Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
válasz
BobChemistry #3999 üzenetére
A kabel csatalkoztatasig jo.
A router feluletere a 192.168.2.1 es ip cimmel lehet felmenni. A jelszo alapertelmezesben smcadmin. Arra vigyaz, hogy ne epitsd fel a kapcsolatot a windowos tarcsazoval.
A router feluleten Setup ot erdemes valasztani, itt beallitani az idot, majd a kapcsoalt tipusat ami PPPoE, es megadni a felhasznaloi nevet es jelszot. A jelszot 2 mezobe is meg kell adni. Ha minden jol ment akkor felcsatlakozott. -
BobChemistry
őstag
megvan a routerem (SMC 7004VBR)
már csak be kellene üzemelenem
bárminemű segítséget szívesen fogadok
jelenleg eddig tudom: bedugom a WAN csatlakozóba a TV network-ös kábelt
majd csatlakoztatom arra a gépre amin a felhasználónév és ajelszó be van állítva
ezután felmegyek a router oldalára a neten...és hogyan tovább? -
h_143570
addikt
válasz
BobChemistry #3996 üzenetére
Roviden igen. Mar ha 7004VBRes routered van.
-
h_143570
addikt
válasz
BobChemistry #3994 üzenetére
A PPPoE protokol a szabvany szerint ketfel azonositast tamogat. A router gyartok kenyelem szempontjabol csak az egyiket implementaljak, mivel azt konyebb.
A VBR7004 eseteben a masodikat csak reszlegesen implementaltak (meg mindig jobb mint amit a tobbi csinal), igy 15 perceneknt ujra csatalkozik, ez kb 3-4 masodperc. Ha nem jatszol online akkor ez sem gond. A javitott FW kijavitja ezt a hibat. -
h_143570
addikt
válasz
BobChemistry #3992 üzenetére
Ha kell felhasznaloi nev es jelszo a csatlakozashoz akkor LanNet es a routerbe PPPoE a kapcsolat tipusa. Ellenkezo esetben jo eselyel SigNet es akkor dynamical IP.
-
h_143570
addikt
válasz
BobChemistry #3990 üzenetére
Ha SigNet akkor csak a baratnod gepenek a MAC cimet kell attirni a routerban, vagy a kapot pinkod segitsegevel attirni a honlapon.
Ha LanNet akkor errol a [link]rol szed le a routered part. no. -janak megfelelo fw-t. -
BobChemistry
őstag
sikeresen bekötötték a netet hozzánk is
Dáma csomag, 1,5 Mbit/s le és 256 kbit/s fel
1 éves szerződéseel havi 4,5k
smc7400vbr (asszem) routerrel lesz megosztva, ehhez kérnék egy kis segítséget
jelenleg értelemszerűen csak barátnőm gépére van kötve a net, ezt kellen megosztani -
loosht
senior tag
válasz
peti1988 #3982 üzenetére
Helló!
A sebességedet véletlenül se torrentezéssel mérd! Ha ott ingadozik a neted, azért nem a TvNetWork a felelős! Ha kiváncsi vagy, hogy mennyire stabil a sebességed, akkor a TvNetWork ftp szerveréről töltsd le valamelyik testfile-t, majd töltsd vissza és akkor már meg is tudod nézni, mennyire állandó és gyors a sebességed.
A böngészésről meg annyit, hogy én is nagyon sokat szivtam a lassű oldalbetöltésekkel anno vagy egy éve, de létezik egy patch, ami 100%-osan megoldja a problémát, Miután feltettem, tök mindegy volt, hogy milyen sebességgel ment a torrent, az oldalak mindig egyből bejötttek. Itt a link, használd bátran, nekem bevált. Azt halkan megjegyzem, hogy ez a gond nekem csak Xp alatt volt, Vista alatt már minden fasza!
[link] -
peti1988
csendes tag
válasz
h_143570 #3986 üzenetére
Hmm én hülye erre nem is gondoltam...köszi...de ez biztos működni fog?...jelenleg ki se tudom próbálni, mivel Barátnőmnél vagyok...holnap megyünk nyaralni...és már nem megyek addig haza...na mind1 majd ha hazaértem 1x akkor megnézem addig hugomnak meg jó a lassú net is
-
peti1988
csendes tag
Engem is eddig hűségesen szolgált ameddig Statikus IP-m volt amit csak be kellett állítani a routerbe, de miótatvnetworkel használom a dynamic IP-t azóta szar, lassan rölti be az oldalakat valamiért...és nem tudom, hogy mi lehet a baja...ezért gondoltam, hogymajd másikat kell vennem...
-
peti1988
csendes tag
Rájöttem, hogy a routerem miatt ennyire lassu az oldalak betöltése.
Asszem vennem kell egy másikat, ajánjatok pls vmit ami biztosan jó ... -
peti1988
csendes tag
hát igen majd késöbb kiderül, remélem jobb lesz...mert kicsit zavaró mikor lecsökken a sebesség 100k-ra meg az alá is ritkán, 4mbitre fizettem elő és nem is kapok annyit ez azért elég zavaró számomra, mondjuk már valamilyen szinten örülök ennek is mivel ugye eddig ilyen WiFi-s szar volt és azér a TvNetWork annál jobb.
-
peti1988
csendes tag
OKS...kössz..és most igy jobbnak kellene majd lennie?
Engem igazából az zavar nagyon, hogy nagyon ingadozik a sebesség és el se éri a 4mbitet, csak olyan 2.5 - 3mbitet, a 4et csak nagyon ritkán -
peti1988
csendes tag
SMC7004VBR
-
peti1988
csendes tag
feldobtam, de ezzel mit kell csinálni, vagy csak felrakom és kész is van? soha nem használtam még ezt a progit.
-
peti1988
csendes tag
A sebesség azér volt ilyen rossz mert véletlen az idióták nem jól adminisztráltak és az 1el kisebb csomagnak az IP-jét kaptam:S de már jobb...csak nem túl stabilan tartja a sebességet.
Leváltottam a uTorrentemet Azureusra és már tudok mellette böngészni is.
Viszon elég lassan tölti az oldalakat így hogy router is van, router nélkül viszont jó...erre nincs valami megoldás? -
peti1988
csendes tag
Hello mindenki!
Na bekötötték a netemet...háát a stabilitással nincs gondom eddig...de a sebességgel viszont annál inkább egyáltalán nem éri el azt ami a papíron is van 4mbit helyett van 1,5 ami nem túl jó.
Ja és ha torrentezek akkor nem tudok közben böngészni hmmm nem tudom ez miért van, ti nem tudtok nekem erről valamit mondani?
Meg gondolom a sebesség függ a hálozat terhelésétől is, ahol én lakok itt nem olyan régen építették ki a hálozatukat kb 1 éve, lehet h ez a gond, és mikor kevesen használják a netet akkor jó lesz? -
pane
tag
Azé, PPPoE van még Szegeden!
-
Savage5
senior tag
válasz
peti1988 #3967 üzenetére
Nálam az első sávszélemelés után másfél évig ment a szopás (ha jól számolok), alig volt net, sokszor szakadt, játszani abszolút nem lehetett 200-as pingek felett. Viszont mikor láttam a városban a 4-5 TvNetWorkos kocsit, és láttam, hogy valamit mókerolnak a kábelokkal is, azóta teljesen korrektül megy az internet, 40 fölé csúcsidőben sem megy a ping, nem szakad egyáltalán, ha kimaradás lesz/van, azt általában előre bejelentik. Szinte teljesen lemondtam róla, mikor meghallottam a hírt, hogy korrigálják a hibát, adtam egy esélyt nekik, és megérte, mert most nem akarom elkiabálni, de ennyire betonstabil nem volt a net, mint az elmúlt időszakban.
Nem elrettentésképp írtam ezt le, ekkora gondok nem mindenhol voltak, sőt, kollága is írta, hogy neki sosem volt problémája vele, folyamatos a sáv állandóan...
Egyébként Bács-Kiskunban lakom, és a déli körzetekben voltak annó ezek a gondok. -
peti1988
csendes tag
Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy az igaz, hogy nem tudják tartani azt a sávszélt ami papíron le van írva? Mer' írták már néhányan, hogy 1általán nem tartják a sebességeket...nekem most 4mbit/512kbit lesz ...remélem vmennyire azér tudják majd tartani
-
peti1988
csendes tag
Kösz mindenkinek, mostmár asszem mindent értek...de ha vmi bajom van akkor hnap ugyis írok, remélem akkor is segítetek
-
h_143570
addikt
válasz
peti1988 #3963 üzenetére
Az email fiokok jelszava es az elofizetes modositast is it hajthatod vegre.
A PPPoE pont pont kapcsolatot hoz letre a szolgaltato es az elofizeto kozott. Ezt foleg ADSL es LANNET kapcsolatok eseteben hasznaljak. Illetve a tvnetwork is hasznalta anno a signetjre, a sok minosegbeli problema miatt felhagytak vele, szerencsere. -
h_143570
addikt
válasz
peti1988 #3961 üzenetére
Igen fix ip kapsz es egy simma mac cim klonozas eleg. Ha olyan sebessegu csomagot vettel akkor mondhatod nekik, hogy direktbe a router mac cimet regisztraljak be. Sot kapni fogsz egy lezart pinkodos boritekot ennek a segitsegevel barmikor megvaltoztathatod a honlapjukon a beregisztralt mac cimet.
-
peti1988
csendes tag
Köszi a hsz-t, az utca neve: Kökörcsin.
Én ugy tudom, hogy itt fix ip van egyébként.
de magyarul annyit kell majd tennem, hogy routerbe MAC klónozás és már szét is van osztva?
esetleg ha valaki részletesen leírná, hogy most mia helyzet azt megköszönném.
Az igazság az, hogy én nem nagyon értek ehhez, eddig ilyen WiFis netem volt ott annyit kellett tennem h beállítottam a statikus IP-t azt ennyi...
De itt már hallottam minden szarságot...PPPoE, DHCP, meg mittomén mi...nem igazán értem, hogy mik ezeke, meg hogy nekem akkor mit is kell beállítanom, meg valaki elmagyarázhatná, hogy miér jó az ha MAC addr alapján azonosítanak, már nem azér de akkor az nem azt jelenti, hogy ha hálokártyát cserélek akkor puff volt net nincs net? (mármint router használata nélkül természetesen).
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
peti1988 #3959 üzenetére
A minoseggel kapcsolatos kerdesdre egy utca nev utan talan jobban tudunk valszolni.
A megosztas eleg egyszeru a halozatba valo beleptetes MAC cim alapjan tortenik. Igy barmilyen dinamikus ip es mac cim klonozasra kepes routerrel meg lehet osztani, eddig meg nem volt dolgom olyannal ami ezeket ne tudta volna. -
peti1988
csendes tag
Hello mindenki!
Leszerződtem és is a TvNetWork-nél, és holnap jönnek a szerelők beállítani a netet!
SigNet-em lesz...szegeden lakok, és szeretném megtudni tőletek, hogy kb mire számíthatok, mármint minőségileg, és mennyit kell szenvednem ahhoz, hogy meg tudjam osztani a netet...
Válaszotokat előre is köszönöm, jó lenne ha mihamarabb írna valaki! -
Calogero
addikt
Jaja
Pláne hogy Lannet A árát (6000 Ft-ot) fizetek érte
Karácsonyi akcióba kötöttem, Hogyha tv-vel együtt kötöm a netet akkor egy csomaggal nagyobbat kapot, mint amit rendelek. Net A áráért Net B sebességet....
Amikor bejöttek a ICEnet csomagok akkor a 3M/768 ból lett 4M/8xx.
Tegnap vettem észre hogy gyorsult a letöltés, gyorsan csináltam is tesztet, és ez lett az eredmény.
Tv sugárzás viszont még mindig kaki......
Neked van Tv előfizetésed is vagy csak net?
Ha van nézd már légyszi hogy Discovery Channelen ugyanaz a műsor megy-e mint a port.hu-n illetve a www.discoverychannel.hu-n írnak. Mert nálam más megy -
Lala6
őstag
Nincs itt valaki az újhegyi ltp-ről(Harmat u.)?
Csak megszeretném kérdezni, hogy milyen az új LAN-net(hdsnet).
Mielőtt megkérdezi valaki, hogy miért ide írtam: Azért, mert előtte gondolom tvnetwork-ös volt. Ha itt tényleg behúzzák a kábelüket mindenhova, a tvnetwork lehúzhatja a rolót...
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Budapest
Románia
London
Moszkva
Debrecen
Lannet B -
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Nem tudjátok hogy a Tvnetwork milyen internetet biztosít a 11. kerületben(fehérvári út)? Oldalukon nem találtam pontos infot. Albérletbe költözik az ismerősöm és szeretne internetet, de jó lenne telefonvonal nélkül. -
loosht
senior tag
válasz
Rommel6600 #3949 üzenetére
Pinging bix.hu [193.239.149.1] with 32 bytes of data:
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=7ms TTL=60
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=7ms TTL=60
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=8ms TTL=60
.
.
.
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=6ms TTL=60
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 30, Received = 30, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 9ms, Average = 7ms
És ez 510kb/s-os seedelés közben. Ha nem megy semmi, akkor átalában fix 6-os a ping.
[Szerkesztve] -
loosht
senior tag
válasz
alienpapa #3944 üzenetére
A debreceni lannet-tel semmi gond nincs. Jó a sebesség és jók a pingek.
Angol szerver:
Pinging 217.163.10.48 with 32 bytes of data:
Reply from 217.163.10.48: bytes=32 time=38ms TTL=51
Reply from 217.163.10.48: bytes=32 time=39ms TTL=51
Ping statistics for 217.163.10.48:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 38ms, Maximum = 39ms, Average = 38ms
Német szerver:
Pinging 62.4.81.230 with 32 bytes of data:
Reply from 62.4.81.230: bytes=32 time=24ms TTL=54
Reply from 62.4.81.230: bytes=32 time=25ms TTL=54
Ping statistics for 62.4.81.230:
Minimum = 24ms, Maximum = 25ms, Average = 24ms
Magyar szerver:
Pinging koth.hu [195.38.96.76] with 32 bytes of data:
Reply from 195.38.96.76: bytes=32 time=6ms TTL=60
Ping statistics for 195.38.96.76:
Minimum = 6ms, Maximum = 6ms, Average = 6ms -
-=Jam=-
őstag
válasz
alienpapa #3944 üzenetére
Azért ez egy kicsit általánosítás...
Melyik területen laksz? Milyen neted van, ADSL, LAN, Signet, Micro...?
Nekem XVI.ker SigNET és semmit bajom, teljesen rendben működik az év eleje óta.
Mindig hozza a sebességet, és eddig nem volt kimaradás, amit nem jeleztek volna előre. -
alienpapa
senior tag
Elegem van ebből az egész tetves tvnetworkből. alegszarabb szolgáltató a világon. Játék alatt iszonyatosan magas a ping, a szolgáltatás akadozik. UNDORÍTÓ!!!! Felejtse el mindenki.
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
Lejárt a netem hűségideje (EMITEL), és arra gondoltam, hogy TvNetwork-re kellene váltani, mivel az emitel iszonyatosan drága!(11.000Ft, 4Mbit/256Kbit)
Az érdekelne, hogy a TvNetwork ADSl mennyire megbízható, stabil-e a kapcsolat, mindig annyival lehet-e tölteni, mint amit az adott csomagban írnak, illetve mekkorák a pingek onine játék közben?
Elsősorban Bács-Kiskun megyén belül érdekelne, azon belül is Kiskunhalason.
Előre is Köszönöm! -
h_143570
addikt
válasz
hothead #3940 üzenetére
A tvnetwork adsl-je eddig a sima pap-ot hasznalta. Egyebkent ha betarcsazol a windowsos tarcsazoval. Majd a halozati kapcsolatoknal megnezed a kapcsolat tulajdonsagainal, hogy milyen azonositast hasznal ha pap akkor tokmind1 a router. Ha MD5 CHAP akkor sok sikert.
Start / Vezerlopult / halozati kapcsolatok a feljovo ablakban reszletek ful es it megnezed, hogy mi van a hitelesitesnel. -
hothead
csendes tag
-
hothead
csendes tag
Szaisztok! van valakinek tapasztalata linksys wrt54g3g és a tvnetwork pppoe viszonyáról? Most gondolkodok egy ilyen wifi router vásárláson, és nem szeretném megvenni hiába, úgy ha nem is tudnék vele netezni (ADSL) mert nem egy olcsó eszköz, de ez tetszett meg...
-
Zadia
senior tag
válasz
Rommel6600 #3934 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Tegnap sikerült átiratnom a tvnetworkel a fizikai címet. -
Lala6
őstag
válasz
Rommel6600 #3935 üzenetére
Igaz, ezt el is felejtettem
5000-Ft körül már lehet kapni jó routert, nem olyan vészes az áruk. -
Rommel6600
őstag
-
-
Zadia
senior tag
válasz
Rommel6600 #3931 üzenetére
THX a válaszért.
Még eggy kérdés.
Van nekem PCI-s IBM 10/100-as hálókarim és ennek adom meg a fizikai címét akkor már több deszkákban is tudok netezni ha belerakom?
Pl.kiveszem az enyémből és belerakom egy másik gépbe és voálá lessz röktön netem? -
Rommel6600
őstag
Gondolom alaplapra integrált hálókártyát használsz ezért mondhatta a szerelő hogy addig fog működni amíg azt a lapot használod.
Először is, egy dolgot kell tudni: A rendszer (a szolgáltatóé) a hálókártyád fizikai címe (mac address) alapján azonosít téged mint felhasználót. Ha a kártya elromlik vagy gépet cserélsz az új hálókártyával nem fogsz tudni egyből netezni.
Kérféle megoldás létezik:
1.: Felhívod a tvnetworköt a 1289-en (ingyenes) és bejelented hogy hálókártyacsere történt. Bediktálod az új címet, ők átírják és működni is fog az új hálókártyán keresztül a net.
A kártya fizikai címét meg tudod nézni a vezérlőpult -> hálózati kapcsolatok -> duplakatt a megfelelő kártyára (több kapcsolat is lehet itt felsorolva) -> támogatás fül -> részletek. Itt lesz egy olyan bejegyzés, hogy fizikai cím! Na ez kell neked.
2.: Ezt a módszert nem garantálom hogy működik, mert előfordulhat hogy driver függő, és az épp általad használt illesztőprogrammal pont nem lehet ezt megcsinálni. Ezzel a módszerrel meg lehet adni, hogy milyen fizikai címmel rendelkezzen a kártya, tehát a szolgáltató felé az fog látszódni hogy nem történt semmi. Fogod a régi kártyád címét és felírod. Az új kártyára jobbgombbal katt a hálózati kapcsolatok ablakban és tulajdonságok. A felugró ablakban pedig katt a kártyád neve melletti beállítás gombra! Speciális fül alatt pedig a felsorolásból a Network Address-t válaszd ki és értékként add meg a régi (azaz a szolgáltató felé bejelentett fizikai címet) mint érték. Figyelem!!! Fizikai címet előzőleg így írta ki a win: XX-XX-XX-XX-XX-XX, azonban most neked mint értéket ilyen formátumban kell megadni XXXXXXXXXXXX tehát kötőjelek nélkül!
Leokézod az ablakot és ha mindent jól csináltál már szörfözhetsz is az új hálókariddal! (restart azért lehet kelleni fog)
[Szerkesztve] -
Zadia
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem.
Közel 1 éve köttetem be a tvnetwork-ös kábel netet.
Namármost a szerelő azt mondta,hogy ez addig fog így menni míg alaplapot nem cserélek.Elérkezett a váltás ideje.
Ha kicserélem a lapom akkor tényleg nem tudok netezni?Ki kell hívnom a csákót,hogy újra beállítsa?Legalábbis ő azt mondta,hogy ilyenkor ki kell jönnie és újra beállítania.Gondolom jó pénzért.
Vagy tudtok nekem segíteni abban,hogy mit és hogyan állítsak be?
Nem vagyok képbe ilyen internetes beállításokban.
Köszi előre is a válaszokat. -
Lala6
őstag
tegnap jól meglódult a netem, a letöltés maradt 1500, de a feltöltés felugrott 1M-ra, jó lenne, ha így hagynák
-
loosht
senior tag
-
vbbb
őstag
válasz
h_143570 #3925 üzenetére
Nemelérhető....fasza...no most választhatok a t-kábel kínálatából:
5900ft helyett 4900ft (akció) 1Mbit/128Kbps ez egy vicc....
7900ft 4Mbit/256Kbps
Az egyik jobb mint a másik....Nem éppen barátságos árak, és a sebességtől sem vagyok elhalva...meg ha azt is hozzávesszük, hogy elvileg 40GB lehet az adatfogalmad...pfffff
-
vbbb
őstag
Hi!
Szegeden Csorba utca fele (Csillag tértől, Olajbányász tértől nem messze) van valakinek tvnetworkos elérése? Oda költözök, azt inkább megtartanám mint t-kábeles fosra kelljen váltanom.. -
h_143570
addikt
válasz
shabbarulez #3921 üzenetére
Koszi, ezek alapjan az elejen meg biztosan kepesek lesznek tartani. Visszont az elofizeto szam novekdesevel mar kozzel sem biztos a dolog. Majd kiderul. Bar az is igaz, hogy az atlag felhasznalo siman el van par megabittel.
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
válasz
h_143570 #3919 üzenetére
A DMCC-nél szerintem a Debrecen-Bp gerinckapcsolódás jóval nagyobb kapacitású, főleg amióta beolvadt az RDS-be. A RDS-nek Románia felől jelentős forgalma van BIX felé ahol POP-juk van. Ehhez az út Debrecenen át vezet ahol van egy kiállásuk. Így a Debrecen-Bp kapcsolódás náluk gyanítom dark fiber alapú és csak az RDS-en múlik milyen eszközt felhasználva mekkora sávszél kapacitást alakít ki ezen a linken.
Ugyanez TVN-nél már más üzleti helyzet, hisz ott csak a Debreceni ügyfél kiszolgálására kell bérelt vonali kapacitást bérelni. Márpedig gyanítom Debrecenben nincs túl sok TVN ügyfél, a tőlük befolyó bevétel pedig nem képes túl nagy kapacitású bérelt vonali gerinc kapacitást fedezni.
DMCC esetén sincs sok Debreceni user, anno amíg külön cég voltak és ők is bérelt vonali gerincen voltak komoly kapacitás problémák is voltak a rendszerben. De amióta az RDS részévé váltak azóta ennek a linknek már nem csak a Debreceni DMCC-sek kiszolgálásása hanem a mögöttük lévő román RDS ügyfélkör érési is a célja, így pedig már jóval többet lehet költeni az itteni gerinc kapcsolódásra.
A településen belül LAN hálózat esetén csak az alaklmazott technológiák okozta különbségek dominálhatnak. Ott ahol rendes FTTB hálót építettek a háztömbökig gigabit uplinkkel, onnan meg UTP-n mehet a Fast Ethernet a lakásokig ott nem lesz gond az elérési hálózat szűkösségével.
Ha az elérési háló egy jó gerincen kapcsolódik Bp-re, lást fentebb, akkor már csak BIX és a nemzetközi peering felé kell jó kapcsolódást biztosítani. BIX felé ez kevésbé gond mert oda olcsón és 1xűen lehet linket bővíteni. A nemzetközi már keményebb dió, oda nagy valószínűséggel csúcsidőben már jóval kisebb sebességet fognak biztosítani ezek a csomagok mint a névleges értékeik. Persze ha van arrafelé elégséges kapacitás akkor itt sem lesz gond, de úgy tudom RDS-nél azért ez egy szűk keresztmetszet Frankfurt felé. -
h_143570
addikt
válasz
shabbarulez #3918 üzenetére
Ok, ezek szerint hivatalosan is modositottak a kiirast, a DMCC reszerol. Mar csak az a kerdes, hogy hogyan fogjak ezt savszelel birni. Illetve ha ok birjak, akkor miert nem birja a tobbi? (Ez utobbi koltoi kerdes volt.)
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
Nem tom nektek mennyire jo a tvnet, de nekem van problemam vele. Külföldre nalam nagyon lassu, nem tom mert.
Jatekokban laggos, pl. 5percig rendesen lehet jatszani utana meg megall a kep 3-5masotpercre ami nagyon zavaro.
Azt szeretnem megkerdezni hogy, ha betelefonalok nekik es elregelem hogy mi a problemam fognak velem foglalkozni?mert ez igy nagyon zavaro.
Esetleg valakinek volt mar ilyen problemaja?
[Szerkesztve] -
-=Jam=-
őstag
Ilyen sebességeket látva mindjárt sírvafakadok, ráadásul ennyi pénzért...
Mázlista, aki ott lakik... -
Calogero
addikt
Csak így is maradjon.
Ha Szegeden lenne konkurencia számukra biztos hogy ott is növelnék a sávszélet.
Itt Debrecen a DMCC (most már DIGI) felhasználók jártak jól
max 4000 Ft-ért most max 19MB/19MB netet használnak. Erre lépet most a tvnetwork Icenet csomagokkal, valamint Lannnet is gyorsult. -
r0by
addikt
Jajj de jó most debreceni userekenek
Itt Szegeden minden változatlan -
he7edik.
addikt
Én ma írtam alá még egy évet a TvNetWork-höz
Variáció 4 csomagot választottam :
Bónusz csomag 3500.-
Dáma csomag (4480/512) 5500.-
IP-telefon (havi 1000ft lebeszélhető ) 850.-
+
HBO csomag 1200.-
szerintem ezek így korrekt árak ha a többi nagy kábeles szolgáltató árait nézzük
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
NET B
Kb 2 napja gyorsult fel -
snemeth
aktív tag
Kaptunk egy levelet, amiben az áll, hogy július 1-től elektronikus formában is kaphatjuk a számlát. Ehhez regisztrálni kell(ene) a tvnetwork oldalán az e-számla menüpontban és utána email-ben jön a cucc.
Ti láttok ilyen menüpontot? Mert ketten is néztük, de nem találtunk ilyet. -
loosht
senior tag
A frissen bekötött 4/4-es netem:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest