
- Küld értesítést, akár SMS, akár app a nemfogadott hívásokról?Csak álmodok, még nem tart itt a piac, vagy a technológia?
A Reengerben ne reménykedjek, nem tűnik fel nekik, hogy pl. rengeteg régi iPhone van a lakosságnál (akik többet költenek appokra, mint az Android használók)
A NeoPhone fejlődött valamit mondjuk az elmúlt évben? Amikor legutóbb néztem, horribilis volt a honlap, regisztráció, mintha 10 évvel korábbról maradt volna itt az egész.
Újpest Központ körül láttam egy szolgáltatót, hoztam brosúrát, megnéztem a honlapot, szimpi is volt, rég is volt, azóta az egészet elfelejtettem. Mi volt a nevük, anélkül, hogy megint el kelljen oda zarándokolnom?
Egyéb említésre méltó szolgáltatók? Van ennek az egésznek egyáltalán piaca?
-
otps
aktív tag
Help!
Hogy tudok leiratkozni Dellmont szolgáltató hírleveléről?
Nem találom.
-
otps
aktív tag
Dellmont:
Login failed (71)
Login is not possible at the moment. Please try again later.Korábban is volt; aztán be tudtam lépni, most megint nem. Ti?
Mi van ezekkel? Nem akarják, hogy náluk költsem a pénzem? Egyik kontómra sem tudok belépni; arra sem, amit már korábban kártyával feltöltöttem.
-
otps
aktív tag
Nem; szerintem @Somatom nem a Wi Free-ről beszelt, ami valószínűleg egészen más, mint amit mondott: http://prohardver.hu/tema/voip_telefonalasrol_beszelgessunk/hsz_14655-14655.html
Idézem: "Sztem olyan, mint nálunk ez a UPC -s, otthoni számot használós megoldás."
Egyéb tippek? Köszönöm
-
otps
aktív tag
Mi az magyarul, ami az amcsiknál a Wi-Fi calling?
-
otps
aktív tag
At the moment registering is not possible. (1519)
Nem tudok regisztrálni a Dellmontnál napok óta, vagy egy hete. Mi legyen?
-
otps
aktív tag
Callback díj:
Browsercalls: 3,9 (dollár)cent
Összes többi: 3,9 eurocent?Viszont a honlap nem írja, csak az app; meg tudjátok erősíteni?
-
otps
aktív tag
Sziasztok!
Csak nekem fagy mostanában állandóan a VoipConnect windows-os kliens? (Friss verzió)
És miért? Korábban szokott működni.
-
otps
aktív tag
válasz
csipuka #12133 üzenetére
@csipuka
a sracnak a blogja jutatta eszembe. Minek van telefonja, ha nem akarja hasznalni?
A srác egy elég komoly marketing/social media szakember - érdemes meggúglizni: https://www.google.com/search?q=gary+vaynerchuk -; és nem állítja, hogy nem szeret telefonálni, hanem kérdezi az olvasókat; a felmérése eredménye az 50-50%
@CineDOG1
A te usa barátod sms-ezik, az én usa meg kanadai rokonaim meg telefonálgatnak.
Ember függők is a dolgok.Ha lehet valami törvényszerűséget mondani (országtól függetlenül), úgy találtam, hogy, a vállalkozó kedvűbb (üzletileg) ismerősök inkább telefonálnak, jobb őket telefonon elérni, visszahívnak, aki inkább alkalmazotti mentalitású, annál a text a nyerőbb.
Csak mondjuk USA-ban havi $10-ert kapsz unlimited text plan-t, itthon meg maradnak az appok; amikből meg mindenki mást használ (ezt már kiveséztük).
-
otps
aktív tag
@LámaZ
Én értem, amiről írsz.Megkérdeztem (középkorú) amerikai barátom: havi 700-1000 SMS-t elnyom.
@F1DO
Hadd ne kelljen már magyarázni hogy más ország, más szokások..Az árak erősen befolyásolják a szokásokat is. Egy angol - a szó szoros értelmében - pay as you go plan:
http://www.three.co.uk/Store/Pay_As_You_Go_Price_Plans
Egy SMS kevesebb, mint 8 forint. Ezzel ha nem is havi 1000-et, de visszafogottan meg lehet cseten beszelni a dolgokat. Gépelni meg nem rossz; annyi jó 3rd party billentyűzet van okostelefonokra. Fenti barátom amúgy butatelón követi el ezt az SMS mennyiséget (kicsit konzervatív; na).
-
otps
aktív tag
@CineDOG1
@fordfairlane
@betyarr
@SomatomHonnan veszed, hogy senkit nem érdekel? Szerintem aki itt fórumozik, azt elsősorban ez érdekli.
Esetleg a hivatkozott 2 perces cikket is hozzáolvastátok? Köszönöm. Csak hogy perspektívába helyezzük a dolgokat. A fenti idézetre is meglesz a válasz.
Tudom, a cikk angolul van; az angol nyelvről meg ennyit:
http://blog.savingprivateblue.net/post/93119093893
A szerző szerint: ma az emberek 50%-át kifejezetten idegesíti, ha egy másik ember felhívja őket telefonon. Ok, a példa amerikai, de ugyanez az élmény nekem itthon is megvan; mind hívóként, mind hívottként. Konklúzió: használj SMS-t. Ami Angliában, Amerikában sokkal olcsóbb, mint itt; az emberek kb. azon csetelnek; itthon meg drága az átlagembernek; a magyar mobilkommunikáció: broken
; nincs az - angol, amerikai - SMS-hez hasonló, általános, mindenki számára elérhető, széles körben elterjedt "cross platform" kommunikációs csatorna.
@fordfairlane
Honnan veszed, hogy senkit nem érdekel? Szerintem aki itt fórumozik, azt elsősorban ez érdekli.
Arról van szó, hogy nem csak mi VoIP-osok telefonálunk egymás közt, hanem átlagban mondjuk a magyar átlagpopulációval; vedd figyelembe az átlagember technikai felkészültségét; mobilnet- és okostelefon ellátottságát; okostelefonból valamennyivel több lehet, mint mobilnetből, ill. a statisztikák együtt számolják a telefonost a stickes mobilnettel:
http://www.hwsw.hu/hirek/52032/eu-europai-unio-mobil-internet-penetracio-magyarorszag.html
http://www.hwsw.hu/hirek/52058/nmhh-ariosz-mobilnet-mobiletelefon-tv-internet-piac.html
Persze, a magyar ember leleményes, van, akivel viberezel, van akivel Facebook/Skype chatlesz, van akivel Google hangouts-ozol (iChat, anyone?); de ahány ház annyi szokás; töredezett a rendszer (nem kényelmes); ill. sokan ki is maradnak; lásd fent.
-
otps
aktív tag
Srácok
Tök jó, hogy (majdnem) ingyen telefonálunk - de ez igazából már senkit nem érdekel.
2 perces cikk - https://medium.com/@garyvee/i-bet-phonecalls-piss-you-off-4ccbf7c16e78
Nektek is megvan ez az érzés; akár mint hívó, akár mint hívott?
(A szerző amúgy komoly arc - belarusz - 1 perc: https://www.youtube.com/watch?v=87IKNGSO7tY )
Amerikában, Angliában az SMS működik (az unlimited text szinte alap: http://giffgaff.com/goodybags ); az viszont itthon indokolatlanul drága. Meg akkor is mi van, ha itt mi esetleg meg tudjuk oldani olcsón; a lakosság meg nem.
A Viber még viszonylag népszerű itthon, de nem mindenható; nem akar mindenki a Moszadhoz regisztrálni(bocs)/nincs mindenkinek okostelefonja/mobilnete.
http://www.hwsw.hu/hirek/51800/viber-rakuten-felvasarlas-uzenetkuldo-voip.html#kommentekSzerintetek mi a megoldás?
-
otps
aktív tag
Volt itt korábban szó arról, hogy lehet valaki Dellmont reseller:
https://www.bestvoipreselling.com/calling_rates/#letter-H
A szöveg fölötte:
Rates
Your Reseller ratelist:
These are your rates. When a call is made by one of your customers, we will deduct the amount from your account corresponding to it.Your Customer ratelist:
You have to decide how much you want to earn and create the list.You have various options to do so:
You can choose to earn a fixed amount per minute on all destinations (for ex. 1 cent per minute)
You can choose to earn a fixed margin (for ex. 20% on all destinations)
You can make a special offer on one destinations or more or all
You configure the min. amount per minute that you want to earn. (for ex. a min. of 0,003 EUR per minute)
You choose the billing increment for your customers: 1/1, 30/30 60/60Egyáltalán nem vili, hogy tudom variálni a díjakat?
Persze azt, hogy pre-sales question, nem ismerik; regisztrálj, rögtön, mint cég, adószámmal, meg minden.
https://www.bestvoipreselling.com/signup
-
otps
aktív tag
válasz
instantwater #11585 üzenetére
-
-
otps
aktív tag
válasz
instantwater #11585 üzenetére
Tehát azt mondod, az összes Dellmont white label (BrowserCalls, FReeVoipDeal, etc.) = maga a Dellmont?
-
otps
aktív tag
2 kérdés:
- Van-e (hivatalos) honlap, ami összegyűjti az összes Dellmont viszonteladót? A progx.ch oldal nemhivatalos; a Browsercalls meg nincs is rajta.
- Ha valaki az n+1-ik Dellmont viszonteladó szeretne lenni, hol olvashat a pontos feltételekről?
-
otps
aktív tag
válasz
Murphys2 #11247 üzenetére
Szia! Blue netet 2 havonta kell másik csomagra váltani, addig akciós. 90 naponta lehet egy net csomagot újra megrendelni akciósan. 3 csomag van, te döntöd el, hogy hogyan kombinálod. Bőven 3000 ft alatt lesz egy év.
OK, számoljunk!1. hónap - 33 MB - 90 Ft
2. hónap - 133 MB - 90 Ft
3. hónap: - 33 MB - 490 FtÖsszesen 3 hónapra: 670 Ft
Egy évre: 2680 Ft
Így gondoltad?
OK, az akciókat nyilván máshogy is be lehet osztani, hogy ne kelljen olyan gyakran váltani, mindenesetre pénz szempontjából ennyi az annyi, ha jól értem.
Biztonsági rendszerekbe is ez tökéletes.
Ezt a mondatot nem vágom.
-
otps
aktív tag
Ezt eredetileg a Blue topikban kerdeztem, de ti sokkal tajekozottabbak, segitokeszebbek vagytok:
Hogy hogy lehet sakkozni a kedvezmenyes honapokkal a Blue mobilnettel, hany havonta hivhatsz le egy akciot (a 90 Ft-os, 33, vagy 133 megas ajanlatra gondoltam), ill. ez csak egyszer mukodik, vagy a masodik evtol is? All in all, mennyi a mobilnet koltseg a teljes evre, (2. evtol), ha eleg a minimum csomag, csak hogy legyen, adatokat szinkronizalni?
Tenyleg, mintha itt, a Voip topikban olvastam volna ilyesmirol.
-
otps
aktív tag
Valamiért meghülyült a hívószámkijelzés a windows-os VoipConnecten (Browsercalls-szal). Vagy rossz számot jelez ki, vagy semmit. Legújabb verzió.
-
otps
aktív tag
Újrainstalláltam a Windows-t, azóta a Browsercalls minden újraindítás (tehát nem sleep) után újra kéri a jelszót, pedig direkt mindig megjegyeztetem vele. Ez mi? (
-
otps
aktív tag
Bocs, 1000x volt már:
Az megvan, hogy a Callback nem Voip hálózaton megy: szolgáltatók nem tudják tiltani.
Kérdés: a MobileVoipApp-on keresztüli Voipozást tudják tiltani, vagy csak szeretnék?
A Browsercalls a honlapon mindenesetre még nem frissítette a tarifákat.
-
otps
aktív tag
21-es számok téma
Csak két versenyző van? NeoPhone, Reenger?
Platformfüggetlen klienssel elérhető lehetek 21-esen, vagy csak az adott cég kliensprogramján?
-
otps
aktív tag
válasz
#79335424 #9973 üzenetére
somatom
Kösz a helyesbítést.
A Prohardver mint hazai informatikai portál mégiscsak piacvezető, megkerülhetetlen és furának tartom, hogy a fóruma olyan, mintha 10 évvel korábbról maradt volna itt. (Csak én tartom furának?)
Mint ilyen, miért lenne etikátlan arról értekezni, hogyan legyen jobb?
PhpBB meg ilyenek, mint ipari standard? A jó fórummotor alapvető feltétele a jó közösségnek (true story)!
-
otps
aktív tag
válasz
#79335424 #9966 üzenetére
Korábban reagáltam egy felvetésedre.
Lehet. Sajna ezen a fórumon nem lehet visszakeresni, elég kőkorszaki (Magyarország vezető informatikai fóruma). Egyszer felvetettem, hogy tehetnének alá egy 2014-kompatibilis fórummotort, ki is rúgtak. Remélem, ezt nem látja a moderátor.
Szerk: hú, kicsit egymásba bonyolódtak a hsz. -eink.
Esetleg nem akarunk mi, a VoIP, flották, telekom, hekkelés iránt érdeklődők egy külön, jobb fórumot? Akár a neten is vannak ingyenes opciók, csak regisztrál mindenki, vagy 1-2-3 modi és kész.
Akkor kimaradt egy infó, ami talán lényeges lehet a számodra. Nekem nincs MTK -s telóm, de tudomásom szerint a két slotból csak az egyik 3G -képes. Tehát az megy, hogy abba a netes kártya, a másikba a GSM. De szerintem 2X3G kapcsolatot nem tud lekezelni. Ennek nézz utána!
Ööö. Ez biztos, hogy én voltam, nem keversz esetleg? Mert nekem ez így nem mond semmit.
-
otps
aktív tag
válasz
#79335424 #9926 üzenetére
Azt is írtam, hogy korlátozás alá esik, mivel szabvány porton kommunikál.
Adatkártyával ez nem érdekes, ugye?
Illetve: - valaki felhív, neki vezetékes, a bejövő oldalon nincs tiltás
- Én meg kimenőre úgyis Dellmontot használnék, ott meg asszem a MobileVoipApp-ot nem tudjak szűrni, vagy javítsatok ki (vagy mindig változik? elfelejtettem)A remélt üzemidő növekedés nem reális. Sőt! Ha aktív a fogadás opció, akkor a Reengernek állandóan futnia kell, hogy reagálni tudjon egy bejövő hívásra.
Hm. Az Android nem úgy működik, hogy nem lehet, vagy nem érdemes programokat "kikapcsolni"? Ha elfogy az erőforrás kilövi a rendszer magától.
http://www.howtogeek.com/127388/htg-explains-why-you-shouldnt-use-a-task-killer-on-android/
http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them
OK, ha rövidebb ideig is megy a telefon, mintha adat helyett csak a GSM lenne bekapcsolva, de okostelefonként gondolom tovább üzemel, ha csak a net aktív, mintha net+GSM is aktív lenne. Egy okostelefon napi átlag 1 napos üzemidejéhez képest ez valami.
@Somatom, te 1 SIM-es telóban használod, csak adatkártyával?
Btw. egyre jobban tetszik az ötlet, hogy 21-es legyen a számom. Csak NeoPhone meg Reenger van? A NeoPhone-t úgy látszik, már senki nem fejleszti (okostelefonon? miért is legyen), a Google kidobta 2005-ből, hogy akkor még a T is próbálkozott Klik néven (ez azóta nyilván bezárt). A Reenger is hagy kivánnivalót maga után, pl. miért csak Androidról megy? iOS, desktop?
-
otps
aktív tag
Tudtok ilyen szolgáltatást magyar számmal?
http://receive-sms-online.com/
-
otps
aktív tag
Most FreeVoipDeal helyett a BrowserCalls-t töltöttem fel. Desktopról használhatatlan (FVD hasított). Visszakérjem a pénzt?
-
otps
aktív tag
Reengerről valahol olvasható egy jó összefoglalás? Valami blogposzt formájában, vagy külön topic neki?
A Reenger úgy lehet érdekes, ha az 1 SIM-es mobilomba csak egy adat SIM-et teszek és 21-es lenne a számom. Nem tudom, mennyire életképes ötlet.
Úgy érzem, félig meghekkeltem a rendszert!
(Vagy nem)
Illetve a szolgáltatók mennyire szűrik?
- Valaki felhív, neki rendes vezetékes hívás
- Nekem bejövő VOIP
PasszKifelé Dellmonton keresztül hívnék callback-kel, az OK, de a bejövő VOIP hívások mennyire lesznek elfogadhatók?
Aksiidő: gondolom, a telefon is tovább bírja, ha a GSM ki van kapcsolva, csak az adat megy rajta...
- adat-standby - erre van valami előirányzott időtartam, hogy meddig kéne mennie?Pl. egy népszerű telefon leírásában olvasható:
- standby (GSM): 250 óra
- beszéd: 10 óra
- wi-fi net: 10 óra
- 3G net: 10 óra
Ebből csak adatra mennyi idő lesz a standby? -
otps
aktív tag
válasz
Fecogame #9848 üzenetére
33 mega elfogyása után korlátoz, de azzal is vígal lehet voip telefonálni ( általam tesztelve ).
Ezt valószínűleg nem MobileVOIP appal, nem? (Melyikkel?) Az az 1. hsz. szerint ugyanis az több, mint 8 kbps-ot eszik. Mindegy, nekem a lényeg, hogy a callback menjen, azt tudjatok konfirmálni, hogy azt egyik szolgáltató sem tudja korlátozni?
-
otps
aktív tag
-
otps
aktív tag
válasz
Dluinet #9779 üzenetére
490-ért 33 mega nem valami best deal. Akkor mi a második legjobb? Kicsit több adat kicsit több pénzért?
Ténél, Blue-nál már nem lehet trükközni az első 1-2 hónapban olcsóbb mobilnettel? Egyszer lehívod a kedvezményt és viszlát? Az a helyzet, hogy nem dual SIM-es a mobilom.
Volt itt olyan, ami nem 32-re, hanem 128-ra lassít; nem találom. Az stickes volt?
-
otps
aktív tag
- MobileVOIP app callbacket egyik szolgáltató sem (tudja) tiltani, ugye?
- Vibert úgyszintén? (Skype nem érdekes)
- Az egy éve megjelent Domino Surf tarifára a másik kettő nem adott érdemi választ?
- A Té 200 megát ad 1090 Ft-ért nem akciósan, míg a másik kettő ~1000-ért csak 100-at. Szerintetek mikorra várható, hogy lépnek?
-
otps
aktív tag
A call-in number mennyire működik nálatok? Nálam kb. 50%. Azaz minden 2. hívás.
Jelenleg FreeVoipDeal-em van, minden 2. hívás remekül megy, bemondja, hogy 1.7 eurocentet von le, mondjuk nem csörög ki csak felveszi a hívott. Viszont a másik minden 2. hívás, ami nem megy át, ott azt mondja be, hogy 1 eurocent lesz (mobilszámra), mert lejártak a free day-eim, aztán nem is megy át a hívás. Nem értem.
-
otps
aktív tag
Készítek egy olyan weboldalt és wap-os oldalt (így nem okostelefonokon is menne), ahol callback-et lehetne indítani, az FVD weboldalának megnyitása nélkül: bejelentkezés, egyenleg lekérdezés, freedays, callerid-k, névjegyzék kiolvasása már működik, a callback indítása a 12 forintos percdíj miatt kérdésessé vált, de 1-2-3-4... perces hívásoknál 18-12-10-9... forintos percdíj sem annyira vészes. Ha ezzel meglennék, akkor jöhetne a Facebook-ról callback indítása, T-mobile-osoknak ingyenes a 0.facebook.com, így havidíjas net nélkül is működne.
Vgyuri
Ezzel kapcsolatban valami fejlemény? )
ha valaki bevállal két mobilt vagy két kártyás telefont, akkor Telenor Praktikum +Net 300 forint, így a Telenor Klikk-kel havi 100 forint a 100 mbyte. FVD már csak az ingyen vezetékes miatt érné meg, de a mobil percdíj nagyon drága lett.
Ezt az okosságot nem biztos, hogy tudtam követni. Hogy lesz 100 Ft-ért 100 MB?
CineDOG1
Nincs kapcsolási díj. Kivéve a callback/phone to Phone szolgáltatásnél, akkor 0.039USD
Igen, a callbackre gondoltam. De hogy ennyi az annyi, az nem derül ki, csak regisztráció után, igaz?
-
otps
aktív tag
Browsercallson mennyi a kapcsolási díj? Hol tudom csekkolni a honlapon, mielőtt regisztrálok a szolgáltatásra?
-
otps
aktív tag
Dual SIM-es telóról lehet úgy callbackezni, hogy egyik SIM-en csak a szám, másikon csak a net van? Nem tudtam kisakkozni (nincs dual SIM-es telóm).
-
otps
aktív tag
Browsercallsról mindent?
Van róla valami összefoglaó egy posztban? A Dellmont csoporthoz tartozik?
Androidhoz a MobileVOIP appot ajánlja, desktopon viszont azt mondjátok, nem megy a VOIPConnect.
Melyik árösszehasonlító oldalon jelenik meg, vagy honnan kellett volna tudnom róla?
Van valami hátulütője a többi Dellmont opcióhoz képest? Hol itt az átverés?
-
otps
aktív tag
Az első hozzászólásban a freevoipdeal.com linket érdemes lenne cserélni az árösszehasonlító oldalakra, tekintve, hogy a FVD már a dulpájára emelkedett.
-
otps
aktív tag
Firefox OS-re van app, vagy csak a webes felület? Tudom, ott az app is HTML5 alapú, de értitek.
-
otps
aktív tag
Gyengébbek kedvéért: hogy hívom fel ezt a számot? 018088122, milyen körzetkód? Google nem segített.
-
otps
aktív tag
Van valakinek ötlete, tapasztalata 'portable' USB-ről futó Dellmont klienshez?
Nem hátrány, ha az egyenleget is mutatja.
Két tipp:
http://www.phonerlite.de/download_en.htm (friss)
http://guysoft.wordpress.com/2010/04/18/qutecom-portable/ (mondjuk ez nem tudom, mennyire friss)
Tapasztalat?
-
otps
aktív tag
A Dellmont kliensek melyik könyvtárban tároljak a beállításaikat? Nem sikerült rájönnöm, plz. halp!
-
otps
aktív tag
Melyik befizetési mód a legolcsóbb? Na nem mintha kártyán kívül mással akarnék bíbelődni, csak gondoltam, megkérdezem. Végigpörgettem a lehetőségeket és nem egyértelmű.
-
otps
aktív tag
válasz
rankesz #5734 üzenetére
Egyébként roppant egyszerű a megoldása ennek a "problémának", sima mobilnet sim kártyát kell vásárolni, és GSM szám helyett használj földrajzi vagy nomadikus számot és meg van a kérdés oldva. Évről-évre egyre nagyobb lesz a lefedettség, és egy 1GB-os mobilnet max 2000Ft-ból kijön havonta. Onnantól kezdve meg már tudsz hívni és tudnak is hívni. Ha kicsit még szánsz rá havonta, akkor egy Budapesti szám csenghet a VoIP fiókodon és még örülnek is a barátaid, hogy fillérekért vagy hívható.
Hogy hívhatnak budapesti számon a mobilomon?
-
-
otps
aktív tag
válasz
betyarr #5617 üzenetére
Hekkeljuk meg!
Egy SIM-es teloba -
- A Blue es a Telekom kozul az egyik tetszoleges szolgaltatonal levo szamra (ha jol latom, ez a ketto johet szamitasba, illetve ebbol a szempontbol egyre megy, melyik)
- 2 honapig igenybe veszel 'A' tarifakedvezmenyt, majd 2 honapig ugyanezen szolgaltato 'B' tarifakedvezmenyet - osszesen 4 honap
- 4 honap elteltevel a szamod atiratod barat, csaladtag nevere - a kedvezmenyeket az o neven is megjatszod 4 honapig - ez eddig osszesen 8 honap
- Visszairod sajat nevre es mehet tovabb a buli, ameddig nem lesz jobb
Ja, a szolgaltato legyen megis inkabb a Blue, ha jol tudom, az egyetlen szolgaltato, ahol ingyenes a nevatiras (ha csak nem veszel uj elofizut). Raadasul nem kell boltba bemenni ugyintezni, levelben, faxon(!), telefonon intezheto az atiras.
Jofele gondolkozom?
-
otps
aktív tag
Most ezt annyival lehet kiegészíteni, hogy a Bluemobile vagy T-mobile akciós netjeit kell cserélgetni, és akkor mindig akciós áron lesznek.
Pontositsunk: 2 honapig akcios a net mindkettonel, eddig tiszta sor, aztan 2 honap kihagyas utan megint kerheted 2 honapig a kedvezmenyt?
-
otps
aktív tag
A Vodánál melyik ez az 5 Ft-os tarifa? Nem találom - http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/szamitogepen/feltoltokartyas-internet-netjegy
És szolgáltatásból melyik a jobb? Voda vagy Telenor? A virtuális szolgáltatóknál is semmi, mi?
Mondjuk csak félig off; a topik sok olvasójának (főként) csak a VOIP miatt kell a net.
@ betyarr: Igen, tudom, hogy azt kérdeztem, hogy van-e egyáltalán.
De örömmel latom, hogy időközben aktualizálódott az 1. hsz.!
-
otps
aktív tag
Jelenleg a Djuice Reload Net az egyetlen tarifa, ami teljesen forgalom, ugye? A másik 2 szolgáltatónál semmi.
Illetve ugyanilyen (100% forgalom alapú) tarifát mobiltelefonba való SIM-re egyik szolgáltató sem kínál, igaz?
Tehát marad a dual SIM-es teló. - http://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_45050-45050.html
-
otps
aktív tag
válasz
instantwater #5128 üzenetére
És igen, az Android egy amerikai termék, és mivel ott töredéke a mobilnet ára az itthoninak, ez az igény fel sem merült.
Tehát azt mondod, hogy azért, mert amerikai fejlesztés csak a hazai piacra szánták, az fel sem merült, hogy világuralomra törjenek vele? Okay.(Érdektelen fun fact: ha megnézel egy Google keynote-ot, szinte mindenki indiai a színpadon.
)
A harmadik világban pedig megfizethetetlenül drága a mobilnet, szóval ott be sem kapcsolják...
Nem feltétlenül drága. Forrás: Vodafone India. -
otps
aktív tag
-
otps
aktív tag
Remek, köszönöm.
Mobile Voip Appból melyik verzió megy nektek garantáltan hibátlanul (Android)? Vagy mindenkinek/minden telefonon más?
Amögött, hogy az appok netes elérését nem lehet letiltani normál (nem rootolt) telefonon, valami üzleti ellenérdekeket kell sejtenem a Google/Android és a szolgáltatók között? Vagy eleve nem is volt a rendszer korlátozott sávszélre tervezve? (Harmadik világ, roaming, spórolós felhasználók.)
Vagy a blokkolás extra felhasználói igény, helyes beállításoknál minden program megy csak wi-fin keresztül is?
-
otps
aktív tag
Más. Az aktuális MobileVoipApp nem muzsikál túl jól a telómon. Nem jelentkezik be, nincs hang miután kicsöng. Le tudok tölteni régebbi verziókat? Honnan?
-
-
otps
aktív tag
OFF: van olyan app Androidra, amivel minden app netkapcsolatát le tudom tiltani [kivéve a MobileVOIPAppét]? Hogyan sáfárkodjak kevés nettel, pl. Tesco Mobile? Telefonáláson kívül a net másra nem kell.
ON: Callbacknél ugye elég, ha a net/WiFi addig aktív, amíg engem visszahív a rendszer, utána ki lehet kapcsolni [aksitakarékosság miatt is]?
-
otps
aktív tag
Épp akartam kérdezni. PC-n semmi gond, de a Galaxy Minin a Mobile VOIP App legújabb verziója valamiért nem szuperál. Kicsörög, de a hívott fel nem hall semmit. Lehet downgrade-elni? Megoldás?
Ja, eszembe jutott, hogy a callbacket nem próbáltam, annak végül is működnie kell, nem?
-
otps
aktív tag
Régebben volt róla szó, hogy telenoros 500 Ft-os SIM kártyához, amit Tescóban, benzinkúton, stb., ilyen helyeken árulnak, lehet aktiválni ingyen Klikket az első 3 hónapra. Amit aztán a leleményes ügyfél egyébként is csak 3 hónapig használ a dual SIM-es mobiljában. Él még ez a lehetőség? Ilyen Telenor SIM-et azóta sem nagyon láttam, lehet, hogy mindenki vágja ezt a trükköt és elkapkodják a telenoros SIM-eket [a Tescóból]? Voda meg Té az van dögivel, csak azért mondom.
-
otps
aktív tag
Meg tudjátok erősíteni, hogy amióta töltöttem, még mindig a FreeVoipDeal a legolcsóbb szolgaltató (magyar mobilhívásra)?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest