Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.
Akkor csak kényszerből válaszoltál? (bár lehet, hogy téged fizetnek, ezért válaszkényszerben vagy...) Mert csak úgy ex-has válaszolni..??
rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik,
Hát hálózati/web programozásnál meg adatbázisok esetén tényleg nem. De desktopon annál inkább.
Ha annyira összetett a kérdés, akkor meg egyébként tényleg semmi értelme rizsázni róla írogatni(akár kérdezni, akár válaszolni). Sztem. Bár ahogy látom, itt inkább a "régi motorosok" írogatnak egymás között. Itt is a kérdező is, meg ti is régi motorosok vagytok. De látszik nagyon sok területre igaz az, hogy nincs rá régi motoros szaki.
Véleményem szerint az én példámból kiindulva. Mert ugye az adatbiztonság a béka hátsója alatt van. Engem pl. a fél ország lát, hogy mit csinálok. És akkor is meg tudták volna az adataim, ha nem adom meg. És a dolog érdekessége, hogy olyanok élhetnek vissza az adatokkal, ahová regisztrál az ember. Na de hát a velem történteket is látják az esetleges kezdők. Úgyhogy én ezért nem csodálkozom, hogy gyakorlatilag nincse friss újonc, meg ilyesmi. Nekem legalábbis ez a véleményem. De mondjuk ez nem az én bajom. Bocs az off-ért, de én így látom. Meg azt, hogy Magyar fórumokon legfeljebb recepteket érdemes keresgélni. Programozás témakörben nem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest