- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
de a signalR is csak annyit mondana, hogy figyu vàltoztak az adatok, de pl akkor ugyan úgy be kellene húznod a táblàzatba , és hogy megmaradjanak a szűrt adatok, paginált adatok, akkor ugyan csak tudnia kell a szervernek, hogy honnan.adjon hàny adatot
vagy még azt lehet, hogy ahogy elküldöd a postot, vissszajött pl egy success, akkor megint lekérdezed a táblàzat adatait
-
bandi0000
nagyúr
Ilyenkor sztem azt szokták csinálni, hogy ahogy létrehozol egy újat, válaszba visszaküldöd a frissített adatokat/táblázatot, és akkor az új adatok szerint frissíted a frontendet
Persze, ha több felhasználó is szerkesztheti, és ugyan azt a táblázatot látják, akkor viszont valszeg SignalR lesz a megoldás, mert akkor muszáj valahogy értesíteni a többi felhasználót is az adatok változásáról
-
martonx
veterán
Web Api + SPA esetben ugyanúgy, mint bármilyen más esetben. SignalR szól, hogy új adat van, ekkor fogod és lekéred az új adatot.
Vagy ha minimális az adat, akkor eleve a SignalR-el ki is küldetheted, de a SignalR alapvetően nem arról szól, hogy sok száz Kbyte adatot mozgass vele (régebben 32/64Kbyte volt a korlátja, nem tudom ez azóta nőtt-e), hanem hogy signal-okat küldjön a kliensnek.Viszont értelmezve a problémádat, nálad architekturális gondok vannak az SPA-dban
amire nem a SignalR lesz a megoldás.
-
vlevi
nagyúr
Androidra már írtam pár mórickaprogit, semmi komolyat, de valahogy eszembe nem jutott volna olyan programnyelvben, és olyan keretrendszerrel elkezdeni fejleszteni, amelyiknek nincs semmi köze a végeredményhez.
Ezalatt azt értem, hogy próbálkozott sokat a Microsoft a Xamarinnal, a közös fejlesztőplatformmal, csaképpen a Microsoftnak nincs mobil platformja
A Xamarint csak azért próbálták valahogy előszedni, hogy aki más platformra fejleszt, az lehetőleg próbálja már meg lefordítani az appját Windows Phone-ra is. Nem láttam még ilyen embert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged