Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt itt senki nem tudja neked megmondani, esetleg az ügyfélszolgálatot kérdezd meg, hogy tervezik-e hozzád a bekötést

-
macilaci78
nagyúr
Azt mondja meg valaki, hogy mi a francért nem építik ki rendesen Szegeden a hálózatot? Az én lakásom tervbe sincs véve, a a szemközti házsort elvben tavaly májusban befejezték, gyakorlatilag hozzá se fogtak!

-
webc
csendes tag
Na kész vagyok
A tvnetwork honlapja nem érhető el és már 1 teljes napja nem lehet levelet küldeni, mert pihen az smtp szerverük.
Ha valaki tud róluk valamit, hogy mi van írja már be ide a fórumba. -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
hát ez tényleg evidens... ekkor meg ugye jó a 1289 mobilról

-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
akkor marad: 06 62 999 222 és jelezni kell nekik a 1289 problémát
-
ABnormal
őstag
kipróbáltam még 2 vonalas telóról - az enyémen kívül - és azt kell mondanom,hogy a 49-es körzetből nem lehet felhívni a 1289-et....

-
Calogero
addikt
Én most lettem előfizetőük így nem tudom hogy előtte a NET A hoz milyen sebesség tartozott.
Most NET A (2048/512) 6000FT
NET A-t 6000 FT-ért + KábelTV-t 2700 Ft-ért rendeltem.
Az akció szövege így szólt.
Net Extra opció: Ha az internet szolgáltatás mellé egyidejűleg kábeltévé szolgáltatásunkat is igényli, eggyel magassabb sávszélességű NET csomagot kap a hűségszerződés idejére!
NET D csomag esetén ezen opció nem választható!
Ezért most NET B (3072/768) csomagom van 6000 Ft-ért 1 évig.
Amúgy szerintem töltsd le a ÁSZF legfrisebb verzióját, és nézd meg a C mellékletet.
Ott pontosabb adatok vannak mint a web oldalon.
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Van valakinek itt Tvnetworkos kábeltvje és Debreceni?
Nálam elég rikítóak a színek, túl élesek, pl az ember bőrszíne rikitó fehér,a sárga is virít nagyon. Téli sportot nem is lehet nézni rajta, mert nézhetetlen. Valamint nem tiszták a csatornák, némelyik borsós, valamelyiken hullámok vonalak futkároznak. A stereo adásoknál az egyik oldal jóval hangosabban szól mint a másik.
A net az már hasít azzal nincsen már nincsen gondom.
Ui. Állits a tv-n megoldásból nem kérek, mert ha vissza dugom UPC kábelét, vagy szoba antennával nézem, akkor a színek, hangok tökéletesek, tehát a tv beállítsa tökéletes. -
ABnormal
őstag
kb 40* próbáltam hívni a 1289-et az elmúlt hónapban,különböző időpontokban,de nekem csak azt a bizonyos ''rossz szám'' hangod adja a telo...
-
h_143570
addikt
A legegyszerubb megoldas, mail az ugyfelszolgalatnak a cimedel es megmondjak. Egyebkent LANNETbol 2 fele van szegeden optikai es mikros elatasu. A signet eleg sok helyen jo, es lannetbol is van pocsek. Ja ha osztani is akkarod akkor a lannet eseteben nem minden ruter jo ra. Sok szerencset, de nehogy azt hid hogy a lannettel nem lehet szivni, a signetel meg csak szivni lehet.
-
vbbb
őstag
Egész Szegeden elérhető a Lannet? Vagy vannak vak foltok?
-
Vukocska
tag
LANNET
Debrecen 1 hete kötötték be, azóta nem szakadt.
Nekem annyira nem is a internettel van bajom, inkább a Tv szolgáltatásukkal
Iszonyat gyenge jelet adnak, nem elég tiszták a csatornák, néhány csatornánál elcsúszik a hang, nincs összhangban a képpel, ÁSZF szerint a csomagban benne kéne lenni a fixtv.nek, helyette Paprika TV van, a Hustler helyett meg valami gyenge utánzat SpiceTV van. Valamint olyan földhúrkot csináltak a tv kábelükkel hogy se gépen, se házimozin nem lehetet semmi hangot előcsikarni, mert búgot minden. Holott 2006-tól galvanikusan leválasztott hálózatot kéne kiépíteni (kötelezően). Már bekötéskor jelenkezett a hiba, a bekötési lapot alá sem írtam. A válasz az volt hogy oldjam meg magam. Így nem volt más választásom vettem egy Isolátort, és megszünt a búgás.
A másik szolgáltatómnál is jelenkezett a búgó hiba anno, de ők kijöttek és megoldották.
Már bánom hogy váltottam
-
-=Jam=-
addikt
Ezeket a sávszélességmérőket sztem felejtsétek el... rohadtul nem ad valós eredményt egyik sem... legjobb teszt, ha felmész pl az origo szoftverbázisára nekiállsz letölteni egy 2-300Mb-os file-t aztán mikor beáll a letöltési sebesség azt megszorzod 8-al és az a valós szávszélességed, amit folyamatosan tud.
A TvNetWork saját mérője egyébként az egyik szerelő elmondása szerint semmire nem jó, és tapasztaltam én is. stabil 750Kb a letöltés erre a mérőjük 3-4Mbiteket mér
-
Utilitas
tag
Egyre javul minden.
Persze örüljek ,hogy legalább a pénzt befizethetem.
az Ön sebessége 174 kbit/secA mérési adatok csak tájékoztató jellegüek
Az Ön gépén folyó bármilyen hálózati forgalom befolyásolhatja a mérés pontosságát
Utilitas -
Utilitas
tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hali
Ha legalább a jelenleg előfizetett sávszélességet tudná nem is szólnék semmit, de mióta máshol emeltek nálunk sajnos messze az előfizetett csomag alatt marad majdnem minden napszakban a sávszél.
Most pl. ennyi : az Ön sebessége 347 kbit/sec
A mérési adatok csak tájékoztató jellegüek
Az Ön gépén folyó bármilyen hálózati forgalom befolyásolhatja a mérés pontosságát
( 1024/378 csomag van előfizetve)
Szóval ha pl. én elmegyek ez a sávszél nem nagyon segít senkinek sem szerintem.
Egy hónapja nincs normális net sajnos, és nem is várható javulás, már korábban is panaszkodtam és csak most is csak azt tudok.
Minden jót ( legalábbis jobbakat mint ami nekem jutott)
Utilitas -
Lala6
addikt
Kettes pontra: Na de egy ügyfélszolgálatostól nem ezt várná az ember. Az egy dolog, hogy mi van a törvényben, de azzal nem sokra mennék, mondtam is neki, hogy dehogy fordulok én oda, csak működő netre vágyom(ami már meg is van).
Alapból elégedett vagyok a szolgáltatással, sőt ettől a problémától eltekintve semmi gondom nem volt. Némelyik ügyfélszolgálatos nem áll a helyzet magaslatán(pl. aki mondta a HIF-et), de a többséggel szintén semmi gondom nem volt, mindig megpróbáltak segíteni. Sajnos az adatok nem mindig futnak össze egy helyen, erre a tegnapi eset a példa. A személyes ügyfélszolgálat 100%-os. -
Lala6
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Igen, megnövekedett a kiépítési határidő. Ha ADSL-t akar, azt talán kicsit jobban megy a szereld magad csomaggal.
-
Rommel6600
őstag
Szomszéd most akarja beköttetni a netet (2k-s csomag), de ahogy hallottam elég soká lesz belőle valami mert nagyon kevés az emberük. Asszem azt mondták neki hogy 1hét-1hónap
-
-=Jam=-
addikt
Ha olvassák, akkor igazán írhatna valami benti emberke, hogy a Chello sávszélesség emelésére lesz-e valami válaszlépés, mert ha nem, akkor asszem jópár ügyféltől búcsút mondhatnak... Bár a BIX-en nézve az 1G link elég karcsú, már most is csúcsidőben majdnem fullon van járatva, ha emelnének nem bíná el a vonaluk...
-
Tonyk
veterán
- A szegedi iroda mit tud segíteni neked. ÜSZI != SUPPORT
- Bármelyik ÜSZI azt mondja, hogy fordulj a HIF-hez ha nem tetszik valami. Meg is kell tenni. Törvényileg 72 óra van a hiba elhárítására és ezt ők is nagyon jól tudják, ezért nem is kapkodnak, mint másik szolgáltatónál sem.
- nem iróniából mondtam amit mondtam
- Igen, olvassák a fórumot -
Lala6
addikt
- Pesti vagyok
- Természetesen a pesti mondta, megkérdeztem.
- A szegedi ügyfélszolgálattal kapcsolatban vannak rossz tapasztalataim. Ennek hangot is adtam amikor bent voltam a pestiben személyesen, sőt a levélben is leírtam.
- Szegedi. Erre céloztam az előző pontban is.
- A hozzászólásodban érezhető iróniából.
Épp az imént hívott fel egy hölgy a TvNetWork-től és megkérdezte, hogy rendben van-e a net. Mondtam, hogy igen, köszönöm szépen. Ez a korrekt hozzáállás! Eddig soha nem hívtak fel telefonon! Lehet, hogy olvassák a fórumot? -
Tonyk
veterán
Na akkor egy pár dolgot nem értek.
- Pesti vagy ugye?
- Melyik ÜSZI mondta hogy el sem vitték a munkalapot? Gondolom a pesti? Hisz a szegedi honnét tudná hogy mi van a pesti asztalán? Tegnapi nap azt mondták, hogy tuti nem fog jönni szerelő, mert elsem vitte a munkalapot''
- Ennek ellenére a szegediek viselt dolgairól beszélünk ''Sokat hallottak már a szegediek ''tetteiről''
- ''nem tetszik akkor menjek a Hírközlési Hivatalhoz'' Ezt melyik ÜSZI mondta?
- az ügyfélszolgálatos a kérdésemre(nem lehetne-e megcsinálni a netet, mert az ÁSZF-ben vállal határidő már lejárt) az válaszolja, hogy ha ez így nem tetszik akkor menjek a Hírközlési Hivatalhoz, neked megfelelő hozzáállás akkor igazad van Ezt meg ugyan miből szűrted le, hogy számomra ez a megfelelő hozzáállás? -
Lala6
addikt
Hát drága barátom amikor az ügyfélszolgálatos a kérdésemre(nem lehetne-e megcsinálni a netet, mert az ÁSZF-ben vállal határidő már lejárt) az válaszolja, hogy ha ez így nem tetszik akkor menjek a Hírközlési Hivatalhoz, neked megfelelő hozzállás akkor igazad van. Hozzákell tennem, hogy nem voltam bunkó, csak szóba hoztam az ÁSZF-et.
Tegnapi nap azt mondták, hogy tuti nem fog jönni szerelő, mert elsem vitte a munkalapot, ehhez képest ott voltak a házunkban és mire hazaértem már volt is net.
Kérdeztem a szerelőtől, hogy miért nem hívtak akkor fel? Mert ők nem tudtak róla, hogy hívni kéne, pedig az ügyfélszolgálattal még telefon számot is egyeztettünk(2X).
A tegnap előtti hibabejelentésemkor sokat beszéltem az ügyfélszolgálattal, ehhezképes a szerelők szerint csak annyi került a munkalapra, hogy ''kontakthibás a szekrény'', pedig az ügyfélszolgálatos mondta, hogy mindent leírt a munkalapra amit mondtam neki(elmondtam a múltkori hiba megoldását, valóban benne volt a kontakt hiba és a szekrény szó is, a többi mellett).
Na mindegy a lényeg, hogy újra van netem, jók a pingek, jön az előírt sebesség.
A kérdés az, hogy meddig, remélem véglegesen megoldódott ez a hiba(eddig 3X volt ugyanez a gond). -
Tonyk
veterán
''Kicsit beszélgettem velük, az ügyfélszolgálat szerintük is kaka, nagyon sok panasz volt már rájuk. Elmeséltem én is kálváriám velük, mondták, hogy nem én vagyok az első panaszos. Sokat hallottak már a szegediek ''tetteiről''.''
Hát drága barátom nem kell mindent elhinni! Szeged felveszi a hibát, és továbbítja pestnek. Mást nem tud tenni.
Ha tudnád Pesten mennyi gond van/volt... Persze ők általában mossák kezeiket. Sokkal gázabbak a ''pesti tettek''... ne tudd meg. Jellemző, a másra kenéshez nagyon értenek. (volt hogy szegedi szerelő ment fel Pestre javítani, mert az ottaniak nem tudták megoldani. ennyit erről.) -
he7edik.
addikt
válasz
solaris64
üzenetére
Szerintem ti csak szeretnétek tizedannyira jó szolgáltatást nyújtani mint a nagyobb ISP-k tel. vonalon.
( 4éve használok szélessávú internetet napi rendszerességel messze ti vagytok a mélypont a szolgáltatók között minden szempontból )
lehet Szegeden jobb a helyzet ( nekem is Szegediek ajánlották a TNW-t de sajnos messze elmarad az ADSL szolgáltatás szinvonala mögött és mostmár nem is annyira olcsó mint amikor bekötötték
) -
solaris64
csendes tag
http://index.hu/tech/net/lsdorkan0702/
Mai cikk ,dupla ennyiért is lehet szart venni. -
solaris64
csendes tag
Akkor elmondanám, hogy a Szegeden kivűli problémáknak semmi köze a szegedi ügyfélszolgálathoz .Felvehetik a hibádat ,ennyi,de semmi köze ahoz, hogy a Pesten lévő szerelő mit bénázik.A pesten lévő telefonos meg azért nem veszi fel, mert tudja hogy lecsörög Szegedre ,éppen ezért le is szarja, fel van e véve a telefon, vagy nem.
Minden a szerencsétlen szegedi ügyfélesekre szakad,persze 50x annyi munka ,fél pénzért,és nagyon kevés infojuk van arrol mi folyik Pesten.Ennyit, az itt fikázókról.
Probléma minden szolgáltatónál van ,persze mindenki a saját szolgáltatójával foglalkozik,de azt néha tehetné okosabban is.Én hasonló területen dolgozom, tudom mennyi ''buta'' ügyfél van, aki rögtön emeli a telefont ha leszakad az internete,és meg sem hallgatja az ügyfélszolgálatos tanácsait,persze sokszor még arrol is tájékoztatni kell, hogy kell bekapcsolni a számitógépet.Nagyon, nagyon sokszor ez a szint,barmilyen hihetetlen ez.Nem igazán van net kulturánk,csak azt tudjuk hogy fizetünk valamiért, de sok esetben kezelni sem tudjuk,sokan még alap szinten sem,és rögtön a szolgáltatot és az ott dolgozokat okoljuk.Persze, az itt forumozokra nyilván ez nem jellemző,de nem ez a döntö többség, ezzel szerintem mindenki tisztában lehet.
Más,
A külföldi sávszél meg lesz oldva, nem kell parázni ,kár feleslegesen találgatni , nem virusok miatt van,pár napon belül helyreáll.
Szevasztok -
chros
őstag
Esetleg ez lehet a baj, es nem is a szolgaltatonk a ludas ?
[link] -
chros
őstag
Nalam is (Szeged) kb 2-3 napja 50-60 KB-ra lassult az egyebkent 350 KB-os kapcsolat ...
Annak orulok, hogy ezek szerint nem nalam van a gond, de az egesznek nem orulok ...
Ilyen meg soha sem volt (a masfel ev alatt), remelem csak valami ideiglenes galiba ...
Koszi nektek az ertekes infokat, nelkuletek fogalmam sem lenne, mi a gond !
Koszi!!!
[Szerkesztve] -
Vukocska
tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nem csak pesten siralmas.
Debrecenben is tetű lassú a net, a tvről inkább ne is beszéljünk. (hang elcsúszva a képhez képest, borsós képek, sztereo adásoknál a jobb kb kétszer olyan hangos mint a baloldali hang, nem ugyanaz a csatorna kiosztás mint ami a ASZFben megvan adva). -
Lala6
addikt
Jövök hazafelé és kivel találkozok a lépcsőházban, ne kivel... a szerelőkkel

Igaz, hogy TV-t szereltek(az is TVNetwork), de az internetes kolléga is itt volt, csak kicsit arrébb.
Kérdeztem, hogy nem tudnának-e tenni valamit az én ügyemben is, mondták, hogy elvileg már jó a net. És úgy is volt
Szóval az ügyfélszolgálat ismét jól tájékozott.
Kicsit beszélgettem velük, az ügyfélszolgálat szerintük is kaka, nagyon sok panasz volt már rájuk. Elmeséltem én is kálváriám velük, mondták, hogy nem én vagyok az első panaszos. Sokat hallottak már a szegediek ''tetteiről''.
Viszont aki itt lakik (Újhegyi Ltp.) annak van egy jó hírem. Fejlesztik a kábel TV hálózatot, nemsokára sokkal jobb lesz minden.
Üdv.:Lala -
vbbb
őstag
Nincs meg a sávszélesség?
[link] -
-=Jam=-
addikt
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, tudnak a sávszélesség problémáról, és dolgoznak a hiba javításán.
-
Lala6
addikt
Kiderítettem a turpisságot!
06-1-999-2222
Ez Pesten csörög, de csak a nyitvatartási időben. Ha azon túl van, vagy foglalt akkor kapcsol Szegedre.
Viszont szomorú lettem, mert ma tuti nem jön a szerelő, elsem vitte az én munkalapomat. Az ügyfélszolgálatos mondta, hogy 72 óra van a javításra......
Mindegy, már lassan beletörődök, hogy nincs otthon netem.
Most azt hiszem, hogy várni fogok jó sokáig. A múltkori ''akció'' 6 napba telt, úgy hogy minden nap telefonáltam és voltam személyesen is az irodában. Ha nem szólok lehet, hogy 1 hónap is lesz. Akkor jó sok ködbért kérhetek tőlük. -
webc
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mit csinál a Tvnetwork itt Szegeden, de már néhány napja a küldöldi honlapokat 2-3kb/sec sebességgel tudom letölteni. Egy hete pedig már 20-130 kbyte/sec közötti a letöltési sebességem belföldi szervereken tesztelve. A problémák előtti időszakban 380-490 kbyte/sec volt a letöltési sebességem.
Már háromszor jelentettem be a problémát az elmúlt kb 5 hétben, de mire odakerült a dolog, hogy kijönnek és ''megnézik a problémát'' - érdekes módon egyből kiváló lett a letöltési sebességem estére. Aztán 3-4 nappal késöbb szépen egy éjszaka alatt ''visszaváltozik'' vacakká az internet sebességem. NET-C előfizető vagyok és nem hiszem, hogy a mai világban egy 25kbyte/sec-es letöltési sebességgel elégedettnek kellene lennem.
A különlegesség még, hogy a bejelentett ping értékek a szegedi ügyfélszolgálat számára ''tökéletesek'' míg a pesti ügyfélszolgálat számára azonnali hibakeresést javasoltak. (pingek: 23-210ms közöttiek és több alkalommal a mérés közben elvesztek a csomagok, hát ha ez a szegedi ügyfélszolgálat számára tökéletes, akkor csak azt kívánom minden ott dolgozó számára, hogy soha ne legyen rosszabb internet elérésük otthon, de jobb se!)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4 hónapja vagyok előfizetőjük, de már megbántam hogy váltottam... mert túl sokat kell emiatt idegeskednem. (Naponta kb. 12-13 órát ülök a gép és az internet előtt, mert a munkám megköveteli.) -
Tonyk
veterán
Az oldaluk szerint:
BP-i Fax: 06-1-270-9571
T-com tudakozó szerint:
Budapest
Megtalált albejegyzés:
Albejegyzések:
Budapest XIII. kerület 1138 Váci út 168 /a fsz. (1) 999-2222
Budapest XIII. kerület 1138 Váci út 168 /a fsz. (1) 999-2223
Budapest XIII. kerület 1138 Váci út 168 (1) 270-9544
Budapest XIII. kerület 1138 Váci út 168 fax (1) 270-9590
Budapest XIV. kerület 1143 Ilka utca 29 fsz. (1) 220-5758
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Nálam pedig a változatosság kedvéért ismét nem megy a net, nem tudok csatlakozni...
Már nagyon elegem van, a múltkor is majd 1 hétig nem volt netem. Kaptak is tőlem szép levelet, ajánlva.
Mondta a Párom, hogy tegnap ott voltak a házba, látta a kocsijukat. Biztos megint basztattak valamit a szekrényben, engem meg yóól kihúztak, vagy mittudomén.
A múltkor valami kontakthiba volt, épp csak sikerült megcsinálni a szerelőnek, 1,5 órát ott volt. De az is úgynézett ki, hogy becsukta a szekrényt és ismét nem volt net, utánna folyamatos telefon kapcsolatban voltunk és én föntről néztem, hogy van-e net, amíg ő visszapakolt a szekrénybe.
Katasztrófa. Gondoltam, hogy csak a következő szekrény kinyitásig lesz netem.
Lehet, hogy jobb lenne, ha adnának a szekrényükhöz egy kulcsot és ha elromlik, letudok szaladni megcsinálni.
Apropó: Nem tudja valaki a budapesti ügyfélszolgálati iroda telefonszámát? Nem azt ami kint van a honlapjukon, mert az Szegeden csörög. -
vbbb
őstag
amikor jöttem haza láttam egy csapatnyi networkost a ház mögött lebzselni...valószínűleg megint basztak valamit a hálózattal...csak őket baszná már meg valaki...
amatőröket alakalmaznak vagy mifasz van már...áprilisban költözöm, utánna cibálják utánnam a kábelt ha tudják...
[Szerkesztve] -
-=Jam=-
addikt
Nektek megy a net rendesen? Nekem a külföldi oldalak nem jönnek be, vagy ha igen az is órák kérdése...

Rommel: Alap védelem, hogy a routeren tiltod, hogy lehessen pingelni... aki engedi az meg is érdemli
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nem, nem játszom! Kinőttem már belőle meg nem is érek rá mostanság.
''Asszem a dlink írja oda ennél az opciónál hogy feltétlenül kapcsold be mert különben jönnek a hekkerek és széthekkelnek''
Hát mivel ha ki van kapcsolva ez az opció, pingelhető vagy, ergó látszik a router, látható hogy ezen az ip-n van gép, stb. (jönnek a hekkerek és széthekkelnek
)
A szolgáltató mindeféle okból nem pingelget. Hibakeresésnél szokták megkérni, hogy nyomd ki a tűzfalad. Máskor nem igen. Ekkor meg ha kell a routerben is ki tudod kapcsolni erre az időre.
Ha gáz van,meg szoktam nézni router nélkül is, hogy megy -e a net.
Szóval én szeretek feleslegesen nem látszódni a neten. -
Rommel6600
őstag
Akkor úgy látszik nem játszol cod2-t

Ja, és még vmi amit nem értek. Miért kéne szerinted engedélyezni a Discard Ping From WAN-t? Nekem pölö szokta pingelni a szolgáltatónk a routerem (ha közvetlenül sz.gép lenne rákötve akkor a tűzfalat kapcsoltatnák ki ehhez) ha fonálok nekik hogy vmi gáz van. Így használom kezdettől fogva és nem okozott még problémát. Asszem a dlink írja oda ennél az opciónál hogy feltétlenül kapcsold be mert különben jönnek a hekkerek és széthekkelnek
-
Tonyk
veterán
válasz
tomycz86
üzenetére
Amennyiben a static ip-nél beállítottál mac klónozást akkor továbbra is csinálja. Ez nem baj (Van van olyan pppoe-s szolgáltatás, ahol +-ba még van egy mac azonosítás is. Tvnetwork tudtommal nem csinál ilyet.)
A gépeden lévő szoftveres tűzfal rendben van? Gépek látják egymást? Pingelni tudod róluk a routert? -
tomycz86
csendes tag
Hát...eddig nem jó..!
Nem értem...A routerben ha PPPoE re állítom akkor a Statusnál miért a Static IP menüpont alatt szereplő ''értékek'' látszanak??
Különben kiírja hogy ''PPPoE Connected'' , de ennek ellenére nem ok. -
h_143570
addikt
Az advanced firewall protection = spi, az az allapot fuggo csomag elemzes, es nem egyenlo a router tuzfal kepessegeivel mivel azt a NAT es a normalisabakban /Unix alapuak/ ipfilters intezi, bar ezt gondolom tudtad. Az SPI -nek van egy rossz tulajdonsaga, hogy teljesen legitim alkalmazasaok csomagjait is eldobbja ha nem illik a beegetet szabaly rendszereben, es otthoni felhasznalas teren van ilyen szep szammal. Tulajdon keppen extra vedelmet nem nyujt, de kacsolodas problemakat okozhat olyan progiknal amik nem teljesen szabavanyosan komunikalnak, de ez meg nem jelenti azt, hogy karosak is, az esetek nagy reszeben nehany csomagot dobal el ami pl torrent esetben nem annyira eszreveheto. Volt mar jopar eset a router foruman, ahol az spi agyon csapasa oldotta csak meg a problemat.
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Neked mit árt?
Nekem évek óta hibátlanul működik! pedig fut minden szutyok nálam is. -
Tonyk
veterán
válasz
tomycz86
üzenetére
Számítógépen a beállítások:
számítógép 1.
ip: 192.168.2.2
alháló: 255.255.255.0
átjáró: 192.168.2.1
dns: 192.168.2.1
számítógép 2.
ip: 192.168.2.3
alháló: 255.255.255.0
átjáró: 192.168.2.1
dns: 192.168.2.1
Belépsz a routerbe (böngészőbe:192.168.2.1)
Advanced setup
1.
WAN menüpont
PPPoE
Kitöltöd a felhasználónév és jelszó részeket.
Service name üresen marad !!!
MTU: 1492
Connect mode: pl Always Online (állandóan fenn lessz a neten, de arra állítod amire akarod)
Apply Gomb
Restrat
2.
Újra belép
LAN menüpont
DHCP server : Disabled
Apply gomb
Restart
3.
Újra belép
Firewall menüpont
Advanced
Mindent tegyél Enabled-re
Apply
Restrat
4.
Újra belép
UPNP menü
Disabled
Apply
Restart
5.
Újra belép
Statusz -on látnod kell, hogy kapcsolódott-e a nethez a Connection Statusz résznél, ha nem nyomd meg a Connect gombot. -
tomycz86
csendes tag
Jah..és Fix IP címet kapok..
Ha Static IP-re állítom a routert akkor légyszi mondjátok már el hogy mit kell az alábbi helyekre írni mert kissé láma vagyok!!

Ha a parancssorba beírom hogy ''ipconfig'' akkor kiírja az alábbiakat igaz???
IP Address: Ez a szolgáltatótól kapott IP??
Subnet Mask:
Gateway Address: Ide a routernek az IP-jét kell megadni?
Primary DNS:
Sec. DNS:
Köszi előre is..lécci segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tvnetwork honlapja nem érhető el és már 1 teljes napja nem lehet levelet küldeni, mert pihen az smtp szerverük.
Ha valaki tud róluk valamit, hogy mi van írja már be ide a fórumba.

..., egyébként Szegeden csörög, akkor meg ugye 06 62 1289 lenne), de a négyjegyűknek épp a lényege, hogy mindenhonnét csak azt a négy számot kell bepötyögni.
), a lannet is van ahol szar...
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/83959545.png)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)