Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni,Sztem. egyébként inkább olyanok végeznek programozási munkát, akik megírták az a programot, amit még te sem tudsz megválaszolni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként most pont 1 RPN-t próbálok készíteni/találni. Igazából ezeket az oldalakat találtam hozzá:
[link]
[link]
[link]Ezek egyike sem hibátlan, vagy csak az egyik rész van implementálva. Ráadásul az egyik Java-ban is van, amihez a tudásom gyakorlatilag nulla. Sztem azért ez is programozás. De láthatod, hogy mintakód legalább mindegyikben van.
Na meg a szakkönyveket is ha nézed, azokban is vannak példa/minta kódok.
Csak az a probléma, hogy a nagyon erős fáradékonyságom miatt értelmes munkát(akár fizikai, akár szellemi) csak igen keveset tudok időt szakítani. De mondjuk én nem igazán sietek sehová...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Bitcoin topic
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Assetto Corsa Rally
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na meg a szakkönyveket is ha nézed, azokban is vannak példa/minta kódok.