Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
h_143570
üzenetére
Már eleve úgy volt hogy a környékünkön a gigabites cuccokat szerelik legalábbis a szerelők azt mondták hogy az lesz aztán kissé meg is lepődtem mikor a bővítés volt és a szerelők itt szereltek és csak 10/100-asokat szereltek
kérdeztem is őket hogy ez miért van mire a szerelő haver azt mondta hogy igazán ő sem érti mert arról volt szó először hogy gigás lessz szerelve itt a környékben erre meg a főnökség bealkotott... 
-
P00By
nagyúr
Azóta sem változott semmi! Sőt, most már folyamatosan szakadt édesapám kapcsolata.
Volt bent náluk, elküldték a pitvarba...
Telefonált, állandóan azt mondják a router a rossz, de ez nem igaz...
Most már bekeményítettünk, ma már érdekes módon nem szakadt, de ezt nem hagyjuk annyiban....Senkinek nem tudom ajánlani ezeket!
-
h_143570
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Lehet, visszont a kabelteves halozat sem novelheto korlatlanul. A felsebesseggel hasonlo gondok vannak, mint az ADSL esetben, bar az is igaz, hogy nem anyira drasztikusak. A jelenlegi infrastuktura szvsz ezt az oktoberit meg kifogja birni, de hosszu tavon nem fogjak meguszni a gigabitesitest. Az uvegszalas halozat szelesitese valoszinuleg nem varhato a kozeljovoben, de a switcheket talan majd upgradelik.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
h_143570
üzenetére
Akkor tudnának igazán nagyobbat lépni ha a háztömbönként húztak volna optikát, vagy a háztömbökben is gigabites cuccokat telepítettek volna, ami még elviselhető költség lett volna (szerintem). Viszont ha nem fejlesztenek valami nagyobbat akkor bizony a kábeltévés net befogja előzni. Lásd a pesti UPC kábeltvs netet és a DIGIKÁBEL internetét Debrecenben de ott a pécsi est is.
-
h_143570
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Azert ez nem akkor sebeseg novekedes, hogy ne birna a jelenlegi rendszer. Sot ha jol olvasom inkabb a fel sebeseget noveltek meg, ami esetben meg lehet tartalek a halozatban. Ha tenyleg ilyen az infrastuktura, ahogy leirtad akkor visszont tenyleg nem lehet ennel jobban novelni, fejlesztesek nelkul.
-
zsolt501
nagyúr
Nem tudom ha lesznek torlódások mit fog tenni a szolgáltató de a síma 10/100-as switch-ek amiket telepítettek a környéken mostanában nem igazán fogják bírni a megnövekedett adatmennyiséget mert ahogy néztem a switch-ek egymásután vannak felfűzve vagyis több lépcsőház így van felfőzve egymás után ami nem igazán a legjobb megoldás és nem a legstabilabb.

Még ha talán gigabites switch-ek lettek volna telepítve akkor talán működne a dolog de így erősen kétlem.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
h_143570
üzenetére
Na valami ilyesmire gondoltam, mikor említették az emelést a szerelők, csak a mértéket és az időpontot nem tudtuk biztosan.
Az a baj hogy ezzel szinte el is fogják érni az UTP-s hálózatuk korlátját, mivel az optika csak a fő gerinc, és az utcákba csak UTP jön be, és ha ezt összeadjuk több lakásra akkor már látszik is a gond hogy egy panel tömb esetén (30 lakásos 10 emeletes panel) tételezzük fel hogy mindenkinek a max van előfizetve az mennyi is?? Nos 300 Mbit volna ami ezzel a kábellel és technológiával nem kivitelezhető, Jelenleg az volna az igazi ha panel tömbönként húznának be optikát vagy a másik lehetőség a kábeltévés net mert abban több frekit lehet leosztani internetre. -
h_143570
addikt
Szabadits ra egy tracert "aszfaltos oldal"; igy kiderul, hogy hol akad el. Estleg a digis havertol kerd el direktbe az ip-t.
Leset az oldal neve, nalam sem megy legalabbis az altalam leggyakrabban hasznalt cimerol. A tracert nem tudta feloldani a DNS nevet, szoval lehet, hogy DNS problema. Mindjart kiprobalom opendns-el.
-
loosht
senior tag
Megtudná nézni valaki, hogy nála megy-e az "aszfaltos" oldal? Kaptam meghívót, de nálam nem jön be az oldal, DIGI-s havernál meg megy. Esetleg tiltja a tvnetwork?
-
h_143570
addikt
Az oktober 1tol ervenyes ASZF vegre Szegeden is hozni fog nemi savszel emelest.
Optikai elatasu teruleteken:
Kiraly: 10/2
Dama: 5/1
Jumbo: 3/0,5 -
h_143570
addikt
válasz
hgabor85
üzenetére
Nagyon ugy tunik, hogy a t-com halozata feled eppenhogycsak 4Mbitet bir el. Ez ellenen sok mindent nem tehetsz, mint visszavaltasz egy olyan csomagra amit bir a vezetek. A masik megoldas, hogy 900meteren belulre kilozol a DSLAM-hez.
A szakadas azert van, mert a vezetek csak 4et bir de a modem 8al probalkozik es a felepo szinkornizacios hiba miatt szakad a kapcsolat.Tudom, hogy tvnetworknel fizettel elo, de mivel t-com teruleten vagy igy az osszes szolgaltato az o vezetekuket fogja hasznalni. Meg a hurok atengedesesek is. A maximalis elerheto sebeseget visszont az ADSL technologiai korlatjai tamasztjak, a vezetke hossz miatt. Igy a szolgaltato valtassal sem fogsz sokra menni, mert a veztek es a tavolsag ugyan akkora fog maradni. Talan mar van olyan ADSL technologia ami kepes ilyen vonal viszonyokkal nagyobb sebeseget elerni, de ez meg eleg keves helyen erheto el az orszagban.
A szemetseg a t-com reszerol annyi volt, hogy nem mertek ki rendesen, hogy birja-e vonal. Ja igen a tvnetwork szinte az egesz szolgaltasi teruleten t-com elofizetes visszont eleado, mint ahogy szinte az osszes ADSL szolgaltato az orszagban. Vagyis csak a penzt szedik minden mas ugyintezest iranyitanak at a t-com -nak. A teszt oldal is a t-com hivatalaos teszt oldala.
-
hgabor85
csendes tag
válasz
luciferk
üzenetére
Szia!
A négy hely a köv. volt: techn, infi, abuse, meg a központ os mail cím.
Technikal suport tol válaszoltak is mára :
Tisztelt Uram
Sebbesség mérését a következö modon tudjuk elfogani.A mérés végén mérési azonositojat fogjuk elkérni.
A Teszt Szerver elérhetősége
A Teszt Szerver elérése kizárólag már működő ADSL hozzáféréssel lehetséges!
Az eléréshez ADSL kapcsolatot kell létesíteni a hagyományos behívó/tárcsázó modul használatával, a következő azonosítókkal:
Felhasználói név: adsl@test
Jelszó: test
A végfelhasználó sikeres bejelentkezése után az ADSL hozzáférés sebességének mérése a következőképpen történik:
Az alkalmazást egy internet böngésző segítségével lehet megnyitni, a cím mezőben az alkalmazás IP címét feltüntetve.
Az alkalmazás elérhetősége: http://www.adslteszt.t-com.hu, IP címe:
192.168.9.1
A mérés menete:* A főoldalról a menüből kiválasztható 'Teszt' gombra kattintva betöltődik a Teszt alkalmazás oldala.
* A file méret beállításával szabályozhatjuk a teszt mérési pontosságát. (nagyobb file méret = nagyobb mérési pontosság)
* A 'Teszt megkezdése' gombra kattintva elkezdődik a letöltési sebesség tesztelése, egy kiválasztott méretű file letöltésével.
* A letöltés befejeztével a 'Feltöltési sebesség tesztelése' gombra kattintva indítható a teszt második része.
* A mérés lezárultával egy táblázatban jelennek meg a teszteredmények.Figyelem:
* várja meg a letöltést, ne szakítsa meg a mérést!
* méréskor kapott azonosítót jegyezze meg, azzal tud a későbbiekben a mérésre hivatkozniTvNetWork Nyrt.
Technikai Support
Telefonszám: 1289Én erre lefuttam a tesztet:
Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte) Letöltési idő: 4.64 sec
Sebesség: 3539 kbit/sec (3 623 936 bit/sec) Vonali sebesség: 4160.00 kbpsFeltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte) Letöltési idő: 38.48 sec
Sebesség: 425 kbit/sec (435 200 bit/sec) Vonali sebesség: 512.00 kbpsHiba esetén a 1219739433-15589-501 azonosítóval tud hivatkozni erre a mérésre.
© 2005 Magyar TelekomAzonosító: 1219739433-15589-501
Mintha picit a vonal is szar lenne............85% jel sztem elég gáz

Sztem nem én vagyok a hülye de még mindig csak 4Mbit en vagyok a 8Mbit helyett.
Igaz Januárban váltottam csomagot....hmm kezd érdekes lenni a dolog....Üdv.: Gábor
-
hgabor85
csendes tag
Sziasztok!
Nemtudom mi a baki a TvNetwork-nél de most küldtem vagy 4 helyre nekik e-mailt.
8Megás netem van de öröm ha 400k val tudok tölteni.
+kb. 3-4 óránként szakad a net.
Van valami ötlet?Üdv.
-
Calogero
addikt
Tvnetworknél megint babrálnak valamit, már megint IP ütközésem van...

-
h_143570
addikt
A router fel van szerelve egy SPI kepes tuzfalal, amit az smc-hez hasonloan ok is hibasan tuzfal vedelemnek neveztek el. Nyugodtan kikapcsolhatod. A router tenyleges tuzfala, a bejovo kapcsolatok teljes tiltasa a router mukodesenek a mellekhatasa, amig a router mukodokepes nem is kapcsolhato ki. A bejovo kapcsoatokata Port forward es DMZ opciokkal tudod reszlegesen engedelyezni.
Ha az alkalamazasok kimeno kapcsolatait akarod ellenorizni, akkor az erros HIPS-el (alaklmazas viselkedes elemzovel) felvertezett sotfveres tuzfallal probalkoz. Ugyanis a router mar nem fogja tudni eldonteni, hogy melyik program kuldte illetve, azt sem, hogy nem-e egy masik kenyszeritette erre a cselekmenyre.
-
ProdyG
őstag
válasz
h_143570
üzenetére
ez: Zyxel P-320W
-
z67
őstag
-
ProdyG
őstag
közben cseszegettem még a gépet, és nem is az AVG kiiktatása hoz jelentős változást, hanem az, ha kiiktatom a routert. a nethez routert használok, és azzal jóval lassabb minden. lehet esetleg valamit állítani a router menüjében, hogy jobb legyen a net?
-
ProdyG
őstag
sziasztok, 10/10-es netem van, de böngészés közben az explorer aljában, állandóan ki van írva új honlap betöltésekor, hogy "várakozás", és elég sokat kell általában várni, miközben nem történik semmi. ha elkezdi tölteni az oldalt, akkor bejön egyből, szóval a sebességgel nincs baj, de ez az állandó várakozás kikészít. ugyanezek az oldalak más nettel bejönnek egyből, csak nálam van szarakodás. lehet tenni valamit? esetleg a router miatt lehet? köszi

-
PimpDaddy
csendes tag
Hello. Sziasztok.
Lenne egy két kérdésem.
Ez a modem milyen sebességen üzemelt a Tvnetwork-nél:Hitron 3520T kábelmodem?
Azt hallottam hogy letöltés az 6,2 mbit körül van de én szeretném tudni a feltöltési sebességet is!!!
Másik kérdés? Ez a Modem üzemelne más kábelszolgáltató hálozatán is?
Gondolom csak a sebességben van korlátozva a modem!!!
Elöre is köszi
-
he7edik.
addikt
valaki nem tudja hogy milyen frekin jön be a Sport2? mert nekem se ez se az info csatorna nem jön be.
"XIV. ker" -
zsolt501
nagyúr
Na jó tévedtem

-
nepa
csendes tag
No, megvan a megoldás!
Lényegében ujrahúztam a windowst, és minden megy mint a karikacsapás.
A HOME-ANIKO szerintem is router, vagy megosztott netkapcsolat lehet. De nem használom mostmár az ő netét tovább mert kicsit lassú
A fő, hogy a 10/10 amire előfizettem teljes mértékben meg is van, semmi gondot nem tapasztalok mostmár.A routert meg benyeltem, nem tudja az MD5-öt PPP auth melett...
-
zsolt501
nagyúr
Tuti hogy a tvnetworkosoknál van a bibi.
-
nepa
csendes tag
No, fejlemény van.
kipróbáltam egy másik gépen, ahogy bedugtam a kábelt, már volt is net, nem is kellett csatlakozni a tvnetwork hálózatához

na mondom mi a difi a 2 gép között. Hát az authentikáció. Beállítottam az én gépemen is a .1X-et, PEAP-al, láss csodát az enyém is felcsattan egyből a netre.
Az egészben a szép az, hogy nem a saját ip cimemet kapom, hanem valaki másét, akit átjárónak látok, HOME-ANIKO néven
Ezen kívül ha rányomok a parancsikonomra, hogy csatlakozzak, az meg is történik, megkapom a számomra rendelt ip cimet, de az eddigi tesztjeim megint arra jutottak, h egy bizonyos idő után így sem frissit vissza a torrent kliensem.
Most kiróbálom ANIKO IPjével is, hátha összejön.
De láttatok már ilyet? Valakinek ötlet?
(amugy, most hog yerre rájöttem, ezzel a variációval sem tud a routerem csatlakozni
) -
nepa
csendes tag
És mit mondjak nekik? Hogy ha torrentezek, akkor nem jó a net?

Valami jó szöveg kellene ...
-
nepa
csendes tag
Pont ez a bibi, hogy nem routerrel csinálom. Szimplán ami bejön a házba kábel, arra van kötve a PC. Routerrel abszolut nem is működik.
Most teszteltem megint: Ha csak sima böngészés folyik a gépen, akkor nincs semmilyen probléma. Ha megy torrent is, akkor ~fél óra múlva meghal a kapcsolat a trackerrel. Sőt, a böngészés sem megy, vagy csak ~1 k-val.
Töprengem...
-
nepa
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy olvasgattam a hsz-eket rájöttem, hogy az én netgear routeremmel nem fog összejönni ez a net. Ebbe még úgy ahogy bele is törődnék. Ami bosszant az az, hogy kb 30 percenként belassul az egész kóceráj. Pl. bekapcsolom a gépet, a meseszép parancsikonnal felcsattanok a netre, tegyük fel elmegyek otthonról, visszajövök, és azt veszem észre, hogy a 10/10-es net lassabb, mint egy dialup. A torrentek egy ideig futnak, majd elveszítik a trackerrel a kapcsolatot, és nem tudnak adatok küldeni. Mi lehet itt a hiba? Valakonek van valami ötlete? Vagy a Tvnetwork tiltja a torrent forgalmat? Vagy van vmi inaktivitási időre való beállításuk?
Légyszi segítsetek,mert már kezdek megőszülni, pedig még korai lenne

Üdv.
nepa
-
zsolt501
nagyúr
Jól kifogtad akkor, azért nem semmi amit nálad eljátszottak.
Az biztos hogy sem a tvnetesek sem a tvnetworkosok nem járnak jól ezzel az üzlettel mert már most is folyik a kapkodás.
Itt az utcánkban most fejezték be a hálózat (fejlesztést), de nem hogy jobb lenne, hanem a régebbi hálózathoz képest a amin ment a rendesen a letöltés vagyis megvolt a 8 megabit letöltésem és az 1 megabit feltöltés most jó esetben van meg a 7 megabit letöltés és a feltöltésem is a régebbi sebességhez képest 15%-os visszaesés van letöltésben,
szóval nem tudom mit basztak el de ez kissé szívás ha ezt fejlesztésnek titulálják mert ez nem nevezném fejlődésnek max visszafejlődésnek.
Már telefonon nem is hívom őket mert annak semmi értelme hanem személyesen megyek be mert a telefonos ügyfélszolgálatról erősen megvan a véleményem.
Egyébként ha nem javítanak a mostani állapoton akkor így a mostani 8/1-es netemet nekem is át kell gondolnom mert most olyanért fizetek amit nem kapok meg és bizony én a pénzt nem úgy keresem hogy csak az ölembe potyog mint másnak.
-
P00By
nagyúr
Sziasztok!
Mint azt bizonyára sokan tudjátok a tvnet-et megvette a tvnetwork. Én ezt nem fogadtam örömmel, mert a tvnetwork-ről hallotam rossz "dolgokat". Miután múlt hét hétfőn tértem haza a nyaralásból láttam, hogy nincsen net, konkrétan a modem nem tudott csatlakozni. Természetesen azonnal telefonáltam, mivel az internet számomra munka eszköz is. Szépen kivártam a szokásos cirka 20-30 percet(azért volt amikor azonnal felvették). Kb. aznap még 3* hívtam őket, hogy már mindent megpróbáltam, de nálluk van a hiba(ezt többször kellet mondani mivel nem értették...), mire kinyögik, hogy ma karbantartás miatt 4-ig nincsen senkinek se internet kapcsolata, hát f....!
Természetesen 4 után sem volt net ill. másnap azaz kedden sem. Ismételten telefonálgatás...
Csütörtökön a telefonos srác benyögi nekem, hogy az első jegyzett hiba bejelentésem szerdai, és állította neki van igaza, miközben minden beszélgetést rögzítenek. Pénteken meg azt mondták ugyan szerdán bejegyezték a hibát, de az illetékesekhez csak csütörtökön került a hiba...lassan már elöntött az ideg(türelmes, nyugodt ember vagyok). Ez a huzavona ment egészen ma reggelig, amikor egy a tvnet/tvnetworknél dolgozó ember megjelent végre(hosszas könyörgés után) és fogta az álltala silány minőségű modemet ami állandóan tönkre megy(saját tapasztalata) és kicserélte egy D-Linkre. Innentől kezdve volt netem. Tehát erre kellet majdnem két hét, hogy ezt az igen egyszerű műveletett elvégezzék. Elhiszem, hogy macera van nálluk a megvásárlás miatt csak ez engem nem érdekel. A panasz levelemet még a mai nap folyamán megírom és tovább küldöm az illetékeseknek. Szerencsére a szerződésem október végén lejár így tudok váltani. -
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Én ezzel a vitát lezártnak tekintem ezzel az írásomra ha nem tetszik valami írj privát mert ez már meddő téma és még sokat lehetne írni erről.
Ezt a legegyszerűbb

Elkéne rendesen olvasnod neked is hogy mit írtam és értelmezni nem csak részeket kiemelni.
vice-versa
Még mindig sajnállak hogy nem érted, de igazad van hogy hagyjuk a fenébe... (zenét hallagtok 8. perce!)
-
zsolt501
nagyúr
Elkéne rendesen olvasnod neked is hogy mit írtam és értelmezni nem csak részeket kiemelni.
Egyébként 35 évesen már dolgoztam (dolgoztam) 3 műszakban is és 24-órában is, a munkát ne nekem akard bemutatni szóval inkább neked kéne bemutatni, mert ha elfogadsz ilyen minőségű munkát akkor elég sokszor fog kellemetlenség még érni az életben.Osztó ezt azért írtam így mert sokan így is ismerik nem csak switch ként

A másik én is kivárnám a zenét de nem 15 percben mert az már vicc kategória de ha te szereted a zenéjűket és még fiztni is szeretsz érte mert percenként számláznak akkor is mikor zenélnek de tedd azt ez a te dolgod én nem szeretnék fölöslegeen fizetni zenéért.
Mint írtam normális stílusban szoktam velűk még így is beszélni mert a szolgálttás minőségéért és a telefonos űgyfélszolgáltatásért nem ő a felelős hanem akik odaűltették a telefonhoz.
A tiszacenteres példát és a tmobilt meg azért hoztam fel mert sok cég ugyan ott fogja a telefonos űgyfélszolgálatát csinálni vagyis kűlső cég fogja a telefonos szolgáltatást nyújtani ezeknek a cégeknek is
A másik hogy a t- mobilt csak példaként említettem de ez téged úgy sem érdekel.Én ezzel a vitát lezártnak tekintem ezzel az írásomra ha nem tetszik valami írj privát mert ez már meddő téma és még sokat lehetne írni erről.
-
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Figyelj 15 perc zenehalgatást nekem ne akarj megmagyarázni és azt sem hogy letesz csak úgy.
Te egy -már ne is haragudj- de nagyon fafejű vagy. Leírtam mi a helyzet, ha nem tudod kihámozni belőle a lényeget, akkor nagyon sajnálom a dolgot. Tényleg nagyon sajnálom, de a Te készülékedben van a hiba.
Az illető aki ezt a munkát végzi tudja tudta hogy mire válalkozik és ez a munka sem kötelező.Ha nem tetszik a meló ott lehet hagyni és másikat keresni.
Ez így van. De nem nagyon dobálóznék a helyedben ilyenekkel, mert lehet Te is kerülhetsz még olyan helyzetbe, hogy minden munka jól jönne (de még mindig azt mondom , hogy ki lehet próbálni a 3 műszakot, 8-10 féle munkarendben, fincsi 12 órás műszakokkal együtt).
Ennek ellenére azt mondom, és tudom, hogy nem vesznek fel akárkit (Konkrétan mellőlem dobtak ki valakit 1 ez első próbanapján, mert kiderült hogy csak alapszinten konyít a dolgokhoz.)Ha én így álnák a munkámhoz mint némely telefonos hát nem volna 1 ügyfelem sem.
Jajj, de nagy szavak!
kicserélni a az osztót mert az halt le
Osztó... khmmm switch esetleg flash (bár ez márt ha jól emléxem kezdik kiváltani)
Másik érdekes dolog. Én kivárom a zenét, elmondom mi a bajom normálisan (hibakeresést persze végigcsinálom már előtte, nem -e nálam van ha gond), és láss csodát, eddig mindig kijöttek és megcsinálták. Lehet a személyes varázsom? Ne gyere most azzal hogy ismernek, mint volt kollégát, mert már az akkori munkatársaim közül senki sincs...
Arrol nem is beszélve hogy sok esetben olyanok végeznek tel ügyfél szolgálatot akik nem is értenek hozzá és nem is konyítanak hozzá amit csinálnak, csak letesznek elé egy sablon szöveget és azt olvassabe és ha valami komolyabb baj van akkor bajban van ő is, már nemegyszer jártam így nem a tvnetwork esetében hanem a tmobillal mikor lehalt a bázisálomás és még a mobil sem működött csak a vezetékes fél napig és valamiért nem látták a problémát csak mikor fura lett hogy mindenki panaszkodik hogy nem tud telefonálni mobilon.Már eleve félek mikor igazán beindul szegeden a tiszacenterben a telefonos ügyfélszolgálati központ vagy valami ilyesmi néven mikor a sok egyetemista meg fősulis fog ott melózni.
TVNetWork-ről beszélgessünk ne a T-Mobile-ról....
De nem védem őket, nem az én tisztem, még mindig csak az érem másik oldaláról beszélek.
(Mellesleg épp most b@szogtatom őket egy számlázási hibájuk miatt
) -
zsolt501
nagyúr
Arrol nem is beszélve hogy sok esetben olyanok végeznek tel ügyfél szolgálatot akik nem is értenek hozzá és nem is konyítanak hozzá amit csinálnak, csak letesznek elé egy sablon szöveget és azt olvassabe és ha valami komolyabb baj van akkor bajban van ő is, már nemegyszer jártam így nem a tvnetwork esetében hanem a tmobillal mikor lehalt a bázisálomás és még a mobil sem működött csak a vezetékes fél napig és valamiért nem látták a problémát csak mikor fura lett hogy mindenki panaszkodik hogy nem tud telefonálni mobilon.
Már eleve félek mikor igazán beindul szegeden a tiszacenterben a telefonos ügyfélszolgálati központ vagy valami ilyesmi néven mikor a sok egyetemista meg fősulis fog ott melózni. -
zsolt501
nagyúr
Látom te nagyon benne vagya témában.
Figyelj 15 perc zenehalgatást nekem ne akarj megmagyarázni és azt sem hogy letesz csak úgy.
Sosem szoktam anyázni mert ők is dolgoznak és ez a munkájuk szóval nem szokásom és még nem is fordult elő és nem is fog.
Az illető aki ezt a munkát végzi tudja tudta hogy mire válalkozik és ez a munka sem kötelező.
Ha nem tetszik a meló ott lehet hagyni és másikat keresni.
Ha én így álnák a munkámhoz mint némely telefonos hát nem volna 1 ügyfelem sem.
Érdekes az is hogy amikor bementem személyesen akkor egyböl kitudtak jönni és kicserélni a az osztót mert az halt le szóval nem vírus nem gép hiba volt.
Szóval nállam nem átlag hiba volt mert az egéssz ház 2 lépcsőház nem tudott netezni és még így elég nehéz volt a dolgot elintézni. -
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Na most akkor nem veszik fel ? Mert ha beszélsz velük akkor felvették... Várj és felveszik ebben biztos lehetsz!
Az a gond outsiderekkel, hogy nem tudjátok mi megy ott benn. Mekkora hajtás van. Jelzem, hogy monitoring rendszer van. A bejövő telefont 5 másodpercen belül fel kell venni a supportosnak. Amennyiben nem, nagyon megszívja. De hát mit tud tenni 10 supportos , aki a már eleve telefonon lóg még 25 bejövő hívással. "Ki vegye fel?" Szóval nem fikázni kéne, hanem gondolkodni. Ugyanez megy T-online-nál is egyébként.
Letenni megintcsak nem tudja , mert minden beszélgetés rögzítenek, és ha kell vissza is hallgatják.
Hát tudjátok, hallani kéne néha, hogy mit meg nem engednem maguknak egyesek.
A problémákról nem supportos tehet...Nem akarom védeni őket, mert én is van hogy 20 percet lógok a telefonon, mire sikerül supportossal beszélnem, de az éremnek két oldala van. Ha nem teszik el lehet menni másik szolgáltatóhoz, lehet ott várni a support 2 másodpercen belüli bejelentkezésére.
Szóval ezekután én a személyes ügyintézésnél mardok mert ott ennyire hűlyének nem nézhetnek
majd amikor minden 10 telefonálóból 9 nem anyázással kezdi, hogy szar a net, és kiderül, hogy kirugta, kihúzta a hálókábelt a gépből, nincs áram alatt a modem, szanaszét zabálta a vírus a gépét, open relayként üzemel, aztán mikor kiderül hogy ő a ludas, még mindig neki áll feljebb, akkor lehet hogy a supportos nem néz hülyének. -> Nem, nem elfogadható valóban így sem, de ki lehet próbálni napi > 120 telefonos segítségnyújtás lebonyolítani, megnézzük meddig bírod.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
h_143570
üzenetére
Ha még este nem veszik fel hát az számomra még megbocsátható volna de hogy napközben sem vszik fel a telefont sokszor azmár kimondottan megbocsáthatatlan és az még semmi az a legszebb mikor beszilek vele hogy mik a bajok és azt mondja hogy tartsam és utánna mikor tartanám erre megszakít vagyis leteszi hát ez már igencsak pofátlan és mikor visszahívtam letagadta az egésszet.
Szóval ezekután én a személyes ügyintézésnél mardok mert ott ennyire hűlyének nem nézhetnek nameg az ingyenes és nem teheti meg hogy leteszi a telefont...Na még annyi hogy ez nem csak az én tapasztalatom hanem a szomszédomé is, ez a hozzá szólás is közösen egyetértésben született

-
h_143570
addikt
Ez egy erdekes kerdes marmint a szolgaltatas minosege, nekem most mar lassan 3 eve szerencsem van veluk, pedig koltoztem mar tobbszor. Sot az eleres tipus is valtozott (kabel, lan).
A ti esetetekben visszont a halozati architektura berelt, valamelyik nagyobb vezetekes szolgatatotol. A hurok atengedesek miatt nemileg csokkent ez a fugges. Igy feltehetoleg nem lesz szinte semmi kulonbseg minoseg szempontjabol, elvegre minden berendezes maradt valtozatlan. Illetve az ADSL eseteben van jopar technikai limitacio is pl a piszkosul csapnivalo feltoltesi sebeseg ami a tavolsag fuggevenyeben meg ero teljesen romlik is.
-
z67
őstag
válasz
h_143570
üzenetére
Igazából benyomásokat gyűjtenék az új szolgáltatomról, ugyanis a barkács weblap és az (M)TV network-től lopott logó alapján elég vegyesek a benyomásaim.
De az sem kutya, hogyha a weblapon az internet fülre kattintok, olyan infokhoz sikerül jutnom, hogy ott például ételt lehet rendelni. Azta....Szóval nézelődök. Természetesen elsősorban maga a szolgáltatás érdekel, mennyire vagytok elégedettek. Ha nem lesz ok, megyek a chellóhoz, max veszek mellé rapidshare előfizetést.
A másik fórumot köszönöm, eléggé kihaltnak tűnik, sajna.
-
h_143570
addikt
Igen viszont van egy ADSL-nek dedikalt tvnetworkos topic amit fentebb megadtam. Illetve meg a regi topicban nagyobb eselyel kap valaszt a kerdesere. Mivel felthetoleg meg inkabb ott tartozkodnak a volt elofizetok, igy ott jelenleg nagyobb a valaszra az esely.
Termeszetesen nem akarlak kiatkozni beneteket a topicbol, ha ezt sugaltam volnak akkor elnezest kerek.
-
z67
őstag
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Calogero
üzenetére
Szerintem az jár jól aki felmondja a szerződést mert még a saját hálózatára sem igazán jut ember a karbantartásra a telefonosügyfélszolgálatrol nem is beszélve kritikán alulimintha nem is lenne ha valamit el akar az ember intézni azt csak személyesen érdemes mert telefonon idáig totál hűlyének néztek viszont személyesen sikerűlt mindent elintéznem, vagy az űgyfélszolgálatos a hűlye vagy a személyes varázsom a nagy

-
Calogero
addikt
válasz
h_143570
üzenetére
Közlemény
A Tvnet Kft. és a TvNetWork Nyrt. értesíti a Tvnet Kft. előfizetőit, hogy 2008. július 1-től az előfizetői szerződésekben a TvNetWork Nyrt. a Tvnet Kft. helyébe lép. A Tvnet Kft. által nyújtott szolgáltatásokat a jövőben változatlan áron és változatlan paraméterekkel a TvNetWork Nyrt. biztosítja.
A Tvnet Kft. szolgáltatásait a TvNetWork Nyrt. 2008. július 1-től felveszi megfelelő általános szerződési feltételeibe, így az előfizetőkre a jövőben a TvNetWork Nyrt. általános szerződési feltételei vonatkoznak, melyek megtekinthetők a www.tvnetwork.hu oldalon.
Tájékoztatjuk, hogy a változásokra tekintettel 2008. augusztus 15-ig azonnali hatállyal, jogkövetkezmények nélkül felmondhatja az előfizetői szerződést.
Az előfizetőket megillető jogokról, a változás okairól, a szolgáltatók általános szerződési feltételeinek eltéréseiről és a további részletekről a www.tvnetwork.hu-n, a www.tvnet.hu-n és az ügyfélszolgálatokon kaphat tájékoztatást.Tvnet Kft. ésTvNetWork Nyrt.
Forrás: Tvnet oldala
-
h_143570
addikt
Meg is van, viszont ez elge uj hir
[link]
Kulonbenez nem teljesen igaz, csak a kovetkezo szolgaltasi tipusokra vonatkozik: ADSL, ADSL3G és az SDSL3G (barlehet, hogy ez mar regi)
[link]Minen esetre a masik topicban egyenlore tobb eselye van a dologra. De ha mar ADSL-nel tartunk akkor arra meg az alabbi topic.
Tvnetwork ADSL -
drstein
tag
Sziasztok!
Volt Tvnetes ügyfél vagyok, ADSL 3G+ előfizetéssel. Tegnap dél óta a szolgáltatás egyszerűen eltűnt. Az egész hálózatból csak egyetlen IP-ig jutnak el a csomagok, onnan vége a dalnak. Szeretném megtudni, hogy másnál is előfordult-e a probléma?
-
zsolt501
nagyúr
Ha jól tudom csak év vége fele lessz max a leghamarabb szeptember,
de ha hűlyeség akkor úgy is megcáfol valaki. -
zsolt501
nagyúr
Na akkor csak jól tudtam már azt hittem hogy hűlye vagyok és a t-mobil szívat és csak nekem kell fizetnem

Viszont kíváncsi vagyok mire ez a nagy hálózat fejlesztés hogy gigabites cucokat szerelnek mindenhová a környékben.
Mert hallottam egy két dolgot de mástol is jó lenne hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdeztem is őket hogy ez miért van mire a szerelő haver azt mondta hogy igazán ő sem érti mert arról volt szó először hogy gigás lessz szerelve itt a környékben erre meg a főnökség bealkotott... 

)