Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
martonx #10212 üzenetére
Felhasználásfüggő. Nem teljes helyettesítő a System.Text.Json.
De persze, Tominak valószínű elég, meg az átlag projectbe is elég. Munkában előző projectemnél biztosan nem volt érdemes lecserélni a Newtonsoftot, mert csak a rengeteg szívást és kompatibilitási problémát kaptuk volna a nyakunkba, de mostani projectemen is volt olyan eset (bocs, elfelejtettem), ahol a megoldás egyszerűbb lett volna és jobban dokumentált volt Newtonsofttal.
Szóval én még nem temetném a Newtonsoftot, de nyilván új projecten nem azzal kell kezdeni feltétlen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest