Hirdetés
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 13T: kis méret, nagy telep
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
schferenc77 #31358 üzenetére
En most valami faek egyszerusegu Dehner-es, 600 mAh-s kerti szolar lampakba valo akkut hasznalok, eddig egesz jol birja, de nem akarom elkiabalni. Nemet forumokon olvastam, hogy van akinek ez jott be.
Anyukamnal nem tudom mire csereltem mar ki, de ha karacsonykor otthon vagyok, megnezem...
-
4Grider
nagyúr
válasz
schferenc77 #31358 üzenetére
A Gigaset A510IP kézibeszélői halál közönséges NiMH akkumulátorokkal működnek. Viszont én azt tapasztaltam, hogy rendes töltővel külön feltöltve ezeket, alig mutat a gigaset kézibeszélő töltöttséget és elég hamar kikapcsol. Ha viszont a Gigaset bölcsőjével töltöm őket, akkor az a kézibeszélő számára valahogy jobban fel tudja őket tölteni. Szóval én a bölcső tápegységére gyanakodnék első körben, amit gondolom könnyen lehet pótolni. Vagy veszel külön egy gigaset kézibeszélőt bölcsővel együtt (modellszáma: A510H), ha nem akarsz kísérletezni.
-
asdf_
veterán
válasz
schferenc77 #24856 üzenetére
Koszi, a beallitas jo volt, naluk kellett egy bitet atpoccenteni, hogy mukodjon
-
herdsman12
őstag
válasz
schferenc77 #24688 üzenetére
Nem letöltős volt, valamikor novemberben rányomtam a frissítésre és ez jött.
Megnéztem a gigaset honlapján, ott még 207-nél tartanak. Lehet, hogy meghekkeltek? -
betyarr
veterán
válasz
schferenc77 #24688 üzenetére
ha van okostelód,akkor azzal tegyél egy próbát.állíts be egy sip-et és ha ott is csinálja,akkor lehet hogy router gond tényleg.
-
herdsman12
őstag
válasz
schferenc77 #24686 üzenetére
Akksi csere a telefonban, Kézi beszélőn "Kézibeszélő visszaállítása, Bázisállomás visszaállítása, Bázis újraindítás, Böngészőből A510 IP Reboot, A510 IP Factory reset, A510 IP Firmware update.
Nálam 42.240 (422400000000 / V42.00) a legújabb firmware.
A510 helyett újabban A540 IP van 17 rugó körüli áron, nem szokott panasz lenni ezekre a telefonokra.
Van magyar szervize, de, ha elküldöd nekem, akkor kipróbálom az enyémmel cserélgetve. -
denis.p
tag
válasz
schferenc77 #24367 üzenetére
próbáld meg a 3.-ra, v a 4.-re beregisztrálni, vagy egy másik acc-ot a 2.-ra
vagy nem lehet az, hogy vmit rosszul írtál be (szolgáltató név, user, pw, ) ? -
KurtCobain
őstag
válasz
schferenc77 #20103 üzenetére
Az alapból 100MB-os blue net csomag most 333MB-ot ad február 1 és május 31 között, 490Ft-ért.
És már többen beszámoltak arról, hogy van 4G-jük.
-
KTU
addikt
válasz
T-mobile: net&roll teszt
2GB, 60 nap érvényesség, 490 Ft
Aki már vásárolt Net&Roll Teszt csomagot, az vigyen magával még egy embert,
mert csak 1db / személy, többet nem adnak.Telenor Praktikum + Net Expressz kártya 990Ft
Klikk 1 GB promóciós időszak ............................ Egyszeri díj 1500Ft, részletekVodafone:
1 töltés 5000Ft-al = 1GB bónusz
a maradékból veszel,
- 1500Ft-ért 1GB, vagy 1200Ft-ért 500MB netet havontaBlue Mobile amit a topikgazda linkelt az előzőekben, plusz még ezt találtam [link]
(#20106) KurtCobain: Pont ezt az akciót kerestem még
De nézd meg hogy nálad (amerre használod) hogy alakul a térerő, ill. melyik szolgáltató mennyit szolgáltat valójában.
-
válasz
-
FeRkE
őstag
válasz
schferenc77 #18281 üzenetére
FVD-vel en is szivok 1-2 napja Gigaseten, tegnap akarmit probaltam, nem regelt be.. Androidos mobilrol meg siman ment Zoiperrel. Tegnap disabled-be tettem, ma engedelyeztem es egybol beregelt azota megy ugy nez ki. Neztem a forumot is, de mas tegnap meg nem panaszkodott, gondoltam akkor biztos csak nalam nem oke valami (mondjuk a konfigot nem valtoztattam, egyszer csak elromlott)..
-
válasz
Én se tudtam ma reggel a SIP szerverre bejelentkezni, de aztán megjavult.
-
KTU
addikt
válasz
Androidon és Linksys PAP2T-n működik.
Nincs neted.
vagy van? -
Sayuar
senior tag
válasz
schferenc77 #17822 üzenetére
Csak BIZONYOS üzletekben lehet igényelni. Pl. én Budapesten az Europarkban bementem egy T-boltba, és mondták, hogy náluk nincs, de a mellettük lévő T-pontban van (két T-s bolt vol egymás mellett, 10 méteren belül). Úgy is volt.
-
phanfantom
senior tag
válasz
Én épp most vettem egy ilyen kártyát személyesen.
Semmi nem kell hozzá a személyin kivül. Persze kicsit győzködni kellett az ügyfélszolgálatos kollégát, de megoldotta a feladatot. -
Zeki
nagyúr
válasz
-
g0dl
addikt
válasz
schferenc77 #17609 üzenetére
Ez simkártyával 490ft? Merre lehet venni?
-
válasz
schferenc77 #17600 üzenetére
Saját névre is lehet akármennyi SIM-ed. Ez biztos infó, ugyanis megkérdeztem a Blue Mobile-tól
-
Sayuar
senior tag
válasz
schferenc77 #17603 üzenetére
Ettől olcsóbb? 2GB 60 napra 490 Ft-ért? Vagyis az 1GB/hó/245 Ft az sok lenne?
Amit írtál, a blue is játszik. -
Sayuar
senior tag
válasz
schferenc77 #17600 üzenetére
Most a legolcsóbb a telekom net&roll 2GB teszt.
-
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #15950 üzenetére
Baloldalt lent kis boríték ikon. Ha nem fogadott hívásod volt, akkor még pirosan villog is. Illetve beállítható, hogy csak a nem fogadottakat listázza, vagy mindent (menü->beállítások->telefónia->híváslista típusa).
-
anadroid
senior tag
válasz
schferenc77 #15703 üzenetére
Cégként kell regisztrálnod (adószám, cégbejegyzés kell, és ellenőrzik).
Only businesses or registered organizations may apply for the VoiceTrading wholesale VoIP solutions.
Your company registration:
Chamber of Commerce registration document/Company registration document: * (please attach only .jpg, .pdf, or .tif image files)
Chamber of Commerce number/Company registration number: *
VAT (tax) number: *Amikor indult, 500€ vagy 500$ volt a minimális feltöltés.
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15706 üzenetére
Azzal csak az lehet a probléma, hogy egy kártyás, így vagy adatkártyát használsz benne (és akkor nem lesz gond a voippal), vagy opciós netre kell előfizess. Na utóbbi nem voip-ra való, és arra még a szolgáltatók mindenféle korlátozásokkal rá is erősítenek.
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15703 üzenetére
4G-vel nekem tökéletes a BC/VB is...
-
glaci
őstag
válasz
schferenc77 #15693 üzenetére
Segíteni nem tudok ugyan, de nekem most az is újdonság volt, hogy működik a PBXes.com, mert valamikor régen azt olvastam, hogy a Betamax / Delmont tiltja tőlük az elérést. Ezek szerint akkor azóta valamikor már feloldották ezt a tiltást. Jó tudni! Köszi az infót!
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15663 üzenetére
Ott csak március elsejétől lesz 4G.
-
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #15660 üzenetére
A legjobb feltetelek a Trenel ugy vannak, ha meglevo elofizus dijcsomaghoz veszel plusz netet.
Pl. fogsz 1990-ert egy Move XS-t, es melle 2290-er egy NetPlusz XL-t, abba van 3 giga net, van savszel (ha eleg az 1 giga net, akkor az 1290 es ott is van 4G), max nem engedik a voip-ot, de arra meg akkor VPN. Es akkor csak az 1990-re kellett alairni 2 ev huseget, a netre nem. Mostanaban en biztos nem irnek ala 2 evet netcsomagra. -
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #15625 üzenetére
Ezekszerint a dial plan felülír mindent.
Bár nem értem miért nem lehet egy-egy szabálynál külön megadni, hogy melyik kézibeszélőre vonatkozzon, de biztos úgy vannak vele, hogy ha ilyet akarsz, akkor vegyél külön még1 központot. -
válasz
schferenc77 #15525 üzenetére
Rebvoice, viszont T-s számra küldött sms-nél nem a saját számod fogja kiírni.
-
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #15481 üzenetére
A Telephony/Number Assignment mezőben pl az INT1-hez a kimenőnél a comboboxot a "Select line for each outgoing call"-ra állítod, és akkor minden hívás előtt listábol kell kiválasztani a kézibeszélőn, hogy melyik kapcsolatot használja. Én pl. elneveztem úgy, hogy az adott kapcsolatokat a Connections menüben, hogy telefonszám körzetszám nélkül, és mögé írom, hogy mobil, vagy vonalas. (pl. ha 06/21/123-45-67 a telefonszám, akkor van olyan nevű, hogy "1234567 vonalas", és "1234567 mobil") Illetve azzal lehet még játszani, hogy szerencsére nem abc sorrendben ajánlja fel, hanem olyan sorrendben ahogy a Connectionsban szerepel, tehát ha az első két helyre azt rakod, amelyiket azon a kézibeszélőn használsz amelyiken választani kell, akkor max. plusz 2 gombnyomás az egész.
Esetleg lehet próbálkozni 06, és 0036-al megoldani ha nincs külföldre telefonálgatás.
-
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #15476 üzenetére
Erre max egy olyan kenyszermegoldast lehet talalni, h beallitod ugy a dialplant, h az egyiken jol mukodjon es akkor csak a masikon kell kezzel valasztgatni.
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15439 üzenetére
Jogilag az sem OK, hogy egy luxemburgi szolgáltatónál be tudsz magadnak állítani - még ha sms-el vagy hívással ellenőrizetten is - egy magyar hívószámot küldésre.
Meg az sem, hogy az átlagos hazai vezetékes hívásdíj alatta van a hívásért fizetendő adótartalomnak.
Innentől kezdve használni kell a lehetőséget, amíg lehet. Logikusan az, hogy valaki 2x jelentkezik be egy sip szerverre, nagyjából kétszer akkora processzoridő igénybevételét jelenti a szerver oldalán. Ha a simultán bejelentkezés elterjed, az ellen előbb-utóbb tennie kell a sip szolgáltatónak, hiszen neki az nagyon nincs ingyen, még ha egyesével nézve csak minimális többletköltséget is jelent. -
válasz
schferenc77 #15433 üzenetére
Az A510 most nincs előttem, de a C470-ben a Number Assignment menüben tudod beállítani, hogy menyik kézibeszélő melyik accountot használja alapértelmezettként. Esetileg emlékeim szerint úgy lehet választani az 510-esen, hogy a hívásgombot hosszan nyomod, így feljön a lehetséges accountok listája.
Üdv: MaCS
-
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #15433 üzenetére
Par hozzaszolassal elobb irtam hogy hogyan lehet egy dellmont accounttal 2 kulon szamot beregisztralni. Adsz nekik szep beszedes neveket es akkor kimeno hivasnal pedig ki lehet valasztani hogy melyiket hasznalja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
schferenc77 #15368 üzenetére
sip szervert lehet cserélni.
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15368 üzenetére
Digi mögött a Telenor van.
Minden hónapban elvész a fel nem használt adatkeret. -
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15306 üzenetére
Rosszul gondoltad, a szolgáltatóknak ez nem jó. Ők a folyamatosan fizető, hálózatot egyenletesen terhelő ügyfelet szeretik. Így alakítják ki a csomagjaikat is. Egyébként pedig a te elképzelésednek tökéletesen megfelel az általam említett Domino web. 3000 Ft-al feltöltve egy évig használható, amelyik hónapban semmit nem használsz, nem fizetsz semmit, amikor pedig használod, a használat alapján sávosan csökkenti az egyenleged.
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #15301 üzenetére
Pont olyan nincs mint a Telenornál. A T-nél a Domino web van, a Vodafone-nál pedig a napi/heti/havijegyes netjegyrendszer.
-
válasz
schferenc77 #14737 üzenetére
Elvben igen, mivel az A510IP GAP-os, tehát szintén GAP-kompatibilis kézibeszélőket lehet hozzá csatlakoztatni.
Fontos, hogy ELVBEN, mert ez csak a gyakorlati próba során dől el, ésvan olyan kézibeszélő, amivel nem fog működni.
Szinte biztos továbbá, hogy nem lesz teljes a funkcionalitás, a bejövő hívások listázása pl. még a Gigaset-családon belül sem egységes, de jellemzően lehetnek még gondok a hívószámkijelzéssel és a belső hívásokkal is.
Nekem pl. jól megy Philips és Medion kézibeszélőkkel, de a Panasonicokkal már több funkció is kiesik -- próba szerencse. De telefonálni jellemzően lehet más GAP-os kézibeszélőkkel.Üdv: MaCS
-
Magnat
veterán
válasz
schferenc77 #14739 üzenetére
Szia,
és mi lenne ha vennél egy bármilyen gigabites routert és annak egy lan lábára kötnéd a Fritz wan lábát és a Fritz lan lábaira tennéd a voip eszközöket (vagy ha wifisek akkor a Fritz ssid-jére csatlakoznának), a gigás router meg annak a wifije meg megmaradna a többieknek. Egyedül arra kell figyelni, h a Fritz meg a fő router más ip tartományból osszon címet, mondjuk 192.168.1.x és 192.169.0.x
Szerk.: Meg persze portokat továbbítani a Fritz felé, ami szükséges.
-
válasz
schferenc77 #14739 üzenetére
PBXessel eleg sokmindent meg lehet csinalni.
Regisztralj be, es nezz korul batran -
válasz
schferenc77 #14737 üzenetére
Vagy bekoltozol a felhobe, es a 2 telefon pedig arra csatlakozik.
Nem kell fritz.A PBXes.org on kapsz ingyen telfonkozpontot.
Bar igy nem fogsz tudni analog vonalat csatlakoztatni a kozponthoz, de ahogy latom, ez nem is igeny.
-
válasz
schferenc77 #14436 üzenetére
Ez a "másik fél nyomja ki, nem szakad meg" dolog, ez nem lehet, hogy valami magyar mobilszolgáltatós kavarás?
Anno amikor teszteltem ezeket a hívás elutasítós eseteket asteriskkel, akkor elég sokszor nem tudott a sip fiók arról, hogy a mobilon ki lett nyomva a hívás.
Betudtam annak, hogy biztos a dellmont nem továbbítja az üzenetet, de ezek szerint nem csak dellmont fiókkal történhet ilyen.Az automata újracsörgetés valóban gáz.
-
válasz
schferenc77 #14424 üzenetére
+361445xxxx
a + -al próbáld meg vagy két nullával 00361445xxxx -
válasz
schferenc77 #13847 üzenetére
Egyelőre csak puhatolózok, számolok, osztok, szorzok :-)
-
válasz
schferenc77 #13472 üzenetére
Nem gond.
Van mar gigabites Diginet meg wifi a vilagban.
Minden szinten elofizetnek egyet, aztan osztjak.Van meg kerdes?
-
FeRkE
őstag
válasz
schferenc77 #13472 üzenetére
Itt le van írva, mit terveznek Internetadó címén.
-
válasz
schferenc77 #13460 üzenetére
mert régen a 4.31-es volt a nyerő
Most a 4.47-es van fent, de nekem még nem számláztak túl -
válasz
schferenc77 #13458 üzenetére
A mobilevoip milyen verziójú amit használsz?
-
Magnat
veterán
válasz
schferenc77 #13451 üzenetére
És mia helyzet akkor amikor lagol a rendszer, abban is jobb egy MobileVoip vagy CsipSimple megoldásnál?
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #11804 üzenetére
Ez még jobb ötlet mint az enyém, hiszen a dmz-be tett eszköz minden nyitott portja kívülről elérhetővé válik. Dmz esetében csak arra kell vigyázni, hogy az oda kitett eszközök nehogy egy vagy több közös portot használjanak, mert onnantól kezdve egymástól halásszák a forgalmat.
-
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #11290 üzenetére
Köszi!
Úgy látom, hogy ha a proxy-nál nincs megadva az nem baj, viszont a másik kettő kell hogy tudjon kapcsolódni. -
interstate76
addikt
válasz
schferenc77 #8653 üzenetére
Nálam is látható a hívástörténet (browsercalls és fvd esetén is, weben és a kliensprogikban is).
-
n@p@lm
őstag
válasz
nálam megvannak a hívásadatok.
-
válasz
Én csak Browsercalls-t használok, és nekem megvannak az adatok.
-
zzoltan2014
tag
válasz
schferenc77 #8289 üzenetére
minőséggel nincs gond, kb. mint az fvd.
-
zzoltan2014
tag
válasz
schferenc77 #8287 üzenetére
egyenleget nem lehet átvinni.
a browsercallt nem lehet sip-vel használni, ezért szükséges a sip.freevoipdeal.com-ot használni a browsercallos névvel és jelszóval.
-
amstro555
tag
válasz
schferenc77 #7480 üzenetére
Vannak érdekességek. Pl. ha ugyanazt a vonalas (ingyenes) hívás naponta többször produkálod, (4-6 alkalommal) az is hasonló eredményhez vezet. Ezek nincsenek túlragozva a szabályzatban.
Te nem az Ephone szolgáltatónál regisztráltad a számodat? 061445- számok ha jól tudom, onnan valók. Csak annyiban érdekel, hogy nekem is az van, de mobilon csak a kimenő működik, fogadni nem tudok vele. A Sipdroid-ot használom kliensnek, de Nokián saját (beépülő) SIP klienssel sem ment. Úgy hallottam, az az oka, hogy a mobilok többen osztoznak ugyanazon IP-n. Ezért nem lehet a routert sem elérni kívülről. Legalábbis T esetében nem. Ötlet?
-
törölt tag
válasz
schferenc77 #7480 üzenetére
Egyértelműen látszik, hogy az előző hívás még tartott, amikor te 15:44:29-kor indítottad a következőt.
Elég egy készülék is ehhez, például abban az esetben, ha elfelejted az előző hívást bontani. -
club1
veterán
válasz
schferenc77 #7328 üzenetére
Ha lejárt a freedays, akkor az addig ingyenes (vezetékes) hívások FVD desktop call, az amúgy is mindig fizetősek a SIP call-al lesznek jelölve a híváslistában SIP-es hívások esetén.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
schferenc77 #7156 üzenetére
Én ma próbáltam, az in band ment ephone-on.
-
aicon
senior tag
válasz
schferenc77 #7210 üzenetére
Egyenlőre egész jók a tapasztalatok a CWU-val. Valszeg ennél maradok.
Igaz mobilnettel nem tudom kipróbálni a telekom jóvoltából -
Zeki
nagyúr
válasz
schferenc77 #7218 üzenetére
Hívni is olyan számmal hívsz, akijével akarsz (phone-to phone a weben).
De T-mobilre nem jön meg az sms. -
Zeki
nagyúr
válasz
schferenc77 #7214 üzenetére
IP-s telók vonalas netre kötve valahogy mindig jobbak, mint a mobilok a wifivel, ugyanazon a neten.
-
aicon
senior tag
válasz
schferenc77 #7210 üzenetére
Kíváncsiságból létrehoztam egy fiókot náluk. Visszaigazoló email nem akar megjönni tőlük. (levélszemét között sincs..) hmm
-
truefx
aktív tag
válasz
schferenc77 #7202 üzenetére
Nem semmi árak vannak a callwithus-on sem. Viszont helyi hívószám szolgáltatást nem látok náluk.
-
truefx
aktív tag
válasz
Tökjó , én is szeretnék valami rendes DECT telefont, a mostani akkuja kezd kimúlni. Kiváncsi lennék, hogy egy hasonló minőségű, de üzenetrögzítős, és duo kivitelű szetet tudna e valaki mondani. Akár ez a Gigaset is szimpi lehet.
-
aicon
senior tag
válasz
CWU elfogad paypal-t?
Nem magas egy kicsit a több mint 10% kezelési költség? -
feketedini
tag
válasz
schferenc77 #6625 üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam, csak akkor állandóan kellene mennie a gépnek otthon. (de hát tudom, valamit valamiért)
Magyarországon vagyok magyar ip-vel, csak ugye a vpn amit próbáltam amerikai ip-t adott, és azt nem akartam. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
schferenc77 #6621 üzenetére
Igen én tulajdonképp a mobilnetszolgáltatóinkról töprengek.
OpenVPN:
Lehet hogy az zárva van de VPN-en át voipozásra a VPN kapuját lehetne szemlélni (ami a 1723).
(Vagy más portszám is, de ez az egyik)Nem hiszem el hogy a VirtualPrivateNetworking(VPN) egy "sztenderd blokkolt" dolog lenne a
mobilnetszolgáltató(in)k hálózatába és -ból...(Az az illúzióm, hogy nem azért Virtuális mert nem Privát
)
Úgy tűnik hogy a mobilnetszolgáltatók forgalmi mélységielemzésének mélységét
kell kitalálnunk mostmár... -
válasz
schferenc77 #6094 üzenetére
Királyság.
Milyen vas kell egy ilyen VPN szervernek?
Egy linuxxal hackelt Android TV box elég egy ilyenre?
Valami dual/quad cores csoda, amin fut linux.
Nem akarok egy asztali gépet járatni ezért.Ha jól sejtem akkor ezen megy a netrádió és a torrent is
-
edk-
őstag
válasz
schferenc77 #5945 üzenetére
Az 500 Ft-osnak is van normál száma beszédszolgáltatással.
-
Jamcsabi
tag
válasz
schferenc77 #5928 üzenetére
Én ezeket a kodek beállításokat ajánlom a FVD szolgáltatónál:
Gyors kapcsolat: 1. PCMU 8 kHz, 2. PCMA 8 kHz /fontos a sorrend/
Lassú kapcsolat: 1. ILBC 8 kHz, 2. GSM 8 kHz, 3. PCMU 8 kHz, 4. PCMA 8 kHz /fontos a sorrend/
Ajánlják még lassú kapcsolathoz a G729 kodeket, de azért fizetni kell. -
schferenc77
aktív tag
válasz
schferenc77 #5908 üzenetére
Sziasztok!
annyit változtatnék a #5908-on, hogy ha én hívok, akkor nálam tök csönd van, a másik oldalon meg hallani engem, de úgy mintha a pincéből beszélnék lassítva :-) Nagyon mély, felismerhetetlenségig eltorzított és lelassított hang, nem lehet érteni semmit. Wifin van indítva a hívás. Kodek: PCMU; G722; ILBC; SILK 24KHz, PCMA, de ezek sorrendét már próbáltam változtatni...
-
válasz
schferenc77 #5839 üzenetére
Próbáld ki 00 nélkül, csak 36xx-et tárcsázni.
-
schferenc77
aktív tag
válasz
schferenc77 #5839 üzenetére
lejárt az 5 perc. Kipróbáltam PC-ről az FVD saját progijával, szépen megy, kicsörög, szóval nem router hiba, meg nem is account hiba. Ötlet?
-
válasz
schferenc77 #5827 üzenetére
Lehet számlásat kártyásra cserélni. Én is azt csináltam. Majdnem szívrohamot kapott a srác, hogy jaj izé, de gondoljam meg, meg néz másik előfizetés csomagot, meg ilyesmi. Végül teljesítette ügyféli kérésemet :-D
-
válasz
schferenc77 #5827 üzenetére
Sony Ericsson T610-ben (kb 6 éves telefon) van most az eredeti telefonszámom, heti 1x kell tölteni, mellette Huawei G300-ban (android) a Telenor sim, amit 3 havonta cserélek. Egy zsebben elfér a két telefon.
-
schferenc77
aktív tag
válasz
schferenc77 #5272 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
A Fritz saját appjával gond nélkül ment, akár mellékként, akár teljesen kifelé, FVD-n keresztül indított külsős hívás is (csak iszonyatosan visszahangzott a túloldalnak). Bár a Fritz!App-ban nem tudok semmilyen kodeket állítani, így fogalmam sincs, milyen kodeket enne meg a Fritz...
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #5270 üzenetére
Így nehéz segíteni. Azt írtad, hogy kifelé, befelé csörögni csörög, meg fel is épül a hívás, csak nagy csönd van. Mi neked a kifelé?
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #5266 üzenetére
A válaszom első felével a kérdésed első felére válaszoltam, nem a másodikra...
Az FVD SIP által használható protokollok listája itt megtalálható. A többit törölni kellene a kliensből. Esetleg a leírás alapján állíts be stun szervert, hátha továbbítási problémád van. -
club1
veterán
válasz
schferenc77 #5264 üzenetére
Nem ismerem A Fritzbox-ot. A Cisco voip eszközeinkben mindenütt ott az echo cancellation (és mindenütt alapból bekapcsolt). Nálad nincs ilyesmi a szoftverben?
A CSIPSimple esetében meg a nem megfelelő audio codec választása szokott hasonló problémát okozni. -
club1
veterán
válasz
schferenc77 #5242 üzenetére
Nem, mivel két külön felhasználói neved lesz a két brand-nél és a két külön felhasználói név (2 külön account) már működik brand-en belül is egy ip-ről.
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #5240 üzenetére
Egy ip-ről a Dellmont-os accountok párhuzamosan nem működnek, ha pl. SIP klienssel feljelentkezek, a windows-os kliens kilép.
-
allfinanz
senior tag
válasz
schferenc77 #5211 üzenetére
Ha Telenoros akar maradni, akkor váltson havi díjról Praktikumra és kérje hozzá a Klikket. Havi 990 Ft = 100 MB net. Ezzel menet közben is hívhat FVD-n keresztül pár forintért vagy ingyen.
Én Digi-s előfizető vagyok, ezért olcsóbban kapok tőlük telenoros mobilnetet. Legolcsóbb 1 GB = 1500.- Ft.
Ezen nincs korlátozva a VOIP és belassítják, ha túlléped. Sima SIM kártya 20-as számmal. De ez csak adatsim, tehát a mobilhívásSIM-mel nem, de VOIP-on keresztül lehetséges. Ez a SIM SMS-t tud fogadni, küldeni meg szintén a VOIP programon keresztül lehet csak a 20-as szám megjelenítésével. Hívás fogadáshoz kell valamilyen VOIP szolgáltató, pl.: 21-es Neo, ephone, stb. -
válasz
schferenc77 #4902 üzenetére
FVD Sip - lap alján vannak a beállítások, próbáld meg összepárosítani a WP-ben lévő mezőkkel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
schferenc77 #4138 üzenetére
Mobilevoip nem tudja.
Így ingyen sms sincs.
Tedd fel a fringet, vagy vibert. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
schferenc77 #4107 üzenetére
Nekem 7170-es, azzal minden tökéletes (tavaly szeptember óta használjuk VOIP-pel, kb. 4 hónapja FVD-vel).
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
schferenc77 #4084 üzenetére
Én is ugyanígy használom az FVD-t, de még senki sem panaszkodott visszhangra. Melyik Fritzed van?
-
edk-
őstag
válasz
schferenc77 #4093 üzenetére
A Fritz konfiguráló felületén nincs mikrofonerősítési, esetleg visszhangelnyomási opció?
-
válasz
Ha a másik fél visszahallja a hangját, akkor nálatok is lehet a gond: behallatszik a mikrofonba a hangszóró, vegyétek lejjebb a hangerőt.
-
rankesz
veterán
válasz
schferenc77 #4089 üzenetére
EGy pingtest jelen esetben szerintem hasznosabb lenne
-
club1
veterán
válasz
schferenc77 #4086 üzenetére
Nekem az alapértelmezett elsődleges kodekkel szépen működnek a vonalak (G711u).
Milyen típusú és átlagos késésű internet-szolgáltatást használsz? -
club1
veterán
válasz
Én egy-két hete egy cégnél Cisco SPA eszközt üzemeltetek mind a két vonalán egy-egy FVD előfizetéssel, napi 40-50 kimenő hívással. Még senki nem panaszkodott a visszhangra. Tehát biztosan nem FVD problémáról van szó.
-
LaMeRick
csendes tag
válasz
schferenc77 #3015 üzenetére
Én jamaikaiként regeltem, csak később állítottam át az országot, kíváncsi voltam átváltozik e a pénznem, persze eleve hülyeség volt, hiszen az ár €-ban van megadva így nem fogják nézni az aktuális árfolyamot. Csak szeretek mindent kipróbálni és aztán gondolkodni
-
sumsang
aktív tag
válasz
schferenc77 #1768 üzenetére
Nálam, amelyik szolgáltatónál magyar címmel/számmal regiztem, ott a későbbiekben nem enged EU-n kívüli országot a settings-be beállítani, így 12,31€-t kér a köv.feltöltésnél is.
-
Zeki
nagyúr
válasz
schferenc77 #1209 üzenetére
Akkor majd talán holnap frissebb leszek, és átnézem újra a dolgokat.
Nehogy ne működjön már a SIP, ha már működött. -
andatti
senior tag
válasz
schferenc77 #1212 üzenetére
Köszi!
Végül csináltam képernyőképet, azt kinyomtattam és bevittem, mert a bankban nem lehet laptopot se használni... most várom, h mikor jelenik meg a paypal szla-mon... Kíváncsi leszek, lehet, h este, de az is lehet, h csak hétfőn...
más
Ha a pc klienst két gépre is telepítem az nem befolyásolja a használatot? Mert most az asztalin van rajta, de ha vidékre viszek pici laptopot, nyílt wifi-vel azon is tudnék telefonálni headset-el... szóval az két különböző ip címen való egyidejű futtatás és nem tudom, hogy ilyet engedne-e? -
allfinanz
senior tag
válasz
schferenc77 #1019 üzenetére
Ha a skype csak audiohoz kell, akkor felesleges a dual keszulek. Vannak szolgaltatok Skype-SIP atjaroval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Peugeot, Citroën topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest