- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Azon senki nem gondolkodott, hogy mi lett volna HA az Éjkirály sárkánya pörköl oda egyet az első 20 méteres sornak. A Dotrhrakiakat 1 perc alatt elintézték. Még 1 kanyar az első sorra és nyílt utuk lenne Bran-ig. A Mások meg csak nézelődtek a háttérben, pedig ők lennének az Elit alakulat az Éjkirály oldalán.
A Makulátlanoknál mi értelme volt a sorba hátul 20 méterre állóknak nem tudom.
Mindegy jobb, hogy így lett lezárva, de minden oldalon lett még volna ütőképesség egy két lépéssel. -
csababarca
őstag
ezt értem, de a csata kezdetén hiába volt tömeg, mind túlélte. kb mindenki meghalt, csak ők nem.
aztán a falhoz szorítva se egyszerű a helyzet, mert azért érkeztek szépen. hiába nincs fegyver, a tömeg agyonnyom, főleg, hogy ezek már nem a szétaszott zombik voltak, hanem az újrahasznosított dothraki, makulátlan, völgy lovagok, stb.
meg lehet magyarázni, de a logika azt kívánta, hogy mondjuk Jaime Brienne meghaljon.
Pl Tormund egy hullahegyen állt, jó pozícióban, nála hihető az, hogy túlélte. -
Gyuri27
félisten
Vannak.
Az NK készítéshez mágia kell. Ha csak a gyermekek le nem védték. Mert akkor tényleg nem készíthet más.
Nekem gyanús volt az NK mikor Brant nézte. Úgy nézett mint aki tud valamit. Azt ugye tudjuk, hogy azt nem tudta, hogy hal meg. Látszott mikor Arya megcsinálta a trükköt.Branen mostanában nem látszik semmi. Szerintem akkor is olyan nyugodtan ült volna ha meghal.
Szerintem nem látta, hogy jön Arya. Mert akkor az NK is látta volna.
Azt se látta előre, hogy Arya királyvár felé vagy deres felé kanyarodik.
Meg Liana esküvöjét se látta.
Szóval mondja, hogy ő a háromszemű, de kell neki vagy 100 év mire tényleg tudja is hasznáni a képességeit rendesen.Ha senki lett akkor saját magát alakitja? Azaz ő egy senki aki Arya Starkot formálja meg de épp mielőtt senki lett Arya Stark volt. -
Gyuri27
félisten
Azt honnan a zsákból tudjuk, hogy nem lesz több NK (vagy olyasmi, hasonló)?
Mi a bánatnak szemeztek? Hol vargolt Bran?
Mi történt a papnővel?
Mi történt még a papnő és Arya közt?
Egyáltalán mi a zsákot csinált Arya bravosban?
Mert erről keveset láttunk és ott is minden vizsgán elhasalt. Nem is lett senki és mégis él.
Mégis használja az arcokat, mégis jó harcos.
Azért itt van néhány elvarratlan szál.
Amire remélem a 3 rész választ ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest