Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerpoker
csendes tag
Sziasztok!
Írtam egy programot, ami kiírja egy .txt fájl hosszát. A program "OutOfMemory" hibakódot dob ki, de csak 2GB ramot terhel, miközben a gépemben 16GB memória van.
Hogyan lehet ezt a "korlátozást" megszüntetni?A program kódja a következő:
string path = @"C:\test.txt";StreamReader sr = new StreamReader(path);Console.WriteLine("Karakterek száma a szövegben: {0}",sr.ReadToEnd().Length);
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Jokerpoker
csendes tag
Sziasztok!
Írtam egy programot, ami lekéri a Szerencsejáték Zrt weboldalnak a forráskódját.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom ebből a hosszú forráskódból kiszedni azt az öt számot, amik a múltheti nyerőszámok? -
Jokerpoker
csendes tag
Sziasztok!
Visual Studióban csináltam egy Form-ot amin van egy ProgressBar egy DataGridView és 4 gomb azt szeretném elérni, hogy bárhogy változtatom a Form-nak a méretét ezeknek az elemeknek is változzon vele a mérete és a pozziciója is.(Bármekkora méretű ablakban / monitrorn ugyanúgy nézzen ki arányokban)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Jokerpoker
csendes tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
+@cattus
A másik gépen a mappában ezek a fájlok vannak: [kép]
Az első a database fájl. -
Jokerpoker
csendes tag
Sziasztok!
Visual studioval csináltam egy programot ami egy LocalDB-ből teszi be az adatokat egy gombnyomásra a DataGridWiew-ba. A program teljesen jól működik a saját gépemen, de amikor átviszem egy másik gépre és megpróbálom betölteni az adatokat, ezt a hibaüzenetet kapom: [kép]
Mi lehet a gond?
Köszönöm bárkinek aki tud segíteni! (ha nem jó a topic irányítsatok át másikba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest