- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Az a baj a sok kábel meg vízcső stb. miatt nem látom még magam előtt, hogy esztétikusan megtudnám oldani a MORA változatot, biztos lehet de neten se találtam még olyan kész MORA konfigot amivel elégedett lettem volna, emiatt lehet lm és direct die felé fogok menni és max hogy csendesebb legyen a rendszer még berakok egy 240-es radit a mostani 360/60 és 360/30 mellé. Néztem Gamers Nexus 1 éves lm tesztjét és ugyan olyan hőfokokat tudott 1 év után is az lm, sőt kommentekbe írtak parább érintetlen lm konfigokat, de én szerintem max 1-1,5 évente úgy is újra kenném, és Rockit cool pedig azt írta a mostani nickel Velocity blokkommal igazán parádés eredményeket lehet elérni, és az lm se bántja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest