Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
Modem hiba lenne? de akkor pont egyszerre FURCSA

-
he7edik.
addikt
Megint naponta szakadozik a net
Mindig újra kell indítani a modemt csak az a furcsa hogy nem csak nálam hanem édesanyámnál is. -
h_143570
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nem lesz nehez feladat, mivel pontosan tudod, hogy hol lopom a napot.

Ja rendszert sikerult osszeraknom megint /atkozott vinyo/, hetvegen leszek a szerveren. -
h_143570
addikt
A tvnetwok adsl-je nem mas mint a fatav adsl csomagjainak tovabb adassa, legalabbis eddig ez volt a helyzet, megjegyeznem, hogy eddig az osszes tobbi adsl szolgaltato is ezt csinalta nehany kivetellel. A rovid valasz tokmind1 ugyis a tcom szolgaltat igyis ugyis, amit eldonthetsz, hogy kinek akarsz szivesebben fizetni papiron ugyanazert.
-
h_143570
addikt
válasz
he7edik.
üzenetére
Bizony be fogja szivni a nep tovabbra is filecserelok eseten /tovabbra is ugyanolyan tetu lesz a dc++ a torrent oldalakrol meg igy gyorsabban fog kikerulni a nep/, ha meg nem arra hasznalja akkor meg minek nagyobbat venni par megabitnel. Abban, hogy lesz savszel emeles aban biztos vagyok jolenne ha meg az iden, de majd kiderul.
Tavaly november es december elso felet leszamitva semmi gondom sincsen veluk.
Nem naluk dolgozo hanem masnal, S -el kezdodik es petrol szinu a logonk. -
Kobe
veterán
tvnetwork adsl szolgáltatásáról tudtok valamit ? szeretnék váltani mert muszáj, mivel konvergálunk
most 1 mbit van tököméktől, ugyanilyen csomagra akarok váltani tvnetworknél vagy vivanetnél, mindenhol 4 ezerrel oclsóbb lenne, cska nem tom melyik a stabilabb megbízhatóbb problémamentesebb -
he7edik.
addikt
válasz
h_143570
üzenetére
1.Ezzel mind egytértek én is örülnék a nagyobb up-loadnak, de attól még hogy az ADSL(2) elméletileg nagyobb up-loadra is képes lenne az nem vígasztal a signettes kisebb down-loadért. reálértéket tekintve sajnos a TNW le van maradva egy sávszél emelssel

2.Lehet és kell
is szídni a t-offline-t de azért nyugat-euróbában sem törik össze magukat a szolgáltatók hogy nagy feltöltés biztosítsanak az előfizetőknek.( jó a DT és leányválalatai a leggusztustalanbbak)
3.Azért az előfizetők 90%-át csak a letöltés sávszéle érdekli ( nem is tudják mire való a feltöltés) és ha ránéznek az ajánlatokra azt látják hogy az ADSL mellet van a nagyobb szám és ahhoz plusz előfizetésnélküli telefon vagy sok lebeszélhtő perc jár melyiket fogja választani szerinted?Pláne hogy az ADSL-lel éjjel-nappal mossák az agyát a TvNetWorköt meg kis túlzással a kutya se ismeri.
( Csöndbe megjegyezném még hogy az ADSL-lel 36hónap alatt kevesebb bajom volt mint a signettel 10hónap alatt )
Szal 1szó mint 100 ha a TvNetWork tényleg versenyképes akar maradni az ADSL(2)-vel szemben sávszélt kell emelnie.
u.i: te a TNW-nél dolgozol mert akkor 1-2 kérdéssel zavarnálak MSN-en. -
h_143570
addikt
válasz
he7edik.
üzenetére
Rendes feltoltes meg mindig viccnek nevezheto ADSL2 eseten is, az adsl es a lannetes megoldasok felepitesuknek koszonheten lehetove teszik akar a letoltesi sebesseg tobbszorosevel megegyezo feltoltesi sebesseget, igaz sok ertelme nincse, de technologiai akadaja nincsen. Kabelnet eseten 4:1-hez a le/fel arany a technologiai korlatok miatt. Nemi fejlodes tenyleg van, de meg mindig keves. 24M/768K a legjobb mivel ezen a csomagban nem lehet 24MBps-t elerni, mivel TCP /a web oldalak es az ftp-k is ezt hasznaljak/ esten valamivel tobb mint 1M feltoltes kellene a max le savszel eleresehez. A DC++ TCP-t hasznal es veszetul sok folosleges adatmozgast produkal, tovabba kb 50 ember birna 512K fel nettel a max savszeled kozelebe menni ha senki masnak nem toltenek fel, es tekinteve hogy az adsl2 meg egy jo drabbig nem lesz elterjedt igy inkabb 300 embert mondanek. Bittorent es egyebek hasznalnak UDP igy ott nincsen ACK csomag visszont a protokol igenyel adminisztracios informacio kuldest, ami megint csak kilep az adott feltoltesi sebessegi korlatokbol. Tovabba azt se felejtsd el, hogy normalis aranyt biztositani torrenten gyors nettel es tovabbra is pocseknak nevezheto feltoltesi sebessegel nem nagyon lehet, talan meg a 6114/768-nal nem vagnak ki tul gyorsan.
-
he7edik.
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Azért az ADSL2 csomagokhoz már rendes feltöltést is adnak 4096/512 vagy 768 ill. 6144-24Mbit/768 (még a 2-2,5Mbit-hez is jár 256-512Kbit feltöltés jár) szal azért van miről beszélni
-
h_143570
addikt
Mikronet eseten ne szamits ra, en a helyedben orulnek, hogy egyaltalan van rajta net amikor hasznalni akarod. A mikronetel az a gond, hogy stabilan 1mbitnel tobbet nem fog neked nagyon produkalni nagyon komoly technikai fejleszteseket leszamitva, vagy drasztikus felhasznalo szam csokenest.
Szoval a helyes kerdes, mikor szerelik at a mikronetemet signette vagy lannette? -
Rommel6600
őstag
válasz
he7edik.
üzenetére
de számold bele hogy valóban korlátlan, nem csak marketinges duma, mellesleg rendes feltöltési sebességet is kapsz (tré -offline, adsl: 2Mbites csomag felöltése fele az én 1Mbitesemnek... Azaz egységre nézve 4× nagyobb a feltöltési sávszél)
szóval ha nem is dupláznak én még mindig azt mondom, sokkal jobban járunk velük mint a nagy-trével.
ne érts félre nem azért mondom, tényleg jól jönne egy kis sávszél emelés, már több mint egy éve dupláztak -
Primőr
aktív tag
Nem tudjátok, mikronetből lesz sávszélemelés?
-
he7edik.
addikt
Nem tudja v.ki hogy a TvNetWork Signetes (kábeles) csomagjai fognak e változni?különössen annak fényében hogy más ISP-k ADSL2 csomagjaiban a 4Mbit-es csomagok 10k körül alakulnak (tel előfizuval együtt) és napok kérdése és kijön a t-offline új ADSL2-es csomagjai amit a TvNetWork is átvesz tovább értékesítésre.
Szal nem igazán versenyképes a mostani a 3Mbit-es csomag 10K-ért
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
[link]
Képek: Az Utolsó 4 kép a lényeg!
nevetségesek
(jajj Fenyő...de nagy hülye vagy) -
h_143570
addikt
válasz
MrMorden
üzenetére
Ha nincsen routered es mivel gyanittom, ha lenne irtad volna. Igy a kovetkezo a helyezett a tvnetwork nem engedelyezi a szerveruzemeltetest, az is kisebb csodaval hataros, hogy legalabb a tobbi tvnetworkos tud csatlakozzni hozzad. A pppoe meg tovabb nehezitti a dolgodat mivel szepen beskatulyaz egy virtualis magan halozatba. A portforwardot a vpn-t generalo halozati eszkozon kell beallitani ez esetben a szolgatatonal, azt meg egyetlen egy esetben fogjak megtenni neked meghozza szerverhosting.
Azt azert meg megjegyeznem, hogy szegedi SigNet-en /TCP/IP es nem PPPoE/ sikerult webszervert letrehoznom igaz nem az alapertelmezett porton, meg minimalis adatforaglommal, esetleg meg megprobalhatnad atrakni egy masik portra, talan segit, de nem biznek benne tulsagosan.
Ja egy jo tanacs surgossen nyugdijazd az xp tuzfalat. -
MrMorden
csendes tag
Üdv, a köv lenne a kérdésem: A tvnetwörknél vok, van egy PPPoE-s DHCP-s állítólag fix IP cimem, 84.xxx.xx.xx alakban, namármost feltettem egy ftp servert (Cerberus) és ugy néz ki hogy csak a tvnetworkös ismerőseim tudnak hozzá csatlakozni, azaz akiknek tvnetwörkös a nete otthon... ez hogy lehet??? és az hogy lehet hogy más is tudjon bárhonnan? XP SP2-m van, XP tűzval, AVG vírus kereső(bár ennek semmi köze hozzá)
A CERBERUS valami oylat ir hogy egy PrivateNetwork része vagyok, és hogy a 21es portot forwardoltam e.... 5lete valakinek esetleg??? ja és hogy kell forwardolni ilyen esetben...
köszönöm
üdv
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
ha lehet már az icephoneba regelni akkor irja ide be vki, előre is köszi
nézem, nézem én is de azért nem csak ebből állok
-
válasz
h_143570
üzenetére
Végül is nem nagyon tudtam mit csinálni, felhívtam őket, és nagyon rendesek voltak és segítettek, azt mondták, hogy régebben volt valami ilyen dolog ezekkel a routerekkel, mostmár minden olyan ruterrel működnie kell, ami támogatja a ppoe-t. Bementem a boltba, ahol kinéztem őket, és ők is elég rendesek voltak, azt mondták, hogy ha nem megy, akkor 2 napon belül vigyem vissza, adnak egy másikat (másik típust), csak vigyázzak vele a csomagolással.
A gigabyte-ot hoztam el, mert az az a márka, amiről egyáltalán már hallottam. Itthon összeraktam, és juhhé, működik. Egy dologgal kellett időt töltenem, a wireless titkosítás és jelszavazás, mert csak teljesen nyílt csatlakozással akart működni, az meg ugye - panelházban - nem jó, mert mások is ''rálátnak''.
Aztán végül kiderült, hogy ez az egész dolog nem olyan bonyolult, sikerült megcsinálni, most is wirelessben netezek a nagyszobában hanyatt fekve
Na persze nem ez volt a lényeg, hanem hogy a notebookon dolgozok, az asztali gép meg amolyan mindenes, de inkább a szórakozásra van (a notebookhoz vannak meg azok a programjaim, amiket használok, meg úgy a jó, ha a dokumentumaim is azon naprakészek).
Egy dolog miatt aggódtam a kapcsolattal az asztali gépen, hogy hogy megy a tartós, folyamatos játék a Battlefield 1942 / Desert Combattal, mert anélkül egyszerűen nem tudok meglenni... Olyan 4 éve játszom már, ugyanazt a pályát a neten Conquestben, igen, elég beteg dolognak hangzik de nem tudom megunni.... A ''teszt'' tökéletesen sikerült, megint elvesztettem másfél órát teljesen az életemből, egyelőre úgy tűnik hogy jobb pingjeim vannak, mint a régi csatlakozással, de ez véletlen is lehet. Mindenesetre megnyugodtam
-
Rommel6600
őstag
válasz
snemeth
üzenetére
hja, először induljon be, aztán meglátjuk, bár ezt mondta a vak is és mégsem látta meg...

Még elég kezdeti stádiumban van a dolog, de nekem is van már egy olyan sanda gyanúm hogy a Betamax-nak nem lesznek nagy konkurencia
De ez a telefonszám még kérdéses, várjuk ki a végét. Bár nekünk ugy tünik csak az ár a lényeg, telefonvonal most is van, meg kelleni is fog, esetleg neked lehet érdekes, aki egy szál ata-t használ csak -
snemeth
aktív tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Gondolom ugyanolyan jellegű SIP VOIP szolgáltatás, amit már itthon is nyújtanak páran (Megafone, Klip, stb) és amit Betamax-ék is nyomnak. (VoipStunt, VoipCheap, stb.)
Eddig is volt nekik ilyen, de nem volt letölthető szoftverük, csak ATA-val vagy IP telefonnal ment. (Igaz, szerintem bárki használhatná általánosszoftverrel is) Plusz havi előfizetési díja is van/volt. Igaz, az oldal szerint legalább elérhetők voltak olyan számok, amik más VOIP szolgáltatótól nem. (Kék/zöld számok, segélyhívók, stb.)
Ez az új meg ugye feltöltőkártyás megoldással fog menni.
Ha végre regisztrálni is lehet, valószínűleg én is megnézem, bár a Betamax brigád árainál olcsóbb biztosan nem lesz. Meg mondjuk én ATA-val használnám. Ahhoz nem kell a gépnek mennie.
Arra viszont kiváncsi lennék, hogy milyen számot adnak. A 21-es körzetszámokkal még elég nagy gáz van. Az egyik szolgáltatóét innen nem lehet hívni, a másikét meg onnan. -
Rommel6600
őstag
Ez nekem még kissé zavaros, de lehet hogy jó lesz

még regisztrálni sem lehet, annyira új lehet a dolog
a progi kezelőfelülete kicsit puritán, de célnak megfelel, csak regelni lehessen
ICEPHONE
- Az IcePhone a TvNetWork interneten keresztül használható saját fejlesztésű telefonos szolgáltatása.
- Az IcePhone segítségével ingyen hívhat bárkit, akinek szintén van IcePhone-ja.
- Az IcePhone szolgáltatás által egy valódi telefonszámot kap, amely segítségével a hívásokat az IcePhone-nal fogadhatja.
- Ha feltöltőkártyát vásárol és feltölti vele egyenlegét, bármilyen telefonszámot felhívhat (vezetékes, mobil, külföld).
A szolgáltatás jelenleg tesztüzemben működik!
Az IcePhone program ingyenes, könnyen telepíthető.
IcePhone telepítő INNEN letölthető!
Megjegyzés: Az IcePhone Windows 98 és régebbi Windows verziók alatt nem fut.
Az IcePhone-hoz kapott webkamerával beszélgetés közben láthatja is partnerét!
Webkamera telepítő INNEN letölthető! -
Tonyk
veterán
válasz
bandita001
üzenetére
Ne lustálljunk már ennyire. Egyet kell kattintani a www.tvnetwork.hu-n...
[link]
Általános szolgáltatások:
• előfizetőknek 3 db e-mail cím
• 20 MB Web tárhely a web.tvnetwork.hu/azonosító címen
• 1 domain név ingyenes karbantartása
• SMS értesítési lehetőség -
h_143570
addikt
Nos wifi-s megoldasbol limitalt a biztosan mukodo valasztek. A Linksys WRT54GL /a GL fontos/, a dlinktol a di-524 ha jol emlekszem, par hozza aszolassal feljebb megadtaka pontos tipust. Illetve volt meg nagyon elorebb valamilyen 3comm. A fenti dlink eddig meg csak egy helyen lett tesztelve. Illetve az unix/linux alapuak is szinte kivetel nelkul elboldogulnak.
Ezek mindegyike ugy tunik rendesen implementalta a teljes pppoe szabvanyt. -
h_143570
addikt
-
Sziasztok!
Routerrel kapcsolatos kérdésem lenne. Egy barátom, aki nálam sokkal jobban ért a témához, azt javasolta, hogy ehhez a fórumhoz forduljak. A kérdés az lenne, hogy tvnetwork-os, ppoe-s nem adsl, hanem sima ethernetes ppoe szolgáltatásom van. Egy routert szeretnék venni, viszont ez a barátom emlékezett rá, hogy a tvnetwork-ös szolgáltatáshoz nem mindegy, hogy milyet veszek, mert van valami jel, vagy mi, amit meghatározott időközönként adnia kell.
A router beszerelésének egyetlen célja az lenne, hogy meg tudjam osztani a netet az asztali gépem és a notebook között, amiben van wireless csatlakozási lehetőség. Vagyis, csak a wireless miatt kellene.
Ma bementem egy boltba, ahol két féle típust ajánlottak:
SMC WBR 14-62 -> ez 11e ft
Gigabyte BR01G-RM -> ez meg 14e
Most azt mondanám, hogy árban teljesen mindegy, csak az a lényeg, hogy ne kelljen vele szenvedni, működjön. Ha ezek nem mennek, olyan 20e ft-is hajlandó vagyok elmenni árban. Segítsetek légyszi! -
bandita001
tag
512-re előfizetve egy vagy több emailcím jár?
-
snemeth
aktív tag
Meg tudná mondani valaki, hogy Százhalombattán PPPoE van vagy fix IP?
-
h_143570
addikt
''máshogy nem is nagyon tudod megoldani, egy lyukba egy utp dugó fér csak bele
ha switch-en keresztül mennek a router egy portjába akkor már tudod figyelni az egyikkel a másikat
''
na igen lehetek en is poenos neha
A lenyeg hogy rakja fel mindre a kollega aztan adja ossze, az biztosan mukodik, nekem csak 1 gepem van igy szamomra erdektelen a legujabb cfos meg ugy is meri, csak azert kerdeztem meg, hogy a kolleganak ne kelljen agyalni rajta. -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570
üzenetére
Én már nem használom, nincs is fenn ezért, (annó a forgalomkorlátos netem miatt kelett), de én annak idején mindkét gépre feltettem hó végén meg összeadtam a két végeredményt.
Ahoz ugye hogy figyelj több gépet, a ''figyelőnek'' állandóan mennie kell, ergó gazdaságosabb a felteszem mindkettőre történet. De most hogy belegondolok, lehet routerrel nem is megy mivel a router aktív eszköz, azaz nem dobja szét a csomagokat miden lábijára, hanem csak arra amelyiken a célgép csücsül , azaz telepítsd fel minden gépre, hó végé meg add össze a mért MB-okat. (switchel tuti müxik)
''mind2 gep a router kulonbozo portjara van kotve''
máshogy nem is nagyon tudod megoldani, egy lyukba egy utp dugó fér csak bele
ha switch-en keresztül mennek a router egy portjába akkor már tudod figyelni az egyikkel a másikat -
he7edik.
addikt
Hi
Itt Zuglóban a Signet pingjei megugrottak bix-re az eddigi 9-11 10-26-ra nőtt más is tapasztalta? -
j0nNyKa
csendes tag
Üdv!
Van valami lehetőség adatforgalom mérésre SigNet-es kábelnettel?
Vagy ha a tvnetworknek nincs ilyen szolgáltatása, mit ajánlotok, mivel lehet állandó adatforgalmat mérni? Router van, tehát fontos lenne, hogy ne csak 1 gépet mérjen a program, hanem tudja mérni mind2t egyszerre (tehát a routeren átmenő netforgalmat). Nem nagyon tudom, hogy ez lehetséges-e. -
hothead
csendes tag
Bocs azt elfelejtettem hozzátenni még, hogy a router-rel bontom a kapcsolatot, majd újra kapcsolódok vele, akkor minden műkszik ismét, de arouter a hiba esetén is azt mutatja, hogy él a dsl kapcsolat.
-
hothead
csendes tag
Hello mindenkinek!
A problémám a következő. Én is TvNetwork előfzető lettem Debrecenben. ADSL (Debrecenben még LANon is pppoe-t használnak egyébként) na mindegy lényeg ami lényeg. A telefon vonalon két telefonkészülék van, egy szűrő+dlsmodem és egy smc wrb14g2 wifi router. Műkszik is minden, minden szép és jó, mindaddig amíg nem használjuk a másik telefont, ami nem a szűrőre van rákötve. Az a készülék ráadásul zúg-süvít, az első néhány másodpercben, és néha digitális csipogások is, hallhatóak. Ha ezt a készüléket használjuk, a DSL kapcsolat a router szerint él, de nem jön be semmilyen oldal se. Jól logikázok? Estleg egy második szűrő alkalmazása estén, megoldódna a problémám? Lehet egyáltalán egy vonalon két szűrőt haszálni? Ha igen, hol lehet + szűrőt beszerezni?
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Addig jo mig nem tudod.

Ez esetben csak az atlagosnal magasabb terhelesrol van szo, az alhalozatod elkezdett telitodni toltogetosebb felhasznalokkal, kis szerencsevel csak atmeneti jelenseg. Mivel emliteted a savszel emelest es a honlap szerint Solt kornyeken emeltek illetve emelni fognak meg, ha jol olvastam, akkor a kovetkezo eresztes valoszinuleg renbe hozza ezt a kiss problemadat.
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
Szerintetek tervez a tvnetwork áremelést mostanság, ill. majd jan. 1-től? remélem nem.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Rendben csak jobb biztosra menni, meg egy erdekes kerdes egy idoben kabelen is nyomattak a pppoe-t Szegeden tavaly decembereben abahagytak valhol be sem hoztak.
Szoval pppoe van nalatok, kis eselyes, de lehet, es van-e router? Illetve folyamatos a jelenseg vagy csak bizonyos idokozonkent illetve idopontokban jelentkezik?
Ja es jobbulast.
[Szerkesztve] -
MaddeNNNN
addikt
[link] itt a pingelés
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nem laggolok,csak folyamatosan ilyen 100-110, de este 11 után beáll a 48-56-ra, maxpackets 60 a PB miatt, DC csak akkor megy ha akarok valamit leszedni, nem szoktam úgyhagyni.
Azt a dososat megcsinálom,köszi
Azt hogy érted, h kapcsoljak ki mindent ami adatot forgalmaz? -
Rommel6600
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
laggolsz is?
/cl_maxpackets mennyire van beállitva? 30 nak kéne lennie, de cb ugyan megkövetel legalább 60at de több felesleges, csak nagyobb lesz a pinged. Bár még 60as érték mellett is 50-60nak kéne lennie a pingednek max.
Meg az sem ártana ha kilőnél mindent ami forgalmaz adatot a hálózaton, és megpingelnéd mondjuk a bix-et. Így néz ez ki: start menü, futtatás: beirod: cmd Előjön a jóöreg dosos ablak, oda ird be a következő parancsot: ping www.bix.hu -
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Nekem is TVnetworkom van, a letöltéssel nincs is gondom 140-150-el jön,de Call of Duty 2-ben a pingem magas(100-110) Ezt nem tudjátok miért van? 512-es csomagban vagyok de nyáron emelték. -
Lala6
addikt
válasz
h_143570
üzenetére
Most ataláltam a log beállításoknál egy kapcsolót ami kivolt kapcsolva, debug log.
Bekapcsoltam.
Most minden kérést logol ami megy kifelé, vagy jön befelé, minden portra.
Így jó gyorsan nő a log fálj, de továbbra sem látok 15 percenkénti auth-ot, vagy 15 percenkénti bontást. -
h_143570
addikt
Nos akkor valoszinuleg a router logol rosszul, meg egy miset megerne megnezni, hogy direktbe a windowsos tarcsazoval betarcsazni es megnezni a felepult kapocsalat reszleteit, hogy ott tenyleg mi szerepel. Mert ha CHAP akkor elmondhato, hogy a dlinknek is van vegre normalis routere.
-
suste
veterán
ok, nem kötekedek

és biztos vagy benne hogy nem szakad 15percenként?
tehát hallgatál internetrádiót, vagy játszottál 15percnél többet egyhuzamban?
mert egy jo routernél észre sem veszed a szakadást normál netezésnél
és akkor lehet tényleg szarul logol a dlink, csak másképpen szarul
[Szerkesztve] -
snemeth
aktív tag
válasz
h_143570
üzenetére
Továbbra is van 15 percenkénti CHAP authentikáció:
[...]
2006. október 07. 06:22:57 CHAP3: Welcome at TvNetWork @ NAS 80.95.73.71/32
2006. október 07. 06:37:57 CHAP3: Welcome at TvNetWork @ NAS 80.95.73.71/32
2006. október 07. 06:52:58 CHAP3: Welcome at TvNetWork @ NAS 80.95.73.71/32
2006. október 07. 07:07:58 CHAP3: Welcome at TvNetWork @ NAS 80.95.73.71/32
2006. október 07. 07:22:59 CHAP3: Welcome at TvNetWork @ NAS 80.95.73.71/32 -
crab
senior tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
na kellett nekem rinyálni, már nálam is jó.. 700/208 lett

-
h_143570
addikt
Ugynez ki, hogy tenyleg mukodik mar csak az a kerdes, hogy merefele laksz mivel a halozatuk nem homogen tehat meg lehetett szerencsed. Bar a logban az az erdekesseg, hogy nincs nyoma a 15 percenkenti ujrahitelesitesnek. Ez vagy teruleti jelemzo vagy atmeneti az jo kerdes, esetleg a router nem jelenti az esemenyt ami megint csak erdekes.
-
Lala6
addikt
válasz
h_143570
üzenetére
Dynamic PPPoE-vel csatlakozok. LANNET szolgáltatásom van, nem ADSL(UTP kábelen jön...)
Itt az eddigi log, tegnap beüzemelés után egyszer töröltem, tehát a beállítgatásaim nincsenek benne, csak az azóta történtek:
Oct 5 06:27:53 Remote management enabled at *:8080
Oct 5 06:27:36 dyndns.org dyndns update: nochg
Oct 5 06:27:36 DDNS update success!
Oct 5 06:27:31 dyndns.org dyndns update: nochg
Oct 5 06:27:31 DDNS update success!
Oct 5 06:27:27 DDNS update success!
Oct 4 18:33:16 Dynamic DHCP Server Disabled
Oct 4 18:31:47 Remote management is disabled
Oct 4 17:36:10 PPPoE connection established.My IP is xx.xxx.xxx.xxx
Oct 4 17:36:06 PPP LCP Up!
Oct 4 17:36:06 PADS received session id 0x10
Oct 4 17:36:06 PADR Send
Oct 4 17:36:06 PADO received AC name 'bp-nas2.tvnetwork.hu'
Oct 4 17:36:06 PADI Send
Oct 4 17:36:06 PADT Send
Oct 4 17:36:06 PADT Send
Oct 4 17:36:06 PPPoE start to dial-up
Oct 4 17:36:05 PPPoE disconnected
Oct 4 07:36:05 PPP LCP Down : User request!
Oct 4 17:35:43 syslogd started ! Log on system activity,attack,drop packet,notice.
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Ok. Párhónap múlva írok megint

Eddig no szakadás, megy folyamatosan. -
crab
senior tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
nálam nagyon lassú, még éppen használható, de nagyon idegesít. egyre jobban emlékesztett az egy évvel ezelötti helyzetre.
-
crab
senior tag
hello, nálatok rendben van a külföldi sávszél?
-
Lala6
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Szóval itt a D-link router. DI-524UP a pontos típusa(nyomtató szerveres)
Tökéletesen működik, szakadás még nem volt, kb. 6 órája megy.
Akkor szerintem elmondható, hogy ezzel is működik. -
Lala6
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Még régebben a melóhelyről hazahoztam egy sima G-t próbára, azzal ment simán. Ez még a régebbi V.2-es, linuxos, de a gyári fw van rajta.
-
Rommel6600
őstag
Ha rám hallgatsz, a dlinket elfelejted még most, mielőtt eszedbejutna h olyat veszel.
De hogy megnyugtassalak, azzal is szakadna a neted, szóval nincs sok választásod, vagy javított fw-es SMC, vagy egy linuxos másmilyen. Pölö amit emlitettél, linksys WRT54GL. De linksys-ből is kizárólag GL.
Még mintha az asusnak lenne linuxos routere(i), de ebben már nem vagyok biztos, nézz körül egy kicsit, de ha én wireless routert vennék vennék egyszer, linksyst vennék... -
Lala6
addikt
Routert szeretnék venni, olyant ami megy is a LANNET-el.
Olvastam a topicot, a Linksys és az SMC ami működik. Wireless kellene mindenképp.
Az SMC nekem nem tetszik
A Linksys drága otthonra( bár szvsz. nagyon megbízható, a melóhelyemen ilyenek vannak).
Kinéztem ez a D-Link-et: [link] Van ilyen valakinek? Szerintetek fog működni, nem fog bontani 15 percenként? A topicban olvastam azt is, hogy a D-link-ek nem jók, meg azt is, hogy jók. Most mi az igazság? -
Lala6
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nem válaszoltak a levélre, de megcsinálták, már megy minden rendesen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tizedmásodpercekre ment el, 5-10 sec -re jött vissza, ezt kb 5 percen keresztül. Lehet megviselte az eszközeiket.

Mindig újra kell indítani a modemt csak az a furcsa hogy nem csak nálam hanem édesanyámnál is.

is szídni a t-offline-t de azért nyugat-euróbában sem törik össze magukat a szolgáltatók hogy nagy feltöltés biztosítsanak az előfizetőknek.( jó a DT és leányválalatai a leggusztustalanbbak)

de azért köszönöm az infót
Na persze nem ez volt a lényeg, hanem hogy a notebookon dolgozok, az asztali gép meg amolyan mindenes, de inkább a szórakozásra van (a notebookhoz vannak meg azok a programjaim, amiket használok, meg úgy a jó, ha a dokumentumaim is azon naprakészek).

![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/lalika6/tvnetwork.jpg)

Meg a honlapon is ilyesmit írnak, (meg a forrás is ott van?).