- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Igen, nekem is ilyen volt az "élményem".
Nekem egy már kész programot kellett javítanom Wordben.SAP-nál ez egy olyan program, ami két darab 6 hónapos ciklusból áll, és Sofware Development, DevOps és Support teamek közül lehet választani. Értelemszerűen én a Developmentet és a DevOps-ot választanám.
Van mentor mindegyik lehetőségnél, igen. A tanulás és a képzés a lényege, a program végén meg 99.99%-os eséllyel az egyik, vagy hasonló teamből kap az illető ajánlatot a munkára.A HR-es előszűrésen én a C#-ot mondtam, hogy kifejezetten azzal foglalkozok most, de bármiféle nyelv IS jöhet.
Mondjuk én villamosmérnökin vagyok és van egy elég jó ilyen irányú ajánlatom is, szóval hogyha esetleg felvesznek az SAP-hez, akkor nem tudom melyik mellett döntenék.
-
joysefke
veterán
Robot porszívó programozás?
Ez lenne az?
Google Coding Interview Question | Leetcode 489 | Robot Room Cleaner - YouTube -
joysefke
veterán
json-ba szerializálod az adatokat majd azt kiírod. Ha nincs sok adat, akkor szerializálod az egész listát és kiírod. Ha sok az adat akkor steamelni illene (meg nem txt fájlokat használni)
Serialize an Object (newtonsoft.com)Új projektnél az újabb (egyelőre kicsit butácskább) System.Text.Json -t használnám a fenti helyett, de a fenti is tökéletesen jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Home server / házi szerver építése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest