Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Hm....nekem egy kicsit lenézőnek hatott, bár kétségtelen, amit írtál, az is helytálló...
Lám, lám...itt volt egy mondat, és ha akarod/akarom másképp olvassuk.
Mert ennyire törékeny minden, a tudat vallása, a filozófia.Kisbetű. Oké, ezt elfogadom, bár az is tény, Allah vagy Buddha nevét mindig nagybetűvel kell írni. Én így értettem, meg arra, hogy volt akit megszidtak itt, mert kisbetűvel írta, hogy isten.
Mindegy, én nem vitatkozni szeretnék, sőt, ha lehet mondani, akkor én vagyok talán a leghívőbb ateista.
És pont arra akartam rávilágítani, hogy a realizmus/idealizmus/vallás egyaránt kérdések özönével bír, és akár tetszik, akár nem, megválaszolatlan kérdések garmadájával.
Ezeket persze megpróbáljuk megválaszolni, magyarázni, de számomra úgy tűnik: mindenki a végtelenség ködébe vesző halandóság elől menekül a válaszokkal. És csak a legvégén derül ki, mi is az igazság. addig is marad a hit, legyen az bármilyen eredetű.Ezért van nálam most az az állapot, hogy megbeszélem én vele a dolgaimat, a saját belső Istenemmel. És nagybetűvel...mert nekem most ő a fény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És pont arra akartam rávilágítani, hogy a realizmus/idealizmus/vallás egyaránt kérdések özönével bír, és akár tetszik, akár nem, megválaszolatlan kérdések garmadájával.