Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallus
aktív tag
válasz GumisPeter #9673 üzenetére
Azért a tápot nem merte megúsztatni olajban
A desztvíz valóban nem vezeti az áramot, de meddig marad az?
Szerintem is az időtállósággal van a gond.
Viszont nekem tetszik a kitartásod, ne hagyd magad!A trafókat is olajjal hűtik, elég régóta, és hatékonyan.
-
Macka
veterán
válasz intercooler #9691 üzenetére
Nem akarod eladni?
-
potyi23
senior tag
ha valakit érdekelne : [link]
-
intercooler
őstag
Köszöntem
GumisPeter Cserélj kártyát, 560-ra már van [link]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
GumisPeter
senior tag
550re bezzeg semmi ilyen....
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Asbee
veterán
Szép darab.
-
Dreamie
őstag
Nekem is ilyen van csak 680-ra való, nagyon szép, grat hozzá!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
TaaT
nagyúr
-
GumisPeter
senior tag
Ez egy modding gép lenne, a lényege, hogy működőképes gép legyen, minél extrémebb megoldásokkal.
Nem hónapokig fog menni, max néhány napig, esetleg egy-két hétig, bemutató erejéig.
A vizes hűtés mellett tettem le a voksomat, az olaj fel sem merült, mivel az egész hűtést egy rendszerben szeretném összehozni.Az urános fűtésre jók a linkek, tanulmányozni fogom, ha találok hozzá szponzort!
-
GumisPeter
senior tag
A helyzet az, hogy pont azért lesz a flexi beépitve egy plexi dobozba, hogy később akár cserélhessem, akár csak vissza alakithassam a rendszert.
Dobozba beépitem a csatit, abba megy a vga.Ez a lap mellé lesz elhelyezve.
Nem közvetlenűl a lapra teszem a vga-t!
A modding része az is, hogy ésszel dolgozzunk, ha nem válik be valami, ne kelljen kidobni x ezer ft-ot.
Az egészet elsőre egy 6600 gt-vel próbálnám le, ha azzal megy és minden okés, jöhet a nagy vga...persze ott még lehet játszani majd az alulfeszezéssel is, mivel itt nem a teljesitmény a fontos, hanem a működőképes extrém project, minél kisebb hőtermeléssel.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
törölt tag
válasz Satyricon #9683 üzenetére
És ha nem 2.0-ás karit tesz bele azt se ismeri fel? Ez nekem erősen hülyeség. Az viszont tény, hogy ha tényleg nem 2.0 akkor sebességveszteséget is ad és minél hosszabb, meg minél hitványabb, meg minél zajosabb a gép annál több anomália lesz vele. Csíkok, kockák, színek, LSD, 3Dben bekattanás.
-
ViZion
félisten
Olajba meríteni kicsit más, mint vízbe... Az olaj sűrűbb, szigetel, nem vezeti az áramot. Idővel, ha levegővel érintkezik és nem full szintetikus, akkor megbüdösödhet... Alkatrész cserénél hogy takarítod le az olajfilmet a cuccról? Eléggé meg kell fontolni egy VGA cserét pl.
Csináld meg vízzel, az sztem jobb lehet, de előtte lakkoznám azokat a részeket, aholnincs érintkezés.
"uránnal fűtött lakás is felmerült most bennem" nagyon kreatív vagy, ennyit tudok segíteni, meg talán ez és ez még hasznos lesz.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Satyricon
addikt
válasz GumisPeter #9681 üzenetére
Valaki írta anno az azonnali kérdések órája topicban, hogy ezek a flexibilis pcie kábelek az új vga-khoz nem használhatóak. Ugyanis nem 2.0-sak. Magyarán: A gép nem ismeri fel őket, nem fognak képet adni. Nem tudom igaz-e, vagy csak valaki kitalálta...
Szerk.: Összefoglalva: Egyik vga-t se arra találták ki, hogy akváriumba tegye az ember! És nem csak vga-ról van szó, hanem bármilyen más hardverről is. Ugyanis nem tudhatod hogy az apró kis kütyük a nyákon mennyire fognak örülni, ha nyakon öntik akármilyen folyadékkal is...
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
törölt tag
Ezzel a vízbe merítéssel az a baj, hogy ha lekened a kártyát akkor arról feloldódik egy idő után és ugyan olyan mintha rajta se lenne (lásd balu). Utána meg beszívódik a nyákba, kondikba. Ráadásul onnantól kezdve a használat végén kb. kuka. Mosogathatod alkoholban, szárítgathatod és vagy elmondod hogy mi volt vele és senki nem veszi meg vagy eltitkolod.
Jól látom, hogy 116W a kari? És jól egy kupacban vannak a fetek is. Akkor teszel rá egy univerzális vga blokkot, meg jól megsünized és viszlát. Ha van a gépben egy kis huzat elég lesz, de még passzívan is. Ennyi.
-
GumisPeter
senior tag
válasz szinimini #9677 üzenetére
Nem olajjal csinálnám, normál hűtőfolyadékkal.
És csak a vga-t vizezném külsőleg a procit blokkal.
A vga-t nem közvetlenűl tenném a lapra, hanem egy ilyen flexi szalaggal helyezném biztonságosabb helyre.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Satyricon
addikt
válasz GumisPeter #9666 üzenetére
Nekem ioncserélt víz+Glykosam alu fagyálló+uv filx festék keveréke ömlött a 6-os elosztóba, szintig állt benne a folyadék, és nem bszott agyon az áram. Ezzel azt akarom mondani, hogy már az ioncserélt víz sem vezeti az áramot. Legalábbis az én keverékemmel nem vezette. Ha olcsóbban akarsz ilyen folyadékhoz jutni, akkor sztem desztvíz+fagyálló a megoldás, de ha mindenképp biztosra akarsz menni, akkor EK E-Koolant folyadékokat ajánlom, ugyanis azok sem vezetik az áramot.
Am egy rajzot dobnál, hogy gondoltad ezt a megoldást? kíváncsi lennék, és talán valami közel biztos megoldást ki tudnánk rá találni itt a fórumban.
És milyen anyagból akarod megvalósítani? Sztem elég nagy súlya lenne a cuccnak, főleg ha akvárium üvegből csinálnád. Na meg az üvegre hogy teszel csatikat? Fúrás vidia fúróval nem lehet egyszerű megoldás, szerintem kell hozzá egy kis szakértelem. Plexi lappal viszont könnyebb dolgod lenne, könnyebb is a megmunkálása.
Tegyük fel, elkészült a plexi"vga akvárium"-od. És a csatik megfelelően vannak elhelyezve rajta, nem egymás mellé. Mivel az akváriumban nem lesz a folyadéknak járata, így a folyadék nagy része benn fog maradni. Csináltam róla egy képet, hogy lásd, miről beszélek. A piros keret a vga körül, az akvárium. A csatkat kékkel, a folyadék áramlását pedig piros nyilakkal jelöltem. Ebből is látni, mennyire lenne "hatékony" a hűtés. A kép alatt egy EK márkájú vga blokkot tettem be, hogy lásd, mennyire fontos a folyadék áramlásának megfelelő iránya. Itt az a folyadék, ami bekerül a blokkba, azonnal távozik is belőle! A Te esetedben ez nem így működne. Valahogy úgy, mint egy plexi tartályba. Vagyis akkor már a vga hűtése közel semmit sem érne. És ezek a problémák még csak pár cseppek a tengerben...
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz GumisPeter #9676 üzenetére
"A megvalósítás lényege az volt, hogy a vízzel érintkező hardverkomponenseket, alaplapot, VGA-t, memóriamodulokat speciális műgyantával vontam be"
Az ugye tiszta ha műgyantával vonsz be vmit akkor azt többet le nem szeded?
„B@***eg! Te nem vagy normális.”
Emberünk nem jött rá hogy ez nem dicséret volt
Give them hell Ukraine!
-
bodva
aktív tag
-
szinimini
senior tag
válasz GumisPeter #9676 üzenetére
És ezt megcsinlád egy 200k-s géppel is??
Az olaj után meg egy élmény lehet letakarítani rendesen
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
-
TaaT
nagyúr
Most csak én nem látom a képeket vagy nincsenek is a cikkben.
Give them hell Ukraine!
-
GumisPeter
senior tag
Példa1
Külföld, olajban a pc: Példa2Az hogy hűtőközeg és működik az autóknál, az atomerőműben, nekem elég inditóáram.
Tényleg, esetleg egy uránnal fűtött lakás is felmerült most bennem, mennyire egyszerű lenne, tartály a pinyóba, bele egy kocka urán, viz forr, elvezet...Minden találmány elsőre sikerül, vagy sokadikra, de ha meg sem próbáljuk, sose tudjuk meg!
Onnantól kezdve, hogy sikerült, már nem lehetetlen.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
bombibmw
veterán
Erre valaki? (#9662) bombibmw
-
TaaT
nagyúr
válasz GumisPeter #9668 üzenetére
"Sokan csinálták már, itthon is."
Ha mutatnál példákat.
"Inni nem szeretném"
A belső fogyasztást arra értettem hogy csöven/blokkon belül használható az a lötyi, nem úsztatni a hardvereket
Ennek a külön tartályba rakom a VGA-t kb semmi esélye nincs hogy kivitelezheted, de erre majd rájössz te is
Give them hell Ukraine!
-
GumisPeter
senior tag
Sokan csinálták már, itthon is.
A folyadékra ezt irják: "Készrekevert 1 liter hűtővíz folyadék, amely nem vezeti az elektromosságot"
Még azon is filózom, lehet hűtőborda sem kéne rá, ma már körülöleli a folyadék...
Inni nem szeretném, a sör jobb.
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz Satyricon #9663 üzenetére
Baromi sok pénzem nincs.
A gép egy különleges mod lesz, amiben nagy szerepe lenne a folyadékhűtésnek.
Néhány napot kell csak mennie elvileg, illetve ha nagyon jól sikerülne, akár maradna is.
Ha meg abszolute sikeres lenne, tán még szabadalmaztatnám is...A card egy Asus GTX 550 ti lenne, nem AMD...
-
TaaT
nagyúr
válasz GumisPeter #9661 üzenetére
Akkor mégis csak jól értettem, csak nem mertem leírni
Kíváncsi lennék idehaza hány ember csinálta meg ezt az akváriumnyi olajban úsztatom a PC-met dolgot, eddigi tudomásom szerint 0... ami nem véletlen.
Az aquatuningos lötyihez nincs oda írva de sztem ugyanaz vonatkozik rá mint a sörre: "A sört belső fogyasztásra szánják, John!"
Egyszerűbb ha felbordázod a VGA-t ott ahol kell + természetesen a GPU blokk
Give them hell Ukraine!
-
Dreamie
őstag
Nem volna kevés a folyadék rajta? Vagy csöveznéd + radi +pumpa?
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Satyricon
addikt
Igen, kivitelezhető. HA
1: Baromi sok pénzed van és jó konfigot akarsz minél előbb tönkre vágni
2. Van egy tré géped, és minél előbb tönkre akarod vágniMert nekem senki ne mondja, hogy a folyadékba(pl x fajta olaj, vagy desztvíz) merített pc hosszú életű marad! Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha a proci tüskéi(AMD) és a foglalat közé megy a folyadék, ami nem vezeti az elektromos áramot. Vajon működhet úgy hosszú távon a gép? Nem valószínű...
Látványosnak viszont látványos
Szerk.: Jaa, hogy csak a vga-t beburkolni, és azt feltölteni vízzel? Érdekes megoldás lehet, de nem sok értelme van. Max ha egyedi pc-t akarsz összehozni. Ha esetleg sikerül a mod-ot megcsinálni, akkor tuti kell hozzá egy hőleadó radiátor, és pumpa is. Viszont így a vga hűtése nem ér semmit. Főleg ha a két csatlakozót egymás mellé teszed. Úgy ugyanazt a hőmérsékletű vizet fogla visszanyomni, amit kiszívott onnan a pumpa. Nagyon bonyolult megoldás lenne, és a vga-d is tönkre menne. Ha vizezni akarsz vga-t, akkor vegyél egy blokkot a karira. Azzal tuti nem lesz gondod!
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Egy H100/100i pumpája elbírna egy plusz tartályt és egy 240/60-as radit?
Köszi a választ. -
GumisPeter
senior tag
Ahogy van ,[folyadékban álló pc] azaz olajban, talán meg lehet oldani egy komplett vga-t is "dobozba zárni".
Hűtőborda venti nélkül maradna, üvegből méretre vágni, ragasztani és a megfelelő folyadékkal feltölteni...
Lehet rosszúl értelmeztem, de mintha lenne olyan folyadék, ami [nem vezeti a elektromos áramot], így talán némi munkával, de kivitelezhető lenne egy ilyen mod....Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
TaaT
nagyúr
válasz GumisPeter #9659 üzenetére
Pl ránézel egy ref hűtésre [link]
Ezt a kommentedet viszont nem értem, lehet korán van még nekem
Give them hell Ukraine!
-
GumisPeter
senior tag
válasz SVLaller #9656 üzenetére
Gyanítottam, hogy lesznek olyan elemek, amik igénylik a hideget.
Arra is gondoltam, mi lenne ha csinálnék üvegből egy 'tokot", rá két csati, bekötném a rendszerbe és ennyi.
Az egyetlen necces pont a pciE csati leszigetelése lenne, de valahogy azt is meg lehetne oldani szerintem...és akkor nem kellene bajlódni a bordákkal.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
SVLaller
senior tag
válasz GumisPeter #9653 üzenetére
minden más alkatrész megérzi, hogy nem pörög tőle pár centire egy ventilátor, főleg a VRM-re nem árt egy hűtőborda.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
jones965
Modder
Van néhány megoldás: válogass.
(#9652) Satyricon: rádugod az alaplap egyik ventilátor csatakozójára, és a szivattyú fordulatszámát jelzi ki. Szabályozni azzal nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
Vannak olyan VGA blokkok, amik csak a GPU-ra valók, de az NB blokkoknál azért jobbak.
-
GumisPeter
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy új projectbe fogtam és mivel még nem csináltam folyadékhűtéses gépet, néha kérdezek majd.
Pl most.
Van egy gtx 550 ti kártya, amit szeretnék vizesíteni.
Ez lenne az.
De nemigen van hozzá full cover...
Nézegettem a kártyát és nem értem, miért mondták páran, hogy nem lehet megoldani.
A gyári hűtő csak a gpu-ra fekszik fel, mi az ami még igényel ott vadabb hűtést és nem lehet megoldani valami nb/sb blokkal???Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Satyricon
addikt
válasz fatal1ty1984 #9651 üzenetére
Gigabyte GA MA 770T UD3 lapom van.
Hogy érted, hogy toljam át 3pinre? A molexből vezetékek ki, és a 3pin-esbe be?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Pár nappal ez előtt megvettem a sráctól a plexi tetős DDC1Tpumpát. Igaz nekem csak a plexi tető kellett volna, de sajna külön nem adta. Így gondoltam ha ló nincs szamár nélkül, akkor legyen a ló a szamárral együtt!
Ma viszont már nem bírtam magammal, és beledugtam egy kék ledet, majd összekötöttem a 360-as radival, meg egy 4ed lavórnyi vízzel(a csobogástól már 2x voltam pipilni ), hogy kipróbáljam, mit tud. Rohadt jó, csak az lenne a kérdésem, hogy azt az egy vezetéket minek kell rádugni az alaplapra? A pumpa fordszámát lehet szabályozni, vagy a fordszámát mutatja rpm-ben? Ha lehet szabályozni, akkor azt milyen progival tehetem meg?
Szerk.: A pumpa hangját ezzel a tetővel nem nagyon hallom, ugyanis kb 5cm-re van az előlapi ventitől, így semmit nem hallok belőle. De remélem nem hangosabb, mint a gyári tetővel... ??
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Uhh. Ez is betegség, sztem az ilyennek a Sharp számológépén is vízhűtés van...
A Magicool blokkok milyen minőségűek amúgy? Tényleg csak pár fokot lehet nyerni az űber-giga drága blokkokkal is? Már kérdeztem anno, de nem nagyon írtátok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pista0001
addikt
válasz #90933760 #9622 üzenetére
Aquatuningon vicces kicsit a besorolás... Van átlagos, jó és kiváló katgória, az Alphacool-ok (az összes!) és a Phobya-k (szintén az összes!) a kiváló kategóriában vannak, az EK Supremacy, a Watercool HK, az Aquacomputer Cuplex Kryos Pro, stb "csak" jó...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudom, már néztem őket. Über ronda, azok a lapátok meg amennyi levegőt szállítanak... Na ennél csak szívóra szabad rakni, ha azt akarod, hogy a radi több, mint 10%-a át legyen szellőztetve.
Volt is egy cikk a Heti szemlében ahol a kocsiba szerelt gépet vizezte a gyerek és ilyen radit használt.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz #90933760 #9633 üzenetére
Hát erre rá kellett néznem és meg kellett állapítanom,hogy le vagyok maradva a fejlődésben.
Viszont ha már itt vagyok,valaki nem tudna nekem összedobni egy rendszert új összetevőkből,csak procira,úgy 70000.-ig linkkel?
Tyuning is van,későbbi fejleszthetőség nem akadály.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
Ha beleteszem akkor mindenképp javul a procihő? Elvileg. Mert ott mindenképp gyorsul a víz, hiába fogja vissza.
Ennek akkor tulajdonképp egyedül a vga fogja a kárát látni, mert az kisebb sebességgel kapja. De az meg ha most 60 fokos, akkor a kis tuning, meg egy kicsivel melegebb nyári nap szerintem bőven megáll 75-nél max, ott meg még mindig fázik.
Esetleg még azon tudok javítani, hogy a radi meg a vidiblokk is egyenes csatit kap. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz simlisgumis #9623 üzenetére
Áhh, de barom vagyok, hiszen a vidimhez is van hátlap, a refhűtésé. [link] Nem valami nagy cucc, de több mint a semmi. Fém. Arra gondoltam, hogy akkor a ramsüniket is leszedem róla és nem sünizve hanem a refhűtő fém lapja lesz rátéve, az is merevít mint a dög, mint egy backplate. [link]
És nem hiszem, hogy nagyon rosszabbul hűlne így, mint a sünikkel. Főleg hogy teljes terhelésen fél óra múlva még mindig csak langyos volt a fetborda is. Én kicsit többet vártam 150W-tól, de hát ezek szerint lepkefing. Pláne hogy feszt se lehet emelni elég korlátozott a tuning.Akkor 1500 pénzt nem sajnálok a procitól se, had merevedjen. Mint a....
A jetplate. Nincs ennek magyar megfelelője? Betét. Eléggé növeli az ellenállást. Amúgy ugyanilyen acetál a tartályom is meg a vidiblokk is. Nem repedt el. De én csak kézzel húztam meg, azt se izomból. Így is reped?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Pista0001 #9620 üzenetére
Ez az Alpha állítólag felső kategória, úgyhogy akkor illene hozzá. Mindegy, ha lesz akkor lesz, ha nem akkor nem.
És a plate nem fogja nagyon lefogni a rendszert? Defaulton megy a szivattyú és 12V-on. Nem tervezek módosítani rajta, mert így pont jó. A tartályban a cső fölött van 5 centi víz és egy centire még felnyomja. Ekkora delejt tud, szerintem egész jó. Nem tudom ezt ti szakértők jobban tudjátok.
-
Weareus
addikt
válasz simlisgumis #9596 üzenetére
Ez mi? Technic Lego?
Amúgy gratula, jó kis stuff lesz ez...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Pista0001
addikt
válasz #90933760 #9618 üzenetére
Változó, általában a közép-felső kategóriában már jár hozzájuk. Én EK true 115x-et használok, szerintem nagyon jó. A foglalat eredeti hátlapja helyére kell felszerelni (tehát nem az eredetire fekszik föl) ezért biztos hogy elfér az alaplap alatt. A Prodigyben szerintem az átlagosnál kevesebb a hely, meg az alaplapom gyári foglalat merevítője még a régi fajta domború műanyag volt, az magában hozzáért az alaplap tálcához.
-
törölt tag
És nem adnak a blokkhoz merevítőt? Minden normálisabb meg nehezebb léghűtőhöz adnak. Én külön nem fogok venni, ha meg nem megy rá valamelyik léghűtőmé pedig nem fog, mert mind 775, ez meg AM3-ra kell majd. Akkor nem lesz. Vidin sincs, hajlik is kicsit. De alátámasztottam így egyenes. Majd jól rögzítem az alaplapot, nem csak 4 csavarral hanem minden lyukba.
A vízhűtés első áldása. A tehetetlenségéből adódóan két percig még pörög a venti mire lehűl a játékból kilépve. Légnél meg mire kidobott az asztalra leálltak a ventik. Jó persze én vagyok a hibás, mert a tripla radira nem csak egy ventit kéne tenni.
-
ViZion
félisten
Ne piszkáljátok, van, akinek Vodka hűti a gépét, neki meg pont a pink körömlakklemosó tetszik...
-
-
kovsol
titán
-
fatal1ty1984
őstag
válasz simlisgumis #9610 üzenetére
autoban,nemgond ha kifolyik+a szine is mindegy,de erre ottvannak az elörekevert folyadékok amik nem vezetik az áramot ha netalán kifolyik.
-
simlisgumis
tag
Az a sio naracslé bugatti veyron ba valo,gondoltam ha oda jó,akkor egy csöves vízhűtésbe is jó lesz.
-
DigitXT
nagyúr
válasz simlisgumis #9603 üzenetére
A D5-öt tedd szivacsra, és játssz picit a fordulatszámával, amíg jó lesz.
Az a blokk amúgy mi a fenét keres ott lógva a bal felső sarokban? -
simlisgumis
tag
Na végre összeállt a motyó! Alapon 36 fokon vannak a karik, terhelve bf3 multi alatt 47 fok,a szőrösfánk 55 fok, 20 perces gyorstesztek voltak.Egy valami piszkosul idegesít, a tuningtetős D5 zörgésével mit lehet kezdeni? Vagy malomba tettek és tré a pumpa,vagy tényleg igaz az ,hogy addíg kell vele játszani,míg központos nem lesz?
A kivitelezés az nem a legszebb,de nem is az volt a cél. Magamhoz képest szenzációs ! -
Lanash
senior tag
Első körben a CM 412S-t szeretném kiváltani, mert nem tetszik, hogy egy batár nagy valami terheli az alaplapot. Majd ha sikerült kiválasztanom és megvennem a videókártyát amit ajánlottak a másik topikban akkor még megnézem, hogy lehet-e arra vizesblokkot ha igen lehet, hogy azt is belekötném a rendszerbe. Hol tudsz 5e Ft ért AVC Hercules-t? Amúgy jó az a kompakt víz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DIGI kábel TV
- Apple notebookok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Bestbuy játékok
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest