Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti1988
csendes tag
Köszi a hsz-t, az utca neve: Kökörcsin.
Én ugy tudom, hogy itt fix ip van egyébként.
de magyarul annyit kell majd tennem, hogy routerbe MAC klónozás és már szét is van osztva?
esetleg ha valaki részletesen leírná, hogy most mia helyzet azt megköszönném.
Az igazság az, hogy én nem nagyon értek ehhez, eddig ilyen WiFis netem volt ott annyit kellett tennem h beállítottam a statikus IP-t azt ennyi...
De itt már hallottam minden szarságot...PPPoE, DHCP, meg mittomén mi...nem igazán értem, hogy mik ezeke, meg hogy nekem akkor mit is kell beállítanom, meg valaki elmagyarázhatná, hogy miér jó az ha MAC addr alapján azonosítanak, már nem azér de akkor az nem azt jelenti, hogy ha hálokártyát cserélek akkor puff volt net nincs net? (mármint router használata nélkül természetesen).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest