- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok! Először is örülök, hogy rátaláltam a topikra. Ezzel együtt pedig napok óta érlelődött bennem a gondolat a kér(d)ésem iránt. Szóval:
Ezév februárjában kezdtem el tanulni a C# nyelvet Visual Studio-ban. A tanfolyam kéthetente van szombat-vasárnap. Most szeptember 3-án lesz a programozó modul vizsgám.
Keresek valakit, aki esetlegesen felvállalna egy amolyan mentor szerepet. Tudom, hogy őrültség és nem is vagyok benne, hogy pozitív lesz a reakció a topikban, de egy kérdést megért úgy gondolom.A miértre pedig az a válasz, hogy már középiskolába is picit nehezebben ment maga a programozás, így ezáltal ezt is nehezebben emésztem, de igyekszem.
Nem pont a vizsga miatt keresek valakit egyébként ha esetleg ez jönne le, hanem általában, mert a munkahelyemen a fejlesztők amolyan nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető VIP személyek, mint egy együttes frontemberei kb.
Elnézést, ha hülyeségnek gondoljátok a dolgot, esetleg ha valakinek van más ötlete természetesen vevő vagyok. Ha netán a topik nem jó a témához, akkor irányítsatok át, de én nem láttam más ehhez hasonlót.
Tisztelettel: egy fejlesztő tanuló.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged