- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Alcsi69 #9883 üzenetére
Tegnap hívott a HR-es srác SAP-tól, azt mondta nem akar spoilerezni, de elég előrehaladott már a felvételi folyamatom és jelentkezzek a konkrét pozícióra, mivel amire alapból jelentkeztem az csak egy ilyen gyűjtőpozi.
Fogalmam sincs hogy melyik pozíció érné meg jobban hosszútávon, de véleményem szerint az SAP CV-n jobban nézne ki.
-
Alcsi69
senior tag
Igen, nekem is ilyen volt az "élményem".
Nekem egy már kész programot kellett javítanom Wordben.SAP-nál ez egy olyan program, ami két darab 6 hónapos ciklusból áll, és Sofware Development, DevOps és Support teamek közül lehet választani. Értelemszerűen én a Developmentet és a DevOps-ot választanám.
Van mentor mindegyik lehetőségnél, igen. A tanulás és a képzés a lényege, a program végén meg 99.99%-os eséllyel az egyik, vagy hasonló teamből kap az illető ajánlatot a munkára.A HR-es előszűrésen én a C#-ot mondtam, hogy kifejezetten azzal foglalkozok most, de bármiféle nyelv IS jöhet.
Mondjuk én villamosmérnökin vagyok és van egy elég jó ilyen irányú ajánlatom is, szóval hogyha esetleg felvesznek az SAP-hez, akkor nem tudom melyik mellett döntenék.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Alcsi69 #9872 üzenetére
Tegnap csináltam SAP Next Talent Program interjút, ez sokkal jobb volt mint az evosoftos.
Jobban is ment, illetve jobbfejek is voltak sokkal. Az evosoftosnál nem igazán segítettek kérdéseknél, és nem is tűnt nagyon úgy hogy érdekelte volna őket bármi amit válaszolok, mert senki sem figyelt a válaszaimnál, csak telefont nézegettek meg ilyenek. -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Entry Level / Junior pozis interjúnál véleményetek szerint a "szakmai interjú, mely során a szakmai kollégák felmérik a tudásodat, bemutatják neked a projektet és te is felteheted a szakmai jellegű kérdéseidet" résznél milyen kérdésekre lehet számítani?
Én olyasmikre számítok hogy abstract class, interface, SOLID, access modifier-ek, az exception handling alapjai.
-
Alcsi69
senior tag
válasz
joysefke #9867 üzenetére
Igazabol nekem sincsenek annyira nagy frontendes ambicioim, valahogy az ehhez a temahoz tartozo problemak nem tunnek szamomra annyira erdekesnek (pl. egy embedded rendszer problemaihoz kepest).
Viszont eleg sok allashirdetest lattam mar, ahol vagy elvaras, vagy elony volt a valamilyen szintu frontend tudas, annak ellenere hogy kifejezetten a NEM frontendes pozikat neztem.
Nem igazan tervezek sokaig maradni Magyarorszagon az egyetem utan, ezert a legtobbszor kulfoldi allashirdeteseket neztem linkedin-en, rengeteg C#-os van.
Felfedeztem a 'C# Yellow Book'-ot, ez mennyire szamit jonak a C# sajatossagainak az elsajatitasahoz?
-
Alcsi69
senior tag
válasz
martonx #9865 üzenetére
Igen, nekem is szimpatikusabb a C# mint a JS (legalabbis volt, mostanaban mar kezdek ezzel is megbaratkozni, csak hozza kell szokni hogy, hat nem is tudom hogyan fogalmazzam meg, nagyon strukturalatlan ossze-visszasagnak tunik), foleg mivel eddig csak C/C++ nyelvekkel foglalkoztam.
Igazabol nem is fog kelleni sok funkcionalitas majd ehhez a webapphoz.
C# jelenleg leginkabb backend fejlesztesre alkalmazzak ugye? Persze Unity-s dolgokon kivul.
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Nem hasznaltam nagyon C#-ot meg, csak gimiben, viszont gondolkodok rajta hogy lehet elkezdem atnezegetni.
Villamosmernokire jarok, es kovetkezo felevben fogom csinalni a szakdolgozatot, amihez szeretnek krealni egy webappot is, hogy a berendezest onnan is lehessen vezerelni.
Szeretnek egy kicsit 'niche-ebb' technologiakat hasznalni, ezert gondolkodok rajta, hogy egy ugymond commonabb framework/library helyett, pl. React, hasznalhatnam a Blazort.
Viszont nem tudom mennyire eri meg vagy nem eri meg egy teljesen uj nyelvet megtanulnom a szakdolgozathoz, hiszen JS-t valamennyire ismerem es hasznaltam is mar. JS-hez is vannak ugye nem annyira 'nepszeru' frameworkok, pl. Svelte vagy Solid.
Nektek mi a velemenyetek? Erdemes lehet a C#-ot megtanulgatni? Mennyire nepszeru a Blazor olyan munkakornyezetekben, ahol eleve C#-ot, .NET-et meg ugy a teljes ehhez tartozo ecosystemet hasznaljak?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest