Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ropi21
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
jopersze, balkán
de ahol eddíg voltam.. huh..
sajnos így van, szerelő is csak ember, éjjel ágyból,családtól el + szerelés ..
arányaiban akkor is pozitív
kiegészítésedhez: (előző isp)
-hallo
-jonapot, probléma, csináltam képet,packetloss stb
-modem kihúz
-mondom tudom mi a probléma,nem modem szar, csináltam képet stb
- küldje el email, viszhall
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
azért túldícsérni sem kell őket, elégszer előfordult már velem midegyik példád.
De tényleg, ha nagy probléma volt (pölö egy egész városrész nete szállt el a multkor) valóban megmondták h gáz van és már elindult a szerelő. Fél óra múlva lett net, majdnem este 11re...
szerk: -biztos tele van vírosokkal a gép!
- Routere van? Hát akkor biztos azzal van a gond!
-Húzza ki a modemet 15 percre és dugja vissza...
[Szerkesztve] -
ropi21
tag
egyes más szolgáltatókhoz képest télleg télleg korrekten működik a support ami a 1289-et illeti
nem fárasztják az agyad, hogy kapcsold ki kapcsold vissza.. és amikor elszállt itt valami, egyből megmondták, nem kezdtek hárítani... -
Tonyk
veterán
válasz
j0nNyKa
üzenetére
Elvegre van agyad.. vagy nincs?
Nekem van!
Mi van, ha nem ingyenes a visszaallas kis csomagra
Háromhavonta ingyenes a csomagváltás lefelé! Felfelé bármikor válthatsz (nem kell aláírni). Amennyiben olyan akció ami aláírással jár, természetesen már más a helyzet!
Megyek is, felhivom a 1289-et, ok egyebkent is hiresek arrol, hogy 1) felveszik a telefont 2)
Látom 18 éves létedre még nem igazán jött meg az agyad! A szád annál inkább!
1. Felveszik a telefont!
Várd ki türelmesen a sorod, Azt gondolod egy országos szolgáltatónál csak te vagy az egyetlen aki telefonál? Lehet vannak előtted 10-en ??!!
2. Segítenek normálisan. Ha paraszt vagy valszeg a túloldalon is úgy állnak a dologhoz... Ott is ember ül, emberi hangon kell velük beszélni. Nekem mindig felveszik a telefont és mindig segítenek... érdekes...
Gondolom mivel szuperokos vagy, rajossz, hogy ilyen kerdesekkel odaallitani mar valamilyen szinten turhoseg.
Ez a dolga az ügyfélszolgálatnak ill. a supportnak. Ezért kapják a fizetést. Nem értem miért gáz kérdezni??
Megyek is, felhivom a 1289-et,
Ezt már régesrég meg kellet volna tenned! Ahelyett hogy itt polemizálsz. Amennyi idő alatt kidurrogtad itt magad már rég tudnád a választ...
Egyébként meg ha nem tetszik a 1289, interneten keresd meg a ÜSZI számát. Gondolom a PTI-s szakod ad elég tudást, hogy ezt megtedd...bár egyetemi képzéssel iq-t nem kap az ember de segítek: 62/999-222
Ezt tuti felveszik, amint meglátják hogy te hívod őket, eldobnak ügyfelet, mindent ami a kezükben van és falják a szavaidat.
...ha már így beszélgetünk...
[Szerkesztve] -
j0nNyKa
csendes tag
De hogyha ennyire okos vagy, nem ertem, miert nem gondolod at, amit irok
Elvegre van agyad.. vagy nincs?
Annyi buktatoja lehet a dolognak, hogy 1 evet kell alairni? Hm?
TEEEEEEEEENYLEG ! Nem. Es (tudom, okos vagy, beleszolsz, essel nem kezdunk mondatot) csak gondolkozni kellett hozza, meg csak nem is sokat....
Mi van, ha nem ingyenes a visszaallas kis csomagra? Vagy mi van, ha kijelentik, hogy a nagyobb csomagra valtastol kezdve 1 evet mindenkepp ala kell irni, ha visszavaltok kis csomagra utana, ha nem? Es (megint!) ha en nem akarok 1 evig tag lenni, mert mondjuk elkoltozok 7-8-9 honap mulva? Vagy ha mar a szorolapra irtak batar nagy betukkel, hogy erdeklodjunk szemelyesen a reszletekrol, mert az aprobetus reszt k*rvara nem tartalmazza? Jaaa, hogy jaa.
Gondolom mivel szuperokos vagy, rajossz, hogy ilyen kerdesekkel odaallitani mar valamilyen szinten turhoseg. Mi van, ha valaki epp olvassa a forumot, aki bejatszotta ezt a dolgot, es mar utanajart, es igen, egyszerubb volt itt megkerdezni, mint a 1289-en?! Nem, ez nem lehetseges, akkor nem lenne igazad. Megyek is, felhivom a 1289-et, ok egyebkent is hiresek arrol, hogy 1) felveszik a telefont 2) segitenek normalisan. Ja vagy nem?
-
Tonyk
veterán
válasz
j0nNyKa
üzenetére
Hát ha ennyire korlátolt vagy hogy a megkérdezésről neked ez jut eszedbe akkor csináld csak nyugodtan.
Gondoltam van annyi eszed hogy felhívod őket és megkérdezed, hogy van ez meg ez az akció, alá kell-e írni egy évet?!.
Igaz könnyebb fórumozgatni és várni a megoldást órák alatt, mint 2 perc alatt utánajárni az supportnál vagy ÜSZI-n.
Kapise ? :] -
j0nNyKa
csendes tag
Holnap utanajarok, ha lesz idom, igerem, es leirom a valaszt.
Egyebkent picit atgondoltam, akkor mar nem is 4 honapra eri meg, hanem 5re.
5 honap valtas nelkul (havi 8k-val) ugye 40k forint.
Valtassal (havi 10k - 10k-val) is pontosan 40k forint.
Majd' fel evig +1 megabit, hat igen, megeri az utanajarast.. :]
Megjegyzem, az akcio resze az is, hogy ha atallsz nagyobb csomagra, nincs modemdij. Engem ez azert nem erdekel, mert itt amugy sincsen (talan azert, mert a Tarjani KabelTV-n keresztul jon, nem is tudom).
Na, lenyeg a lenyeg, holnap valaszt kaptok !
-
Rommel6600
őstag
válasz
j0nNyKa
üzenetére
Nekünk (azért írom hogy nekünk mert minket nem köt hűség, modem meg van véve satöbbi) 3 havonta ingyenes a szerződést módosítani.
Kérdezd meg, hogy az általad felvázolt szituációban is fennáll-e ez a lehetőség?
Ha erre válaszolnak akkor onnantól kezdve nincs miről beszélni
szerk: Írd már meg mit mondanak, mert ez nem rossz ötlet
mi nem kaptunk szórólapot
[Szerkesztve] -
-
j0nNyKa
csendes tag
Sziasztok!
Szegedi vagyok, SigNet-es, Net B csomag van (2 magabit, 8k forint).
Jött egy szórólap, miszerint most olyan akció van, hogy ha váltunk -ingyenesen- nagyobb csomagra, az 1. hónap ingyenes lesz.
Namost átgondoltam a dolgot. Váltunk Net C-re (3 megabit, 10k forint). 4 hónap múlva így 30k forintba fog összesen kerülni a net (mivel az 1. hónap ugye ingyenes). Ha nem játszanánk ezt be, akkor 32k forint lenne (ugye 4x 8k). Aztán egyszerűen 4 hónap után visszamondjuk a Net B-re, így keresünk 2k forintot, + 4 hónapig gyorsabb lesz a netünk.
Kérdés:
Ki mit tud erről az akcióról? Van valami buktatója a gondolatmenetemnek, vagy ez így teljesen jó?
Előre is köszi -
Tonyk
veterán
még a héten vége a jólétnek! ...

[Szerkesztve] -
kapuc
csendes tag
nem tudom mit csinál a tvnetwork de eldönthetné már, hogy akkor mennyire emelkedik a sávszéll, mert most per pillanat 90 kval töltök fel és ha megy a feltöltés ha nem akkor is 102 ms a válaszidőm
Játék szerverekről ne is beszéljek ott alap 120 ping 
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Zugló!
Ragyogó napsütés!
De a sávszél változatlan
-
Glottis
senior tag
Debrecen, LanNet C, péntek 2 től érezhető valami ( [link] ), aztán szombat este óta gyakorlatilag nincs net. :/
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
Újszeged, Signet, Net A: helyzet változatlan

-
Thom!
veterán
lannet szeged 1mbit/0,3mbit torrentezés alatt mindkettő 1,5* gyorsult
-
h_143570
addikt
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570
üzenetére
na menjünk át off-ba mert ez már nem ide tartozik.Nem írtam el, de az én olvasatomban a reménykedés még nem követelőzés, türelmetlenség.
Mivel dolgoztam náluk, tudom hogy mennek a dolgok, tudom mekkora munka van minden mögött, és a fikázások jó része nem ott csapódik le ahol kéne hanem teljesen vétlen embereken. Szóval én csak reménykedem/reménykedtem (mivel azt hittem ennyi volt a jólét), de most 2 napja tartósan megvan a dupla. Énnek meg gondolom csak szabad ''örülni''. Egyébként meg csak mondom, hogy a manapság ha van egy-két hét előnyöd a versenytárshoz képest, az igencsak jó dolog. Gondolom ez is közrejátszhat.
(bátor meg azért voltam, mert egy optikai gerinctől kb 20m-re vagyok, és itt tudomásom szerinte bőven de bőven bírja a háló a megemelt sávszélt ;) )
Szóval Részemről OFF! -
-
I_Am
veterán
válasz
h_143570
üzenetére
Nem árulhatok el belsö infokat és nem is utalhatok semmilyen formában rá.
Amugy én pont nem a netes vonalon vagyok. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy telefonnal nem tudhatnám meg, hogy lesz-e emelés, de nem foglalkozok ezekkel és ha itt nem olvasok róla akkor nem is tudnék a dolgokról még ennyire sem.
-
h_143570
addikt
Rendben, de csak utanad.
Eddig is emeltek rendesen, mibol veszed, hogy most nem fognak?! A ertem mar, mert vissza vettek par nap utan nalad, masnal meg nem. .. ez nem fele meg az eles teszt kovetelmenyeinek veletlenul? De. Az invitel decemberre igerte, kerdem en meg 1 szer december van mar? Nem, akkor meg mi a meglepo abban, hogy nem volt tartos egyeseknel, vagy egyaltalan nem is jelentkezet.
Jelenleg papiron mindenki azt kapja amiert fizet, az altalad javasolt megoldas szerint ez mar papiron sem alna fent, tehat fenekbe lehetne rugni oket.
16K mar a minimum, eddig 8 volt. -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570
üzenetére
Tehat mi a f*** ez a k****ot nagy turelmetlenseg?!
Drága barátom! Vegyél már vissza egy kicsit!
Ki itt a türmetlen?! Idézz már tőlem egy sor ahol én türelmetlen voltam!
Egyébként most nem az van hogy u.a pénzért van aki csak azt kapja, hogy nem megy a net. Ha megy akkor felével-harmadával, rossz esetben még a garantál 16K-val sem ?!
A miheztartás végett mondom. Ezért van a szerződésben benne a garantált sávszélesség! Lehet neked 54454Mbit-es neted ha a garantált 16K/sec. Azaz, ha megy verni a nyálát valaki le vannak fedve a mindenki által jól ismert : 16K-s dumával. Szóval mondhatja hogy megvolt az emelés, de a garantált sávszélt betartják: már mehet is a GVH a fenébe, mert minden szerződésben vállat dolgot betartottak. -
h_143570
addikt
Csak azert, mert a tobbi emberke, akiknel nem emeltek, mert nem birna a halo, azonal menne a hirkozlesi felugyelethez, meg ki tudja hova, hogy miert nem emeltek meg naluk is, illetve tele irna az osszes forumot, hogy milyen szemet egy ceg, hogy naluk nem emeltek masnal meg igen. Ja a GVH-nak biztosan nem tetszene, hogy ugyanazert a penzert ugyanaz a szolgaltato kevesebbet nyujt. Kulonbens is a tobbi decemberre igerte, es most meg ha nem tevedek november van, sot csak annyi van, az invtelnel, hogy december, tahat akar van meg 6 hetuk ra. Tehat mi a f*** ez a k****ot nagy turelmetlenseg?! Lehet, hogy nem ismerem oket, de az biztos, hogy nem hianyzik nekik egy GVH bunti.
-
I_Am
veterán
válasz
Bandoras
üzenetére
A jelszint egy dolog. A jel / zaj viszony egy másik dolog. Nézesd meg a srácokkal a jel / zaj viszonyt mert az nagyon be tud kavarni. Általában ha nem jól van beállitva az érték (és vagy határra van állitva) akkor szokott a lassu net-gyors net effektus előjönni. Nem szokott náha szakadozni a kapcsolat amikor lassú?
-
snemeth
aktív tag
Nekem itt Újhegyen még változatlan a sávszél. Gondolom, azért nem próbálgatják, mert úgyis bírja.
-
h_143570
addikt
Attol meg hogy nem kurtolik vele tele a sajtot az meg nem jelenti azt, hogy nem fognak, 2 het sok ido sot lehet, hogy varnak vele januarig. Ha mindenki emel akkor ok is fognak, de vegre az elmult fel evben sikerult stabilizalniuk a halozatukat olyan szinten hogy, szinte mindenhol elviselheto. Szvsz ez fotosabb mint, hogy azzonal esz nelkul meg a konkurencia emelese elott megtegyek. Ha meg lehet oldani es elvegeztek a technologiai fejleszteseket akkor majd emelik, elobbi is meg tehetnek, de akkor meg a halozat nem birna, tehat lenne egy kgyors neted ami naponta 10 percet mukodik.
-
Rommel6600
őstag
Nagyon remélem, hogy csak akkor fognak duplázni, ha a műszaki paraméterek is lehetővé teszik ezt, és nem mindenáron (mint pölö régebben beirt vki egy upc-s példát). Mert igen csúnyán is megjárhatjuk vele... (Újhegyiek kivételek
) -
chros
őstag
Nálam még mindig 360/220 KB

Tessék csak lemérni mégegyszer !
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Ja nálam is vége a duplának.
Abban reménykedtem hogy ők is emelnek. Nálam a melóhelyen Invitele-es net van (sulinet) és decemberben emelnek. Reménykedtem, hogy ők is követeik a tendenciát... -
Rommel6600
őstag
Na már hivatalosan szombat van, és semmi változás

épp aktuális: ellenben már sokadik mérés (a szolgáltatóé) eredménye is 800-850kbit/sec
[Szerkesztve] -
vbbb
őstag
na eddig tartott nálam...

-
vbbb
őstag
nem tudom mi van a tvnetwork-nál, de ma 512/128kbps helyett egész nap 1024/256-512 volt a netem...

a holnapot meg majd meglássuk...

-
chros
őstag
Ezt kapd ki: az én csomagom 2048/512 (220/60 KB) és ma vettem észre, hogy 350 KB-al töltök, és 220 KB felfelé !!!! ez kb 3072/2048-as csomagnak felel meg

Se egy levél, email ... De nem is kell
Persze, lehet, hogy csak elcsesztek valamit. Reméljük nem...
Amúgy tavaly augusztusban történt duplázásnál is ez volt ...
Ja, és Szeged, lannet ...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Srácok! Történt valami fejlesztés??? Az 512Kbit-es kapcsolatom 1024-es lett. Megkérdeztem haverom a város másik végén: neki is.

-
Celithrandi
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
én dolgoztam ennél a cégnél, és nem csodálkozom az eseten

küldjétek el a szerveres gyereknek hogy : arp -na
-
Rommel6600
őstag
válasz
snemeth
üzenetére
Bocs h belédkötök, de szerintem a mondat helyesen így hangzik: Mondjuk hülyék voltak, mert már rég észrevehették és/vagy kijavíthatták volna.
Regisztrálni sem lehet, de a reklámot meg nyomatják, nemrossz
Ilyet így piacra dobni és nem észrevenni röhej
szerk: nemtom nem volt gyanús hogy hetek óta 0 felhasználó használja?
Ha megtudsz valamit, netán visszaírnak okvetlenül jelezd kérlek. Előre is köszi
[Szerkesztve] -
snemeth
aktív tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Köszönjük észrevételét, a problémát továbbítottuk programozónk felé, aki
rövidesen megoldást fog találni rá, hogy működjön a kért oldal.
Szóval tényleg nem működött.
Mondjuk hülyék voltunk, mert már rég szólhattunk volna. -
snemeth
aktív tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Az ice-phoneról tud már valaki valamit?
Annyit, mint te.
Lehet, hogy annyira béta, hogy még regelni sem lehet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az előbb írtam nekik, majd megosztom a választ. -
Rommel6600
őstag
Az ice-phoneról tud már valaki valamit?
Röhelyes hogy ma már reklámjukat is láttam (a tacskóban vásároltam és a blokk hátulján volt...
) de regisztálni még mindig nem tudok, hiába kattintok a Nincs még ice-phone azonosítója? linkre, röhög a képembe az egész: error 404 
Szóval nemtom, lehet bennem van a hiba, és/vagy lehet nem is így kéne regelni, hanem mondjuk az ügyfélszolgálaton vagy mittomén.
Ügyfélid/pin-t kipróbáltam felhnév/jelszónak de ne nem jött be. -
@rglaaf
veterán
Hello mindenkinek ujra itt(de minek
)
Körülbelül 1 éve szüntettem meg az előfizetésem a Tvnetworknél mert itt nálunk iszonyat rossz minőségű volt a szolgáltatás,és akkor át mentem egy másik szolghoz ahol a jelenpillanatban is vagyok.Nos pontosan ma 1 hete hogy visza kötöttek a rendszerbe tapasztalat: 7 azaz hét napból összesen 4 napon volt netkapcsolat az is szakadozva,esti csúcsidőben a sávszél 2/3-da vagymég annyi sem,hát nem tudom én naiv azt hittem hogy 1 év alatt csak vátozik valami pozitivan de sajnos csalódnom kellet, perpill most sincs kapcsolat igy a másik netről irkálok conclúzió a számomra : holnap irány az iroda gyorsan lemondani majd 1 év mulva ujra prob. Addig is byby -
crab
senior tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
kösz a választ, természetesen bejelentkezve néztem meg és ott nincs. de az előfizetés listában is csak a kábeltv van. na mind1, egyszer már jártam úgy az ügyfélszolgálattal, hogy azt mondák én nem is vagyok az ügyfelük, igaz számlát minden hónapban küldtek.
biztos most is ez lehet, ezért is nincs forgalom számlálóm. -
Chip
aktív tag
Sziasztok!
Januárban jár le a 2 éves rabságom az Invitelnél. Mivel már az utcánkban is elérhető a TvNetwork szolgáltatása gondolkozok azon, hogy szolgáltatót váltsak.
Én elsősorban játékra használom az internetet.
Ha lenne néhány szentesi fórumozó aki már használja a szolgáltatást akkor tőlük szeretnék információt kérni arról megéri-e váltani. Mennyire stabil, milyenek a pingek stb. -
crab
senior tag
helló, lehet én vagyok a láma, de nem találom sehol a tvnetwork honlapján az adatforgalom számlálót! régebben az ügyfeleinknek menüben volt, de most biztos nincs ott és máshol sem találom. nem létkérdés mert korlátlan a netem csak kíváncsi volnék..
-
Bandoras
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
OK!
A 30Gb-os korlátot még soha életemben nem léptem át. A másik dolog, amit nem értek, hogy a többi signetes ügyfelüknek állítólag 5-6 közt megy a net folyamatosan (nem 800kbit-el). A harmadik a pillanatszerű ingadozás: 1 órája még csapnivaló, most pedig fürgelábú. A negyedik, amit az előzőek valamelyikében írtam, hogy a 17Mbit-ből, a szerelő laptopjához, és az én gépemhez is csak 3mega érkezett, az ftp viszont nála jó volt, nálam az sem. Az ötödik pedig, hogy a probléma kb 4 havonta előjön, majd megszűnik. Valami nagyon nem jó szerintem, habár nem értek hozzá, csak jár az agyam. -
Bandoras
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
Nem a 6Mbit-esben vagyok, hanem a signet fix-es kábelneten. A szervízesek azt mondják, hogy a jelszint a központtól megvan egészen a kábelem végéig (már az oszlopról közvetlen kábel megy a modemembe is, ami sokáig nem így volt, ennek ellenére ugyanez a hiba kb. 1 éve fennáll: iszonyatosan lassú net-gyors net...és így tovább).
-
Bandoras
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
Pantel, tvnetwork, speedtest.net. Az ftp-t pedig a tvnetwork ftp-tesztoldalán.
Most megint jó a net. Kb. du 5-től mostanáig rossz volt, és hipp-hopp, láss csodát, most jó.
Nem értem hogy mi történt előtte és most. Egyszerre szakadt volna le mindenki a netről 30 perc alatt? (kötve hiszem) -
Bandoras
csendes tag
Hát sajnos a tegnapi állapotok álltak vissza. Röpke 3 óra alatt (du.3-este6-ig) a sávszélességem 5-5,5Mbit/s-ről 900Kbit/s-re esett vissza, mind az ftp-n, mind a weben. A helyzet elkeserítő, mert mióta megvan a net, állandó problémáim vannak vele (gyakorlatilag mindig ugyanez). Ha valakinek van valami ötlete, az legyen szíves megosztani velem. Köszönöm
-
Bandoras
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
Hello!
Megcsináltam az általad mondott dolgokat (Comodo tűzfal, AVG antivírus, Spybot S&D, registry átállítás). Amit lehetett le is futtattam (AVG, Spybot), ennek ellenére a sebességem tovább csökkent. Már csak 1.9Mbit/s. Ha vannak további ötleteid, azt szívesen venném.
A TC-s ftp letöltésem már nekem is nagyjából jó (4-6Mbit/s közt ugrál).
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
Bandoras
üzenetére
Ugy nez ki magas halozat terheles lesz illetve nem optimalis MTU beallitas. [link] A fenti linken van leiras az MTU beallitasara windows alatt annyi kulonbseg azert van, hogy neked 1492 helyett 1472-t kell beirnod az hexaban 5c0. Az elmult par napban ugytunt nekialtak piszkalni az MTU-t.
Gondolom norton atvirus, es nem internet security, en cserelnem NOD32-re vagy AVG-re illetve Kasperskyre. A zonealarm meg elmegy bar megfontolnam egy Outpost, Comodo vay Kaspersky felrakasat. Adaware melle legalabb meg egy spybot kellen. Az AVG, a Comodo es a spybot ingyenes a gugli pillanatok alatt megtalaja oket. A spybot beszerze es a NAV cserelese erosen ajanlot a zonealarm az meg verziotol fug, ha a legujabb es legalabb pro akkor nem muszaj. -
Bandoras
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
Hello!
Zonealarm-ot, Nortont, valamint AdAware-t használok. Routerem nincsen. Az érdekes az, hogy mikor most épp írom ezt a kis szössszenetet, még relatíve jó az internet (nem 5-6Mbit/s közt van, de a 4,5-öt eléri). Estére viszont, 8 óra magasságában, pedig olyan1-2 közt ''ténfereg''. Tegnap este is ez történt, annak ellenére hogy nekem még 17Mbit/s jutott volna a hálózatukból (a szerelő srác rákérdezett).
Megcsináltam ezt a pingelést:
1500-as csomag: 18ból15 veszett, a maradék 3 átlaga 17ms
1492-es csomag: 18ból13 veszett, a maradék átlaga 20ms
1472-es csomaggal veszteség nem volt, az átlag 16ms lett. -
h_143570
addikt
válasz
Bandoras
üzenetére
Erdekes eset milyen tuzfalat, virusirtot es spyware irtot hasznalsz, esetleg router?
Illetve probald ki meg a kovetkezot Start / futatas / cmd.
Majd ''ping www.bix.hu -l 1500'' a folyamatosan timeoutol vagyis teljes csomag veszteseg akkor csokentsd a szamot 1492-re, majd 1472-re vagy meg lejebb, a kerdes az, 1500ig bezarolag mi a max csomag meret ami meg enged. -
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám (Zuglóban van Signet fix előfizetésem): rendszeresen előfordul, hogy egyik napról a másikra, a harmadára-negyedére-ötödére esik vissza a sávszélem. Kinnt volt a szerelő, tapasztalta ő is a sebességcsökkenést (szervízlaptopon: Internet Explorerrel, Mozillával, Operával... , viszont Totalcommanderrel, ftp teszt során, a sebesség, a maximálisan elérhető volt (6Mbit/s)). Az én gépemen se böngészőkkel, se a TC-al nem volt elérhető az előbbi sávszél (~2Mbit/s volt a max). A hálózathasználat mindkettőnknél 3% volt a browserekkel, TC esetén nála 6%, míg nálam 3%. (Az optika mindenhol jó, bemérték, a gépben tápot és hálókártyát is cseréltem már.) Felvetődött, hogy esetleg az XP-ben van a hiba(mindkettőnkében). De vajon mi? Egy kicsit kacifántosan írtam le a problémámat, remélem érthető voltam. Segítségeteket előre is köszönöm. -
válasz
Rommel6600
üzenetére
Sőt, egész Nyugat-Európában, olvastam az interneten. Szerencsére az én gépem nem állt le, mivel teljesen véletlenül éppen a notebookon dolgoztam.
-
Rommel6600
őstag
csak ingadozás volt (legalábbi nálunk. gépem le is állt rögtön. Haveré gondolom a codegen tápja miatt meg újraindulgatott, hát nem mondom rekord gyorsasággal ''kapcsolta ki'')
mégis úgy tűnik behalt egy routerem (a swich része)
Mellesleg az egész országban volt ugyanazon az időben ez a kis kis móka, nem lokális problem volt
-
Ja, elég ijesztő volt... Érdekes, a közszolgálati tv-adások megszűntek létezni, nálam internet az kb 2 percig szünetelt, aztán visszajött minden. Még szerencse, hogy a notebookon ügyködtem és nem az asztali gépen, utáltam volna ha minden elszáll az egyik szünetnél.
Amúgy érdekes, hogy a tv-adások hogy megszenvedték, de a net az ment szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ahol eddíg voltam.. huh..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)