Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
de a signalR is csak annyit mondana, hogy figyu vàltoztak az adatok, de pl akkor ugyan úgy be kellene húznod a táblàzatba , és hogy megmaradjanak a szűrt adatok, paginált adatok, akkor ugyan csak tudnia kell a szervernek, hogy honnan.adjon hàny adatot
vagy még azt lehet, hogy ahogy elküldöd a postot, vissszajött pl egy success, akkor megint lekérdezed a táblàzat adatait
-
bandi0000
nagyúr
Ilyenkor sztem azt szokták csinálni, hogy ahogy létrehozol egy újat, válaszba visszaküldöd a frissített adatokat/táblázatot, és akkor az új adatok szerint frissíted a frontendet
Persze, ha több felhasználó is szerkesztheti, és ugyan azt a táblázatot látják, akkor viszont valszeg SignalR lesz a megoldás, mert akkor muszáj valahogy értesíteni a többi felhasználót is az adatok változásáról
-
martonx
veterán
Web Api + SPA esetben ugyanúgy, mint bármilyen más esetben. SignalR szól, hogy új adat van, ekkor fogod és lekéred az új adatot.
Vagy ha minimális az adat, akkor eleve a SignalR-el ki is küldetheted, de a SignalR alapvetően nem arról szól, hogy sok száz Kbyte adatot mozgass vele (régebben 32/64Kbyte volt a korlátja, nem tudom ez azóta nőtt-e), hanem hogy signal-okat küldjön a kliensnek.Viszont értelmezve a problémádat, nálad architekturális gondok vannak az SPA-dban
amire nem a SignalR lesz a megoldás. -
vlevi
nagyúr
Androidra már írtam pár mórickaprogit, semmi komolyat, de valahogy eszembe nem jutott volna olyan programnyelvben, és olyan keretrendszerrel elkezdeni fejleszteni, amelyiknek nincs semmi köze a végeredményhez.
Ezalatt azt értem, hogy próbálkozott sokat a Microsoft a Xamarinnal, a közös fejlesztőplatformmal, csaképpen a Microsoftnak nincs mobil platformja
A Xamarint csak azért próbálták valahogy előszedni, hogy aki más platformra fejleszt, az lehetőleg próbálja már meg lefordítani az appját Windows Phone-ra is. Nem láttam még ilyen embert
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Robotporszívók
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
amire nem a SignalR lesz a megoldás.