- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Hát én a helyedben Asp.Net Core 2.1-el állnék neki
Végül az lesz.
Ugyanakkor nem értem, hogy miért erőlteted a netstandard2.0-át. .Net 4.7.2 netstandard 1.x-ig jó, én a meglévő komponensek esetében megelégednék netstandard 1.x-el, amit viszont zokszó nélkül tud használni a .Net Core 3.1 is.
A netstandard2.0-t a Core 3.1 és a net472 is ,egvalósítja. Semmit nem nyernénk, ha 2.0 alatti standardot próbálnánk targetelni, csak saját dolgunkat nehezítenénk meg.
A konvertálás úgy fog zajlani, hogy projektről projektre (levelekkel kezdve amelyeknek nincs dependenciája másik saját prokjekt felé) egyenként át lesz állítva a csproj formátum modernre (SDK style és package reference) a <TargetFramework> property pedig net472-től netstandard2.0-ra. Mivel a netstandard2.0 API szűkebb API mint a net472 ezért lesznek olyan hívások amit ki kell szervezni vagy ki kell vágni vagy helyettesíteni kell mással, mert nincsen standardes megfelelője. Minnél alacsonyabb standardet próbálnánk targetelni, annál nehezebb dolgunk lenne, mert annál több frameworkos API-nak nem lenne standarden megfelelője. Így is nehéz dolga lesz annak aki csinálni fogja, már volt egy nekifutás...
A saját új class library projekteknél pedig azért nincsen értelme netstandard2.0 alá targetelni, mert az összes futtatókörnyezet ami képben van (jelenleg a net472 és később meg valami core-latest) megvalósítja a standard2.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy ruhás topik
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Cyberpunk 2077
- Milyen autót vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest